Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

South Central, where are you?

zawsze jest lepiej trzy lata wstecz gruba konferencja przedstawia

• Please log in to reply
165 odpowiedzi w tym temacie

#81 ImPoziomek14 09/01/2017 - 15:10

ImPoziomek
  • Gracz

ehh słabe, ale jak dla mnie byłoby sporo montowania więc za robotę mogę dać okonela  :ok:

• Do góry
    • -34

#82 DrNotra272 09/01/2017 - 15:44

DrNotra
  • Gracz

Przydałby się znowu taki klimat na S'C :(

Filmik piękny <3

Użytkownik DrNotra edytował ten post 09/01/2017 - 15:45

• Do góry
    • 0

#83 Brok4 09/01/2017 - 17:35

Brok
  • Gracz

Aż mi się zatęskniło, dzięki że nas wrzuciłeś w filmik. Ekipa Stone Crows pozdrawia Grubaska i wszystkie organizacje z którymi śmigała :D Super sprawa  :wub:

ehh słabe, ale jak dla mnie byłoby sporo montowania więc za robotę mogę dać okonela  :ok:

Marne prowo, albo Ci ktoś oczy fekaliami zakleił hehe

• Do góry
    • 1

#84 FoD1089 10/01/2017 - 17:34

FoD
  • Gracz

bardzo fajny filmik

• Do góry
    • 0

#85 Shopa Mob679 10/01/2017 - 20:26

Shopa Mob
  • Gracz

Kurwa, tego się nie da raz obejrzeć i raz skomentować.
Zrobiłeś tak świetny film, że powracam do niego co chwilę. Strasznie nostalgiczny, ale jednocześnie w jakimś stopniu mobilizujący do pokazania, że jeszcze coś można ugrać. Pomysł, realizacja, nawet dobór piosenki - wszystko to idealnie gra ze sobą.

• Do góry
    • 1

#86 Dr Gumiś 1218 11/01/2017 - 15:53

Dr Gumiś
  • Gracz

Gruby jak zwykle na propsie, poruszyłeś w tym filmiku na prawdę Gruby temat. Fajnie jakby te czasy wróciły, ale jakoś nie zapowiada się aby South Central znowu tak tętniło życiem. :/

• Do góry
    • 2

#87 Baszczyk 3244 15/01/2017 - 23:46

Baszczyk
  • Zbanowani

*
Popularny

Z Pig Pen'a nagrałem fajniejsze ujęcia niż to, które wybrałeś, ale w sumie to niuans. Film bardzo mi się podoba, montaż nie jest kosmiczny, ale za to przekaz głęboki więc produkcja 9/10. Pozdrawiam wszystkich ścigantów, gangusów i makaroniarzy. :D :ok:

• Do góry
    • 4

#88 romanik516 16/01/2017 - 00:38

romanik
  • Gracz

Ale zajebiste! :wub:

• Do góry
    • 2

#89 Szymeek3047 16/01/2017 - 15:08

Szymeek
  • Gracz

*
Popularny

dziwny jest ten świat..... nie moi drodzy, to już nie powróci i nie ma szans XD filmik jak najbardziej na plus, gruby kolego

/ps; dawno nie widziałem tak genialnego odbioru filmiku na tym forum, zero hejtu

Użytkownik Szymeek edytował ten post 16/01/2017 - 15:08

• Do góry
    • 5

#90 Hanzee23 19/01/2017 - 15:38

Hanzee
  • Gracz

I czemu tak się stało? Myślałem, że skrypt jest przychylny i pozwala rozwijać się organizacjom.

• Do góry
    • 0

#91 ziumbek236 19/01/2017 - 15:45

ziumbek
  • Gracz

I czemu tak się stało? Myślałem, że skrypt jest przychylny i pozwala rozwijać się organizacjom.

pozwala owszem, tym organizacjom, które nie mają stałej ośki

• Do góry
    • 0

#92 Savage Snopp 42 19/01/2017 - 16:21

Savage Snopp
  • Gracz

pozwala owszem, tym organizacjom, które nie mają stałej ośki

Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Przykładem są choćby groszki, które grają cały czas w tym samym miejscu i dają sobie bardzo dobrze radę. Najwidoczniej nie dostrzegasz tego co powinieneś ;) Dużo organizacji się wypaliło, dużo postanowiło obrać inny kierunek, a jeszcze reszcie nie spodobała się wola administracji. Nie ma możliwości dogodzić każdemu. 

• Do góry
    • 0

#93 Kacperoovsky 68 19/01/2017 - 16:23

Kacperoovsky
  • Gracz

Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Przykładem są choćby groszki, które grają cały czas w tym samym miejscu i dają sobie bardzo dobrze radę. Najwidoczniej nie dostrzegasz tego co powinieneś ;) Dużo organizacji się wypaliło, dużo postanowiło obrać inny kierunek, a jeszcze reszcie nie spodobała się wola administracji. Nie ma możliwości dogodzić każdemu.

Dają sobie radę, bo nie mają konkurencji, proste.
  • Do góry
    • 0

#94 ziumbek236 19/01/2017 - 16:34

ziumbek
  • Gracz

mają wielu graczy z dużym stażem, co za tym idzie ich postacie mają dużo siły i łatwiej im jest się obronić... dostrzegam, że każdy projekt jest niszczony przez organizację bez stałego miejsca gry... czy dalej uważasz, że moje spostrzeżenia są nonsensowne?

• Do góry
    • 0

#95 Savage Snopp 42 19/01/2017 - 16:56

Savage Snopp
  • Gracz

mają wielu graczy z dużym stażem, co za tym idzie ich postacie mają dużo siły i łatwiej im jest się obronić... dostrzegam, że każdy projekt jest niszczony przez organizację bez stałego miejsca gry... czy dalej uważasz, że moje spostrzeżenia są nonsensowne?

Ty chyba nie rozumiesz nowego systemu przejmowania stref :o Właśnie Joty nie odgrywają tutaj już żadnej roli. Kiedyś miały znaczenie w ustawkach o strefy - teraz każdy ma prawo przejąć każdą strefę bez mniejszego problemu.

• Do góry
    • 0

#96 ziumbek236 19/01/2017 - 17:28

ziumbek
  • Gracz

Ty chyba nie rozumiesz nowego systemu przejmowania stref :o Właśnie Joty nie odgrywają tutaj już żadnej roli. Kiedyś miały znaczenie w ustawkach o strefy - teraz każdy ma prawo przejąć każdą strefę bez mniejszego problemu.

nie chodzi mi o samo przejmowanie stref, a o grę IC na pustych osiedlach (o tym jest ten temat).

• Do góry
    • 0

#97 Savage Snopp 42 19/01/2017 - 18:41

Savage Snopp
  • Gracz

nie chodzi mi o samo przejmowanie stref, a o grę IC na pustych osiedlach (o tym jest ten temat).

Temat pokazuje organizacje, które grały kiedyś na tych terenach. Teraz ludzie nie tworzą nowych organizacji i dlatego drugą sceną scenariusza jest fakt, iż dawne tereny, na których bujali się ludzie nagle zostały puste. Odpisałem Ci wcześniej na temat stref bo o tym zacząłeś rozmawiać i o jotach. Czas się zmienia - ludziom zaczyna to nie pasować to nie grają. Proste, takie mamy życie :)

• Do góry
    • 0

#98 Hanzee23 19/01/2017 - 18:50

Hanzee
  • Gracz

To. Zastanówmy się na ile skrypt jest udogodnieniem, a na ile solą w oku?

• Do góry
    • 1

#99 playboi tosti362 19/01/2017 - 20:08

playboi tosti
  • Gracz

Temat pokazuje organizacje, które grały kiedyś na tych terenach. Teraz ludzie nie tworzą nowych organizacji i dlatego drugą sceną scenariusza jest fakt, iż dawne tereny, na których bujali się ludzie nagle zostały puste. Odpisałem Ci wcześniej na temat stref bo o tym zacząłeś rozmawiać i o jotach. Czas się zmienia - ludziom zaczyna to nie pasować to nie grają. Proste, takie mamy życie :)

czemu nie ma już ustawek bandan literek gangu rodziny :(((( szkoda, że wtedy grałem w metina jak tu było kozak

• Do góry
    • 0

#100 AkseeeL548 19/01/2017 - 20:14

AkseeeL
  • Gracz

Filmik na kozaku, bez kitu opcja.

Oglądam se czasem te stare filmiki na YT, te tak sprzed 2 lat chociażby gdzie jeszcze się okej grało i kurde... Pograłbym, ale krótka chwila zastanowienia i jest to jednak bez sensu, to już nie to co kiedyś...

• Do góry
    • 0

#101 MAJU z JEFFERSON4543 19/01/2017 - 20:19

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

*
Popularny

cholera... oglądam to znowu i jeszcze bardziej mi się podoba ten filmik ;) Jedyne co mnie denerwuje w tym wszystkim, że teraz nie mogę wejść do gry, wyjść na ośke, pograć sobie z gangiem, przejechać się do innych organizacji albo w celu interesów, bijatyki, strzelaniny czy na wspólny event organizowany przez wszystkie organizacje gdzie bawiliśmy się zawsze dobrze (no może było pare wyjątków ;p ) chciałbym i to mówię z ręką na sercu aby te czasy wróciły spowrotem i to nie pod względem tych aktywności, bo to różnie bywa tylko pod względem poziomu który już wtedy nie był taki wysoki lecz zapał i starania się oraz co najważniejsze współpraca pomiędzy liderami gdzie widać właśnie na filmiku jak to wyglądało dobrych kilka miesięcy temu gdzie już niestety administracja miała Nas gdzieś (nie mówie o wszystkich oczywiście). Może kiedyś ktoś wysłucha ludzi i zmieni parę rzeczy w stosunku do karania ludzi oraz tworzenia organizacji. 

Filmik na kozaku, bez kitu opcja.

Oglądam se czasem te stare filmiki na YT, te tak sprzed 2 lat chociażby gdzie jeszcze się okej grało i kurde... Pograłbym, ale krótka chwila zastanowienia i jest to jednak bez sensu, to już nie to co kiedyś...

no to ja Ci pisze na PW kolego drogi na temat gry ;) a jakie filmiki oglądasz? ;>

• Do góry
    • 3

#102 IKuba 3243 19/01/2017 - 21:39

IKuba
  • Gracz

cholera... oglądam to znowu i jeszcze bardziej mi się podoba ten filmik ;) Jedyne co mnie denerwuje w tym wszystkim, że teraz nie mogę wejść do gry, wyjść na ośke, pograć sobie z gangiem, przejechać się do innych organizacji albo w celu interesów, bijatyki, strzelaniny czy na wspólny event organizowany przez wszystkie organizacje gdzie bawiliśmy się zawsze dobrze (no może było pare wyjątków ;p ) chciałbym i to mówię z ręką na sercu aby te czasy wróciły spowrotem i to nie pod względem tych aktywności, bo to różnie bywa tylko pod względem poziomu który już wtedy nie był taki wysoki lecz zapał i starania się oraz co najważniejsze współpraca pomiędzy liderami gdzie widać właśnie na filmiku jak to wyglądało dobrych kilka miesięcy temu gdzie już niestety administracja miała Nas gdzieś (nie mówie o wszystkich oczywiście). Może kiedyś ktoś wysłucha ludzi i zmieni parę rzeczy w stosunku do karania ludzi oraz tworzenia organizacji. 

no to ja Ci pisze na PW kolego drogi na temat gry ;) a jakie filmiki oglądasz? ;>

no no fajnie było ale się skończyło, jak kret dojdzie do władzy to zmieni się na lepsze ha

• Do góry
    • 2

#103 AkseeeL548 21/01/2017 - 23:10

AkseeeL
  • Gracz

Te najlepsze, hehe. Wszyyyystkie z naszych org chyba ostatnio na Crowda profilu obejrzałem. XD

• Do góry
    • 0

#104 Cream 3 22/01/2017 - 07:08

Cream
  • Świeżak
Dobra robota :o
  • Do góry
    • 0

#105 bxngx 94 22/01/2017 - 10:17

bxngx
  • Gracz
bardzo zajebista produkcja
  • Do góry
    • 2

#106 Velo873 23/01/2017 - 00:28

Velo
  • Gracz

*
Popularny

Wróćmy do 2k12.
>opiekun organizacji przestępczych
>stałe ośki, tereny, których odbijanie było MEGA eventem,
>organizacje na PODANIE, a nie na DOLARY,
>kary: biegania i bicia, niechlujnego pisania i zabierania HP - powinny wrócić!
>nie rozumiem, czemu dziś GMowie nie AJotują ludzi, którzy wykrzykują "KUPIĘ AUTO DO 3K!", w 2k12 dostałby dwie kary. AJota, za wykrzykiwanie swoich ofert w centrum - i niechlujnego pisania za używanie skrótowca "k".
Rozumiem, automatyzacja, postęp. Ale to, zobaczcie, nie sprawdza się. Niech wrócą te czasy. Nie Wilson, a Calman. Organizacje same się namnożą.
Dziś byłem świadkiem sytuacji, gdzie na radiu biznesu(!), goście nawzajem sobie grozili "mafiami" XD no dajcie spokój. Misiek mówił nam rok temu, że poziom jest ciągle ten sam, a tylko nostalgia za dawnymi czasami sprawia, że uważamy, że jest gorzej.
Wiesz co Misiek? Mi tego nie wmówisz. Widzę jak jest. Organizacji nie ma, gracze uciekają na konkurencje, a przychodzący nowi gracze nie są uczeni zasad role playu przez Twoich Gamemasterów, którzy nie blokują za przesadny, bezsensowny sprint, czy durne wykrzykiwanie ofert w centrum albo używanie skrótowców i tak dalej.
Jakbym był nowym graczem i dorastałbym na tym serwerze teraz, byłbym pewnie mega noobem i się nie dziwie. Ale gram już parę ładnych lat i kary, generalnie dawne community wychowało mnie na porządnego gracza. :)
Peace. :))

• Do góry
    • 18

#107 Vernon2965 23/01/2017 - 13:17

Vernon
  • Gracz

Aż się łezka zakręciła w oczku.

• Do góry
    • 2

#108 DaczoS5 24/01/2017 - 19:12

DaczoS
  • Gracz

Można było obserwować jak z czasem South Central znika, niestety doszło to do takiego momentu w jakim jesteśmy, ale myślę że warto się jednak nie poddawać i próbować jakoś podnieść SC' na nogi. Nawet jeśli będą nam rzucane kłody pod nogi jakoś damy radę :P Co do filmiku to oczywiście bardzo mi się podoba, aż się łezka w oku zakręciła.

• Do góry
    • 1

#109 Pawbuc922 25/01/2017 - 08:45

Pawbuc
  • Gracz

Kozak w opór. 

2k12 wróć.

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 25/01/2017 - 08:46

• Do góry
    • 1

#110 Dąbrowski 35 25/01/2017 - 16:03

Dąbrowski
  • Gracz

Wróćmy do 2k12.
>opiekun organizacji przestępczych
>stałe ośki, tereny, których odbijanie było MEGA eventem,
>organizacje na PODANIE, a nie na DOLARY,
>kary: biegania i bicia, niechlujnego pisania i zabierania HP - powinny wrócić!
>nie rozumiem, czemu dziś GMowie nie AJotują ludzi, którzy wykrzykują "KUPIĘ AUTO DO 3K!", w 2k12 dostałby dwie kary. AJota, za wykrzykiwanie swoich ofert w centrum - i niechlujnego pisania za używanie skrótowca "k".
Rozumiem, automatyzacja, postęp. Ale to, zobaczcie, nie sprawdza się. Niech wrócą te czasy. Nie Wilson, a Calman. Organizacje same się namnożą.
Dziś byłem świadkiem sytuacji, gdzie na radiu biznesu(!), goście nawzajem sobie grozili "mafiami" XD no dajcie spokój. Misiek mówił nam rok temu, że poziom jest ciągle ten sam, a tylko nostalgia za dawnymi czasami sprawia, że uważamy, że jest gorzej.
Wiesz co Misiek? Mi tego nie wmówisz. Widzę jak jest. Organizacji nie ma, gracze uciekają na konkurencje, a przychodzący nowi gracze nie są uczeni zasad role playu przez Twoich Gamemasterów, którzy nie blokują za przesadny, bezsensowny sprint, czy durne wykrzykiwanie ofert w centrum albo używanie skrótowców i tak dalej.
Jakbym był nowym graczem i dorastałbym na tym serwerze teraz, byłbym pewnie mega noobem i się nie dziwie. Ale gram już parę ładnych lat i kary, generalnie dawne community wychowało mnie na porządnego gracza. :)
Peace. :))

aż się dziwie, że nikt cie nie zacytował i nie napisał, że serwer jak i skrypt nie cofają się wstecz hehe, nie ma co, trzeba palić wrotki stąd i walić e-money. Szykuje się coś, co może rzucić nowe światło na sc, no ale nie na tym serwerze :DDD

• Do góry
    • 0

#111 Corsini812 28/01/2017 - 16:15

Corsini
  • Gracz

Fajnie gruby, pozdrawiam i do usłyszenia.

• Do góry
    • 0

#112 Gruby Gekon2586 13/02/2017 - 17:21

Gruby Gekon
  • Gracz

*
Popularny

Łezka w oku się kręci, na prawdę mega wykonanie, przezajebiście to zrobiłeś, szanuje bardzo, brakuje tego.. Pozdrawiam. ;)

Żałuje, że tak to się między nami porobiło, przez jakiś głupi DM.  :-/  :sweat:

Ja już nic nie pamiętam.

Dzięki za propsy i pozdrówki, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru. Zdecydowanie pobiłem rekordy moich ziomków z konfy, więc skromnie mogę przyznać, ŻE JESTEM NAJLEPSZYM MOVIEMAKEREM Z GRUBEJ KONFERENCJI.

Użytkownik Gruby Gekon edytował ten post 13/02/2017 - 17:23

• Do góry
    • 7

#113 Waxxy2662 13/02/2017 - 17:28

Waxxy
  • Gracz

*
Popularny

Ja już nic nie pamiętam.

Dzięki za propsy i pozdrówki, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru. Zdecydowanie pobiłem rekordy moich ziomków z konfy, więc skromnie mogę przyznać, ŻE JESTEM NAJLEPSZYM MOVIEMAKEREM Z GRUBEJ KONFERENCJI.

MANIPULACJA MANIPULACJA 

zagrał wam wszystkim na uczuciach, a teraz liczy lajki w swojej willi z basenem za hajs z filmiku 

elo frajerzy

Użytkownik Waxxy edytował ten post 13/02/2017 - 17:29

• Do góry
    • 3

#114 Ksarel330 13/02/2017 - 17:36

Ksarel
  • Gracz

Zajebista produkcja, tylko niestety jest to prawdą, na sc nie ma już żadnej porządnej organizacji przestępczej  :|

#makescgreatagain 

Użytkownik Ksarel edytował ten post 13/02/2017 - 17:42

• Do góry
    • 0

#115 Waxxy2662 13/02/2017 - 19:33

Waxxy
  • Gracz

do usunięcia fail SORRY

Użytkownik Waxxy edytował ten post 13/02/2017 - 19:33

• Do góry
    • 0

#116 ZiomekRdM0 16/02/2017 - 12:39

ZiomekRdM
  • Gracz

daje do myślenia :) fajny filmik

• Do góry
    • 0

#117 Twins11 21/05/2017 - 20:53

Twins
  • Gracz

Super film!

• Do góry
    • 0

#118 Szifu1291 21/05/2017 - 20:56

Szifu
  • Gracz

Jak mi tego brakuje, tych organizacji, tego klimatu South Central :( Moim zdaniem zajebiście zrobiłeś ten filmik, leci plusik  B)  :thumbsup:

Użytkownik Szifu edytował ten post 21/05/2017 - 20:56

• Do góry
    • 0

#119 Watsonn702 21/05/2017 - 21:11

Watsonn
  • Gracz

Moim zdaniem to ten nowy system walk o strefę popsuł South Central, no cóż, raczej to już nigdy nie powróci. :( Co do filmiku - sztosik, 11/10.

• Do góry
    • 1

#120 ZoOmBieHunter25 21/05/2017 - 21:38

ZoOmBieHunter
  • Gracz

Gratulacje! Pięknie to stworzyłeś. ;) Zostawiam zielone.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: zawsze, jest, lepiej, trzy, lata, wstecz, gruba, konferencja, przedstawia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych