Stałem sobie pod warsztatem pure, po czym przed wjazdem do niego nagle pojawilo sie auto, ktore wybuchlo. Wybuch doprowadzil do zniszczenia calkowitego mojego samochod. Domagam sie zwrotu pieniedzy za to.
— 24
17/12/2017 - 13:57
— 176
17/12/2017 - 15:49
Takie coś powinieneś wyjaśnić z osobą, która tym autem wyjeżdżała. Sama niedawno miałam taką sytuację, że wyjeżdzałam za jakimś graczem z warsztatu, on nawet nie odjechał, moje auto spadło na jego i wybuchło. Typek uciekł, a ja musiałam zapłacić 1500$ za naprawę wybuchniętego auta. Niestety sam musisz sobie zapracować na naprawę, bo z tego co GM mi pisał w tamtej sytuacji - nic z tym zrobić nie mogą.
— 24
17/12/2017 - 15:51
Takie coś powinieneś wyjaśnić z osobą, która tym autem wyjeżdżała. Sama niedawno miałam taką sytuację, że wyjeżdzałam za jakimś graczem z warsztatu, on nawet nie odjechał, moje auto spadło na jego i wybuchło. Typek uciekł, a ja musiałam zapłacić 1500$ za naprawę wybuchniętego auta. Niestety sam musisz sobie zapracować na naprawę, bo z tego co GM mi pisał w tamtej sytuacji - nic z tym zrobić nie mogą.
Jak pisałem ostatnio do jakiegoś GM powiedział, że mam pisać tu to admini coś z tym zrobią.
— 176
17/12/2017 - 15:53
Jak pisałem ostatnio do jakiegoś GM powiedział, że mam pisać tu to admini coś z tym zrobią.
Wątpię. Mi w takiej sytuacji napisali że nic z tym nie zrobią i muszę zapłacić za naprawę auta. Nawet reporty na tego gracza nie pomagały bo się tym nie interesowali.
Wyjdzie zapewne na to że i tak będziesz musiał opłacić.
— 93
17/12/2017 - 20:02
Miałam ostatnio taką sytuację tylko, że był tu bug serwera.... Administracja olała to całkiem, z Twoim postem będzie tak samo. Pozdrawiam
— 4408
20/12/2017 - 01:33
Poproszę o UID autka oraz konkretny dzień w którym to się stało.
Potwierdzam.
Miałam ostatnio taką sytuację tylko, że był tu bug serwera.... Administracja olała to całkiem, z Twoim postem będzie tak samo. Pozdrawiam
Nie słyszałam nic o tej sytuacji.
Tematy o podobnych tagach: auto, wybuch
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
🔧 Auto Service! - Warsztat Twoich marzeń! ⚒️Napisany przez MatiosPL, 21/05/2019 |
|
|
||
![]() |
Uszkodzenie pojazdu przez cheatera.Napisany przez NeUcaN, 12/04/2019 |
|
|
|
![]() |
Oddanie pieniędzy z powodu lagaNapisany przez ORCHIDEJA , 09/03/2019 |
|
|
|
![]() |
Utrata Hp w wozie po zrespieniu innego na moim.Napisany przez Marcyk Nadal GRA, 20/01/2019 |
|
|
|
![]() |
cheater
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wybuch auta przez cheatera z grupyNapisany przez JOURNI1234, 20/01/2019 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych