Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Girls attacker vs LSPD | Ucieczka przed LSPD | 1:0 |

#girlspower #mananapower

• Zamknięty Temat jest zamknięty
45 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bulinek 1049 19/10/2016 - 12:19

Bulinek
  • Gracz

Chciałbym pozdrowić LSPD które niestety ale przegrało z moim super autkiem, a najbardziej Pana Charles'a Wallerbridge który twierdził, że nie dam rady zwiać. Fakt! Nie udałoby mi sie to gdyby służby porzadkowe nie jeździły na v-godzie co filmik idealnie przedstawie od 16 minutki jak 3 pidików poleciało do AJ'ta - Grajmy Fair skoro ja niszcze samochod to czemu wy macie nie miec zniszczonych.. Szkoda Tylko że skrypt który wyłacza silnik w samochodze ze wzgledu na mała ilość godzin jest tak bardzo realistyczny, że szok.. Niestety Adii nie miał nic do powiedzenia gdy lspd poleciało do ajota.. Miłego ogladania! 

https://www.youtube.com/watch?v=zzLRZ6Ynx2M

• Do góry
    • 2

#2 Mickey Mouse1039 19/10/2016 - 12:28

Mickey Mouse
  • Gracz

Żadne god mody, tylko desynchronizacja. :)

• Do góry
    • 1

#3 serniczek 352 19/10/2016 - 12:31

serniczek
  • Gracz
Nie ma jak manana :D
  • Do góry
    • 0

#4 MaRio45555 19/10/2016 - 12:32

MaRio45
  • Gracz

Vgod ? Nie wiem co to ale filmik fajny. :)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#5 C z e R E s N i A 4042 19/10/2016 - 12:33

C z e R E s N i A
  • Gracz

To nie był god mode tylko teksturki podczas gdy cię blokowali, więc nie rozumiem twojego płaczu. Jest to tylko i wyłącznie twoja wina, że cie zablokowali i zrobili prawidlowo. To był twój błąd, że uciekałeś przed nimi na postaci nie mając 20h i ci silnik zgasł. Skąd oni mogli o tym wiedzieć?

Co do filmiku to przez te 20 minut nie dzieje się nic, słaba obróbka i ogólem nuda.

Użytkownik Milioner Czeresnia edytował ten post 19/10/2016 - 12:34

• Do góry
    • 0

#6 Bulinek 1049 19/10/2016 - 12:36

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Żadne god mody, tylko desynchronizacja. :)

Niby tak niby nie, szczerze bo niektórych graczach wszystkiego bym sie spodziewał. Także nie w nikam co to było.

To nie był god mode tylko teksturki podczas gdy cię blokowali, więc nie rozumiem twojego płaczu. Jest to tylko i wyłącznie twoja wina, że cie zablokowali i zrobili prawidlowo. To był twój błąd, że uciekałeś przed nimi na postaci nie mając 20h i ci silnik zgasł. Skąd oni mogli o tym wiedzieć?

Co do filmiku to przez te 20 minut nie dzieje się nic, słaba obróbka i ogólem nuda.

Płacz ? Czemu każdy od razu zaczyna od tego, że ktoś płacze ? Ja tylko pisze to co myśle i nie mam co płakać bo 20min poprawia mi humorek :) Tak jak wyżej napisałem nie wnikam co to było czy teksturki czy nie nie jeden pidik latał na v-godzie wiec? 

• Do góry
    • 5

#7 WaRRiaciK19101316 19/10/2016 - 13:41

WaRRiaciK1910
  • Gracz

Dostali AJ to dostali, pewnie troche sie nawet na mumble spłakali o to. Dla tych ktorzy uwazaja, że filmik jest nudny to niech sie zawijają z tematu i tyle, kto ogląda to ogląda, a takich ludzi tu nie trzeba, których nudzi oglądanie tego.

• Do góry
    • 0

#8 Jurij Gagarin2 19/10/2016 - 13:42

Jurij Gagarin
  • Świeżak

Szczerze, to stwierdzam, że to była trochę żałosna akcja ze strony LSPD - kompletnie żałosna, co do kierowcy sabre; nonrp - przy policji z dupy wyjeżdża na krawężniki, rusza w pościg.

A co do kierowcy manany czy tam previona, to też nie najlepiej, dlaczego?

- W boxie powinieneś się poddać, OOC wyjście z boxa jest mało możliwe, a tym bardziej autem które ma silnik pewnie 1.1 i jakieś 70KM.

- "No, otarcie" przy uderzeniu prawie czołowym z taką prędkością.

Nie ma się czym chwalić. :)

• Do góry
    • 1

#9 Zikk1173 19/10/2016 - 13:48

Zikk
  • Gracz
Podaj no mi nutki z tego filmu.
  • Do góry
    • 0

#10 Klasyczny Ruzio2 19/10/2016 - 13:53

Klasyczny Ruzio
  • Gracz

ja 

znam ale bez tego babskiego glosu

https://www.youtube.com/watch?v=_CL6n0FJZpk

• Do góry
    • 1

#11 Zikk1173 19/10/2016 - 13:58

Zikk
  • Gracz

ja 

znam ale bez tego babskiego glosu

Podziękował ale z tym babskim głosem właśnie szukam :)
  • Do góry
    • 0

#12 Pinkuśś146 19/10/2016 - 14:03

Pinkuśś
  • Gracz

Podziękował ale z tym babskim głosem właśnie szukam :)

https://www.youtube.com/watch?v=w0OXCov7ymE

• Do góry
    • 1

#13 Zikk1173 19/10/2016 - 14:15

Zikk
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=w0OXCov7ymE

I pieknie kolego - Wielkie dzieki! ;)
  • Do góry
    • 0

#14 glad758 19/10/2016 - 14:18

glad
  • Gracz

pomUc?

• Do góry
    • 0

#15 Milioner Czyki 1034 19/10/2016 - 14:23

Milioner Czyki
  • Gracz

Wariat.

• Do góry
    • 0

#16 ANTOŚ620 19/10/2016 - 14:25

ANTOŚ
  • Gracz

*
Popularny

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Dostali AJ to dostali, pewnie troche sie nawet na mumble spłakali o to. Dla tych ktorzy uwazaja, że filmik jest nudny to niech sie zawijają z tematu i tyle, kto ogląda to ogląda, a takich ludzi tu nie trzeba, których nudzi oglądanie tego.

Niee, nikt nie płakał o to. ;p

Filmik nudny i nie zamierzam zwijać z tematu bo taka jest moja opinia i od tego są komentarze. :) Wrzucając filmik do internetu musisz liczyć się z pochwałami jak i krytyką.

• Do góry
    • 3

#17 Bulinek 1049 19/10/2016 - 15:53

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Spoiler

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Niee, nikt nie płakał o to. ;p

Filmik nudny i nie zamierzam zwijać z tematu bo taka jest moja opinia i od tego są komentarze. :) Wrzucając filmik do internetu musisz liczyć się z pochwałami jak i krytyką.

Nudny ale jednak to LSPD odniosło porażke :) Sam koniec pokazuje moc latarni i jednak CJ w pociągu nadal jest JP XDD 

Użytkownik Bulinek edytował ten post 19/10/2016 - 16:11

• Do góry
    • 6

#18 ANTOŚ620 19/10/2016 - 16:35

ANTOŚ
  • Gracz

*
Popularny

Nudny ale jednak to LSPD odniosło porażke :) Sam koniec pokazuje moc latarni i jednak CJ w pociągu nadal jest JP XDD 

Ee tam, ucieczka "na pociąg" to nie ucieczka. Moim zdaniem takie triki i różnego rodzaju skakanie jest stosowane tylko dlatego, że gracz nie umie w normalny sposób uciec :)

• Do góry
    • 6

#19 NessioN360 19/10/2016 - 16:52

NessioN
  • Gracz

Gdybym nie dostał AJ'ota i blokady pojazdów to byś nie uciekł. ;)

Ee tam, ucieczka "na pociąg" to nie ucieczka. Moim zdaniem takie triki i różnego rodzaju skakanie jest stosowane tylko dlatego, że gracz nie umie w normalny sposób uciec :)

POTWIERDZONE INFO, robienie na pociąg jest dla miernot. :D

• Do góry
    • 0

#20 Bulinek 1049 19/10/2016 - 17:12

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Każdy sposob na ucieczke jest dobry :P

Gdybym nie dostał AJ'ota i blokady pojazdów to byś nie uciekł. ;)

POTWIERDZONE INFO, robienie na pociąg jest dla miernot. :D

Fakt, Tobie sadze ze nie ale tylko dlatego ze jechałem manana :P 

• Do góry
    • 7

#21 NessioN360 19/10/2016 - 17:24

NessioN
  • Gracz

Fakt, Tobie sadze ze nie ale tylko dlatego ze jechałem manana :P

Manana, admiral czegokolwiek byś nie wziął to i tak Bardzo ciężko mi uciec. ;)

• Do góry
    • 1

#22 Bulinek 1049 19/10/2016 - 17:30

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Nie Wątpie :P

• Do góry
    • 6

#23 Speedlife_352 19/10/2016 - 18:07

Speedlife_
  • Gracz

Pd zawsze miało lepiej - wszystko im wolno.

• Do góry
    • 1

#24 sulkovsky243 19/10/2016 - 20:39

sulkovsky
  • Gracz
Są pościgi fajne i są również pościgi takie jak wyżej pokazane.
  • Do góry
    • 2

#25 Milordzieee 17 19/10/2016 - 20:44

Milordzieee
  • Gracz

Farciary. 

• Do góry
    • 0

#26 Bulinek 1049 19/10/2016 - 21:23

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Są pościgi fajne i są również pościgi takie jak wyżej pokazane.

LSPD cały czas hejtuje; ja rozumiem, że akcja z ajotami czy nie wiem.. Was boli, ale zacznijmy od tego, iż kierowca bombowca premiera co przepierdzielił w słup pod koniec - moja wina? Nie, nastepna akcja z pociągiem ja przejechałem a że kolejny pd nie myśli i wjechał centralnie pod pociąg to również moja wina ? Fakt nie przemyślałem tego żeby uciekać nie majac 20h bo gaśnie samochod, jakoś przy uderzeniu w sabre pd potrafiło odczekać normalnie.. Dzisiaj również uciekałem tą samą manana tą sama postacią, nie skakałem, nie jezdzilem po polach nic takiego żeby PD musiało oddać strzały bądź stosować metody "PIT" A jednak zastosowali dlaczego ? Bo moga to robić - logika manana vs rancher dużo z niej zostało acz kolwiek i tak uciekłem, żałuje do tej pory że koleżka nie nagrywał to był piekny pościg a i tak dostawałbym hejty od lspd, bo oni sa potega... Sulek Napisze coś podobnego "Są ludzie i są również parapety jak wyżej" ;) 

• Do góry
    • 6

#27 Guzo-6 19/10/2016 - 22:45

Guzo
  • Gracz

Kończówka najlepsza, fajne nutki - nic tylko ogladac.. 

• Do góry
    • 2

#28 sajkol 341 20/10/2016 - 10:15

sajkol
  • Zbanowani

Pewny jesteś? :)
  • Do góry
    • -1

#29 NessioN360 20/10/2016 - 14:51

NessioN
  • Gracz

*
Popularny

Co ty tam ryczysz do mnie? - Z tego co mi się wydaje ty nawet nie masz prawa mówić o umiejętnościach, to nie ja robiłem testy do SEU na wspomagaczach tylko ty, jesteś taki średni że nawet więcej słów na Ciebie nie mam. Pis joł.

• Do góry
    • 6

#30 Tyskie to dobry dmiarz 685 20/10/2016 - 14:53

Tyskie to dobry dmiarz
  • Ofiara włamania(włamanie)

:yaoming:

• Do góry
    • 0

#31 Bulinek 1049 20/10/2016 - 15:23

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Pozdrawiam gorąco - wstawiłbym kolejne filmiki ale ziomeczek pobrał program do nagrywania 6min - 6gb.. A właśnie polecacie jakiś dobry ? 
lG5iF9D.png

A Tak Damy zakończyły, dawaliśmy szanse lspd 4'krotnie lecz nie dawali rady - wiadomka jedna radiola - nie mam sie czym chwalić :P 

4cj887w.jpg

A tutaj Kobitki robiące Furke na klejne wypady. Abby i Carla w akcji :)

WOTCrmR.png

• Do góry
    • 6

#32 Siekier Shady528 20/10/2016 - 15:26

Siekier Shady
  • Gracz

Pokaz im swoje filmiki jak uciekales XD moze sie naucza :D

• Do góry
    • 0

#33 sajkol 341 20/10/2016 - 17:06

sajkol
  • Zbanowani

Co ty tam ryczysz do mnie? - Z tego co mi się wydaje ty nawet nie masz prawa mówić o umiejętnościach, to nie ja robiłem testy do SEU na wspomagaczach tylko ty, jesteś taki średni że nawet więcej słów na Ciebie nie mam. Pis joł.

No właśnie, czyli daleko jeszcze masz do mnie skoro sądzisz że używałem wspomagaczy.  :rolleyes:

• Do góry
    • 0

#34 NessioN360 20/10/2016 - 17:36

NessioN
  • Gracz

Takie informacje dostałem od zaufanych osób, więc stwierdzam że są prawdziwe. :) Skoro jesteś taki och ach, to czemu nie było Cię w SEU kiedy prowadził je chleb? Jesteś po prostu zbyt słaby by twierdzić że "daleko Ci do mnie". Nie mam zamiaru więcej Ci odpisywać to jest ostatni raz, jak dalej masz jakieś sapy o to że jesteś średni i nie dosięgasz innym do pięt, co sprowadza się do używania przez Ciebie wspomagaczy to zapraszam na moje PW na forum, ale wątpie że Ci odpisze. Miłego wieczoru życzę.

Użytkownik NessioN edytował ten post 20/10/2016 - 17:37

• Do góry
    • 1

#35 GrubyPrezes 2220 20/10/2016 - 18:25

GrubyPrezes
  • Gracz

Żadna ze stron się nie popisała filmik monotonny nie lepiej było go z lekka pospieszyć i następnym razem uciekajcie czymś lepszym niż szczota z nauki jazdy (bynajmniej tak mi się zdaję).

Użytkownik Prawdziwy Albańczyk edytował ten post 20/10/2016 - 18:25

• Do góry
    • 0

#36 Bulinek 1049 20/10/2016 - 19:03

Bulinek
  • Gracz

*
Popularny

Żadna ze stron się nie popisała filmik monotonny nie lepiej było go z lekka pospieszyć i następnym razem uciekajcie czymś lepszym niż szczota z nauki jazdy (bynajmniej tak mi się zdaję).

Nie sztuka jest uciec Sultanem czy Elegy ;)

• Do góry
    • 6

#37 sajkol 341 20/10/2016 - 20:51

sajkol
  • Zbanowani

Takie informacje dostałem od zaufanych osób, więc stwierdzam że są prawdziwe. :) Skoro jesteś taki och ach, to czemu nie było Cię w SEU kiedy prowadził je chleb? Jesteś po prostu zbyt słaby by twierdzić że "daleko Ci do mnie". Nie mam zamiaru więcej Ci odpisywać to jest ostatni raz, jak dalej masz jakieś sapy o to że jesteś średni i nie dosięgasz innym do pięt, co sprowadza się do używania przez Ciebie wspomagaczy to zapraszam na moje PW na forum, ale wątpie że Ci odpisze. Miłego wieczoru życzę.

Zaufanych osób czyli tych którzy nie zdali u mnie egzaminów. Kiedyś, gdy dojdziesz do mojego poziomu to porozmawiamy i może się ścigniemy.

• Do góry
    • 0

#38 PudziekStyle373 20/10/2016 - 21:23

PudziekStyle
  • Gracz

Weź się nie poniżaj saykol, bo pierdolisz głupoty. Zmierz się sam kiedyś z Nessonem i zobaczysz, że nawet go nie dogonisz. Podczas mojej ucieczki i Kodora wtedy na filmie to zachowałeś się jak typowo noob. Normalnie uciekamy, a ty co zrobiłeś? Wysiadłeś z radiowozu i jeb z M4 oponki. Najpierw pomyśl i dopiero. A co do SEU, u Chleba byś się nie dostał jak Ci Nesson powiedział. Jesteś zbyt miękka faja i tyle. Pis joł!

• Do góry
    • 0

#39 sajkol 341 20/10/2016 - 21:27

sajkol
  • Zbanowani

Weź się nie poniżaj saykol, bo pierdolisz głupoty. Zmierz się sam kiedyś z Nessonem i zobaczysz, że nawet go nie dogonisz. Podczas mojej ucieczki i Kodora wtedy na filmie to zachowałeś się jak typowo noob. Normalnie uciekamy, a ty co zrobiłeś? Wysiadłeś z radiowozu i jeb z M4 oponki. Najpierw pomyśl i dopiero. A co do SEU, u Chleba byś się nie dostał jak Ci Nesson powiedział. Jesteś zbyt miękka faja i tyle. Pis joł!

jakbym miał szansę to bym to zrobił drugi raz, rozstrzelałbym was znowu ahh

• Do góry
    • 0

#40 Hurricane Jerry466 21/10/2016 - 00:38

Hurricane Jerry
  • Gracz

LSPD cały czas hejtuje; ja rozumiem, że akcja z ajotami czy nie wiem.. Was boli, ale zacznijmy od tego, iż kierowca bombowca premiera co przepierdzielił w słup pod koniec - moja wina? Nie, nastepna akcja z pociągiem ja przejechałem a że kolejny pd nie myśli i wjechał centralnie pod pociąg to również moja wina ? Fakt nie przemyślałem tego żeby uciekać nie majac 20h bo gaśnie samochod, jakoś przy uderzeniu w sabre pd potrafiło odczekać normalnie.. Dzisiaj również uciekałem tą samą manana tą sama postacią, nie skakałem, nie jezdzilem po polach nic takiego żeby PD musiało oddać strzały bądź stosować metody "PIT" A jednak zastosowali dlaczego ? Bo moga to robić - logika manana vs rancher dużo z niej zostało acz kolwiek i tak uciekłem, żałuje do tej pory że koleżka nie nagrywał to był piekny pościg a i tak dostawałbym hejty od lspd, bo oni sa potega... Sulek Napisze coś podobnego "Są ludzie i są również parapety jak wyżej" ;)

Tylko w przypadku, gdy ci ten silnik zgasł pościg powinien być zakończony. Na miejscu porządkowych waliłbym opony takim osobom bez opamiętania, bo to durne prowokacje z Manany czy Previona można o kant dupy rozbić. Na starcie dostałbyś opony i dosyć by było cwaniakowania. Bo takie zaczepki to na równi prowokacjom na terenach gangów.

Użytkownik Hurricane Jerry edytował ten post 21/10/2016 - 00:39

• Do góry
    • -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych