Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[EP][Zrealizowano] Ice Cream - Pierwszy dzień wiosny [21.03.2018]

lody ice cream wiosna

• Please log in to reply
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lisiek1016 19/03/2018 - 08:46

Lisiek
  • Gracz

*
Popularny

khQVEOM.png

Cześć!
21 Marca jest pierwszym dniem wiosny, dniem z którym teoretycznie powinniśmy zapomnieć o niskich temperaturach i przymrozkach. Aby go uczcić i przypomnieć Wam o jego istnieniu - przygotowaliśmy dla Was małą atrakcję. Właśnie tego dnia będziecie mogli spotkać Lodziarki i otrzymać od kierowców darmowe, zimne lody! Chyba każdy lubi lody i zapewne większość powstrzymywała się przez cały okres zimowy od ich spożywania, jednak zima to już przeszłość - zatem koniec z ograniczeniem, pora złapać za rożki i skosztować naszych ulubionych zimnych deserów!

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Data i godzina: 21 Marca (środa) w godzinach 18:00 - 20:00

t79oEFH.png

Wypatrujcie takich lodziarek! To własnie w nich czekają na Was zimne, smaczne desery!

Nie zapomnijcie o swoich pociechach, przyjaciołach, przyjaciółkach bądź partnerkach, czy partnerach - na pewno widok i smak lodów przysprawi im chociażby malutki uśmiech na twarzy!

Wspomnę jeszcze tylko że do wyboru będziecie mieć lody waniliowe, truskawkowe, oraz czekoladowe! Prawdopodobnie będziemy również w posiadaniu świeżych donutów z chłodni!
Do zobaczenia pierwszego dnia wiosny!

Użytkownik Lisiek edytował ten post 20/03/2018 - 21:58

• Do góry
    • 16

#2 EviT870 19/03/2018 - 08:54

EviT
  • Gracz
Super sprawa, wpadnę!
  • Do góry
    • 0

#3 Lisiek1016 19/03/2018 - 09:02

Lisiek
  • Gracz

*
Popularny

Nie odbieraj tego jako hejt, ale event bardzo slabej jakosci... Dodatkowo event jest stricte pod reklame Twoich biznesow co widoczne jest w partnerach...
Kolejna rzecz jest taka, ze lody maja 15 minut dzialania wiec bedziesz musial co chwile leciec do biznesu kupujac lody, ale zycze powodzenia! :)
I oczywiscie wpadne zobaczyc jak to bedzie wygladalo. :)

Jestem świadom, że event nie jest najlepszy, jednak wydaje mi się, iż takie małe wydarzenie nikomu nie zaszkodzi a na pewno ktoś się skusi na tego "skryptowego loda", nie rozumiem dlaczego uważasz, ze event jest "bardzo słabej jakości" - dlatego że nie ma nagród, losowań? Wydaje mi się że nie tędy droga, aby gracze przychodzili i brali udział w evencie tylko dlatego, że jest tam $$$ do wygrania i szansa wzbogacenia swojego majątku. W końcu to nie serwer RPG na którym powinno się dążyć tylko do pomnażania $$, a serwer RolePlay, który powinien opierać się głównie o grę RP. Nie widziałem wcześniej takowego wydarzenia, a zawsze jednak jest to coś innego i lekkie oderwanie od codzienności. Nie - nie jest to event pod reklamę biznesów. Wątpię by przeprowadzenie go i wspomnienie jedynie w poście rozreklamowało owe biznesy, radiem zajmuje się obecnie kto inny - więc..  :sassy: Co do terminu ważności lodów - wiem i jestem na to gotów by ustawiać minutnik na 15 minut i w razie przeterminowania lodów podjechać i wziąć kolejne - nie jest to dla mnie problemem.

• Do góry
    • 5

#4 Diamencik 128 19/03/2018 - 09:29

Diamencik
  • Gracz

*
Popularny

Polecam - bardzo fajny pomysł, na pewno wpadnę i skosztuje jedną gałkę. :> Pozdrawiam!
  • Do góry
    • 3

#5 Neguś993 19/03/2018 - 10:39

Neguś
  • Gracz

*
Popularny

Nie odbieraj tego jako hejt, ale event bardzo slabej jakosci... Dodatkowo event jest stricte pod reklame Twoich biznesow co widoczne jest w partnerach...
Kolejna rzecz jest taka, ze lody maja 15 minut dzialania wiec bedziesz musial co chwile leciec do biznesu kupujac lody, ale zycze powodzenia! :)
I oczywiscie wpadne zobaczyc jak to bedzie wygladalo. :)

Nie wiem czego się tu czepiasz. Sam tworzysz bardzo powtarzalne eventy. Na każdym jest prawie to samo, czyli wyścigi, skoki i losowanie. Czy to święto dziękczynienia czy nowy rok, zawsze to samo. Jedyny twój event jaki mi się bardzo podobał, to event Halloweenowy. ;)

A co do eventu Liśka, to trzymam kciuki, zawsze to jakieś urozmaicenie w świecie gry. Na pewno każdy skusi się na lodzika. ;)

Użytkownik Neguś edytował ten post 19/03/2018 - 12:28

• Do góry
    • 11

#6 Jeziorsky 6 19/03/2018 - 11:56

Jeziorsky
  • Gracz

wpadne!

• Do góry
    • 1

#7 MisiekMichałowki 101 19/03/2018 - 13:07

MisiekMichałowki
  • Gracz

Generalnie to wpadłbym, gdybym tylko mógł. Fajna inicjatywa z tym eventem.

• Do góry
    • 0

#8 Marteł1809 20/03/2018 - 11:00

Marteł
  • Gracz

*
Popularny

A mi się inicjatywa bardzo podoba i podczas patrolu chętnie złapiemy budkę do kontroli by dostać darmowe lody. :clap: :clap: :clap:

• Do góry
    • 4

#9 ToNieMikolaj 334 20/03/2018 - 11:48

ToNieMikolaj
  • Zbanowani

*
Popularny

Świetny pomysł na event. Wpadnę! :D

• Do góry
    • 6

#10 Lisiek1016 20/03/2018 - 12:25

Lisiek
  • Gracz

Super sprawa, wpadnę!

Czekamy! ;)

Polecam - bardzo fajny pomysł, na pewno wpadnę i skosztuje jedną gałkę. :> Pozdrawiam!

Zapraszam.  :see_no_evil:

Nie wiem czego się tu czepiasz. Sam tworzysz bardzo powtarzalne eventy. Na każdym jest prawie to samo, czyli wyścigi, skoki i losowanie. Czy to święto dziękczynienia czy nowy rok, zawsze to samo. Jedyny twój event jaki mi się bardzo podobał, to event Halloweenowy. ;)

A co do eventu Liśka, to trzymam kciuki, zawsze to jakieś urozmaicenie w świecie gry. Na pewno każdy skusi się na lodzika. ;)

Dzięki Neguś!  :fist:

wpadne!

Śmiało śmiało!

Generalnie to wpadłbym, gdybym tylko mógł. Fajna inicjatywa z tym eventem.

:(

A mi się inicjatywa bardzo podoba i podczas patrolu chętnie złapiemy budkę do kontroli by dostać darmowe lody. :clap: :clap: :clap:

Oho, trzymam za słowo!  :see_no_evil:  :evil:

Świetny pomysł na event. Wpadnę! :D

Mikołaju Mikołaju, widzisz - też mamy dla Ciebie prezent.  :D

• Do góry
    • 0

#11 Strażak Eryk3747 20/03/2018 - 13:16

Strażak Eryk
  • Gracz
Zawitajcie na Rodeo a na pewno wejdziemy w jakieś interakcje :)
  • Do góry
    • 0

#12 grubas14 1 20/03/2018 - 14:27

grubas14
  • Gracz
to porobicie troche lodów hehe nie no jajcuje fajny event nie było takiego jeszcze
  • Do góry
    • 0

#13 BielikSv7804 20/03/2018 - 15:48

BielikSv7
  • Gracz

Lepsze to niż nic. Według mnie akcja zasługuje na plus, za same chęci i jakieś przywitanie wiosny.  :-/

• Do góry
    • 0

#14 Aniołuś53 20/03/2018 - 17:41

Aniołuś
  • Gracz

Myślę, że może być ciekawie, trzymam kciuki! :D

• Do góry
    • 2

#15 Tajemniczaa641 20/03/2018 - 18:10

Tajemniczaa
  • Gracz

*
Popularny

Moim zdaniem dość oryginalny pomysł i na pewno wiele osób skłoni do długiej interakcji. Może wydarzenie nie jest na wielką skalę, ale mimo tego smaczek po sobie pozostawi. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem - trzymam kciuki!  :D   :thumbsup: 

• Do góry
    • 3

#16 bae93 20/03/2018 - 19:33

bae
  • Gracz

Przyjemny event, bardzo skromny, ale skłaniający do wspólnego grania, fajnie! :hug:

• Do góry
    • 0

#17 Sheckklerrr21 20/03/2018 - 21:58

Sheckklerrr
  • Gracz
Fajne, napewno będę szukał ☺

Użytkownik qbliźniak edytował ten post 20/03/2018 - 22:03

• Do góry
    • 0

#18 Lenkaa1620 21/03/2018 - 12:23

Lenkaa
  • Gracz

*
Popularny

To już dziś! Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do wspólnych interakcji z nami! :hug:
  • Do góry
    • 5

#19 Lisiek1016 21/03/2018 - 12:28

Lisiek
  • Gracz

Zawitajcie na Rodeo a na pewno wejdziemy w jakieś interakcje :)

Na pewno podbijemy!  :muscle:

Lepsze to niż nic. Według mnie akcja zasługuje na plus, za same chęci i jakieś przywitanie wiosny.  :-/

Wpadaj na lodzika, a nie.  :D

Myślę, że może być ciekawie, trzymam kciuki! :D

Dla Ciebie też gdzieś tam loda mamy.  :hug:

Moim zdaniem dość oryginalny pomysł i na pewno wiele osób skłoni do długiej interakcji. Może wydarzenie nie jest na wielką skalę, ale mimo tego smaczek po sobie pozostawi. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem - trzymam kciuki!  :D   :thumbsup: 

A ja mam nadzieję że choć na jedną gałkę się skusisz.  :see_no_evil:

Przyjemny event, bardzo skromny, ale skłaniający do wspólnego grania, fajnie! :hug:

Dzięki, widzimy się w okolicach 18!  :see_no_evil:  :fist:

Fajne, napewno będę szukał ☺

Wypatruj, wypatruj. Raczej trudno będzie przeoczyć, wystarczy że wyjdziesz na deptak w okolicy 18.  :evil:

• Do góry
    • 0

#20 KoWaL13285 21/03/2018 - 17:18

KoWaL132
  • Gracz

Super pomysł, propsuje! 

• Do góry
    • 0

#21 Dezztroyz2 21/03/2018 - 17:36

Dezztroyz
  • Gracz
napewno chętnie opierdole jedną gałe
  • Do góry
    • 2

#22 HelloPiter0 21/03/2018 - 18:53

HelloPiter
  • Świeżak

Fajny pomysł - polecam!

• Do góry
    • 0

#23 Lisiek1016 21/03/2018 - 21:59

Lisiek
  • Gracz

*
Popularny

Dziękujemy całej społecznośći N4G - wszystkim, którzy byli chętni do gry IC, zarówno ludzi z centrum, jak i organizacje i frakcje porządkowe, które także chętnie wchodziły w interakcje z naszym zespołem! Super, szczerze - nie liczyliśmy na aż tak duże zainteresowanie i bardzo nas zaskoczyliście. Event miał trwać do godziny 20:00, jednak dzięki Wam - strasznie się zmotywowaliśmy i uznaliśmy, że przedłużymy to do 21. Ogólnie rozdaliśmy 407 lodów, oraz 142 donuty.

i6rJbTw.png

Osobiście bardzo dziękuję Lenkaa, oraz za super zaangażowanie i miłą współprace podczas eventu - gdyby nie oni, zapewne event nie miałby aż takiego rozgłosu, nie udałoby się dotrzeć w wszystkie zakamarki santos i również trudno byłoby to ogarnąć.  :see_no_evil:  :muscle:

Dodatkowo chciałbym podziękować serdecznie , , Diamencik . . MatiosPL, kiecol , - za to że podjęli się wożenia paczek z lodami, gdyby nie oni zapewne mielibyśmy duży problem, ponieważ lody szły jak świeże bułeczki i dosłownie co chwila trzeba było jeździć po nowe!  :D

Użytkownik Lisiek edytował ten post 22/03/2018 - 17:32

• Do góry
    • 5

#24 Nuestra -1 22/03/2018 - 00:52

Nuestra
  • Gracz
Nie ma co :D drugi dzień na serwerze i takie miłe zaskoczenie.
Poprosiłem o dwa i dostałem bez gadania :3
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych