Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wlam na konto Grubcio65

wlam kradziez

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ApelacjaOdNiesłusznego111-1 09/04/2017 - 03:07

ApelacjaOdNiesłusznego111
  • Gracz

Witam pisze juz drugi raz gdyz raz moj temat byl odrzucony. Widzialem ze ludzie zglaszali sie z takimi problemami. Pisze gdyz pare miesiecy temu jak probowalem wejsc na serwer cos mi nie "dzialalo" wtedy tak myslalem. Gdy probowalem wejsc na forum byl jakis "blad" nie moglem nic zrobic. Wblem na niepodpisanej postaci do gry i poruszylem wtedy temat z GMem jesli dobrze pamietam byla to GM Kasia. Dowiedzialem sie ze podobno wyzywalem administracie oraz serwer. Chcialebym o sprawdzenie tego poniweaz nie mialem powodu by to zrobic. Ponadto gdy bylem na serwerze widzialem zespalnowane swoje auta dlatego takze prosze o sprawdzenie logow czy z mojego konta nie znikla przypadkiem gotowka oraz pojazdy. Juz raz mialem wlam na konto i zostalo to udowodnione. Prosiblym o sprawdzenie tego, po takiej przerwie mam lekka nadzieje ze ktos sie ta sprawa zajmie poniewaz mam ochote wrocic na serwer. Moge udziecil wszystkich informacji o tym koncie, znaczy tych ktroe pamietam bo juz troche czasu minelo. Pozdrawiam i licze na odpowiedz :)

• Do góry
    • -2

#2 Skylar Vozzo 14 09/04/2017 - 06:19

Skylar Vozzo
  • Gracz
Od tego masz zabezpieczenia 2fa ;)
  • Do góry
    • -6

#3 ApelacjaOdNiesłusznego111-1 09/04/2017 - 11:32

• Gracz

jestem z czasu gdy jeszcze nie bylo 2fa :)

• Do góry
    • 0

#4 ApelacjaOdNiesłusznego111-1 10/04/2017 - 18:18

• Gracz

@ref

• Do góry
    • 0

#5 RosoLLL 0 10/04/2017 - 20:09

RosoLLL
  • Gracz

mnie też tak okradziono

• Do góry
    • 0

#6 Skylar Vozzo 14 11/04/2017 - 10:46

Skylar Vozzo
  • Gracz

mnie też tak okradziono

Ty zrobiłes postać i podszywałeś sie pod krupiera.

• Do góry
    • 0

#7 ApelacjaOdNiesłusznego111-1 11/04/2017 - 16:29

• Gracz

mnie to spotkalo pol roku temu ale poprzedni temat odrzucili :P, moje logi moga sprawdzac a nawet bylbym za to wdzieczny

• Do góry
    • 0

#8 RainbowParadise618 11/04/2017 - 17:27

RainbowParadise
  • Gracz

jestem z czasu gdy jeszcze nie bylo 2fa :)

2FA jest juz tyle czasu... Ze ja piernicze.
  • Do góry
    • -1

#9 Dixonek1660 11/04/2017 - 17:37

Dixonek
  • Zasłużony
Przykro mi z powodu Twoich problemów z kontem. Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić naszym graczom największe bezpieczeństwo. Implementujemy najlepsze praktyki bezpieczeństwa, szyfrujemy każdą komunikację i umożliwiamy włączenie dwuetapowego uwierzytelniania (2FA) w celu zabezpieczenia konta nawet gdy ktoś pozna Twoje hasło.

Niestety, nasze zasoby ludzkie i pieniężne są bardzo ograniczone, dlatego nie możemy pomóc w każdym przypadku włamania z osobna. Nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy konto zostało oddane dobrowolnie, czy faktycznie nastąpiło włamanie. Będziemy jednak dalej pracować nad automatycznym zapobieganiem włamaniom gdy wykryjemy podejrzane logowanie.

Pamiętaj, by stosować inne hasło na każdej witrynie. Na chwilę obecną jedyna metoda na odzyskanie dostępu do konta to kliknięcie na link w e-mailu resetującym hasło.

Jeżeli wszystko zawiedzie, możesz założyć nowe konto.
  • Do góry
    • -1

Tematy o podobnych tagach: wlam, kradziez

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych