Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Nieznajomy 86208E, Nieznajomy 860AB0, Nieznajomy

samp raport

• Zamknięty Temat jest zamknięty
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 KAKTUSEK56 03/04/2018 - 13:46

KAKTUSEK
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nie posiadam

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Nieznajomy 86208E,Nieznajomy 860AB0

Opis sytuacji:
Podczas wyjazdu z moteli idlewood, jeden niezajomek zaczął mnie derbować buritto przedstawionym na screeanie, gdy zleciałem z motorku po udanym derbie, wysiadł i zaczął strzelać do mnie z ak-47, dostałem bw na neutralnej strefie idlewood bez jakiej kolwiek prowokacji.

Dnia 30.03 jeden prawdopodobnie któryś z nich derbował mnie z 10 razy sanchezem, pytając gm'a dowiedziałem się że motor motoru nie ma prawa zderbować, również na neutralnej strefie idlewood.

Jeszcze jest sprawa z 02.04 podczas interwencji gamemastera Draco który napisał że jest akcja stop, ten wysiadł z patriota i zaczął mnie bić z LPM'a gdybym nie nacisną ESC dostał bym BW, prosiłem ładnie gracza by oddał teraz na lek i jedzenie ,ale nie dało się z nim dojść do porozumienia i skutkowało podjechaniem pięciu pcj i kilku aut i zminusowaniem mnie. Do tej sytuacji dodam jeszcze to że podczas tej "akcji stop" pojechał sobie i zmienił pojazd na fcr, co wydaje mi się że podczas akcji stop nie powinno mieć miejsca, i nie jest tak że on nie uczestniczył w tym, bo derbował burrito gracza którego zatrzymało lspd cały czas stał tym patriotem.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
https://imgur.com/a/aXs5L

https://imgur.com/a/G6gIV

https://imgur.com/a/BJuh8

• Do góry
    • 4

#2 Aleksanderr724 03/04/2018 - 17:19

Aleksanderr
  • Gracz
Poinformowałem graczy Malacikk oraz Kryminalista NapoleoN o raporcie. Mają 24 godziny na wypowiedź.
  • Do góry
    • 1

#3 Malacikk569 03/04/2018 - 18:21

Malacikk
  • Gracz

Witam serdecznie, sprawa wygląda nastepująco Dzisiejsza akcja na motelach idle z mojej perspektywy wyglądala tak że jechalem przez idle kierując się do meliny, w celu zmienienia bandany (zmiana bandany=zmiana cyferek przy nieznajomym) przy samym przejeździe kolejowym na idle miała miejsce sytuacja gdzie dwie osoby okladaly gracza Napoleon. - Wiec jako gracz jego organizacji, postanowilem mu pomoc wbijając owym graczą BW z LPM'a. Prowokacje jak najbardziej posiadalem gdyż przejezdzajac przez miejsce zdarzenia, widzialem jak dwie osoby okładają Napoleona i zareagowalem jako czlonek jego org. Druga sprawa, sprawa która poruszasz od wczorajszego dnia. - Nie wiem czy kologe zauwazyles, ale GM Draco napisal jasno i wyraźnie na czacie, ze dostałem pouczenie za to co zrobilem, było to pouczenie w formie słownej, nie jako Warn. - Gdyz po prostu nie wiedzialem za akcja jest stop, zobaczylem na czacie ze usilujesz uwolnic gracza zakutego, wiec postanowilem Ci w tym przeszkodzic. Wiecej nie mam zamiaru się wypowiadac, wszystko masz przedstawione, a co do zmiany pojazdu z Patriota na FCR nie dostalem od zadnej znajdujacej sie tam osoby takowej informacji ze nie moge tego zrobic. Piona!

Użytkownik Malacikk edytował ten post 03/04/2018 - 18:26

• Do góry
    • 0

#4 Aleksanderr724 03/04/2018 - 18:43

Aleksanderr
  • Gracz
Napoleona proszę o rozwinięcie sytuacji - dlaczego był okładany.
  • Do góry
    • 1

#5 Kryminalista NapoleoN1389 04/04/2018 - 10:19

Kryminalista NapoleoN
  • Gracz

*
Popularny

Witam społeczność N4G, przejdziemy do senda, od razu gdy się zalogowałem do gry, dwójka osób na motorach zsiadła z nich i zaczęła do mnie strzelać,  uciekłem, pojechałem po AK, zawołałem Malacika, pojechaliśmy ich szukać, przejezdzalismy przez Verdant, momentalnie z freewaya przed nami zeskoczyly dwie osoby celujac do nas z Deagla, rowniez wyskoczylem z motorka i schowalem się za sciana wyciągajac AK i strzelajac do nich, Malacik pojechal dalej motorem, okladajac ich piesciami na owym Vedant. - Gdy te dwie osoby zostaly rozwalone, przyjechalo PD i zaczelo się szturmowanie przez nich budynkow itp.  Podczas owych szturmowan bylo dużo gapiów, w tym osoby ktore kilka minut poźniej dostaly BW na IDLE. Gracz Kaktusek stal na Verdant zamaskowany, na bialej BF'ce, spitowalem go burrito, lecz gracz odjechał w strone LSPD. Po kilku minutach szukania znalazlem go na idle, zaczelem do niego strzelac a on wraz ze swoim kolega zaczal mnie okladac. - Przejezdzal malacik ktory mi pomogl i wbil im BW a my ucieklismy z miejsca zdarzenia. Dodatkowo jest to bardzo nie fajne Panowie że od razu po zalogowaniu graczy spod panelu Criminal Connection od razu sprawdzacie /id i jeździcie wbić nam bw, nie tak to powinno wyglądać, lub kto co woli sprawdzacie czymś innym, ale to już nie mnie oceniać. Jak dla mnie skarga jest śmieszna, strzelacie w nas, uciekacie, a później piszecie skargi że dostajecie bw na idle, rozumiem strefa neutralna, ale wy celowo na nią uciekacie żeby uniknąć bw.

• Do góry
    • 3

#6 Aleksanderr724 04/04/2018 - 10:36

Aleksanderr
  • Gracz

Witam społeczność N4G, przejdziemy do senda, od razu gdy się zalogowałem do gry, dwójka osób na motorach zsiadła z nich i zaczęła do mnie strzelać,  uciekłem, pojechałem po AK, zawołałem Malacika, pojechaliśmy ich szukać, przejezdzalismy przez Verdant, momentalnie z freewaya przed nami zeskoczyly dwie osoby celujac do nas z Deagla, rowniez wyskoczylem z motorka i schowalem się za sciana wyciągajac AK i strzelajac do nich, Malacik pojechal dalej motorem, okladajac ich piesciami na owym Vedant. - Gdy te dwie osoby zostaly rozwalone, przyjechalo PD i zaczelo się szturmowanie przez nich budynkow itp.  Podczas owych szturmowan bylo dużo gapiów, w tym osoby ktore kilka minut poźniej dostaly BW na IDLE. Gracz Kaktusek stal na Verdant zamaskowany, na bialej BF'ce, spitowalem go burrito, lecz gracz odjechał w strone LSPD. Po kilku minutach szukania znalazlem go na idle, zaczelem do niego strzelac a on wraz ze swoim kolega zaczal mnie okladac. - Przejezdzal malacik ktory mi pomogl i wbil im BW a my ucieklismy z miejsca zdarzenia. Dodatkowo jest to bardzo nie fajne Panowie że od razu po zalogowaniu graczy spod panelu Criminal Connection od razu sprawdzacie /id i jeździcie wbić nam bw, nie tak to powinno wyglądać, lub kto co woli sprawdzacie czymś innym, ale to już nie mnie oceniać. Jak dla mnie skarga jest śmieszna, strzelacie w nas, uciekacie, a później piszecie skargi że dostajecie bw na idle, rozumiem strefa neutralna, ale wy celowo na nią uciekacie żeby uniknąć bw.

Czyli Kaktusek był gapiem, czy tym których Malacik "rozwalił"?
  • Do góry
    • 2

#7 Kryminalista NapoleoN1389 04/04/2018 - 10:41

Kryminalista NapoleoN
  • Gracz

*
Popularny

Kaktusek jak i cała reszta która postanowiła napisać skargę, była zamieszana w tę akcję.

• Do góry
    • 3

#8 Malacikk569 04/04/2018 - 10:57

Malacikk
  • Gracz

*
Popularny

Generalnie troche slabe jest to ze ich glowna "oska" znajduje sie w samym srodku neutralnego idle przez co podczas wojny wjazd na nich jest praktycznie niemozliwy, bo sa to strefy podpisane pod ich organizacje a zarazem miejsca neutralne w ktorych nie mozna wbic bw bez prowokazji.

Osoby ktore rozwalilem na verdamt zostaly zapakowane do radiowozow, kaktusek i inne osoby z Hells Angels krecily sie tam prawdopodobnie usilujac ich odbic.

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 10:58

• Do góry
    • 3

#9 Viranstone2 04/04/2018 - 10:58

Viranstone
  • Gracz

Troche glupi to jest kontratak w trakcie wojny na ich ośce przy tym dostając blokady hp, tez powinniscie dostac :)

//Dobrze zastosuje sie do twoich poleceń teodorze winters centrumie przenijaczony na lidera groves potem spowrotem wracajac do centrum i nijaczac postac idac kolejnym krokiem do fake CC

[w=Marny prowokator i hejter.]

• Do góry
    • 2

#10 Malacikk569 04/04/2018 - 11:01

Malacikk
  • Gracz

Troche glupi to jest kontratak w trakcie wojny na ich ośce przy tym dostając blokady hp, tez powinniscie dostac :)

Z tego co wiem nie jestes powiazany ze skarga wiec sie w niej nie wypowiadaj. Dziekuje ;)
  • Do góry
    • 0

#11 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 11:14

KAKTUSEK
  • Gracz

*
Popularny

Z racji tego że każdy się wypowiedział, i podkoloryzowali całą sytuację na swoją korzyść ,to również ja trochę rozjaśnię mówiąc prawdę:

Witam serdecznie, sprawa wygląda nastepująco Dzisiejsza akcja na motelach idle z mojej perspektywy wyglądala tak że jechalem przez idle kierując się do meliny, w celu zmienienia bandany (zmiana bandany=zmiana cyferek przy nieznajomym) przy samym przejeździe kolejowym na idle miała miejsce sytuacja gdzie dwie osoby okladaly gracza Napoleon. - Wiec jako gracz jego organizacji, postanowilem mu pomoc wbijając owym graczą BW z LPM'a. Prowokacje jak najbardziej posiadalem gdyż przejezdzajac przez miejsce zdarzenia, widzialem jak dwie osoby okładają Napoleona i zareagowalem jako czlonek jego org. Druga sprawa, sprawa która poruszasz od wczorajszego dnia. - Nie wiem czy kologe zauwazyles, ale GM Draco napisal jasno i wyraźnie na czacie, ze dostałem pouczenie za to co zrobilem, było to pouczenie w formie słownej, nie jako Warn. - Gdyz po prostu nie wiedzialem za akcja jest stop, zobaczylem na czacie ze usilujesz uwolnic gracza zakutego, wiec postanowilem Ci w tym przeszkodzic. Wiecej nie mam zamiaru się wypowiadac, wszystko masz przedstawione, a co do zmiany pojazdu z Patriota na FCR nie dostalem od zadnej znajdujacej sie tam osoby takowej informacji ze nie moge tego zrobic. Piona!

Nie przejeżdżałeś obok tylko byłeś przy tym, jak zaczął mnie derbować jak i również strzelać, nie miałem nic innego do zrobienia to chciałem się bronić i wleciałem w niego z LPM'a ,i tak dostął tylko jednego kopa, wtedy Napoleon zsiadł z fcr i zaczął również mnie okładać więc prowokacji nie posiadałeś bo byłeś przy tym jak mnie zaatakowaliście.

Nie widziałem tego że dostałeś pouczenie, również nie wiedziałem że jest akcja stop ale po "uratowaniu" kolegi dostałem /pw od lspd że akcja jest stop wiec stałem i nic nie robiłem po minucie ty wleciałeś we mnie z LPM'a.

Dostałeś informację ode mnie że byłeś patriotem i zmieniłeś go na fcr nic z tym faktem nie zrobiłeś nawet nie raczyłeś odpowiedzieć, dostałeś tą informację nawet kilka razy. https://imgur.com/a/Nsg0W

Śmieszne to są wasze wypociny, ja nigdy nie otworzyłem do was ognia, nie miałem broni, nie miałem jotów co uniemożliwia mi wyciągnięcie broni.

Na verdant byłem gapiem jechałem sobie w stronę centrum zobaczyłem mojego znajomego więc stałem i się przyglądałem sytuacji.

Nikt nie uciekał na idlewood tylko pojechał na swoje osiedle to jest chyba proste prawda?

Kaktusek jak i cała reszta która postanowiła napisać skargę, była zamieszana w tę akcję.

Nie, nie byłem zamieszany w tą akcję.

Generalnie troche slabe jest to ze ich glowna "oska" znajduje sie w samym srodku neutralnego idle przez co podczas wojny wjazd na nich jest praktycznie niemozliwy, bo sa to strefy podpisane pod ich organizacje a zarazem miejsca neutralne w ktorych nie mozna wbic bw bez prowokazji.
Osoby ktore rozwalilem na verdamt zostaly zapakowane do radiowozow, kaktusek i inne osoby z Hells Angels krecily sie tam prawdopodobnie usilujac ich odbic.

To już nie mój problem, że nasz hood znajduje się na motelach idlewood jak masz do tego pretensję to zgłoś to do Kasi lub lidera.

Jeszcze raz powtórzę nikt nikogo nie chciał odbijać, po prostu przyglądałem się sytuacji, a wy chcieliście tylko i wyłącznie wymusić prowokację oraz to jest najważniejsze nie było tam innych gapiów z panelu oprócz mnie.

Wiecej nie mam zamiaru się wypowiadac, wszystko masz przedstawione

Twoje słowo zmienia się szybciej niż rękawiczki w FBI laboratory

Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 11:27

• Do góry
    • 4

#12 Kryminalista NapoleoN1389 04/04/2018 - 12:19

Kryminalista NapoleoN
  • Gracz

Skoro nasze wypociny są śmieszne to nie wiem co znaczą twoje, grasz w obcej org która tylko gdy nas widzi bez zastanowienia wyjmuje broń i zaczyna ostrzał, przypomnę że dzieję się to dzień w dzień od dobrego tygodnia. Ty może i nie możesz wyjmować broni czy też nie masz jotów, nie ważne, przy każdej takiej akcji się kręcisz, jeździsz po naszych biznesach jak reszta, prowokujesz a gdy dostaniesz za swoje piszesz skargę, jesteś prowokatorem w grze, i tyle wystarczy, za nic bw nie dostałeś, ja mam tyle do powiedzenia czekam na werdykt, marne wypociny.  :lol:

• Do góry
    • 2

#13 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 12:56

KAKTUSEK
  • Gracz

A skąd wiesz że przejechałem kilka razy koło waszej ośki, jak nigdy was tam nie ma bo uciekacie i chowacie się? Może oko saurona pomogło ci z nieba. Mniejsza o to, nie ma mnie przy każdej akcji ,a to że czasem przejadę obok czy co kolwiek innego nie znaczy że dostałeś prowokację do wbicia mi bw na neutralnej strefie idlewood żadnej prowokacji nie miałeś.

Podpadłeś komuś? Dostajesz kulkę jest to chyba dosyć proste ale widzę że nawet po takim stażu /duty oraz jotów dalej tego nie łapiesz. Oskarżaliście nas o ten sam błąd a sami go popełniacie kilka dni później, czujecie się bezkarni na tym serwerze bo macie kolegów gamemasterów jak to powiedział Malacik

Jeszcze dodam taki mały bonusik z dnia 30.03, podczas odbijania Michael'a Hayes, nie chcieliście go uwolnić ze względu że mieliście filmik jak mnie odgoniliście kilka sekund przed tym jak go wwaliliście do meliny ta akcja jest dla mnie również śmieszna https://www.youtube.com/watch?v=zG81EccRUXo&feature=youtu.be i kierowca ten mnie derbował motorem z 10 razy

• Do góry
    • 1

#14 YoungWeed 670 04/04/2018 - 13:23

YoungWeed
  • Gracz

*
Popularny

"Jak dla mnie skarga jest śmieszna, strzelacie w nas, uciekacie, a później piszecie skargi że dostajecie bw na idle, rozumiem strefa neutralna, ale wy celowo na nią uciekacie żeby uniknąć bw."

Witam oraz z góry przepraszam że wtryniam się w temat, z całym szacunkiem do organizacji Criminal Connection chciałbym poinformować iż dostałem taką samą karę wraz z moim serdecznym przyjacielem Lisem, dowód zamieszczę O! tutaj:

https://imgur.com/a/TrLfe

Jak to Aleksanderr zaznaczył GRUBYM DRUKIEM, pozwolę sobie zacytować

"Wierzcie mi, że w TIPach czy w regulaminie byłoby to napisane że punkt nie dotyczy prowadzenia wojny między organizacjami. Idlewood jest neutralne, i nie powinniśmy tego w jakikolwiek sposób negować" 

także dla mnie jest śmieszne pisanie skarg na nas po czym sami piszemy skargi z takim samym tematem oraz wy twierdzicie że wy robicie dobrze a my źle, smutne.

jeśli tak twierdzisz to licz się z moim werdyktem gdzie również wbiłem BW Wickedowi oraz Lisu który wbił BW Kozakerowi gdzie również byliśmy na swoich strefach i spotkała nas kara.

zaczelem do niego strzelac a on wraz ze swoim kolega zaczal mnie okladac

*zacząłem

Użytkownik YoungWeed edytował ten post 04/04/2018 - 13:22

• Do góry
    • 4

#15 Bounce 19 04/04/2018 - 13:32

Bounce
  • Gracz

Dobra, żeżuncja mnie łapie jak czytam to co napisałeś Napoleon. Zalogowałem się do gry, pojeździłem chwilę, pojechałem na verdant i widzę że lspd tam odgrywa jakąś akcję, no to sobie przystanąłem i obserwuję. Kaktusek też tam był na bfce i w masce. Widziałem jak go pitowaliście tym burkiem na verdant. No okay wszystko fajnie. Odjechałem z akcji, i pojechałem dosłownie za motele odłożyć deagle'a w domku(i tak nie mogłem go wyjmować więc wątpie że do was strzelałem :v. I nagle wyjeżdża burek, pituje mnie, wysiada i wali do mnie z AK :) Chciałbym tylko dodać że nie mogłeś pomylić osób, byłem bez maski i na freewayu, w dodatku nie jestem pod panelem organizacji przestępczej. Gdy zbiłeś mnie do low hp podjechałem przed motele gdzie znów się zjawiłeś i zacząłeś strzelać, uciec i tak nie mogłem bo we freewayu już zdążyłeś mi zrobić oponkę więc podbiegłem do Ciebie i zacząłem Cię bić. Pisałeś że znalazłeś go (Kaktuska) na idle i zacząłeś do niego strzelać, a ja rzuciłem się na Ciebie z pięściami, lecz nie strzelałeś do niego tylko do mnie i to on podbiegł mi pomóc (a nie ja jemu, ja się tylko starałem bronić). Więc no troszkę słabo strzelać do mnie na idlewood gdy nie znacie mojej postaci IC, i strzelacie do mnie jak mniemam jedynie dlatego że jeżdżę freewayem.

• Do góry
    • 2

#16 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 15:49

KAKTUSEK
  • Gracz

Znaczy mordko też dostałem oponkę, system spadania z motorku jest trochę zbugowany i zanim zleciałem posiedziałem na nim parę sekund i w tym czasie dostałem oponkę, walił do ciebie jak i do mnie gdy zobaczyłem że wlatujesz w niego również w niego wleciałem.

Myślicie że jesteście bezkarni i możecie robić wszystko na co wam się podoba, zastraszać i tym podobne, ale tak nie będzie a bynajmniej ja na to nie pozwolę.

Również dostałem miła niespodziankę na prywatnej wiadomości z groźbą że jak nie usunę tamtego fragmentu z tym odbijaniem to doda swoje 5 groszy.
https://imgur.com/a/OAHM4

Więc jeszcze chciałbym się wypowiedzieć do tej sytuacji jak już wylać to wylać wszystko:
Nie chcieliście wypuścić odbitego gracza przez fbi oraz swat ponieważ mieliście tamten filmik i specjalnie lider nie wchodził do gry, filmik jest ucięty jeśli ma być to dowód to pokaż mi cały film z porwania zaczynając od bw Michaela co do derbowania wiem że na początku derbował mnie Layton Kingston/Haldway nie pamiętam nazwiska wiem że ma 6k jotów  w skinie o id 296, potem się przesiedliście i też ktoś mnie derbował wracając do sytuacji o której mówiłeś że mnie tam nie było, byłem i widziałem jak wysiadaliście gdy mnie zobaczyliście natychmiastowo wsiedliście i ruszyliście za mną gdy wam uciekłem nie zbliżałem się potem do tego miejsca tylko podjechałem tam z eskorta za godzinę. Widziałem gdzie wysiadaliście, po drugie wszystkie budynki były albo otwarte albo nie opłacone tylko ten jeden budynek miał zamknięte drzwi.

Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 16:07

• Do góry
    • 1

#17 Malacikk569 04/04/2018 - 16:05

Malacikk
  • Gracz

Z racji tego że każdy się wypowiedział, i podkoloryzowali całą sytuację na swoją korzyść ,to również ja trochę rozjaśnię mówiąc prawdę:

Nie przejeżdżałeś obok tylko byłeś przy tym, jak zaczął mnie derbować jak i również strzelać, nie miałem nic innego do zrobienia to chciałem się bronić i wleciałem w niego z LPM'a ,i tak dostął tylko jednego kopa, wtedy Napoleon zsiadł z fcr i zaczął również mnie okładać więc prowokacji nie posiadałeś bo byłeś przy tym jak mnie zaatakowaliście.

Nie widziałem tego że dostałeś pouczenie, również nie wiedziałem że jest akcja stop ale po "uratowaniu" kolegi dostałem /pw od lspd że akcja jest stop wiec stałem i nic nie robiłem po minucie ty wleciałeś we mnie z LPM'a.

Dostałeś informację ode mnie że byłeś patriotem i zmieniłeś go na fcr nic z tym faktem nie zrobiłeś nawet nie raczyłeś odpowiedzieć, dostałeś tą informację nawet kilka razy. https://imgur.com/a/Nsg0W

Śmieszne to są wasze wypociny, ja nigdy nie otworzyłem do was ognia, nie miałem broni, nie miałem jotów co uniemożliwia mi wyciągnięcie broni.

Na verdant byłem gapiem jechałem sobie w stronę centrum zobaczyłem mojego znajomego więc stałem i się przyglądałem sytuacji.

Nikt nie uciekał na idlewood tylko pojechał na swoje osiedle to jest chyba proste prawda?

Nie, nie byłem zamieszany w tą akcję.

To już nie mój problem, że nasz hood znajduje się na motelach idlewood jak masz do tego pretensję to zgłoś to do Kasi lub lidera.

Jeszcze raz powtórzę nikt nikogo nie chciał odbijać, po prostu przyglądałem się sytuacji, a wy chcieliście tylko i wyłącznie wymusić prowokację oraz to jest najważniejsze nie było tam innych gapiów z panelu oprócz mnie.

Twoje słowo zmienia się szybciej niż rękawiczki w FBI laboratory

Są logi, Aleksander moze je sprawdzić i nie wciskaj mi kitu ze bylem tam caly czas, bo doskonale wiem co gdzie i kiedy robilem. - Przejezdzalem w momencie jak go biliscie, jeszcze nawet Ty lub twoj kolega dostaliscie motorem, z ktorego zeskoczylem w celu pomocy Napoleonowi, a to ze probujesz udupić na sile to sorki, nie wyjdzie Ci ;) Czekam na werdykt ;)

"Jak dla mnie skarga jest śmieszna, strzelacie w nas, uciekacie, a później piszecie skargi że dostajecie bw na idle, rozumiem strefa neutralna, ale wy celowo na nią uciekacie żeby uniknąć bw."

Witam oraz z góry przepraszam że wtryniam się w temat, z całym szacunkiem do organizacji Criminal Connection chciałbym poinformować iż dostałem taką samą karę wraz z moim serdecznym przyjacielem Lisem, dowód zamieszczę O! tutaj:

https://imgur.com/a/TrLfe

Jak to Aleksanderr zaznaczył GRUBYM DRUKIEM, pozwolę sobie zacytować

"Wierzcie mi, że w TIPach czy w regulaminie byłoby to napisane że punkt nie dotyczy prowadzenia wojny między organizacjami. Idlewood jest neutralne, i nie powinniśmy tego w jakikolwiek sposób negować" 

także dla mnie jest śmieszne pisanie skarg na nas po czym sami piszemy skargi z takim samym tematem oraz wy twierdzicie że wy robicie dobrze a my źle, smutne.

jeśli tak twierdzisz to licz się z moim werdyktem gdzie również wbiłem BW Wickedowi oraz Lisu który wbił BW Kozakerowi gdzie również byliśmy na swoich strefach i spotkała nas kara.

*zacząłem

Tak jak to napisales, wtryniasz się nie do swojej skargi, wiec z łaski swojej odpuść sobie. - Nic szczegolnego oprocz placzu nie wnosisz, są logi z tego jak Kaktusek zostal Spitowany na Verdant, rowniez to jak go szukalismy. Adios!

A skąd wiesz że przejechałem kilka razy koło waszej ośki, jak nigdy was tam nie ma bo uciekacie i chowacie się? Może oko saurona pomogło ci z nieba. Mniejsza o to, nie ma mnie przy każdej akcji ,a to że czasem przejadę obok czy co kolwiek innego nie znaczy że dostałeś prowokację do wbicia mi bw na neutralnej strefie idlewood żadnej prowokacji nie miałeś.

Podpadłeś komuś? Dostajesz kulkę jest to chyba dosyć proste ale widzę że nawet po takim stażu /duty oraz jotów dalej tego nie łapiesz. Oskarżaliście nas o ten sam błąd a sami go popełniacie kilka dni później, czujecie się bezkarni na tym serwerze bo macie kolegów gamemasterów jak to powiedział Malacik

Jeszcze dodam taki mały bonusik z dnia 30.03, podczas odbijania Michael'a Hayes, nie chcieliście go uwolnić ze względu że mieliście filmik jak mnie odgoniliście kilka sekund przed tym jak go wwaliliście do meliny ta akcja jest dla mnie również śmieszna https://www.youtube.com/watch?v=zG81EccRUXo&feature=youtu.be i kierowca ten mnie derbował motorem z 10 razy

Oj stary.. Najpierw ciebie odgonilismy, odjechalismy i odczekalismy minute poza Colinas, a nastepnie wpakowalismy go do meliny gdy juz nikogo nie bylo i blagam cię, nie zmieniaj tematow w skardze, boli cie jeszcze cos? - Napisz kolejną skarge, chętnie się w niej wypowiem. Tak jak pisalem wyzej, czekam na Werdykt bo oprocz placzu nic sensownego nie wnoszą do tej skargi. ;)

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:07

• Do góry
    • -1

#18 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:11

KAKTUSEK
  • Gracz

Są logi, Aleksander moze je sprawdzić i nie wciskaj mi kitu ze bylem tam caly czas, bo doskonale wiem co gdzie i kiedy robilem. - Przejezdzalem w momencie jak go biliscie, jeszcze nawet Ty lub twoj kolega dostaliscie motorem, z ktorego zeskoczylem w celu pomocy Napoleonowi, a to ze probujesz udupić na sile to sorki, nie wyjdzie Ci ;) Czekam na werdykt ;)

Tak jak to napisales, wtryniasz się nie do swojej skargi, wiec z łaski swojej odpuść sobie. - Nic szczegolnego oprocz placzu nie wnosisz, są logi z tego jak Kaktusek zostal Spitowany na Verdant, rowniez to jak go szukalismy. Adios!

Oj stary.. Najpierw ciebie odgonilismy, odjechalismy i odczekalismy minute poza Colinas, a nastepnie wpakowalismy go do meliny gdy juz nikogo nie bylo i blagam cię, nie zmieniaj tematow w skardze, boli cie jeszcze cos? - Napisz kolejną skarge, chętnie się w niej wypowiem. Tak jak pisalem wyzej, czekam na Werdykt bo oprocz placzu nic sensownego nie wnoszą do tej skargi. ;)

1.Proszę bardzo sprawdzać logi, byłeś tam jak zaczął nas derbować i się przyglądałeś jak walił do nas z ak jak wylecieliśmy na niego zsiadłeś i pomogłeś mu

2.Dobrze że się wtrynił bo coś wnosi do tej skargi, a wnosi to że chcieliście udupić nas na siłę skargami i nie spodziewaliście się odwetu tak jak mówiłem czuliście się bezkarni

3.Własnie odgoniliście, ale was tam widziałem ;)

Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 16:13

• Do góry
    • 0

#19 Malacikk569 04/04/2018 - 16:16

Malacikk
  • Gracz

Sa logi, jest czas kiedy wy zaczeliscie bić Napoleona, a kiedy ja was, chociaz i tak nie zmienia to faktu ze w momencie gdy Ty zaczeles go bic, ja automatycznie uzyskalem prowokacje, Ojć  ;)

1.Proszę bardzo sprawdzać logi, byłeś tam jak zaczął nas derbować i się przyglądałeś jak walił do nas z ak jak wylecieliśmy na niego zsiadłeś i pomogłeś mu

2.Dobrze że się wtrynił bo coś wnosi do tej skargi, a wnosi to że chcieliście udupić nas na siłę skargami i nie spodziewaliście się odwetu tak jak mówiłem czuliście się bezkarni

3.Własnie odgoniliście, ale was tam widziałem ;)

1.Sa logi, jest czas kiedy wy zaczeliscie bić Napoleona, a kiedy ja was, chociaz i tak nie zmienia to faktu ze w momencie gdy Ty zaczeles go bic, ja automatycznie uzyskalem prowokacje, Ojć   ;)

3. To ze nas tam widziales, nie znaczy ze tam zostal wrzucony, bo z tamtego miejsca odjechalismy. - A reszte zrobił juz wasz komunikator Discord na ktorym w danym momencie sie znajdowaliscie, ojc.

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:20

• Do góry
    • 0

#20 YoungWeed 670 04/04/2018 - 16:19

YoungWeed
  • Gracz
Malacik, skarga jest autorstwa człowieka z mojej organizacji oraz że coś wnoszę do skargi to nie zabronisz mi się wypowiadać tylko dlatego że jest to dla was nie korzystne, jedyne co mam do powiedzenia to to że 2 osoby zostały ukarane IDENTYCZNIE dodatkowo tłumaczenie się ze członek organizacji był "kopany" to ty też masz taką prowokację, mylisz się polecam zajrzeć do werdyktu mojej skargi. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Żegnam

Użytkownik YoungWeed edytował ten post 04/04/2018 - 16:20

• Do góry
    • 2

#21 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:19

KAKTUSEK
  • Gracz

Sa logi, jest czas kiedy wy zaczeliscie bić Napoleona, a kiedy ja was, chociaz i tak nie zmienia to faktu ze w momencie gdy Ty zaczeles go bic, ja automatycznie uzyskalem prowokacje, Shit happens ;)

Są logi ,jest czas kiedy zaczął mnie derbować oraz strzelać z ak oraz po jakim czasie ty zareagowałeś stojąc obok i tak nie zmienia to ze miałeś prowokację bo i tak jej nie miałeś neutralna strefa to neutralna strefa.

Kombinujecie na siłę byle by nie dostać kary, jest to żałosne z waszej strony zamiast się przyznać to szukacie byle jakiej luki by tego uniknąć.

Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 16:21

• Do góry
    • 0

#22 Malacikk569 04/04/2018 - 16:22

Malacikk
  • Gracz

Malacik, skarga jest autorstwa człowieka z mojej organizacji oraz że coś wnoszę do skargi to nie zabronisz mi się wypowiadać tylko dlatego że jest to dla was nie korzystne, jedyne co mam do powiedzenia to to że 2 osoby zostały ukarane IDENTYCZNIE dodatkowo tłumaczenie się ze członek organizacji był "kopany" to ty też masz taką prowokację, mylisz się polecam zajrzeć do werdyktu mojej skargi. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Żegnam

Identycznie? - Kozakerowi i Wickedowi podjechaliscie i wbiliscie BW, tutaj Napoleon strzelal, albo i nie do waszych, a oni go okladali. - Nie wiem nie widzialem, bo nie bylo mnie tam od samego początku, a ja wbilem twoim BW w momencie gdy oni okladali Napoleona? - Skoro nadal nie widzisz roznicy, to nie mam zamiaru wiecej wchodzić z tobą w jakąkolwiek konwersacje.

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:22

• Do góry
    • 0

#23 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:23

KAKTUSEK
  • Gracz

Identycznie? - Kozakerowi i Wickedowi podjechaliscie i wbiliscie BW, tutaj Napoleon strzelal, albo i nie do waszych, a oni go okladali. - Nie wiem nie widzialem, bo nie bylo mnie tam od samego początku, a ja wbilem twoim BW w momencie gdy oni okladali Napoleona? - Skoro nadal nie widzisz roznicy, to nie mam zamiaru wiecej wchodzić z tobą w jakąkolwiek konwersacje.

Byłeś przy tym i wszystko widziałeś.

• Do góry
    • 0

#24 Malacikk569 04/04/2018 - 16:24

Malacikk
  • Gracz

Byłeś przy tym i wszystko widziałeś.

Pokaz Screena, Nagranie cokolwiek. - Poki co są to puste slowa, nie pokrywające się w zadnym stopniu z prawdą.

• Do góry
    • 0

#25 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:26

KAKTUSEK
  • Gracz

Pokaz Screena, Nagranie cokolwiek. - Poki co są to puste slowa, nie pokrywające się w zadnym stopniu z prawdą.

Wszystko jest w logach nie posiadam takiego screena wiem tylko ze stałeś w zaznaczonym miejscu https://imgur.com/a/P5grz kawałeczek za tą czerwoną strzałką niestety kamera bw tego nie złapała

I skończ już temat bo nabijasz sobie tylko posty myślę, że każdy co miał komuś jakiś bród do zarzucenia to już o nim powiedział.

Użytkownik KAKTUSEK edytował ten post 04/04/2018 - 16:28

• Do góry
    • 0

#26 Malacikk569 04/04/2018 - 16:28

Malacikk
  • Gracz

Wszystko jest w logach nie posiadam takiego screena wiem tylko ze stałeś w zaznaczonym miejscu https://imgur.com/a/P5grz kawałeczek za tą czerwoną strzałką niestety kamera bw tego nie złapała

Nigdy w zyciu, jakbys zrobil screena nieco dalej. - Zobaczylbys leząca na Boku Wiśniową FCR'ke przy samej scianie. (pojazd lezacy na boku jest w momencie zeskoczenia z pojazdu, badz przywalenia w niego)

Prosze bardzo, swiatlo padające z mojego motoru, który znajdowal się przy samej scianie https://imgur.com/a/Ztw4b

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:31

• Do góry
    • 0

#27 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:29

KAKTUSEK
  • Gracz

Nigdy w zyciu, jakbys zrobil screena nieco dalej. - Zobaczylbys leząca na Boku Wiśniową FCR'ke przy samej scianie. (pojazd lezacy na boku jest w momencie zeskoczenia z pojazdu, badz przywalenia w niego)

Stałeś tam gdzie zaznaczyłem na screeanie i swobodnie sobie z niej zsiadłeś.

• Do góry
    • 0

#28 Malacikk569 04/04/2018 - 16:32

Malacikk
  • Gracz

https://imgur.com/a/8wwkl Swiatlo padajace z mojej FCR'ki. Twoj wlasny Screen to pokazuje, nie uwalisz mnie na sile ;)

Stałeś tam gdzie zaznaczyłem na screeanie i swobodnie sobie z niej zsiadłeś.

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:34

• Do góry
    • 0

#29 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:47

KAKTUSEK
  • Gracz

No to trochę wyżej, delikatnie się pomyliłem, a przypadkiem nie mówiłeś że jechałeś od strony ganton? to jak tam walną motor w ścianę?

• Do góry
    • 0

#30 Malacikk569 04/04/2018 - 16:48

Malacikk
  • Gracz

No to trochę wyżej, delikatnie się pomyliłem, a przypadkiem nie mówiłeś że jechałeś od strony ganton? to jak tam walną motor w ścianę?

Nigdzie nie jest napisane ze jechalem od Ganton. - Dopowiadaj więcej, albo zacznij uwaznie czytać co piszą osoby w tym temacie. - Jak byk masz napisane ze jechalem IDLE w strone MELINY. - Nie bylo jasno napisane gdzie ona jest.

"Witam serdecznie, sprawa wygląda nastepująco Dzisiejsza akcja na motelach idle z mojej perspektywy wyglądala tak że jechalem przez idle kierując się do meliny, w celu zmienienia bandany" 

Skopiowalem Ci, chociaz i tak mam wrazenie ze nie przeczytasz tego ze zrozumieniem ;)

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 16:49

• Do góry
    • 0

#31 KAKTUSEK56 04/04/2018 - 16:52

KAKTUSEK
  • Gracz

Nigdzie nie jest napisane ze jechalem od Ganton. - Dopowiadaj więcej, albo zacznij uwaznie czytać co piszą osoby w tym temacie. - Jak byk masz napisane ze jechalem IDLE w strone MELINY. - Nie bylo jasno napisane gdzie ona jest.

"Witam serdecznie, sprawa wygląda nastepująco Dzisiejsza akcja na motelach idle z mojej perspektywy wyglądala tak że jechalem przez idle kierując się do meliny, w celu zmienienia bandany" 

Skopiowalem Ci, chociaz i tak mam wrazenie ze nie przeczytasz tego ze zrozumieniem ;)

Pisz sobie co chcesz, bw na neutralnej strefie bez prowokacji dostałem, starasz się nabić teraz posty na siłę bo masz ich za mało.

• Do góry
    • 0

#32 Malacikk569 04/04/2018 - 16:57

Malacikk
  • Gracz

Pisz sobie co chcesz, bw na neutralnej strefie bez prowokacji dostałem, starasz się nabić teraz posty na siłę bo masz ich za mało.

Alez oczywiscie, posty dodadzą mi fejmu. Damn! https://imgur.com/a/eiqBP Zmodernizowalem Ci screena by pokazać trase jaką pokonalem, finalnie zeskakując z motorku. - Uwalasz i uwalasz co chwile dopowiadając co innego, bo wiesz ze mam joty i uwazasz ze mnie Blokada zabierania HP zaboli. - A tak nie bedzie, bo owej blokady nie dostane, w momencie gdy atakujecie osobe z organizacji w ktorej ja jestem, mam na was prowokacje i swobodnie moge go bronic wbijajac osobą atakujacym BW nawet na IDLE.

Tyle z mojej strony, jak najbardziej prosze o sprawdzenie logów by zobaczyć jak faktycznie to było. - Kazdy broni swojego dupska, i bez nich ciezko będzie doczytać się w tym calym spamie co tak naprawde się dzialo. Pozdrawiam i oczekuje Werdyktu.

Użytkownik Malacikk edytował ten post 04/04/2018 - 17:02

• Do góry
    • 1

#33 Aleksanderr724 04/04/2018 - 17:13

Aleksanderr
  • Gracz

Zamykam. Wydam werdykt kiedy zostanie wszystko baardzo dokładnie przeanalizowane :) Jeśli naprawdę coś ważnego - PW stoi otworem.
//11.04.2018 - Werdykt zostanie wydany w ciągu najbliższych 4 dni.

Okej. Czas na werdykt. Po przemyśleniu wszystkiego nie widzę abyście mieli jawną prowokację do wbicia BW owemu graczowi na Idlewood. Pamiętajcie że ten teren jest bardzo restrykcyjny jeśli chodzi o atakowanie innych graczy, i jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości czy to zrobić - nie róbcie tego, a unikniecie nieprzyjemnych sytuacji w przyszłości.

Roscoe LawlessBlokada zabierania HP na 14 dni - Atak na innego gracza na neutralnym terenie, bez prowokacji z jego strony.

Sammy WashingtonBlokada zabierania HP na 14 dni - Atak na innego gracza na neutralnym terenie, bez prowokacji z jego strony. (Kara zostanie nadana kiedy ban Napoleona się skończy).

Użytkownik Aleksanderr edytował ten post 15/04/2018 - 15:24
Wydanie werdyktu.

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: samp, raport

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych