Hejka naklejka. Nazywam się Dominik, mówią mi; krul, koksik, mocarzyk, dominator, super chlopak.
Pozdrowienia:
Wiktoria (Cherry) - Cóż można powiedzieć o tej niewieście...gnojek z niej, i to dosłownie. Często mnie wkurza ale przez to, że jestem miłym chłopakiem to jakoś to znoszę. Ogólnie fajnie się z nią rozmawia na skype bo pośmiać się można i popłakać z głupoty. Pamiętam jak dzwoniłaś zdygana, że bandzior wyszedł z więzienia i się boisz przejść obok jego domu (xdd). Podziwiam jej zdolności w prowadzeniu pojazdów, tak naprawdę uczyła się ode mnie co widać. Mogłaby zostać moją następczynią.
Kuuba/Hojt/Bornu/Req/Nardian/MIchall/Nesson/Dexel - Najlepsza ekipa jaka mogłaby się komuś trafić. Byłbym w stanie dać im wszystko na tym zapchlonym serwerze, a i tak wiem, żeby mnie w chuja nie zrobili - prawilne chłopaki od lat.
SEVEN - SZEF JAK ICH MAŁO, RATOWAŁ NAM DUPĘ NIE RAZ, NAJLEPSZE DMy W PD, GRUBE AKCJE, SEU <3
Fil - Kuba, jest w porządku mordeczka, pamiętałem o nim cały czas ale zajrzałem w jego pozdrowienia i mnie nie było ;c
Mekrin - O tym gościu nie da się zapomnieć, trochę nerwowy ale zawsze chętny do pomocy, DMu.
Nakiiama - Ma fajny śmiech...jak świnia kaszel ale jest w porzadku
Maczyg - Kuba to bardzo miły chłopak.
Destory - Od samego początku mnie wkurzał na Trayu, sprzedał mi info o ustawce na która wjechaliśmy, a tak poza tym to jest w
porządku, miał bardzo dobrego FTO w PD.
Brodziaty - Gracjan to fajny chłopak, kiedyś go bardziej szanowałem potem przestał być dla mnie miły i przez to mnie wkurzał. Ale teraz jest na fajnej konfie to musimy się szanować, pozdrawiam
Karwo - Kacper to bardzo w porządku ziomek, grało się w CSa, PD - krótko mówiąc, można poodpieralać, pośmiać się - pjona
Akcjonus - Dawid to fajny chłopak, często się denerwuje bez powodu co jest zabawne. Ogólnie wiszę mu hajs ale się nie upomina to chyba zapomniał
Antoś - Antoni bardzo często się denerwuje za uszkodzenia cheetaha czego kompletnie nie rozumiem, bo ja ich nie nisze. Zrzyna ode mnie tekst "Ty balasie pierdolony", którego go nauczyłem w 77th ;/ Ogólnie jest w porządeczku ;3
Wera z Jamajki - Pomogła mi tam w paru sprawach to niech ma!
Ashgan - pozytywny, również mi pomagał parę razy, dzięki
Truskawka - Dałem mu kiedyś na GMie pojeździć sultanem i go uszkodził, oczywiście nie naprawił. Poza tym incydentem jest miłym chłopakiem i pchał w szparke postać nessona
Większość SPD/GU jak grałem - Cóż GU/SPD była jak rodzina - jak coś się odjebało to wszyscy razem jechaliśmy na DM, najlepsze zgranie z całego LSPD, po prostu szanuje tych ludzi.
Mateos - kolega chleba wiec wiadomo o co chodzi, gluptasek
Użytkownik Doominik edytował ten post 12/03/2018 - 00:54

Temat jest zamknięty