Zapraszam na seans, poprzedni film: WHO WE ARE? Our City - it protects us, we protect it!
https://www.youtube.com/watch?v=sJ-vJLatJFg
Użytkownik Sagem edytował ten post 19/11/2016 - 09:28

Popularny

Zapraszam na seans, poprzedni film: WHO WE ARE? Our City - it protects us, we protect it!
https://www.youtube.com/watch?v=sJ-vJLatJFg
Użytkownik Sagem edytował ten post 19/11/2016 - 09:28
GENG!
Elegancko
Grubo się bawicie.
zajebioza
ALE CHORE SKU******Y <3 KOCHAM KOCHAM KOCHAM

Popularny
Ooo nawet i mnie tam widać, ładny DM- zostawiam łapke w góre i propsik
To istnieją jeszcze ludzie na tym serwerze którzy po BW nie płaczą na forum, podziwiam i szanuje pana.
Jako jedyny, który uszedł z życiem xD
Jako jedyny, który uszedł z życiem xD
Przez tego buga jak Cię tak wyrzuciło z radiolu, wrzuciło i wyrzuciło na dach a nagle obok Ostrzegałem IC ;p
Propsik, ładnie poszło
niektóre przybliżenia niepotrzebne ale reszta okej . plusik.
Jakoś mnie one nie rajcują, chyba, że LQ bo nie pasują mi wysokojakościowe podmianki do GTA LQ. Dziękuję za pozytywne opinie.
Użytkownik Sagem edytował ten post 07/10/2016 - 08:14
nice
Git film
To istnieją jeszcze ludzie na tym serwerze którzy po BW nie płaczą na forum, podziwiam i szanuje pana.
Trzeba mieć trochę dystansu i pamiętać, że to tylko gra z której powinno się czerpać przyjemność
Użytkownik BartusBartus edytował ten post 07/10/2016 - 09:44
Miodzio, ktoś kiedyś wspomniał, że ta organizacja zaczyna przypominać mu BWA - mylił się, ta organizacja jest o wiele silniejsza i oprócz DM'u, również posiada bardzo kreatywne osoby z którymi idzie pograć RP w swoim gronie. Lecimy z tym tematem aż do samego końca!
Sztosik!
Podoba mi się, szczególnie 1:33 ^^
Miodzio, ktoś kiedyś wspomniał, że ta organizacja zaczyna przypominać mu BWA - mylił się, ta organizacja jest o wiele silniejsza i oprócz DM'u, również posiada bardzo kreatywne osoby z którymi idzie pograć RP w swoim gronie. Lecimy z tym tematem aż do samego końca!
Hmm.. styczności z BWA nie miałeś, ale oczywiście wiesz lepiej.
EMGE EMGE, polecam produkcje 1-0-4-8-1 gęg gęg.
Podoba mnie sie to bardzo.
Materiał fajny, ale jakby była jeszcze lepsza obróbka to byłoby piękniej. Zostawiam plusa.
BANG BANG!
bylem tam, w premierze z przodu ;]
Użytkownik gr3ve mothafuck edytował ten post 07/10/2016 - 12:45
Równo Lecicie! Oby tak dalej.
Wszyscy widzę lecą w mafie i szajki a gangi uliczne przepały w czasie, tylko mi się tak wydaje?
Przez tego buga jak Cię tak wyrzuciło z radiolu, wrzuciło i wyrzuciło na dach a nagle obok
Ostrzegałem IC ;p
To nie był bug - u mnie to tak samo wyglądało, po prostu pod pod wpływem stresu pomyliłem klawisze xD
Co do ostrzeżenia IC - kto nie ryzykuje ten nie... strzela?
Ogółem jeszcze jedna kwestia - miałem to też nagrane i u mnie się synchro zepsuła, że oponek nie było widać i tej tahomy, która dymiła sie po serii, ale tu to spoko, bo myślałem, że ktoś coś.
To nie był bug - u mnie to tak samo wyglądało, po prostu pod pod wpływem stresu pomyliłem klawisze xD
Co do ostrzeżenia IC - kto nie ryzykuje ten nie... strzela?Ogółem jeszcze jedna kwestia - miałem to też nagrane i u mnie się synchro zepsuła, że oponek nie było widać i tej tahomy, która dymiła sie po serii, ale tu to spoko, bo myślałem, że ktoś coś.
Której tahomy? Nie mieliśmy tahomy...My śmigaliśmy premier, admiral, voodoo.
to rp czy rpg już?
RPG wymieszane z RolePlay.
jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
SAMP W 144HZNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 30/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →