Przecież RedTiger żartował, to mój dobry ziomek. Ale nie zaprzecze temu, że serio go goniłem z bronią xD
Odezwało sie do mnie tak dużo ludzi, że raczej styknie. Zamykam póki co temat.
Przecież RedTiger żartował, to mój dobry ziomek. Ale nie zaprzecze temu, że serio go goniłem z bronią xD
Odezwało sie do mnie tak dużo ludzi, że raczej styknie. Zamykam póki co temat.
wracam na salony i refreszuje z nadzieją na egzotyczną przygode
https://www.youtube.com/watch?v=1PQ670sfFXU
Polecam gracza, powodzenia Dante !
Polecam gracza, powodzenia Dante
!
specjalnie przywróciłem ten temat abyś ty napisał że twój franklin czeka, a życzysz mi powodzenia.

Popularny
Polecam ~ Wizzy Hayes
Polecam! Nancy fajna babka.
Keyshawn West by cie wydymał ale spadł z rowerka.
Czego nie chce:
- Gangusa - no hate, ale dawałem szanse IC wielu gangusom, a trafiałem cały czas na takich typu "!1 ide" i ucieka z chaty tak z dupy, bo leją sie i trzeba swoim pomóc. Zrozumiem raz, ale nie co 15 minut
- Kogoś, kto rozpisuje drapanie sie po kolanie dziesięcioma linijkami - tego szczególnie nie chce.
- Nowej postaci, osoby z -RP.
Musiałbyś przejść długą drogę przez "plus za plus" żeby zdobyć serce tej kobity.
Żeby nie robić offtopu to polecam bo niezłe jotki.
Użytkownik Needay edytował ten post 24/04/2017 - 11:00
W sumie to mieliśmy coś grać, a wyszło jak wyszło. W sumie dalej bym coś zagrał - daj znać, jeżeli jesteś zainteresowany.
Użytkownik Stróż Prowa edytował ten post 07/10/2017 - 01:17
Dobra - otwieram po raz ostatni ten temat. Już nie bawie sie w żadne przymykanie oka. Coś mi nie będzie pasowało to od razu elo, więc czas zgłoszeń na bolca nieokreślony.

Popularny

Popularny
Moja Nensi
<3
Jakiego to trzeba mieć kutasa żeby zadowolić.

Popularny
Jak ona może być dziewicą jak ją pół miasta kryło.
dawaj ze mną.

Popularny
Julia miała taki przebieg że na szrot poszło jej sieJak ona może być dziewicą jak ją pół miasta kryło.
Julia miała taki przebieg że na szrot poszło jej sie
Wpadła na gorszą drogę, ale sama tak chciała.
""!1 ide" i ucieka z chaty tak z dupy, bo leją sie i trzeba swoim pomóc. Zrozumiem raz, ale nie co 15 minut" hahah pamietam xddd
dawaj ze mną.
Już jedną żonę z centrum miałeś i teraz kwiatki wącha od spodu. Na miejscu Nancy zacząłbym się obawiać
Już jedną żonę z centrum miałeś i teraz kwiatki wącha od spodu. Na miejscu Nancy zacząłbym się obawiać
trzeci raz sie nie wchodzi do tej samej rzeki, bez obaw
Gangusa
Jak ona może być dziewicą jak ją pół miasta kryło.
Właśnie też się nad tym zastanawiałam xD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ty nawet mi tu nie zaglądaj, sosnowiec wstępu tu nie ma.
Zapomniałem o tym punkcie. Gdy zakładałem ten temat było w miare sporo gangów, szczególnie tych DMiących, teraz chyba moge to usunąć xD
Zapomniałem o tym punkcie. Gdy zakładałem ten temat było w miare sporo gangów, szczególnie tych DMiących, teraz chyba moge to usunąć xD
Bo co?

Popularny
Nancy Tak szybko dorosła.
Użytkownik ShowTime1337 edytował ten post 08/10/2017 - 22:03
Nancy
Tak szybko dorosła.
Chyba w barach !
Chyba w barach
!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Medycyna mknie do przodu moja droga.
Tak długo ajk temat otwarty to tak długo będe szukałNadal poszukujesz?
A ja się nadam?
A ja się nadam?
Nie dość, że OOC sie z Tobą użeram, to jeszcze IC musiałbym - a to już za dużo kiciu
Nie dość, że OOC sie z Tobą użeram, to jeszcze IC musiałbym - a to już za dużo kiciu
Ja ja ja chce.
Mówiłam Ci, że masz tak do mnie nie mówić.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych