Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Derick Ortega, Rayan Ghost, Emanuel Aragona

samp raport

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tyskie to dobry dmiarz — 685 17/01/2017 - 19:13

Tyskie to dobry dmiarz
  • Ofiara włamania(włamanie)

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Derick Ortega, Rayan Ghost, Emanuel Aragona

Opis sytuacji: Opis jest krótki i niektórym znany, kolega sobie przegrzebał to zamierzaliśmy go porwać, ale podczas drogi z nim gdy już był w bagażniku - kompletnie bez przypału podjeżdża Emanuel Aragona (co widać na ss'ie) Pisząc na czacie IC 'hejo Derick', no dobrze zagrane że jest w bagażniku - Gdy już dojechaliśmy do swojej meliny daliśmy mu przetrzymkę postanowiliśmy sobie coś pograć, drzwi były co prawda otwarte i nagle wpada 3 gości na duty i zaczyna mnie bić. :yaoming:

Naturalnie zapytałem się pana Dericka co oni wyprawiają odpowiedział mi że któryś z nich ma obok dom. Ale przypuśćmy nawet gdy tak jest; od razu wpadłoby w kilku z broni i wgl zaczynając mnie bić, no raczej nie. Wezwałem do tej sprawy GM liqussa, ucieszyłbym się gdyby skarga została zaakceptowana by się wypowiedział. Musiałem iść, więc dograli to z moim kolegą a ja dostałem tylko na moją prywatną wiadomość od kilku osób żebym go puścił z przetrzymania bo SASF się wbiło. Gdy ci kolesie zaczeli strzelać w moich ludzi to naturalnie poskutkowało to bw jednego z nich po czym został on porwany, co przedstawia równie jeden z ssów. Dodam tylko że nawet jakby ten rower nas próbował gonić no to niestety - nie da się dogonić admirała rowerem, niestety.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

• Do góry
    • 3

#2 Kasiek — 4408 19/01/2017 - 23:11

Kasiek
  • Zarząd
Poinformuj graczy o skardze. Standardowo 24h na wypowiedzenie się.
  • Do góry
    • 1

#3 Evoriaas — 593 19/01/2017 - 23:16

Evoriaas
  • Gracz

Witam, nie jestem powiązany ze skargą ale wypowiem się bo miałem dziś grę z Derickiem Ortegą i myślę, że to do niego podobne. Dziś porywając go dostał 2 razy "missclika" wyskakując z auta po czym cofam sie i /p podnies a ten sobie mp5 odlozyl na ziemie, abym mu nie zabrał. Nastepnie gdy juz bylismy i mial dostac przetrzymanie, zaczal lpmowac kazdego jak popadnie aby dostac AdminJaila, nie zglosil sie aby dokonczyc akcje.

• Do góry
    • 1

#4 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 09:58

Tyskie to dobry dmiarz

Emanuel został poinformowany, reszta ukryte postacie - jakbym mógł poprosić o ich globale to z miłą chęcią poinformuje.

• Do góry
    • 1

#5 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 10:53

Tyskie to dobry dmiarz

Nie trzeba, derick ortega z tej strony ;)

Nie wiele wypowiedziałeś się na temat skargi, może jednak coś dopowiesz?

• Do góry
    • 1

#6 THE REAL KAPI — 801 20/01/2017 - 11:22

THE REAL KAPI
  • Świeżak

*
Popularny

Emanuel został poinformowany, reszta ukryte postacie - jakbym mógł poprosić o ich globale to z miłą chęcią poinformuje.

Wypowiem sie wieczorem, bo teraz nie mam jak ;)
  • Do góry
    • 3

#7 Kusioo — 3 20/01/2017 - 13:43

Kusioo
  • Gracz
Sprawa Wyglądała tak:
Emanuel jak co dzień jechał na zbieranie dochodów ze stref, rozpoznał twarze dwóch osób Raymunda oraz Emilio, zobaczył w samochodzie Derica , swojego znamojego IC [emanuel nie mógł wiedzieć że Derick jest w bagażniku , gdy sie o tym dowiedział , odegrał że próboje otworzyć bagażnik ale był zamknięty więc coś podejrzewał) Próbowałem gonić admirala swoim MTB lecz zgubiłem trop już po kilku chwilach,   dlatego odrazu pojechałem po swojego demona prędkości emperorka , objechałem doki , jefferson , i-wood żadnego tropu , myśle dobra już po ptakach , więc postanowiłem pojechać sie przebrać i pójść bić duty , jak każdego dnia , tak też zrobiłem więc pojechałem koło stacji na mullholand , wynajmuje tam domek i patrze sie , staja te same samochody co ich szukalem , odrazu pojechalem po dwóch znajomych Rayan Ghost i ktoś tam jeszcze , i zrobiliśmy im wjazd na meline , bo drzwi były otwarte ! Kilku lidzi dostało BW , po czym przez GODZINE SPRAWE WYJASNIALISMY Z GM M liquss , SPRAWA ZOSTAŁA WYJAŚNIONA WIĘC NIE WIEM PO CO PO CO PO WYJASNIONEJ SPRAWIE PISAĆ I ZASMIECAĆ FORUM . POZDRAWIAM WSZYSTKICH OPRÓCZ TEJ SMIESZNEJ ORGANIZACJI MIZDERA KAPPA

• Do góry
    • -4

#8 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 14:39

Tyskie to dobry dmiarz

Sprawa Wyglądała tak:
Emanuel jak co dzień jechał na zbieranie dochodów ze stref, rozpoznał twarze dwóch osób Raymunda oraz Emilio, zobaczył w samochodzie Derica , swojego znamojego IC [emanuel nie mógł wiedzieć że Derick jest w bagażniku , gdy sie o tym dowiedział , odegrał że próboje otworzyć bagażnik ale był zamknięty więc coś podejrzewał) Próbowałem gonić admirala swoim MTB lecz zgubiłem trop już po kilku chwilach,   dlatego odrazu pojechałem po swojego demona prędkości emperorka , objechałem doki , jefferson , i-wood żadnego tropu , myśle dobra już po ptakach , więc postanowiłem pojechać sie przebrać i pójść bić duty , jak każdego dnia , tak też zrobiłem więc pojechałem koło stacji na mullholand , wynajmuje tam domek i patrze sie , staja te same samochody co ich szukalem , odrazu pojechalem po dwóch znajomych Rayan Ghost i ktoś tam jeszcze , i zrobiliśmy im wjazd na meline , bo drzwi były otwarte ! Kilku lidzi dostało BW , po czym przez GODZINE SPRAWE WYJASNIALISMY Z GM M liquss , SPRAWA ZOSTAŁA WYJAŚNIONA WIĘC NIE WIEM PO CO PO CO PO WYJASNIONEJ SPRAWIE PISAĆ I ZASMIECAĆ FORUM . POZDRAWIAM WSZYSTKICH OPRÓCZ TEJ SMIESZNEJ ORGANIZACJI MIZDERA KAPPA

Nic nie zostało wyjaśnione, postaraj się proszę pisać z interpunkcją czasami się zastanawiam czy jesteśmy na pewno krajem z pismem Polskiego. Akurat sobie jechałeś i zobaczyłeś - o! Admirał. Takich admirałów jest miliony chłopie - tak jak pisałem wyżej byłbym zadowolony gdyby GM liquss wypowiedział się tutaj. Zerknij na swoją organizacje osobiście dołożę trudów żebyście nie wytrzymali dłużej niż tydzień.

• Do góry
    • 0

#9 THE REAL KAPI — 801 20/01/2017 - 15:09

THE REAL KAPI
  • Świeżak

No to zaczynając tamtego dnia gdy wchodziłem do gry. Pojechałem na ośkę i tam gadałem ze znajomym. Po chwili podjechał pan Emanuel po czym 

do mnie mówi ze ma, ważna informacje. W takim razie zagrałem co niego o co chodzi. A ten zaczyna mi mówić że niby jechał na melinę i widział kilku gości. To zapytałem się kogo dokładnie widział itd. Ten mi opowiada że próbował otworzyć bagażnik ale był zamknięty i że mogą trzymać tam kogoś z nas. Po chwili powiedział mi  ze wie gdzie mogą być itd bo widział ich coś takiego. Po czym zapytał sie mnie czy jedziemy tam, to odpowiedziałem ze można tam pojechać ze wie gdzie to jest itd. Pojechaliśmy tam pokazał mi drzwi gdzie mogą byc, a że drzwi były otwarte to wbiłem do środka. Zobaczyłem ze Derick siedzi jest przetrzymywany itd, a przy nim są dwie osoby. (obaj panownie co stali obok niego byli mieli duty organizacji on wiec nie pisze ze miałem duty.) Doszło do tego że uciekli z budynku itd, a po chwili wbiegli i sie zamknęli. Dobra kończąc od was została osoba porwana itd. Więc teraz ja nie wiem o co chodzi. Pan Emanuel powiedział mi wszystko ic pokazał drzwi wiec ja nie wiem dlaczego jestem w tej skardze, ale no nic. Tyle mam do powiedzenia z mojej strony. O to ss z rozmowy:

http://imgur.com/a/VTALF

• Do góry
    • 2

#10 Kusioo — 3 20/01/2017 - 15:29

Kusioo
  • Gracz

Nic nie zostało wyjaśnione, postaraj się proszę pisać z interpunkcją czasami się zastanawiam czy jesteśmy na pewno krajem z pismem Polskiego. Akurat sobie jechałeś i zobaczyłeś - o! Admirał. Takich admirałów jest miliony chłopie - tak jak pisałem wyżej byłbym zadowolony gdyby GM liquss wypowiedział się tutaj. Zerknij na swoją organizacje osobiście dołożę trudów żebyście nie wytrzymali dłużej niż tydzień.

Nic nie zostało wyjaśnione , nic nie zostało wyjaśnione z tobą bo ciebie nie było na serwerze , ale GM dokładnie wszystko sprawdził i sam powiedział że nie było żadnego MG, Jasne , Admirałów takich jest dużo , ale taki kolorowy wóz [ który stał koło admirala , kiedy podjechałem na strefe], jest tylko jeden ! także poznałem was po tym ! , Trzymamy się już dwa tygodnie :)

Użytkownik Kusioo edytował ten post 20/01/2017 - 15:30

• Do góry
    • 1

#11 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 15:41

Tyskie to dobry dmiarz

No to zaczynając tamtego dnia gdy wchodziłem do gry. Pojechałem na ośkę i tam gadałem ze znajomym. Po chwili podjechał pan Emanuel po czym 

do mnie mówi ze ma, ważna informacje. W takim razie zagrałem co niego o co chodzi. A ten zaczyna mi mówić że niby jechał na melinę i widział kilku gości. To zapytałem się kogo dokładnie widział itd. Ten mi opowiada że próbował otworzyć bagażnik ale był zamknięty i że mogą trzymać tam kogoś z nas. Po chwili powiedział mi  ze wie gdzie mogą być itd bo widział ich coś takiego. Po czym zapytał sie mnie czy jedziemy tam, to odpowiedziałem ze można tam pojechać ze wie gdzie to jest itd. Pojechaliśmy tam pokazał mi drzwi gdzie mogą byc, a że drzwi były otwarte to wbiłem do środka. Zobaczyłem ze Derick siedzi jest przetrzymywany itd, a przy nim są dwie osoby. (obaj panownie co stali obok niego byli mieli duty organizacji on wiec nie pisze ze miałem duty.) Doszło do tego że uciekli z budynku itd, a po chwili wbiegli i sie zamknęli. Dobra kończąc od was została osoba porwana itd. Więc teraz ja nie wiem o co chodzi. Pan Emanuel powiedział mi wszystko ic pokazał drzwi wiec ja nie wiem dlaczego jestem w tej skardze, ale no nic. Tyle mam do powiedzenia z mojej strony. O to ss z rozmowy:

http://imgur.com/a/VTALF

Od razu widać że wszystko dogadaliście - kto normalny ss'uje takie coś? Stary to jest tylko dograna formalność, Skąd mam wiedzieć że kolega który ma ważne informacje nie dostał po prostu wiadomości na skype ze zdjęciem gdzie to jest - i przyjechał do was i odegrał to a ty w tym momencie ssowałeś, gratulacje zero przypału XDDD

Nic nie zostało wyjaśnione , nic nie zostało wyjaśnione z tobą bo ciebie nie było na serwerze , ale GM dokładnie wszystko sprawdził i sam powiedział że nie było żadnego MG, Jasne , Admirałów takich jest dużo , ale taki kolorowy wóz [ który stał koło admirala , kiedy podjechałem na strefe], jest tylko jeden ! także poznałem was po tym ! , Trzymamy się już dwa tygodnie :)

• Do góry
    • 0

#12 THE REAL KAPI — 801 20/01/2017 - 15:49

THE REAL KAPI
  • Świeżak

*
Popularny

Od razu widać że wszystko dogadaliście - kto normalny ss'uje takie coś? Stary to jest tylko dograna formalność, Skąd mam wiedzieć że kolega który ma ważne informacje nie dostał po prostu wiadomości na skype ze zdjęciem gdzie to jest - i przyjechał do was i odegrał to a ty w tym momencie ssowałeś, gratulacje zero przypału XDDD

Ale powiedz mi jedno kto nie ss? Ja jestem czujny na takie akcje, to co nie mogę zrobic ss? A że płacz jest o nie wiem co że wpadliśmy do was i płacz sorry bardzo podbił ic podbił. Dostałem informacje wiec porobiłem zeby potem sie jakoś bronić przed płaczem na forum. Ja nic tutaj winny nie jestem tyle mam do powiedzenia czekam na werdykt.

• Do góry
    • 4

#13 Kusioo — 3 20/01/2017 - 15:57

Kusioo
  • Gracz

Także czekam na werdykt , pomimo że owy był już wystawiony w dzień tej całej akcji :)

• Do góry
    • 1

#14 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 16:04

Tyskie to dobry dmiarz

Ale powiedz mi jedno kto nie ss? Ja jestem czujny na takie akcje, to co nie mogę zrobic ss? A że płacz jest o nie wiem co że wpadliśmy do was i płacz sorry bardzo podbił ic podbił. Dostałem informacje wiec porobiłem zeby potem sie jakoś bronić przed płaczem na forum. Ja nic tutaj winny nie jestem tyle mam do powiedzenia czekam na werdykt.

Stary, nie zrozumiałem słowa z twojego przesłania, wiem że jesteście zdolni do takich akcji sam mi to przedstawiłeś na skype, cytat jednego z twoich członków.

Ccso4p9.png

Wasze wypowiedzi nie różnią się niczym od siebie, czekam na werdykt - na razie.

• Do góry
    • 0

#15 TheWilsonPL — 0 20/01/2017 - 16:04

TheWilsonPL
  • Świeżak

Świetnie, że przez tę akcję poszedłem do pierdla, mimo iż nic wtedy nie zrobiłem.

Pozdro :|

• Do góry
    • 0

#16 THE REAL KAPI — 801 20/01/2017 - 16:14

THE REAL KAPI
  • Świeżak

Stary, nie zrozumiałem słowa z twojego przesłania, wiem że jesteście zdolni do takich akcji sam mi to przedstawiłeś na skype, cytat jednego z twoich członków.

Ccso4p9.png

Wasze wypowiedzi nie różnią się niczym od siebie, czekam na werdykt - na razie.

Nie będę tutaj pisał dam tylko co mam dać i czekam na werdykt:
TILh5Lo.png

Ss ze skype to nie żaden dowód.

Użytkownik THE REAL KAPI edytował ten post 20/01/2017 - 16:16

• Do góry
    • 0

#17 Tyskie to dobry dmiarz — 685 20/01/2017 - 16:49

Tyskie to dobry dmiarz

Nie będę tutaj pisał dam tylko co mam dać i czekam na werdykt:
TILh5Lo.png

Ss ze skype to nie żaden dowód.

Po prostu przedstawia do czego jesteście w stanie. ;p

• Do góry
    • 0

#18 Liquss — 1139 20/01/2017 - 21:18

Liquss
  • Gracz

Tak, zgadza się zostałem wezwany do wyjaśnienia tej sprawy. Gdy już się tam pojawiłem okazało się, że gracze z organizacji do której należy gracz Emanuel Aragona są już pod budynkiem przeciwnej organizacji. Dowiedziałem się podczas tej interwencji tyle, że Emanuel zbierał zyski ze stref (tak jak wyżej zostało to już napisane) po czym spostrzegł, że po ich strefie są jakieś podejrzane pojazdy, więc za nimi pojechał i jak wcześniej wspomniane zgubił ich trop. Lecz wracając do swojego domu zobaczył te pojazdy więc wezwał swoich kolegów. Jak się okazało, drzwi od meliny były otwarte gdyż pojechali po paczki. Podczas mojej interwencji sami przyznali, że zapomnieli ich zamknąć więc przeciwna organizacja bez problemu mogła tam zajrzeć i zobaczyć co jest. 

Wracając jeszcze do początku mojej interwencji, zostałem wezwany tam po to aby wyjaśnić podejrzenie o MG gracza Derick Ortega gdyż jak twierdzili wezwał on swoich kolegów, którzy pojawili się pod meliną. Pojawił się gracz Emanuel Aragona i wyjaśnił, że podczas zbierania zysków ze stref dostrzegł jakieś podejrzane pojazdy, tak jak wyżej już o tym wspomniałem. Tylko tyle podczas mojej interwencji się dowiedziałem i tyle jestem w stanie dopowiedzieć do tej sprawy. Oraz tak jak wspomniałem przy interwencji jeśli wezwał swoich kolegów na skype czy innym komunikatorze to w logach tego nie zobaczymy. To chyba tyle ode mnie, pozdrawiam. 

• Do góry
    • 2

#19 Emprex00 — 58 21/01/2017 - 21:08

Emprex00
  • Gracz

*
Popularny

MG było zrobione, Gracz Rayan Ghost oraz Theodore Kingston zostali poinformowani przez komunikator typu teamspeak3

Przeze mnie.

Tyle w moim temacie.

Użytkownik Edgar_petrov edytował ten post 21/01/2017 - 21:16

• Do góry
    • 3

#20 Kasiek — 4408 21/01/2017 - 22:16

Kasiek
  • Zarząd

Po zweryfikowaniu logów i w związku z dziwnymi okolicznościami oraz samym faktem, że Derick przyznał się do wykroczenia:

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: samp, raport

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych