Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[SZUKAM] Chłopa dla Nancy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
86 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stróż Prowa652 22/12/2016 - 23:16

Stróż Prowa
  • Gracz

*
Popularny

No cóż, przyszły kruche lata, gdy każdy pobanowany i nie ma z kim grać IC, więc szukam bolca kochającego mężczyzne dla mojej 23 letniej pięknej zawsze dziewicy Nancy Lavarage.

Fota IC (ma dłuższe włosy):

Spoiler

Opisu postaci nie będzie bo w sumie nie mam do tego talentu, wybaczcie.
Ale napisze, że ma 6050j, ale uznajmy, że to pokazuje jak bardzo wysportowana jest, a nie umięśniona. :innocent:

Czego wymagam:

• Minimum pareset godzin na postaci - nie zamierzam grać z kimś kto stworzył postać 5 minut temu a znudzi mu sie gra po 10 minutach
  • Luźnego, z dystansem podejścia do gry IC
  • Ogarnięta ortografia i interpunkcja
  • Aktywność - nie musi być codziennie, ale miło by było po pare godzin dziennie pograć.

Czego nie chce:

• Gangusa który nastawiony jest na DM, a nie na gre IC
  • Kogoś, kto rozpisuje drapanie sie po kolanie dziesięcioma linijkami - tego szczególnie nie chce.
  • Nowej postaci, osoby z -RP.

Co oferuje:

• Aktywność po pare godzin dziennie
  • Luźną, ale ciekawą gre IC.
  • Ortografia i interpunkcja
  • Umeblowane mieszkanko do gry IC
  • No i w sumie ładnej dupeczki.

W skrócie chce sobie pograć IC, wszyscy pobanowani i ja już nie wiem z kim grać.
Jak ktoś chętny to może zgłosić sie pod tematem na PW lub w IC, nie trudno znaleźć mój numer telefonu w jednym z biznesów. Nancy nie gryzie, także śmiało.

P.S. Opinia jednego z ex Nancy:
"Granie z nancy takie jest - ladowanie telefonu IC za 200$ i rozjebanie kredytow w ciagu 2 dni"

Użytkownik Stróż Prowa edytował ten post 08/10/2017 - 16:12

• Do góry
    • 15

#2 YayamiOmatee459 22/12/2016 - 23:20

YayamiOmatee
  • Gracz
Meh, chętnie bym pograł ale godzinki nie będą pewnie odpowiadać. :c
  • Do góry
    • -2

#3 Stróż Prowa652 22/12/2016 - 23:21

Stróż Prowa
  • Gracz

Meh, chętnie bym pograł ale godzinki nie będą pewnie odpowiadać. :c

To podaj jakie są to godzinki.

• Do góry
    • 0

#4 Cytrynian Potasu 1956 22/12/2016 - 23:23

Cytrynian Potasu
  • Gracz

No a ja? :D

• Do góry
    • 0

#5 Stróż Prowa652 22/12/2016 - 23:24

Stróż Prowa
  • Gracz

No a ja? :D

Twoje podrywy polegają na

"Hej laska podpaska ci klaska"

albo jak ostatnio dojebałeś

":)" i se pojechałeś rowerkiem

PODRYWACZU.

ps jesteś gangusem

• Do góry
    • 1

#6 Megii751 22/12/2016 - 23:24

Megii
  • Gracz

*
Popularny

Ohh... Gdybym była facetem to brałabym.. Oj brałabym  :wub:

Ale sory kochany!

Niestety za dobrze Cie znam i nie jest nam dane....  ;)

Po za tym to polecam!

Użytkownik Megii edytował ten post 22/12/2016 - 23:25

• Do góry
    • 4

#7 KOBI206 22/12/2016 - 23:26

KOBI
  • Gracz
Polecam Nensi, pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#8 Cytrynian Potasu 1956 22/12/2016 - 23:27

Cytrynian Potasu
  • Gracz

Twoje podrywy polegają na

"Hej laska podpaska ci klaska"

albo jak ostatnio dojebałeś

":)" i se pojechałeś rowerkiem

PODRYWACZU.

ps jesteś gangusem

No i co, że gangus. Nie latam co pięć minut "!1 idę"

Raz dziennie max.

• Do góry
    • 0

#9 Marcinovski1858 22/12/2016 - 23:30

Marcinovski
  • Gracz

No i co, że gangus. Nie latam co pięć minut "!1 idę"

Raz dziennie max.

nie kłam

• Do góry
    • 0

#10 Cytrynian Potasu 1956 22/12/2016 - 23:32

Cytrynian Potasu
  • Gracz

nie kłam

No dobra, dwa. :)

• Do góry
    • 0

#11 RedTiger 645 22/12/2016 - 23:47

RedTiger
  • Gracz

*
Popularny

Jak coś Nancy nie pasuje to wbija BW z teca albo cię goni przez pół miasta żeby wbić BW. polecam.
  • Do góry
    • 3

#12 Draq157 22/12/2016 - 23:55

Draq
  • Gracz

zagrałbym, ale... :c

• Do góry
    • 2

#13 Dr Gumiś 1218 22/12/2016 - 23:59

Dr Gumiś
  • Gracz

*
Popularny

Tupac jest emerytowanym gangusem, ale ziomkiem dobrym może zostać.
  • Do góry
    • 3

#14 Marcinovski1858 23/12/2016 - 00:14

Marcinovski
  • Gracz

Jak coś Nancy nie pasuje to wbija BW z teca albo cię goni przez pół miasta żeby wbić BW. polecam.

nie płacz, skoro prowokujesz to sie nie dziwie

• Do góry
    • 0

#15 Taktyno137 23/12/2016 - 00:18

Taktyno
  • Gracz

*
Popularny

--------- Cześć, widzę, że dziewczyna szuka chłopaka który, szuka dziewczyny która... EEE z którym mogłaby, pograć sobie luźne RP. Ogólnie moja postać jest wysportowana, ma (prawie) 3005j - tutaj zdjęcie w załączniku; http://imgur.com/a/Oxw45

Krav Maga dawno wyuczona, więc nikomu nie dam NANCY skrzywdzić. Jestem uczuciowym, a jak trzeba to groźnym facetem! Potrafię napisać do LSPD, że yebat' ikh v zhopu, ale również potem przepraszać jak mnie biją i BW. Co do wymagań? No nie mam z nimi większego problemu, mój Lamar ma ponad 500godzin życia, problem będzie tylko z dystansem do gry IC. Ogólnie od tego jest role-play, by łączyć życie OOC z IC, tak? Ortografiję ogarniam, interpunkcję niby też, no bo w sumie kto wie, że, po, że tam znaczy po, po nie miało być przecinka? NO raczej nie ty. Jestem dyspozycyjny, mogę dla Panny Nancy zawsze dziewicy podać swój numer OOC by zapraszała mnie do gry podczas snu. Zauważyłem też, że piękna gerl nie chce gangusa. No niby Lamar typowym gangusem nie jest, lecz kilkadziesiąt pościgów, kilkanaście pościgów i DOŚĆ sporo mandatów i wpisów w kartotece posiada. CHOCIAŻ jak to się mówi, TROSZKE ZE MNIE łobuz, (JAK DOTRWAŁEŚ DO TEGO MOMENTU, TO ODPAL SOBIE TĄ PIOSENKE, BY WCZUĆ SIĘ W KLIMACIWO-->) "https://www.youtube.com/watch?v=AFkgYX2mTxs". Będę na każde jej skinienie, jestem wtajemniczony w sprawy intymne i łóżkowe. Znam takie pozycje jak; "Na stulejarza; 6-9; 187; ssuck coock soo hard my sexy little girl; police when fernando was riding; Na Summersona" - czyli jest ich dość sporo, wciąż ucze się nowych na pewnych stronach internetowych do tego przeznaczonych. Nie jestem toksyczny, dlatego posiadam 350 punktów ROLE-PLAY! Pracowałem w urzędzie, MOŻE i troszke na lewo - ALE PRACOWAŁEM, więc nie jestem prostakiem bez wykształcenia. Co do twojej oferty moja słodka kotko, aktywność wiem... MASZ dość sporą, więc w to uwierzę, LUŹNA gra z Tobą to jo, ale ORTOGRAFIA I UMEBLOWANE MIESZKANKO DO GRY IC? Jak ty nawet nie wiesz przez jakie "ć" czy "ći" pisze się "ić" bądź "ići". Meline masz, ale nie nazywajmy tego "umeblowanym mieszkaniem", bo ja tam bym za dopłatą nie wszedł. Raz pamiętam jak ktoś zachorował i poszedł do niej na kurację, CO Z TEGO? Przyszedł z jedną chorobą, wyszedł z pięcioma (w tym weneryczną). Ładna dupeczka, no to widziałem na zdjęciu. Uważam, że będziemy do siebie pasować iż również jestem niczego sobie mężnym chłopcem. Czekam na odpowiedź i jakieś szybkie uprzedzenie, czy zostaję przyjęty na okres próbny gdyż nie wiem ile muszę zainwestować w doładowania do telefonu. 

Użytkownik Adrianeq2013 edytował ten post 23/12/2016 - 00:19

• Do góry
    • 18

#16 BIG ROBBA 832 23/12/2016 - 03:57

BIG ROBBA
  • Gracz
  • Luźnego, z dystansem podejścia do gry IC

No to polecam mojego biznesmena bez piątej klepki Rudego Sanguedolce xD

/edit - Nieaktualne bo się chłopaczek powiesił.

Użytkownik BIG ROBBA edytował ten post 23/12/2016 - 06:44

• Do góry
    • 0

#17 ZjaranyZiomek 28 23/12/2016 - 04:29

ZjaranyZiomek
  • Gracz
Zgłaszam Się
  • Do góry
    • 0

#18 littlepony18 23/12/2016 - 04:39

littlepony
  • Gracz

*
Popularny

--------- Cześć, widzę, że dziewczyna szuka chłopaka który, szuka dziewczyny która... EEE z którym mogłaby, pograć sobie luźne RP. Ogólnie moja postać jest wysportowana, ma (prawie) 3005j - tutaj zdjęcie w załączniku; http://imgur.com/a/Oxw45

Krav Maga dawno wyuczona, więc nikomu nie dam NANCY skrzywdzić. Jestem uczuciowym, a jak trzeba to groźnym facetem! Potrafię napisać do LSPD, że yebat' ikh v zhopu, ale również potem przepraszać jak mnie biją i BW. Co do wymagań? No nie mam z nimi większego problemu, mój Lamar ma ponad 500godzin życia, problem będzie tylko z dystansem do gry IC. Ogólnie od tego jest role-play, by łączyć życie OOC z IC, tak? Ortografiję ogarniam, interpunkcję niby też, no bo w sumie kto wie, że, po, że tam znaczy po, po nie miało być przecinka? NO raczej nie ty. Jestem dyspozycyjny, mogę dla Panny Nancy zawsze dziewicy podać swój numer OOC by zapraszała mnie do gry podczas snu. Zauważyłem też, że piękna gerl nie chce gangusa. No niby Lamar typowym gangusem nie jest, lecz kilkadziesiąt pościgów, kilkanaście pościgów i DOŚĆ sporo mandatów i wpisów w kartotece posiada. CHOCIAŻ jak to się mówi, TROSZKE ZE MNIE łobuz, (JAK DOTRWAŁEŚ DO TEGO MOMENTU, TO ODPAL SOBIE TĄ PIOSENKE, BY WCZUĆ SIĘ W KLIMACIWO-->) "https://www.youtube.com/watch?v=AFkgYX2mTxs". Będę na każde jej skinienie, jestem wtajemniczony w sprawy intymne i łóżkowe. Znam takie pozycje jak; "Na stulejarza; 6-9; 187; ssuck coock soo hard my sexy little girl; police when fernando was riding; Na Summersona" - czyli jest ich dość sporo, wciąż ucze się nowych na pewnych stronach internetowych do tego przeznaczonych. Nie jestem toksyczny, dlatego posiadam 350 punktów ROLE-PLAY! Pracowałem w urzędzie, MOŻE i troszke na lewo - ALE PRACOWAŁEM, więc nie jestem prostakiem bez wykształcenia. Co do twojej oferty moja słodka kotko, aktywność wiem... MASZ dość sporą, więc w to uwierzę, LUŹNA gra z Tobą to jo, ale ORTOGRAFIA I UMEBLOWANE MIESZKANKO DO GRY IC? Jak ty nawet nie wiesz przez jakie "ć" czy "ći" pisze się "ić" bądź "ići". Meline masz, ale nie nazywajmy tego "umeblowanym mieszkaniem", bo ja tam bym za dopłatą nie wszedł. Raz pamiętam jak ktoś zachorował i poszedł do niej na kurację, CO Z TEGO? Przyszedł z jedną chorobą, wyszedł z pięcioma (w tym weneryczną). Ładna dupeczka, no to widziałem na zdjęciu. Uważam, że będziemy do siebie pasować iż również jestem niczego sobie mężnym chłopcem. Czekam na odpowiedź i jakieś szybkie uprzedzenie, czy zostaję przyjęty na okres próbny gdyż nie wiem ile muszę zainwestować w doładowania do telefonu. 

geniusz

• Do góry
    • 4

#19 Błażejowyy870 23/12/2016 - 08:12

Błażejowyy
  • Gracz

Nadam się? Martin cię chrupie. XDD

• Do góry
    • 1

#20 Matisz1091 23/12/2016 - 08:17

Matisz
  • Gracz

Zostaw to mi, już wczoraj się oferowałem!

• Do góry
    • 0

#21 Tysiaa283 23/12/2016 - 08:18

Tysiaa
  • Gracz

*
Popularny

No chyba nie.
  • Do góry
    • 6

#22 NerwiTM27 23/12/2016 - 08:24

NerwiTM
  • Gracz

Polecam!

gramy meczyk w cs?

• Do góry
    • -1

#23 EviT870 23/12/2016 - 08:26

EviT
  • Gracz
Nadam się?:

- 400+h na postaci
- Gra w LSPD od lipca br.
- Gram na n4g od 2k12, przez ten czas zwiedziłem wiele takich serwerów
- Mój poziom RP oceniam jako bardzo dobry.
- 1300RP :3
- No i ogólnie aktywność itd. Etc.

Kończąc mój wywód, postaram się podbić IC. ;)
  • Do góry
    • -1

#24 Profesor Niczego30 23/12/2016 - 09:13

Profesor Niczego
  • Gracz

Ty to widze po wojaku takiego sztosa pisałeś.

3005j i Kravmaga.

Użytkownik LeK edytował ten post 23/12/2016 - 09:15

• Do góry
    • 1

#25 RedTiger 645 23/12/2016 - 09:19

RedTiger
  • Gracz

Nadam się?:
- 400+h na postaci
- Gra w LSPD od lipca br.
- Gram na n4g od 2k12, przez ten czas zwiedziłem wiele takich serwerów
- Mój poziom RP oceniam jako bardzo dobry.
- 1300RP :3
- No i ogólnie aktywność itd. Etc.
Kończąc mój wywód, postaram się podbić IC. ;)

Nancy lubi bogatych facetów a jak mi wiadomo EviT nie jest taki :/

nie płacz, skoro prowokujesz to sie nie dziwie

Nie zrozumiałeś to było w formie żartu.
  • Do góry
    • 1

#26 Profesor Niczego30 23/12/2016 - 09:25

Profesor Niczego
  • Gracz

Nancy lubi bogatych facetów a jak mi wiadomo EviT nie jest taki :/

Nie zrozumiałeś to było w formie żartu.

E-hajsy to e-hajsy, tak samo jest z Gothic'iem.

Masz troche - to fajnie, nic nie masz - nic nie zdziałasz.

Ale gra RP jest ciekawsza niż pożyczanie od ręki do ręki i ciągłe długi... ;/

• Do góry
    • 0

#27 EviT870 23/12/2016 - 09:34

EviT
  • Gracz

+1
  • Do góry
    • 0

#28 Maaax806 23/12/2016 - 09:43

Maaax
  • Gracz
Nancy juz jest zajęta.
  • Do góry
    • 0

#29 Błażejowyy870 23/12/2016 - 10:02

Błażejowyy
  • Gracz

No chyba nie.

Naomi number one. :D

• Do góry
    • 0

#30 D3RIX73 23/12/2016 - 10:07

D3RIX
  • Gracz

+2

• Do góry
    • 0

#31 Profesor Niczego30 23/12/2016 - 10:08

Profesor Niczego
  • Gracz

Nancy juz jest zajęta.

Chyba nie.

• Do góry
    • 0

#32 KarveX15 23/12/2016 - 10:08

KarveX
  • Gracz

Chyba nie.

nie dam ci plusa

• Do góry
    • 0

#33 DARTH VADER MACHINE0 23/12/2016 - 10:10

DARTH VADER MACHINE
  • Świeżak

Chyba nie.

nie dam ci plusa

a ja dam

• Do góry
    • 0

#34 Just Cherry27 23/12/2016 - 10:11

Just Cherry
  • Gracz

a ja nie

• Do góry
    • 0

#35 D3RIX73 23/12/2016 - 10:11

D3RIX
  • Gracz

a ja nie

Ukradłeś mi avatara. ;<

• Do góry
    • 0

#36 Tyskie_ 823 23/12/2016 - 11:13

Tyskie_
  • Gracz

mówisz że ty jestes czysty, spójrz na swoje kary i jakie z tobą były problemy. :) 

ja chce na brencie.

• Do góry
    • 1

#37 RedTiger 645 23/12/2016 - 11:20

RedTiger
  • Gracz

mówisz że ty jestes czysty, spójrz na swoje kary i jakie z tobą były problemy. :)

ja chce na brencie.

Ja pierdole ludzie... czy wy jesteście upośledzeni? To nie jest interpretacja wiersza, że wymyślasz sobie 1500 wersji. CZY JA NAPISAŁEM COŚ O TYM, ŻE NIGDY NIC NIE ZROBIŁEM.

• Do góry
    • 0

#38 Tyskie_ 823 23/12/2016 - 11:22

Tyskie_
  • Gracz

wypominasz tutaj jemu, że jest taki i taki - a ja ci przypominam, co ty kiedyś robiłeś. :) - ide nie zamierzam mu robić gówna w temacie.

• Do góry
    • 0

#39 RedTiger 645 23/12/2016 - 11:23

RedTiger
  • Gracz

Boże... w formie żartu to jest. - Znamy się parę lat...

wypominasz tutaj jemu, że jest taki i taki - a ja ci przypominam, co ty kiedyś robiłeś. :) - ide nie zamierzam mu robić gówna w temacie.

• Do góry
    • 0

#40 Cytrynian Potasu 1956 23/12/2016 - 11:32

Cytrynian Potasu
  • Gracz

Boże... w formie żartu to jest. - Znamy się parę lat...

Z miał miał DM :D

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych