https://www.youtube.com/watch?v=vrQWzw2vvDc

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=vrQWzw2vvDc
Film fajny, ale to wciąż nie BWA, jak to większość twierdzi.

Popularny
Postrzelałem KOOZAK!
Bo to nie jest BWA, to nie będzie BWA i nigdy BWA nie miało być.
git, ale lepiej by było bez tych nicków i czatu
BWA? Dlaczego mielibyśmy brać BWA za przykład do własnej organizacji? Fakt, działamy podobnie - jednak to kompletnie inna ekipa, inna gra i inne perspektywy na nią.
BWA? Dlaczego mielibyśmy brać BWA za przykład do własnej organizacji? Fakt, działamy podobnie - jednak to kompletnie inna ekipa, inna gra i inne perspektywy na nią.
Byłem w błędzie, wytłumaczył mi już ktoś, że jednak to plotki były, że ma to być BWA pod innąnazwą, wybaczcie, ale film spoko jak pisałem. ;p
zajebista nuta - filmik sztos.

Popularny
taka prowokacja w tym tytule
git
Podoba mi się.
taka prowokacja w tym tytule
Osobniku, Ty wszędzie widzisz prowokację - tylko nie w swych postach.
Postrzelałem
KOOZAK!
Bo to nie jest BWA, to nie będzie BWA i nigdy BWA nie miało być.
No właśnie plotki były, że będzie to na wzór BWA...
Chodziło mu o to, że organizacja będzie działać na podobnych zasadach - lecz z większym naciskiem na rozgrywkę InCharacter, co widać nawet po screenach w temacie organizacji. Jest w jakimś stopniu podobna do BWA, lecz nie da się tego uniknąć, bo to zwyczajny styl gry, którym się kierujemy by osiągnąć zamierzone cele.

Popularny
Bo pewnie nie strzelają do wszystkiego co się rusza.
Strzelamy tylko wtedy, kiedy przynosi nam to korzyść. Tak jak w głównym poście Julka napisał - nie praktykujemy wywoływania niepotrzebnych wojen, na których byśmy stracili.
Użytkownik Sagem edytował ten post 03/10/2016 - 19:35
bardzo fajny film
nie dawajcie unlikow
Zajebisty nick ma u was gościu wizzy shackleford - gość który grał w groves przez dwa miesiące, ciekawie to wygląda że ktoś używa nicki które były wcześniej używane, a film spoko i muzyka, tylko gta jest dziwne też.
Zajebisty nick ma u was gościu wizzy shackleford - gość który grał w groves przez dwa miesiące, ciekawie to wygląda że ktoś używa nicki które były wcześniej używane, a film spoko i muzyka, tylko gta jest dziwne też.
Ziomal, nigdzie zapisane nie są nicki ktore były użyte. Użyłem popularnego nazwiska i popularnego imienia - nawet o tym nie wiedziałem, więc nie zarzucaj mi czegoś takiego. Nie chciałem się pod nikogo podszyć.
Ziomal, nigdzie zapisane nie są nicki ktore były użyte. Użyłem popularnego nazwiska i popularnego imienia - nawet o tym nie wiedziałem, więc nie zarzucaj mi czegoś takiego. Nie chciałem się pod nikogo podszyć.
i to jest błąd administracji że czegoś takiego nie zrobili, ja nawet ciebie nie osądzam o to że się podszywasz tylko po prostu z mojej punktu widzenia dziwnie to wygląda
Osobniku, Ty wszędzie widzisz prowokację - tylko nie w swych postach.
bo taka prawda, jesli chce sie przyczepić to widze, że w tytule masz napisane że miasto jest wasze ja jedyne co robicie to rozwalacie jakas jedna pcjote i rzucacie molotovy na tereny waszych ziomkow co wam strefy oddali.
No właśnie plotki były, że będzie to na wzór BWA...
Spoiler
Byl to wcześniejszy projekt który nie wypalił i nie ma nic wspólnego z tą organizacją
E no, zajebiste.
Sztosik!
Fajnie się zapowiada
Propsik dla chłopaków.... Wczoraj godzina 23:30-23:50.
Pozdrawiam.
Propsik dla chłopaków.... Wczoraj godzina 23:30-23:50.
Pozdrawiam.
Byłeś tam, drogi kolego?
Byłeś tam, drogi kolego?
Byłem, dziękujemy za pomoc
Dość zabawnie wyszło, akcja wam się udała. (Pod granicą w stronę SF wraz ze znajomymi byliśmy )

Popularny
Super nutka, filmik też spoczko - Trzymaj lapke.
Fajniej by było jakby nie było widac nicków
Nie ma raczej komendy na całkowite wyłączenie nicków, a nie chcę trzymać cały czas F10 podczas nagrywania - wolę skupić się na grze. Swoją drogą to film pokazujący grę organizacji, a więc osób i nie widzę w tym problemu.
Użytkownik Sagem edytował ten post 07/10/2016 - 14:20
Fajna czcionka, film też nie najgorszy.
podoba mi się! A mam pytanko czy dostane link do paczki z felgami?
podoba mi się! A mam pytanko czy dostane link do paczki z felgami?
Nie rozdaję nikomu modyfikacji.
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Problem z ratąNapisany przez Fanta200, 02/12/2016 |
|
|
||
wwa
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
WHO WE ARE? We eliminate all the weak units.Napisany przez Sagem, 07/10/2016 |
|
|
||
gm teams
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Zebranie? Czy może zabawa?Napisany przez FreeZe236, 17/06/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
TEDE - ŁATWOPALNOŚĆ FEAT. AGI FIGURSKA prod. SIR MICH - VANILLAHAJS 2015Napisany przez Banan4don, 29/08/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Chada - Raport z rejonuNapisany przez Pozytywista, 18/11/2014 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych