napisz tak "za tego leszcza to mogę Ci Twoje meldowanie pokazać DAWID:)"
XD dobra nie było tematu, z bogiem
napisz tak "za tego leszcza to mogę Ci Twoje meldowanie pokazać DAWID:)"
XD dobra nie było tematu, z bogiem
pierwsza!!!
"Ogólnie fajnie rozmawia się z nią na skype bo i pośmiać się można i popłakać z głupoty również" Twojej głupoty
))))
![]()
Wybacz Dominiku za ten hejt, tak naprawdę jesteś super.
ej coś tu nie gra, mnie dopisałeś a werci nie? what happens
:? NAPISZ JEJ TO W PROFILU
Oho dziękuje Dominiku kiedy uciekamy pidi?
Proszę bardzo Weronika, nie wiem kiedy bo ja jestem policjantem.
To jest takie prawdziwe.. aż się wzruszyłem Bracie ! #spdfamily #gufamily
wiadomo ziomek <3
Wybacz Dominiku za ten hejt, tak naprawdę jesteś super.
![]()
Wybaczam, nie rób tak więcej.
to chwila
to chwila
xd ty wariacie
xd ty wariacie
nie ma mnie tu bo ja w słabych tematach nie bywam
nie ma mnie tu bo ja w słabych tematach nie bywam
o Ty, w takim razie ja też ;/
o Ty, w takim razie ja też ;/
moje tematy są najlepsze
moje tematy są najlepsze
podlizują się bo jesteś dziewczyną, a sam temat jak temat - nie ma tam najlepszej osoby wiec nie jest najlepszy HEHE
podlizują się bo jesteś dziewczyną, a sam temat jak temat - nie ma tam najlepszej osoby wiec nie jest najlepszy HEHE
co mają moje tematy i pozdrowienia do tego, że ktoś mi się niby podlizuje.. jakbyś sam tego nie robił HEHE
co mają moje tematy i pozdrowienia do tego, że ktoś mi się niby podlizuje.. jakbyś sam tego nie robił HEHE
No bo wliczałem, że najlepszy bo dużo osób tam pisze ;c a wszyscy piszą bo się podlizują o to mi chodziło...CO ROBIL?
No bo wliczałem, że najlepszy bo dużo osób tam pisze ;c a wszyscy piszą bo się podlizują o to mi chodziło...CO ROBIL?
Luźno mordzia, też tam pisałeś czyli też się widocznie podlizywałeś mocarzyku HEHE. No co robił, dobrze wiesz.
Luźno mordzia, też tam pisałeś czyli też się widocznie podlizywałeś mocarzyku HEHE. No co robił, dobrze wiesz.
Pisałem bo super ze mnie chłopak i odwiedzam tematy. No własnie, nie mam pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!!1
Pisałem bo super ze mnie chłopak i odwiedzam tematy. No własnie, nie mam pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!!1
Polemizowałabym! Nie masz? Domyśl się, HEHE.
Polemizowałabym! Nie masz? Domyśl się, HEHE.
Pff, ostatnio mówiłaś coś innego. Wybacz spałem 4 godziny, ciężka sprawa te myślenie i jeszcze dwie matmy miałem. Więc musisz mnie oświecić. (Bez dalszej prowokacji o tym myśleniu proszę)
Pff, ostatnio mówiłaś coś innego. Wybacz spałem 4 godziny, ciężka sprawa te myślenie i jeszcze dwie matmy miałem. Więc musisz mnie oświecić. (Bez dalszej prowokacji o tym myśleniu proszę)
Nie wybaczam, i co teraz? Wiem, że myślenie przychodzi Ci z trudem, hehs. A ja miałam dwa polskie, dwie historie i dwa wosy i się nie chwalę!!
O mnie nie da się zapomnieć.
))
Dokładnie, niektórych się nie da zapomnieć.
Nie wybaczam, i co teraz? Wiem, że myślenie przychodzi Ci z trudem, hehs. A ja miałam dwa polskie, dwie historie i dwa wosy i się nie chwalę!!
Musisz wybaczać. HEHE, zaraziłem się tym myśleniem od Ciebie. No masz te lekcje ale i tak nic nie robisz tylko pewnie się nowym telefonem chwalisz - co w tym męczącego??? Za naukę się weź.
https://www.youtube.com/watch?v=_k2KeciTxMA
widziałem w klubie cię chyba zakochałem się
https://www.youtube.com/watch?v=_k2KeciTxMA
widziałem w klubie cię chyba zakochałem się
![]()
![]()
![]()
albo nie albo nie albo nie albo niee :3 najlepszaaaa!
albo nie albo nie albo nie albo niee :3 najlepszaaaa!
chyba lubisz cpać, chyba lubisz dupy dać no wiadomo, że najlepsza
chyba lubisz cpać, chyba lubisz dupy dać
no wiadomo, że najlepsza
A TO ZLE, A TO ZLE, A TO ZLE...Widziałem w klubie cie chyba zakochałem się. BENGER jak nic xdd
Czemu mnie w pozdrowieniach nie ma? Co to za parodia jakaś!!!!!!111!111oneoneone
Czemu mnie w pozdrowieniach nie ma? Co to za parodia jakaś!!!!!!111!111oneoneone
nie troluj, zalosne
Destory - Od samego początku mnie wkurzał na Trayu, sprzedał mi info o ustawce na która wjechaliśmy, a tak poza tym to jest w
porządku, miał bardzo dobrego FTO w PD.
Robisz ze mnie konfidenta xd
Robisz ze mnie konfidenta xd
nie, jestem szczery
nie, jestem szczery
Gdybyś był szczery, to napisałbyś że miałem NAJLEPSZEGO FTO jakiego mogłem sobie wymarzyć w LSPD
Gdybyś był szczery, to napisałbyś że miałem NAJLEPSZEGO FTO jakiego mogłem sobie wymarzyć w LSPD
nooo, lepszego nie bedzie xd
nooo, lepszego nie bedzie xd
Dużo też nauczyłem się od mojego mistrza Borna

Jovan w przerwie na kawe.

Popularny
Antoś - Antoni bardzo często się denerwuje za uszkodzenia cheetaha czego kompletnie nie rozumiem, bo ja ich nie nisze. Zrzyna ode mnie tekst "Ty balasie pierdolony", którego go nauczyłem w 77th ;/ Ogólnie jest w porządeczku ;3
xd

xd
HAHAHAHAHAHA I TO JA JESTEM CHUJOWY?
HAHAHAHAHAHA I TO JA JESTEM CHUJOWY?
Ty też rozwalasz
Dużo też nauczyłem się od mojego mistrza Borna
Jovan w przerwie na kawe.
nie znam zadnego Jovana
xd
:_: mam to nagrane, nie zmuszaj mnie, żebym to wrzucał i bronił swoją zajebistość
Użytkownik MOCAARZ edytował ten post 14/09/2016 - 13:56
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam] Prowadzenie Nauki JazdyNapisany przez PoProstuZajec , 24/06/2018 |
|
|
||
bmf
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
BLACK MAFIA FAMILY - Ain't Heard Bout You.Napisany przez Gruby Gekon, 15/09/2016 |
|
|
||
85st
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
85'ST Hustler Crips - #17Napisany przez Gruby Gekon, 06/12/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →