Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Girls attacker vs LSPD | Ucieczka przed LSPD | 1:0 |

#girlspower #mananapower

• Zamknięty Temat jest zamknięty
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 Bulinek 1049 21/10/2016 - 14:02

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Tylko w przypadku, gdy ci ten silnik zgasł pościg powinien być zakończony. Na miejscu porządkowych waliłbym opony takim osobom bez opamiętania, bo to durne prowokacje z Manany czy Previona można o kant dupy rozbić. Na starcie dostałbyś opony i dosyć by było cwaniakowania. Bo takie zaczepki to na równi prowokacjom na terenach gangów.

Wyżej napisałem chłoptasiu, że nie sztuka jest uciec Sultanem czy elegy.. Silnik zgasł ze wzgledu na skrypt serwera, jakbym uciekał na postaci 20h+ nie byłoby czegoś takiego ;) Zbedny komentarz.

• Do góry
    • 3

#42 Młody Białas 680 21/10/2016 - 14:44

Młody Białas
  • Gracz

Ten filmik przedstawia tak niski poziom że boli mnie głowa, pajacerka - serio! Jak ktokolwiek może wypowiadać się pod takimi filmikami że fajne, kozak, super, ekstra, miazga, kocham, całuje, bla,bla,bla...No kurwa - co drugi wielki gracz RP, gangster i w ogóle klimatmejker 2k16...Ta, potem spierdalają mananami przed służbami porządkowymi, chwaląc się tym na forum.

Za moich czasów FBI to ja wsiadałem do buffalo, brałem mojego najlepszego strzelce (on będzie wiedział że o nim mowa) i napierdalaliśmy do takiego ścierwa póki nie przeprosiło.

Kiedy wy wielcy gracze serwerów RP przyznacie się do tego że chuj z was nie realiści...No kurwa, to służba porządkowa, los santos police departament a wy Sobie dla jaj uciekacie.

• Do góry
    • 0

#43 Hurricane Jerry466 21/10/2016 - 14:44

Hurricane Jerry
  • Gracz

Wyżej napisałem chłoptasiu, że nie sztuka jest uciec Sultanem czy elegy.. Silnik zgasł ze wzgledu na skrypt serwera, jakbym uciekał na postaci 20h+ nie byłoby czegoś takiego ;) Zbedny komentarz.

bullshit, silnik zgasł, otoczyli cię- powinni już ci wtedy strzelić po oponach, twoje wojaże powinny wówczas dobiec końca- jakiś czas temu to karali za takie coś OOC

właśnie tacy gracze to najgorszy sort, bo prowokują dla filmiku i chęci przypodobania się

Użytkownik Hurricane Jerry edytował ten post 21/10/2016 - 14:45

• Do góry
    • 1

#44 Zagubiony1569 21/10/2016 - 16:54

Zagubiony
  • Gracz
Długi pościg, nudny pościg.
Mananą ucieczka, nudna ucieczka.
Pretensje na kropce bo silnik zgasł, dziecinne zachowanie.
Wyskakująca na środku ekranu reklama darmowego śmiecia do nagrywania, w dodatku w marnej jakości (łagodnie ujmując), stracony czas na wrzucenie do yt.
Ucieczka na pociąg świadczy jedynie o braku umiejętności ucieczki w inny sposób. Sam podkład muzyczny... musiałem wyłączyć bo aż wstyd by ktoś w domu słyszał. ;)

Użytkownik The Lost edytował ten post 21/10/2016 - 16:57

• Do góry
    • -1

#45 kawujot 572 22/10/2016 - 23:49

kawujot
  • Gracz

Szkoda Tylko że skrypt który wyłacza silnik w samochodze ze wzgledu na mała ilość godzin jest tak bardzo realistyczny, że szok.. Niestety Adii nie miał nic do powiedzenia gdy lspd poleciało do ajota..

Silnik zgasł tylko dlatego, że pojazd miał mało HP i to jest jak najbardziej realistyczne - zniszczony pojazd = nie działa jak należy.

• Do góry
    • 0

#46 Bulinek 1049 23/10/2016 - 00:14

Bulinek
  • Gracz

Silnik zgasł tylko dlatego, że pojazd miał mało HP i to jest jak najbardziej realistyczne - zniszczony pojazd = nie działa jak należy.

Nie mój drogi, zgasł ze wzgledu na kolizje ;) Przy uderzeniu auto sie nawet nie dymiło wiec z czym mi teraz wyjezdzasz :P

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych