Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Utrata Hp w wozie po zrespieniu innego na moim.

auto woz

Najlepsza odpowiedź ShowTime , 21/01/2019 - 01:08

To że ostatnio naprawiamy pojazdy graczom po cheater'ach nie oznacza, że będziemy naprawiać w każdej sytuacji pojazd nawet jak straci 10hp. Takie sytuacje się zdarzają nawet przypadkiem i niestety nie ma nikt na to wpływu.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marcyk Nadal GRA578 20/01/2019 - 20:40

Marcyk Nadal GRA
  • Gracz

Opiszę sytuację i proszę o wypowiedź kogoś z czerwonych.

Wjechałem wozem na parking w centrum po czym podszedłem do gracza który siedział w wozie nauki jazdy i poprosiłem aby odjechał po czym jego wóz znikł a on zaczoł przepychać moje auto, następnie wsiadłem do wozu ruszyłem a on zrespił wóz na moim i utraciłem hp pojazdu który był nowy salonowy z przebiegiem 20km/1000hp proszę o naprawę tego pojazdu bo gracz pozostaje bezkarny.

Przesyłam logi pojazdu oraz chatlog rozmowy z gm.

Spoiler
Spoiler

• Do góry
    • -4

#2 Giboner410 21/01/2019 - 00:28

Giboner
  • Gracz

Serio? Chcialo Ci sie to pisac? To tylko 60hp, Brodway nie jest jakims unikatem czy cos, olej to i napraw - administracja raczej Ci nie zwroci, mi by sie nie chcialo im zawracac gitary przez taka blachostke.

• Do góry
    • 0

#3 BarBylQQ DDL167 21/01/2019 - 00:44

BarBylQQ DDL
  • Gracz

Serio? Chcialo Ci sie to pisac? To tylko 60hp, Brodway nie jest jakims unikatem czy cos, olej to i napraw - administracja raczej Ci nie zwroci, mi by sie nie chcialo im zawracac gitary przez taka blachostke.

Dokładnie :D

• Do góry
    • 2

#4 ShowTime 3055 21/01/2019 - 01:08

ShowTime
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

To że ostatnio naprawiamy pojazdy graczom po cheater'ach nie oznacza, że będziemy naprawiać w każdej sytuacji pojazd nawet jak straci 10hp. Takie sytuacje się zdarzają nawet przypadkiem i niestety nie ma nikt na to wpływu.

• Do góry
    • 4

Tematy o podobnych tagach: auto, woz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych