ehh słabe, ale jak dla mnie byłoby sporo montowania więc za robotę mogę dać okonela
South Central, where are you?
— 14
09/01/2017 - 15:10
— 272
09/01/2017 - 15:44
Przydałby się znowu taki klimat na S'C
Filmik piękny <3
Użytkownik DrNotra edytował ten post 09/01/2017 - 15:45
— 4
09/01/2017 - 17:35
Aż mi się zatęskniło, dzięki że nas wrzuciłeś w filmik. Ekipa Stone Crows pozdrawia Grubaska i wszystkie organizacje z którymi śmigała Super sprawa
ehh słabe, ale jak dla mnie byłoby sporo montowania więc za robotę mogę dać okonela
Marne prowo, albo Ci ktoś oczy fekaliami zakleił hehe
— 1089
10/01/2017 - 17:34
bardzo fajny filmik
— 679
10/01/2017 - 20:26
Kurwa, tego się nie da raz obejrzeć i raz skomentować.
Zrobiłeś tak świetny film, że powracam do niego co chwilę. Strasznie nostalgiczny, ale jednocześnie w jakimś stopniu mobilizujący do pokazania, że jeszcze coś można ugrać. Pomysł, realizacja, nawet dobór piosenki - wszystko to idealnie gra ze sobą.
— 1218
11/01/2017 - 15:53
Gruby jak zwykle na propsie, poruszyłeś w tym filmiku na prawdę Gruby temat. Fajnie jakby te czasy wróciły, ale jakoś nie zapowiada się aby South Central znowu tak tętniło życiem. :/
— 3244
15/01/2017 - 23:46

Popularny
Z Pig Pen'a nagrałem fajniejsze ujęcia niż to, które wybrałeś, ale w sumie to niuans. Film bardzo mi się podoba, montaż nie jest kosmiczny, ale za to przekaz głęboki więc produkcja 9/10. Pozdrawiam wszystkich ścigantów, gangusów i makaroniarzy.
— 516
16/01/2017 - 00:38
Ale zajebiste!
— 3047
16/01/2017 - 15:08

Popularny
dziwny jest ten świat..... nie moi drodzy, to już nie powróci i nie ma szans XD filmik jak najbardziej na plus, gruby kolego
/ps; dawno nie widziałem tak genialnego odbioru filmiku na tym forum, zero hejtu
Użytkownik Szymeek edytował ten post 16/01/2017 - 15:08
— 23
19/01/2017 - 15:38
I czemu tak się stało? Myślałem, że skrypt jest przychylny i pozwala rozwijać się organizacjom.
— 236
19/01/2017 - 15:45
I czemu tak się stało? Myślałem, że skrypt jest przychylny i pozwala rozwijać się organizacjom.
pozwala owszem, tym organizacjom, które nie mają stałej ośki
— 42
19/01/2017 - 16:21
pozwala owszem, tym organizacjom, które nie mają stałej ośki
Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Przykładem są choćby groszki, które grają cały czas w tym samym miejscu i dają sobie bardzo dobrze radę. Najwidoczniej nie dostrzegasz tego co powinieneś Dużo organizacji się wypaliło, dużo postanowiło obrać inny kierunek, a jeszcze reszcie nie spodobała się wola administracji. Nie ma możliwości dogodzić każdemu.
— 68
19/01/2017 - 16:23
Dają sobie radę, bo nie mają konkurencji, proste.Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Przykładem są choćby groszki, które grają cały czas w tym samym miejscu i dają sobie bardzo dobrze radę. Najwidoczniej nie dostrzegasz tego co powinieneś
Dużo organizacji się wypaliło, dużo postanowiło obrać inny kierunek, a jeszcze reszcie nie spodobała się wola administracji. Nie ma możliwości dogodzić każdemu.
— 236
19/01/2017 - 16:34
Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Przykładem są choćby groszki, które grają cały czas w tym samym miejscu i dają sobie bardzo dobrze radę. Najwidoczniej nie dostrzegasz tego co powinieneś
Dużo organizacji się wypaliło, dużo postanowiło obrać inny kierunek, a jeszcze reszcie nie spodobała się wola administracji. Nie ma możliwości dogodzić każdemu.
mają wielu graczy z dużym stażem, co za tym idzie ich postacie mają dużo siły i łatwiej im jest się obronić... dostrzegam, że każdy projekt jest niszczony przez organizację bez stałego miejsca gry... czy dalej uważasz, że moje spostrzeżenia są nonsensowne?
— 42
19/01/2017 - 16:56
mają wielu graczy z dużym stażem, co za tym idzie ich postacie mają dużo siły i łatwiej im jest się obronić... dostrzegam, że każdy projekt jest niszczony przez organizację bez stałego miejsca gry... czy dalej uważasz, że moje spostrzeżenia są nonsensowne?
Ty chyba nie rozumiesz nowego systemu przejmowania stref Właśnie Joty nie odgrywają tutaj już żadnej roli. Kiedyś miały znaczenie w ustawkach o strefy - teraz każdy ma prawo przejąć każdą strefę bez mniejszego problemu.
— 236
19/01/2017 - 17:28
Ty chyba nie rozumiesz nowego systemu przejmowania stref
Właśnie Joty nie odgrywają tutaj już żadnej roli. Kiedyś miały znaczenie w ustawkach o strefy - teraz każdy ma prawo przejąć każdą strefę bez mniejszego problemu.
nie chodzi mi o samo przejmowanie stref, a o grę IC na pustych osiedlach (o tym jest ten temat).
— 42
19/01/2017 - 18:41
nie chodzi mi o samo przejmowanie stref, a o grę IC na pustych osiedlach (o tym jest ten temat).
Temat pokazuje organizacje, które grały kiedyś na tych terenach. Teraz ludzie nie tworzą nowych organizacji i dlatego drugą sceną scenariusza jest fakt, iż dawne tereny, na których bujali się ludzie nagle zostały puste. Odpisałem Ci wcześniej na temat stref bo o tym zacząłeś rozmawiać i o jotach. Czas się zmienia - ludziom zaczyna to nie pasować to nie grają. Proste, takie mamy życie
— 23
19/01/2017 - 18:50
To. Zastanówmy się na ile skrypt jest udogodnieniem, a na ile solą w oku?
— 362
19/01/2017 - 20:08
Temat pokazuje organizacje, które grały kiedyś na tych terenach. Teraz ludzie nie tworzą nowych organizacji i dlatego drugą sceną scenariusza jest fakt, iż dawne tereny, na których bujali się ludzie nagle zostały puste. Odpisałem Ci wcześniej na temat stref bo o tym zacząłeś rozmawiać i o jotach. Czas się zmienia - ludziom zaczyna to nie pasować to nie grają. Proste, takie mamy życie
czemu nie ma już ustawek bandan literek gangu rodziny ((( szkoda, że wtedy grałem w metina jak tu było kozak
— 548
19/01/2017 - 20:14
Filmik na kozaku, bez kitu opcja.
Oglądam se czasem te stare filmiki na YT, te tak sprzed 2 lat chociażby gdzie jeszcze się okej grało i kurde... Pograłbym, ale krótka chwila zastanowienia i jest to jednak bez sensu, to już nie to co kiedyś...
— 4543
19/01/2017 - 20:19

Popularny
cholera... oglądam to znowu i jeszcze bardziej mi się podoba ten filmik Jedyne co mnie denerwuje w tym wszystkim, że teraz nie mogę wejść do gry, wyjść na ośke, pograć sobie z gangiem, przejechać się do innych organizacji albo w celu interesów, bijatyki, strzelaniny czy na wspólny event organizowany przez wszystkie organizacje gdzie bawiliśmy się zawsze dobrze (no może było pare wyjątków ;p ) chciałbym i to mówię z ręką na sercu aby te czasy wróciły spowrotem i to nie pod względem tych aktywności, bo to różnie bywa tylko pod względem poziomu który już wtedy nie był taki wysoki lecz zapał i starania się oraz co najważniejsze współpraca pomiędzy liderami gdzie widać właśnie na filmiku jak to wyglądało dobrych kilka miesięcy temu gdzie już niestety administracja miała Nas gdzieś (nie mówie o wszystkich oczywiście). Może kiedyś ktoś wysłucha ludzi i zmieni parę rzeczy w stosunku do karania ludzi oraz tworzenia organizacji.
Filmik na kozaku, bez kitu opcja.
Oglądam se czasem te stare filmiki na YT, te tak sprzed 2 lat chociażby gdzie jeszcze się okej grało i kurde... Pograłbym, ale krótka chwila zastanowienia i jest to jednak bez sensu, to już nie to co kiedyś...
no to ja Ci pisze na PW kolego drogi na temat gry a jakie filmiki oglądasz? ;>
— 3243
19/01/2017 - 21:39
cholera... oglądam to znowu i jeszcze bardziej mi się podoba ten filmik
Jedyne co mnie denerwuje w tym wszystkim, że teraz nie mogę wejść do gry, wyjść na ośke, pograć sobie z gangiem, przejechać się do innych organizacji albo w celu interesów, bijatyki, strzelaniny czy na wspólny event organizowany przez wszystkie organizacje gdzie bawiliśmy się zawsze dobrze (no może było pare wyjątków ;p ) chciałbym i to mówię z ręką na sercu aby te czasy wróciły spowrotem i to nie pod względem tych aktywności, bo to różnie bywa tylko pod względem poziomu który już wtedy nie był taki wysoki lecz zapał i starania się oraz co najważniejsze współpraca pomiędzy liderami gdzie widać właśnie na filmiku jak to wyglądało dobrych kilka miesięcy temu gdzie już niestety administracja miała Nas gdzieś (nie mówie o wszystkich oczywiście). Może kiedyś ktoś wysłucha ludzi i zmieni parę rzeczy w stosunku do karania ludzi oraz tworzenia organizacji.
no to ja Ci pisze na PW kolego drogi na temat gry
a jakie filmiki oglądasz? ;>
no no fajnie było ale się skończyło, jak kret dojdzie do władzy to zmieni się na lepsze ha
— 548
21/01/2017 - 23:10
no to ja Ci pisze na PW kolego drogi na temat gry
a jakie filmiki oglądasz? ;>
Te najlepsze, hehe. Wszyyyystkie z naszych org chyba ostatnio na Crowda profilu obejrzałem. XD
— 3
22/01/2017 - 07:08
— 94
22/01/2017 - 10:17
— 873
23/01/2017 - 00:28

Popularny
Wróćmy do 2k12.
>opiekun organizacji przestępczych
>stałe ośki, tereny, których odbijanie było MEGA eventem,
>organizacje na PODANIE, a nie na DOLARY,
>kary: biegania i bicia, niechlujnego pisania i zabierania HP - powinny wrócić!
>nie rozumiem, czemu dziś GMowie nie AJotują ludzi, którzy wykrzykują "KUPIĘ AUTO DO 3K!", w 2k12 dostałby dwie kary. AJota, za wykrzykiwanie swoich ofert w centrum - i niechlujnego pisania za używanie skrótowca "k".
Rozumiem, automatyzacja, postęp. Ale to, zobaczcie, nie sprawdza się. Niech wrócą te czasy. Nie Wilson, a Calman. Organizacje same się namnożą.
Dziś byłem świadkiem sytuacji, gdzie na radiu biznesu(!), goście nawzajem sobie grozili "mafiami" XD no dajcie spokój. Misiek mówił nam rok temu, że poziom jest ciągle ten sam, a tylko nostalgia za dawnymi czasami sprawia, że uważamy, że jest gorzej.
Wiesz co Misiek? Mi tego nie wmówisz. Widzę jak jest. Organizacji nie ma, gracze uciekają na konkurencje, a przychodzący nowi gracze nie są uczeni zasad role playu przez Twoich Gamemasterów, którzy nie blokują za przesadny, bezsensowny sprint, czy durne wykrzykiwanie ofert w centrum albo używanie skrótowców i tak dalej.
Jakbym był nowym graczem i dorastałbym na tym serwerze teraz, byłbym pewnie mega noobem i się nie dziwie. Ale gram już parę ładnych lat i kary, generalnie dawne community wychowało mnie na porządnego gracza.
Peace. )
— 2965
23/01/2017 - 13:17
Aż się łezka zakręciła w oczku.
— 5
24/01/2017 - 19:12
Można było obserwować jak z czasem South Central znika, niestety doszło to do takiego momentu w jakim jesteśmy, ale myślę że warto się jednak nie poddawać i próbować jakoś podnieść SC' na nogi. Nawet jeśli będą nam rzucane kłody pod nogi jakoś damy radę Co do filmiku to oczywiście bardzo mi się podoba, aż się łezka w oku zakręciła.
— 922
25/01/2017 - 08:45
Kozak w opór.
2k12 wróć.
Użytkownik Pawbuc edytował ten post 25/01/2017 - 08:46
— 35
25/01/2017 - 16:03
Wróćmy do 2k12.
>opiekun organizacji przestępczych
>stałe ośki, tereny, których odbijanie było MEGA eventem,
>organizacje na PODANIE, a nie na DOLARY,
>kary: biegania i bicia, niechlujnego pisania i zabierania HP - powinny wrócić!
>nie rozumiem, czemu dziś GMowie nie AJotują ludzi, którzy wykrzykują "KUPIĘ AUTO DO 3K!", w 2k12 dostałby dwie kary. AJota, za wykrzykiwanie swoich ofert w centrum - i niechlujnego pisania za używanie skrótowca "k".
Rozumiem, automatyzacja, postęp. Ale to, zobaczcie, nie sprawdza się. Niech wrócą te czasy. Nie Wilson, a Calman. Organizacje same się namnożą.
Dziś byłem świadkiem sytuacji, gdzie na radiu biznesu(!), goście nawzajem sobie grozili "mafiami" XD no dajcie spokój. Misiek mówił nam rok temu, że poziom jest ciągle ten sam, a tylko nostalgia za dawnymi czasami sprawia, że uważamy, że jest gorzej.
Wiesz co Misiek? Mi tego nie wmówisz. Widzę jak jest. Organizacji nie ma, gracze uciekają na konkurencje, a przychodzący nowi gracze nie są uczeni zasad role playu przez Twoich Gamemasterów, którzy nie blokują za przesadny, bezsensowny sprint, czy durne wykrzykiwanie ofert w centrum albo używanie skrótowców i tak dalej.
Jakbym był nowym graczem i dorastałbym na tym serwerze teraz, byłbym pewnie mega noobem i się nie dziwie. Ale gram już parę ładnych lat i kary, generalnie dawne community wychowało mnie na porządnego gracza.
Peace.)
aż się dziwie, że nikt cie nie zacytował i nie napisał, że serwer jak i skrypt nie cofają się wstecz hehe, nie ma co, trzeba palić wrotki stąd i walić e-money. Szykuje się coś, co może rzucić nowe światło na sc, no ale nie na tym serwerze :DDD
— 812
28/01/2017 - 16:15
Fajnie gruby, pozdrawiam i do usłyszenia.
— 2586
13/02/2017 - 17:21

Popularny
Łezka w oku się kręci, na prawdę mega wykonanie, przezajebiście to zrobiłeś, szanuje bardzo, brakuje tego.. Pozdrawiam.
Żałuje, że tak to się między nami porobiło, przez jakiś głupi DM.
![]()
Ja już nic nie pamiętam.
Dzięki za propsy i pozdrówki, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru. Zdecydowanie pobiłem rekordy moich ziomków z konfy, więc skromnie mogę przyznać, ŻE JESTEM NAJLEPSZYM MOVIEMAKEREM Z GRUBEJ KONFERENCJI.
Użytkownik Gruby Gekon edytował ten post 13/02/2017 - 17:23
— 2662
13/02/2017 - 17:28

Popularny
Ja już nic nie pamiętam.
Dzięki za propsy i pozdrówki, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru. Zdecydowanie pobiłem rekordy moich ziomków z konfy, więc skromnie mogę przyznać, ŻE JESTEM NAJLEPSZYM MOVIEMAKEREM Z GRUBEJ KONFERENCJI.
MANIPULACJA MANIPULACJA
zagrał wam wszystkim na uczuciach, a teraz liczy lajki w swojej willi z basenem za hajs z filmiku
elo frajerzy
Użytkownik Waxxy edytował ten post 13/02/2017 - 17:29
— 330
13/02/2017 - 17:36
Zajebista produkcja, tylko niestety jest to prawdą, na sc nie ma już żadnej porządnej organizacji przestępczej
#makescgreatagain
Użytkownik Ksarel edytował ten post 13/02/2017 - 17:42
— 2662
13/02/2017 - 19:33
do usunięcia fail SORRY
Użytkownik Waxxy edytował ten post 13/02/2017 - 19:33
— 0
16/02/2017 - 12:39
daje do myślenia fajny filmik
— 11
21/05/2017 - 20:53
Super film!
— 1291
21/05/2017 - 20:56
Jak mi tego brakuje, tych organizacji, tego klimatu South Central Moim zdaniem zajebiście zrobiłeś ten filmik, leci plusik
Użytkownik Szifu edytował ten post 21/05/2017 - 20:56
— 702
21/05/2017 - 21:11
Moim zdaniem to ten nowy system walk o strefę popsuł South Central, no cóż, raczej to już nigdy nie powróci. Co do filmiku - sztosik, 11/10.
— 25
21/05/2017 - 21:38
Gratulacje! Pięknie to stworzyłeś. Zostawiam zielone.
Tematy o podobnych tagach: zawsze, jest, lepiej, trzy, lata, wstecz, gruba, konferencja, przedstawia
Hyde Park →
Muzyka →
Kizo feat. Tymek - ŻYCIE JEST PIĘKNE (prod.PSR)Napisany przez Fabi, 16/06/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
KomienkNapisany przez Kubsik, 27/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
3 Metry nad niebem.Napisany przez Poppa Zeyo, 29/06/2017 |