Cześć!

Czy ktoś z was pamięta jeszcze bardzo ciekawe audycje reporterów kiedy to San News było oficjalną i oddzielną frakcją? Wolność gospodarcza i możliwość założenia radia przez każdego bardzo źle wpłynęło na rozwój tego charakteru "biznesu" - oczywiście moim zdaniem.
Wychodzę z pomysłem projektu - pod panelem radia (obecnie działam pod patronatem już istniejącego biznesu) prowadzenia ciekawych transmisji na żywo, oraz raz w tygodniu wydanie gazety z najistotniejszymi wydarzeniami ze świata Los Santos.
Oprócz standardowej wypłaty, możemy zachęcić i tworzyć całe kampanie reklamowe - zarabiać na reklamach w radiu ale też w gazecie. Może by udało się namówić Bartka aby udostępnił nam sub domenę i wydawać gazetę w formie on-line a nie obrazkowej (w dziale Życie Społeczności).
Wiem, że powinienem bardziej to rozpisać, lecz nie do końca jeszcze wszystko przemyślałem, jestem otwarty na propozycję i dołączenie do projektu. Pracę nad gazetą rozpocząłem, pierwszy numer ukaże się 20 sierpnia, może jeżeli masz wątpliwości to warto poczekać i przeczytać ten numer?
Nie wymagam wykładania żadnej kasy IG.
Ktoś, coś?