Witajcie, mam ten telefon od paru miesięcy, wczoraj w nocy wziąłem telefon do ręki, odpaliłem wyświetlacz i wyświetlił mi się czarny ekran z jakimiś kolorowymi kwadracikami, były tam między innymi napisy: "Volume up", "Volume Down", "Power", i tak dalej. Pierwszy raz mi się coś takiego wydarzyło, nigdy wcześniej takiej tabelki nie widziałem. Wyłączyłem telefon i włączyłem go ponownie, od tej pory nie mogę odblokować telefonu. Odblokowanie palcem nie działa i prosi mnie o hasło, o jakie? Nie mam pojęcia, na pewno nie o te co używałem wcześniej by odblokować ekran, bo wpisywałem je poprawnie i znam je doskonale na pamięć. Wyskakuje mi: "To unlock device, enter your password.". Nie mogę nawet wyłączyć telefonu, bo włącza mi się sam ponownie, niestety czekanie po dwie godziny aż blokada urządzenia ustąpi trochę mnie zaczyna irytować, także proszę was o pomoc. Może ktoś z was ma telefon tego typu i mi doradzi jak odzyskać dostęp do telefonu. Pozdrawiam.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Snapdragon, problem z odblokowaniem telefonu.
Rozpoczęty przez
Tomasz Kulej
, 18/12/2016 19:44
xiaomi redmi note pro snapdragon unlock device password enter
1 odpowiedź w tym temacie
Tematy o podobnych tagach: xiaomi, redmi, note, pro, snapdragon, unlock, device, password, enter
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych