Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Lotto, świeżo otwarte, juz jest na ulicach LS !

lotto radio kasa wygrana

• Please log in to reply
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shepherd64 19/10/2016 - 16:50

Shepherd
  • Gracz

*
Popularny

YYClkLq.jpg

Wygraj !
$20.000

Lotto FM
Firma założona 19 października 2016 roku.

Firmę prowadzi Tory Green. Wcześniej mały biznesmen, dzisiaj wielki inwestor!
Firma  znajduje się na alei gwiazd nieopodal "Eska FM", a jej jedynym zadaniem jest rozdawanie pieniędzy ludziom tym samym pomoc w staniu się bogatym !

Tory Green - Tel. 7252604

Przejdźmy do sedna

Lotto:

Gra polega na wytypowaniu 5 liczb z niewielkiego zakresu od 1 do 37. Jeden kupon kosztuje zaledwie $100, a do wygrania jest aż $20 000! Losujemy dla Ciebie 5 liczb!
Wygrywamy:
$20 000 przy 5 liczbach trafionych - WYGRANA I STOPNIA
$2500 przy 4 liczbach trafionych - WYGRANA II STOPNIA
$200 przy 3 liczbach trafionych - WYGRANA III STOPNIA
$20 przy 2 liczbach trafionych - WYGRANA MAŁEGO TRAFIENI

Mini Lotto:

Gra polega na wytypowaniu 3 liczb z zakresu od 1 do 37. Jeden kupon kosztuje zaledwie $50, a do wygrania jest aż $2500! Ponadto losujemy aż 5 liczb z których wybierasz 3 wytypowane przez siebie !

Wygrywamy:
$2500 przy 3 liczbach trafionych - WYGRANA I STOPNIA
$100 przy 2 liczbach trafionych - WYGRANA II STOPNIA

Jak To będzie funkcjonować ?

1
 Osoba kupująca ma obowiązek podać 3 bądź 5 liczb
(w zależności czy gra w Mini Lotto czy też Lotto) osobie sprzedającej.(Robić SS niestety na serwerze mamy problem z karteczkami po ich wyrwaniu zanika cała treść w nich zawarta.
Było zgłaszane do administracji z marnym efektem ).

2
3 liczby oraz 5  liczb będą losowane z pośród 37. (liczby będą losowane przy pomocy przedmiotu loteria).

3
Nagrody nie będą wydawane bez potrzebnych dokumentów.(pusta karteczka od właściciela po każdym kuponie będzie robiony ss oraz osobno zapisywane w złotym notesie w Torego liczby typowane oraz imię i nazwisko grającego w celu późniejszej wiarygodnej wypłaty wygranej).

4
Nie masz pomysłu na twoje szczęśliwe 3 liczby bądź 5 liczb? - To nie problem, będzie można skorzystać z systemu chybił trafił - przy zakupie, sprzedający poda ci 3 liczby bądź 5 liczb (liczby będą losowane przy przedmiotu loteria w grze).

Jak do nas dotrzeć? Spójrz niżej!

Obejrzyj galerię zdjęć!

Spoiler

REGULAMIN I ZASADY GRY:

Spoiler

Losowania:
Lotto - Poniedziałek, Środa, Piątek 22:00

Mini Lotto - Wtorek, Czwartek, Sobota 22:00

Licznik Zwycięzców

6 zwycięsców

$3160

Wyniki Losowań:

Lotto:
21.10.2016 liczby to: 2, 16, 26, 15, 37 (wygrał Kenneth Mayweather oraz Cortez Brando)
23.19.2015 liczby to: 25, 14, 26, 27, 11 (wygrał Javier Cook)

Mini Lotto:
20.10.2016 liczby to: 11, 18, 28, 5, 25 (wygrał Chandler Lopez oraz Luciano Bono)
25.10.2016 liczby to 14, 19, 10, 36, 28 (wygrał Ivan Bizerukhov) 

Oto dowody losowania

Spoiler

Rekrutacja:

https://net4game.com...olektura-lotto/

Proszę również o słuchanie naszych transmisji Lotto FM (/radio)

Użytkownik Shepherd edytował ten post 27/10/2016 - 13:45

• Do góry
    • 10

#2 Evergreen93 19/10/2016 - 17:49

Evergreen
  • Gracz

Nie rozumiem skąd tyle minus według mnie ładna przejrzysta praca. To samo projekt co do lotto już długo nie było takiej firmy. A jak próbowali to ludzie bez budynków za psie pieniądze gdzie los kosztował 10 a do wygrania było 50$. Jestem jak najbardziej za tym sam chętnie się przejdę by spróbować swego szczęścia

• Do góry
    • 1

#3 123x24 19/10/2016 - 20:05

123x
  • Gracz

Jak to bedzie wygladac? Tak że np o 20 kupuje sie losy do 20:10 i wtedy losujecie loterią czy jak?

• Do góry
    • 1

#4 Shepherd64 19/10/2016 - 20:33

Shepherd
  • Gracz

Jak to bedzie wygladac? Tak że np o 20 kupuje sie losy do 20:10 i wtedy losujecie loterią czy jak?

Nie, losy można kupować praktycznie przez cały dzień np przychodzisz dzisiaj za chwile kupujesz mini lotka, a jutro jest jego losowanie o 22 Bądz też przyjdziesz i wykupisz los na lotto duże za 100 $ w którym do wygrania jest 10000$ odbędzie się dopiero w piątek. jednak losy można już kopować. Liczby wraz z dowodem takowych wylosowanych zmieszczę na stronie tutaj pod tematem oraz będę nadawał na radiu jakie wypadły. Mam spisanych wszystkich typowane liczby oraz imiona i nazwiska bym później wiedział kto naprawdę grał czy ktoś nie chce mnie zrobić w konia itd. Więc sami nie musicie robic ss gdyż ja będę miał wszystkie dokonane transakcje. Jednak sam tez zapisz sobie gdzieś te liczby. Niestety notes nie działa więc jakoś musimy sobie radzić. Pisałem do administracji to nikt mi nawet na to nie odpowiedział

Użytkownik Shepherd edytował ten post 19/10/2016 - 20:34

• Do góry
    • 0

#5 Cineq23.4147 19/10/2016 - 22:01

Cineq23.
  • Moderator

Kreatywne, powodzenia :P

• Do góry
    • 1

#6 serniczek 352 20/10/2016 - 09:41

serniczek
  • Gracz
Powodzenia :D
  • Do góry
    • 1

#7 Arregon21 20/10/2016 - 09:51

Arregon
  • Gracz
Trochę źle zrobiłeś dot. Losowania w sobotę o tej godzinie, bo Sam wiesz, że zaczynamy balować już od 19, więc będzie ciężko to pogodzić.
  • Do góry
    • 1

#8 Shopa Mob679 20/10/2016 - 11:31

Shopa Mob
  • Gracz
Wszelkie kreatywne i niekonwencjonalne sposoby zarabiania jak najbardziej na plus, ale nie byłbym sobą gdybym się do paru rzeczy nie doczepił. ;)

Oferta nie jest w żadnym stopniu atrakcyjna - prawdopodobieństwo wygrania "piątki" u Ciebie wynosi 1:435897 [wyjaśnienie: 1:(37!/(5!*(37-5)!)]
(prawdopodobieństwo bycia trafionym przez meteoryt jest tego samego rzędu)
Opłacalność gry w takim wypadku miałaby miejsce przy nagrodzie kilka-kilkanaście razy większej co nie jest możliwe, bo zakładam że milionerem nie jesteś.

Co prawda zawsze znajdą się osoby dające się naciągnąć, lecz jeśli chcesz osiągnąć sukces polecam dopracować system tak, by jednak w praktyce istniała możliwość wygrania czegokolwiek przy zakupie tych 10-20 losów, zachęci to zacznie większe grono ludzi. Ty wypłacając raz na jakiś czas mniejsze nagrody będziesz cały czas na plus, a ludzie będą widzieć, ze jednak zdarzają się wygrane.

Oczywiście zawsze można fabrykować wygrane, ale sądzę, że nie było to Twoim celem. ;)

Tak więc powodzenia, bo pieniędzy nigdy za mało, ale zastanów się nad modyfikacją systemu. :)
  • Do góry
    • 2

#9 Shepherd64 20/10/2016 - 13:56

Shepherd
  • Gracz

Wszelkie kreatywne i niekonwencjonalne sposoby zarabiania jak najbardziej na plus, ale nie byłbym sobą gdybym się do paru rzeczy nie doczepił. ;)

Oferta nie jest w żadnym stopniu atrakcyjna - prawdopodobieństwo wygrania "piątki" u Ciebie wynosi 1:435897 [wyjaśnienie: 1:(37!/(5!*(37-5)!)]
(prawdopodobieństwo bycia trafionym przez meteoryt jest tego samego rzędu)
Opłacalność gry w takim wypadku miałaby miejsce przy nagrodzie kilka-kilkanaście razy większej co nie jest możliwe, bo zakładam że milionerem nie jesteś.

Co prawda zawsze znajdą się osoby dające się naciągnąć, lecz jeśli chcesz osiągnąć sukces polecam dopracować system tak, by jednak w praktyce istniała możliwość wygrania czegokolwiek przy zakupie tych 10-20 losów, zachęci to zacznie większe grono ludzi. Ty wypłacając raz na jakiś czas mniejsze nagrody będziesz cały czas na plus, a ludzie będą widzieć, ze jednak zdarzają się wygrane.

Oczywiście zawsze można fabrykować wygrane, ale sądzę, że nie było to Twoim celem. ;)

Tak więc powodzenia, bo pieniędzy nigdy za mało, ale zastanów się nad modyfikacją systemu. :)

Hmm, masz racje prawdopodobieństwa wygranej nie oszacowałem. Jednak zastanawiam sie czy podwyższenie wygranej jakoś by to rekompensowało.
Dolny pułap wygranych by się nie zmienił jednak 2 główne wygrane przynosiły by spory zysk dla grającego i spory wydatek dla mnie :D Myślę ze wtedy ludzie nie byli by aż tak pokrzywdzeni bo do wygrania jednak już jest ładna sumka. Więcej dać nie mogę bo dobrze powiedziałeś milionerem nie jestem, a chce być wypłacalny co do wygranych

$20 000 przy 5 liczbach trafionych - WYGRANA I STOPNIA
$10 000 przy 4 liczbach trafionych - WYGRANA II STOPNIA
$200 przy 3 liczbach trafionych - WYGRANA III STOPNIA
$20 przy 2 liczbach trafionych - WYGRANA MAŁEGO TRAFIENI

• Do góry
    • 0

#10 Shepherd64 21/10/2016 - 19:23

Shepherd
  • Gracz

Spora liczba ludzi zrzucała nam oszustwo co to losów. Dopiero dowiedziałem się od gościa o przedmiocie loteria w grze. Od teraz losowanie bedzie sie odbywało dzięki temu przedmiotowi o 22 godzinie w siedzibie kolektury lotto

Użytkownik Shepherd edytował ten post 21/10/2016 - 19:23

• Do góry
    • 0

#11 uczen1996828 08/02/2017 - 20:39

uczen1996
  • Gracz

Jestem wk***iony widząc tą stronę.

Jestem jeszcze bardziej wk***iony, bo mój stary temat został skasowany i nie mogę go przywołać.

Ta strona jest żywcem skopiowana z mojej strony głównej firmy Lotto, które prowadziłem tutaj wiele miesięcy temu. Plagiat! Nawet regulamin jest mój (z wyłączeniem edytowanej treści: zmiana właściciela).

Zmienił tylko kolory tekstu z moich niebieskich na te zielone!
Czcionka jest dokładnie taka sama jak w moim temacie. Układ strony identyczny!
Logo inne, regulamin, opisy gier, zasady, mojego autorstwa! To jawne łamanie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Art. 115 ww. ustawy

1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Linki do pozostałych tematów (nieusuniętych z forum), które dotyczą mojej działalności. Widać w nich dokładnie tą samą stylistykę budowania postu.

https://net4game.com...krutacja-lotto/

https://net4game.com...-liderów-lotto/

Od razu chciałbym zauważyć, że sam wykorzystałem nazwy Lotto i Mini Lotto.
Prawda, jest to jawne wykorzystanie tych dwóch nazw własnych, których autorem jest Totalizator Sportowy - ale przyznaje to otwarcie i nie twierdzę, że jest inaczej. W myśl powyższej ustawy zostałem okradziony z zawartości mojego tematu.

Drodzy gracze zdecydujcie, co z tym faktem zrobić.
Moja propozycja to umówić się na rozprawę sądową. To będzie bardzo RP.

Art. 13. Rozdział I Konstytucji Stanu San Andreas
Stan San Andreas chroni własności i prawo dziedziczenia.

Więc domagam się tej ochrony :/

Użytkownik uczen1996 edytował ten post 08/02/2017 - 20:47

• Do góry
    • 2

#12 Matisz1091 08/02/2017 - 20:47

Matisz
  • Gracz

*
Popularny

Jestem wk***iony widząc tą stronę.

Jestem jeszcze bardziej wk***iony, bo mój stary temat został skasowany i nie mogę go przywołać.

Ta strona jest żywcem skopiowana z mojej strony głównej firmy Lotto, które prowadziłem tutaj wiele miesięcy temu. Plagiat! Nawet regulamin jest mój (z wyłączeniem edytowanej treści: zmiana właściciela).

Zmienił tylko kolory tekstu z moich niebieskich na te zielone!
Czcionka jest dokładnie taka sama jak w moim temacie. Układ strony identyczny!
Logo inne, regulamin, opisy gier, zasady, mojego autorstwa! To jawne łamanie Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Art. 115 ww. ustawy

1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Linki do pozostałych tematów (nieusuniętych z forum), które dotyczą mojej działalności. Widać w nich dokładnie tą samą stylistykę budowania postu.

https://net4game.com...krutacja-lotto/

https://net4game.com...-liderów-lotto/

Od razu chciałbym zauważyć, że sam wykorzystałem nazwy Lotto i Mini Lotto.
Prawda, jest to jawne wykorzystanie tych dwóch nazw własnych, których autorem jest Totalizator Sportowy - ale przyznaje to otwarcie i nie twierdzę, że jest inaczej. W myśl powyższej ustawy zostałem okradziony z zawartości mojego tematu.

Drodzy gracze zdecydujcie, co z tym faktem zrobić.
Moja propozycja to umówić się na rozprawę sądową. To będzie bardzo RP.

Potwierdzam - sam prowadziłem przez jakiś czas ten wymysł.

• Do góry
    • 4

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych