Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Derick Ortega, Rayan Ghost, Emanuel Aragona
Opis sytuacji: Opis jest krótki i niektórym znany, kolega sobie przegrzebał to zamierzaliśmy go porwać, ale podczas drogi z nim gdy już był w bagażniku - kompletnie bez przypału podjeżdża Emanuel Aragona (co widać na ss'ie) Pisząc na czacie IC 'hejo Derick', no dobrze zagrane że jest w bagażniku - Gdy już dojechaliśmy do swojej meliny daliśmy mu przetrzymkę postanowiliśmy sobie coś pograć, drzwi były co prawda otwarte i nagle wpada 3 gości na duty i zaczyna mnie bić. ![]()
Naturalnie zapytałem się pana Dericka co oni wyprawiają odpowiedział mi że któryś z nich ma obok dom. Ale przypuśćmy nawet gdy tak jest; od razu wpadłoby w kilku z broni i wgl zaczynając mnie bić, no raczej nie. Wezwałem do tej sprawy GM liqussa, ucieszyłbym się gdyby skarga została zaakceptowana by się wypowiedział. Musiałem iść, więc dograli to z moim kolegą a ja dostałem tylko na moją prywatną wiadomość od kilku osób żebym go puścił z przetrzymania bo SASF się wbiło. Gdy ci kolesie zaczeli strzelać w moich ludzi to naturalnie poskutkowało to bw jednego z nich po czym został on porwany, co przedstawia równie jeden z ssów. Dodam tylko że nawet jakby ten rower nas próbował gonić no to niestety - nie da się dogonić admirała rowerem, niestety.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Temat jest zamknięty