https://youtu.be/qY9xERsUFHo
Zapraszam do gry z Nami. Oraz na Nasz temat organizacji. - net4game.com/topic/281732-vostochnaya-semya/

Popularny
https://youtu.be/qY9xERsUFHo
Zapraszam do gry z Nami. Oraz na Nasz temat organizacji. - net4game.com/topic/281732-vostochnaya-semya/
Fajnie gracie oby tak dalej i do przodu, trzymajcie klimat
piękne, śliczne.
Użytkownik Reprezentant crips edytował ten post 07/04/2017 - 09:03

Popularny
Ten ss z diglami i piatkami co oznacza?
kozak
Ze biedny gank
Też tak myśle, to ammo było wiecej warte niż te smieszne gnaty. http://imgur.com/a/eD9Lj
Też tak myśle, to ammo było wiecej warte niż te smieszne gnaty. http://imgur.com/a/eD9Lj
Te uczucie, że to praktycznie wszystko było na sprzedaż, a ktoś Ci mówi o swoim majątku.
i kolegów, może xd
Użytkownik RussianPlayer edytował ten post 07/04/2017 - 12:53
Słabe prowo panowie.
Te uczucie, że to praktycznie wszystko było na sprzedaż, a ktoś Ci mówi o swoim majątku.i kolegów, może xd
Tak tak 72715 tyle osob sie skladalo na to ammo, ah te biedne gangi
https://youtu.be/kT6n_Q6kzvc?t=15s
Bogata mafia widzę Erthub, Alexei to biedny niestety jest, przechlał wszystko, a postrzelałby sobie. Fajnie Wam to wyszło!

Popularny
Nie ma to jak wstawić na forum net4game tag, że to film z N4G.
/edit - sorry, tytuł. Oczywiście lepiej sie przyczepić do słówka, niż do sedna sprawy
Użytkownik Ksenon edytował ten post 08/04/2017 - 13:09

Popularny
Nie ma to jak wstawić na forum net4game tag, że to film z N4G.
Tagu nie ma "net4game" jest tytuł, który ukazuje zarazem tytuł filmu z YouTube.
Nie spodobał mi się koniec, skoro macie tyle chromu to zabierzcie się za jakiś porządny DM i go pokażcie, jedna porządna akcja nie zrobi z was potęgi, tyle powiem bo coś ostatnio parę osób tak uważa.
Czyli Mamy rozumieć, że DM zrobi z Nas prawdziwą organizację?

Popularny
Nie spodobał mi się koniec, skoro macie tyle chromu to zabierzcie się za jakiś porządny DM i go pokażcie, jedna porządna akcja nie zrobi z was potęgi, tyle powiem bo coś ostatnio parę osób tak uważa.
Gra w organizacji to nie tylko DM mój drogi kolego. Aby móc zacząć strzelać, trzeba mieć stosowny powód. Strzelanie bez powodu rzuca złe światło na organizację. Owszem, możemy wypakować dwa auta i zacząć strzelać do PD, tylko jaki jest w tym sens? Czy normalnie zorganizowane grupy przestępcze strzelają do funkcjonariuszy policji czy agentów federalnych? Mają w tym jakiś interes? Wątpię.
Piszesz mi, że kreujemy się na potęgę... Dlaczego tak uważasz? Gramy swoje, a filmy maja na celu pokazanie naszej gry. Mają zachęcić ludzi do dołączenia do organizacji, w której coś się dzieje.
Nie rozumiem tego lamentu na forum. Nie jesteśmy źle nastawieni do nikogo na serwerze. Jesteśmy otwarci na każdą interakcję, nigdy nie wbiliśmy BW nikomu bez powodu. Staramy się prezentować jak najlepiej i czerpać z tego przyjemność.
A to, że ktoś uważa Nas za potęgę, czy uważa, że kreujemy się na potęgę - to jego osobiste zdanie. Żaden z naszych filmów nie miał na celu ośmieszenia kogoś, czy urażenia.
Zajmijcie się grą IC, to też jest fajna zabawa.
Boli mnie to że paru ludzi z którymi Erthub ma kose ic, za każdym razem sie musi o coś przypierdalać w temacie . O nie, tag N4G.
Gra w organizacji to nie tylko DM mój drogi kolego. Aby móc zacząć strzelać, trzeba mieć stosowny powód. Strzelanie bez powodu rzuca złe światło na organizację. Owszem, możemy wypakować dwa auta i zacząć strzelać do PD, tylko jaki jest w tym sens? Czy normalnie zorganizowane grupy przestępcze strzelają do funkcjonariuszy policji czy agentów federalnych? Mają w tym jakiś interes? Wątpię.
Piszesz mi, że kreujemy się na potęgę... Dlaczego tak uważasz? Gramy swoje, a filmy maja na celu pokazanie naszej gry. Mają zachęcić ludzi do dołączenia do organizacji, w której coś się dzieje.
Nie rozumiem tego lamentu na forum. Nie jesteśmy źle nastawieni do nikogo na serwerze. Jesteśmy otwarci na każdą interakcję, nigdy nie wbiliśmy BW nikomu bez powodu. Staramy się prezentować jak najlepiej i czerpać z tego przyjemność.
A to, że ktoś uważa Nas za potęgę, czy uważa, że kreujemy się na potęgę - to jego osobiste zdanie. Żaden z naszych filmów nie miał na celu ośmieszenia kogoś, czy urażenia.
Zajmijcie się grą IC, to też jest fajna zabawa.
Jesli rzeczywiście jest jak tu napisałeś, to szacuneczek, wiele organizacji nie kuma tego toku myślenia
Dopis xD
ja również zgodzę się ze słowami Erthuba, ale co jakiś czas DMik wskazany dla poprawy nastroju
Użytkownik Pazdan edytował ten post 14/04/2017 - 21:25
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
SINNERSNapisany przez Jakuubson, 18/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Luźne szelki →
Szukam Organizacji PrzestępczejNapisany przez FabianOFFCIAL, 11/02/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam]Osób do gry w japońskiej organizacjiNapisany przez littlewheezy, 26/11/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
[F] Drive (2011)Napisany przez Twistos , 01/07/2018 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →