Z racji tego że każdy się wypowiedział, i podkoloryzowali całą sytuację na swoją korzyść ,to również ja trochę rozjaśnię mówiąc prawdę:
Witam serdecznie, sprawa wygląda nastepująco Dzisiejsza akcja na motelach idle z mojej perspektywy wyglądala tak że jechalem przez idle kierując się do meliny, w celu zmienienia bandany (zmiana bandany=zmiana cyferek przy nieznajomym) przy samym przejeździe kolejowym na idle miała miejsce sytuacja gdzie dwie osoby okladaly gracza Napoleon. - Wiec jako gracz jego organizacji, postanowilem mu pomoc wbijając owym graczą BW z LPM'a. Prowokacje jak najbardziej posiadalem gdyż przejezdzajac przez miejsce zdarzenia, widzialem jak dwie osoby okładają Napoleona i zareagowalem jako czlonek jego org. Druga sprawa, sprawa która poruszasz od wczorajszego dnia. - Nie wiem czy kologe zauwazyles, ale GM Draco napisal jasno i wyraźnie na czacie, ze dostałem pouczenie za to co zrobilem, było to pouczenie w formie słownej, nie jako Warn. - Gdyz po prostu nie wiedzialem za akcja jest stop, zobaczylem na czacie ze usilujesz uwolnic gracza zakutego, wiec postanowilem Ci w tym przeszkodzic. Wiecej nie mam zamiaru się wypowiadac, wszystko masz przedstawione, a co do zmiany pojazdu z Patriota na FCR nie dostalem od zadnej znajdujacej sie tam osoby takowej informacji ze nie moge tego zrobic. Piona!
Nie przejeżdżałeś obok tylko byłeś przy tym, jak zaczął mnie derbować jak i również strzelać, nie miałem nic innego do zrobienia to chciałem się bronić i wleciałem w niego z LPM'a ,i tak dostął tylko jednego kopa, wtedy Napoleon zsiadł z fcr i zaczął również mnie okładać więc prowokacji nie posiadałeś bo byłeś przy tym jak mnie zaatakowaliście.
Nie widziałem tego że dostałeś pouczenie, również nie wiedziałem że jest akcja stop ale po "uratowaniu" kolegi dostałem /pw od lspd że akcja jest stop wiec stałem i nic nie robiłem po minucie ty wleciałeś we mnie z LPM'a.
Dostałeś informację ode mnie że byłeś patriotem i zmieniłeś go na fcr nic z tym faktem nie zrobiłeś nawet nie raczyłeś odpowiedzieć, dostałeś tą informację nawet kilka razy. https://imgur.com/a/Nsg0W
Witam społeczność N4G, przejdziemy do senda, od razu gdy się zalogowałem do gry, dwójka osób na motorach zsiadła z nich i zaczęła do mnie strzelać, uciekłem, pojechałem po AK, zawołałem Malacika, pojechaliśmy ich szukać, przejezdzalismy przez Verdant, momentalnie z freewaya przed nami zeskoczyly dwie osoby celujac do nas z Deagla, rowniez wyskoczylem z motorka i schowalem się za sciana wyciągajac AK i strzelajac do nich, Malacik pojechal dalej motorem, okladajac ich piesciami na owym Vedant. - Gdy te dwie osoby zostaly rozwalone, przyjechalo PD i zaczelo się szturmowanie przez nich budynkow itp. Podczas owych szturmowan bylo dużo gapiów, w tym osoby ktore kilka minut poźniej dostaly BW na IDLE. Gracz Kaktusek stal na Verdant zamaskowany, na bialej BF'ce, spitowalem go burrito, lecz gracz odjechał w strone LSPD. Po kilku minutach szukania znalazlem go na idle, zaczelem do niego strzelac a on wraz ze swoim kolega zaczal mnie okladac. - Przejezdzal malacik ktory mi pomogl i wbil im BW a my ucieklismy z miejsca zdarzenia. Dodatkowo jest to bardzo nie fajne Panowie że od razu po zalogowaniu graczy spod panelu Criminal Connection od razu sprawdzacie /id i jeździcie wbić nam bw, nie tak to powinno wyglądać, lub kto co woli sprawdzacie czymś innym, ale to już nie mnie oceniać. Jak dla mnie skarga jest śmieszna, strzelacie w nas, uciekacie, a później piszecie skargi że dostajecie bw na idle, rozumiem strefa neutralna, ale wy celowo na nią uciekacie żeby uniknąć bw.
Śmieszne to są wasze wypociny, ja nigdy nie otworzyłem do was ognia, nie miałem broni, nie miałem jotów co uniemożliwia mi wyciągnięcie broni.
Na verdant byłem gapiem jechałem sobie w stronę centrum zobaczyłem mojego znajomego więc stałem i się przyglądałem sytuacji.
Nikt nie uciekał na idlewood tylko pojechał na swoje osiedle to jest chyba proste prawda?
Kaktusek jak i cała reszta która postanowiła napisać skargę, była zamieszana w tę akcję.
Nie, nie byłem zamieszany w tą akcję.
Generalnie troche slabe jest to ze ich glowna "oska" znajduje sie w samym srodku neutralnego idle przez co podczas wojny wjazd na nich jest praktycznie niemozliwy, bo sa to strefy podpisane pod ich organizacje a zarazem miejsca neutralne w ktorych nie mozna wbic bw bez prowokazji.
Osoby ktore rozwalilem na verdamt zostaly zapakowane do radiowozow, kaktusek i inne osoby z Hells Angels krecily sie tam prawdopodobnie usilujac ich odbic.
To już nie mój problem, że nasz hood znajduje się na motelach idlewood jak masz do tego pretensję to zgłoś to do Kasi lub lidera.
Jeszcze raz powtórzę nikt nikogo nie chciał odbijać, po prostu przyglądałem się sytuacji, a wy chcieliście tylko i wyłącznie wymusić prowokację oraz to jest najważniejsze nie było tam innych gapiów z panelu oprócz mnie.
Wiecej nie mam zamiaru się wypowiadac, wszystko masz przedstawione
Twoje słowo zmienia się szybciej niż rękawiczki w FBI laboratory
Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 11:27