https://www.youtube.com/watch?v=LWItrOx2BNc&app=desktop
Hi, tu Biały grając tu od 2012 roku i mając wiele świetnych wspomnień z gry w organizacjach takich jak Au,XXX,IA,ADRENALINE TEAM,DOW,DOPE,PROJECT D,TDS,THE SHADOWS,UNDERCOVER i kilku innych, także poznałem tu wiele pozytywnie zakręconych osób z niektórymi spotykając sie utrzymując kontakt w "realu". Nadeszła ta chwila zwątpienia i rezygnacji po głębszych namyśleniach uznałem, że pora zakończyć gra na tym Titanicu Role Play'u i spróbować z ekipą swoich sił na konkurencji. Szkoda, że to się potoczyło jak się potoczyło, ale zachłanność Administracji i dążenie do automatyzacji wszystkiego zrobiły tylko jeszcze większy syf. Na n4g gra IC zanikła prawie całkowicie, jest to gonitwa o marne e-$ w tej chwili ludzie już nie czerpią przyjemności z samej gry, a z ilości cyferek na koncie, mentalność niektórych graczy sięgnęła dna i urządzają sobie serwer deathmatch, co ciekawe administracja na takie coś pozwala, bo przecież kupują goldy to jest dobrze, kolejną sprawą są akcje z rozdawaniem Gm'ów za gre z pewnym administratorem w cs'a i do nie dawna - sprzedaż majątku na boku, przez jednego z czerwonych. Z takiej racji podjąłem taką decyzje o zakończeniu gry tutaj, oczywiście na sam koniec chciałbym pozdrowić każdego, z którym miałem okazje zagrać i dodać, że była to ostatnia ucieczka i ostatnie Różowe Voodoo. Peace'
Ostatni pościg rużofego Voodoo || One Last Ride.
— 255
13/05/2016 - 13:30

Popularny
— 255
13/05/2016 - 13:38
Widzimy się sam wiesz gdzie, dobrze to opisałeś. ;D
Wiem bardzo dobrze, jeszcze sie pościgamy Dejw
— 696
13/05/2016 - 14:15

Popularny
kozak filmik w sumie zgodze się z tym co napisałeś
— 620
13/05/2016 - 14:19

Popularny
Spoko, ale trochę słabo z tym kłamstwem na /w ;// 2:56
— 684
13/05/2016 - 14:22

Popularny
Dzieki za poscig wtedy, mój ostatni poscig w LSPD
— 1094
13/05/2016 - 14:56

Popularny
Początkowa muzyka ciekawa Propsy i powodzenia!
— 255
13/05/2016 - 16:26
Dzieki za poscig wtedy, mój ostatni poscig w LSPD
Pewnie dzięki za wszystkie pościgi, fajnie się uciekało przed twoim cipaszkiem.
— 128
13/05/2016 - 21:44
Biały <3 Do zobaczenia w krótce, peace!
— 1652
14/05/2016 - 06:41

Popularny
— 856
14/05/2016 - 18:12

Popularny
LSPD - nie traktuje pościgów jako zabawy, tylko żeby złapać dać blokadę i wpierdolić przetrzymanie, nie mówię tu o wszystkich ale o 3/4, za duża samowolka się dzieję, chociaż ładnie to jak obecny lider LSPD sprzedaje gnaty z resztą zarządu LSPD, a pościgi powinni dawać każdemu radość a nie żeby się napinać, zgadzam się z kolegą wyżej.
— 12
14/05/2016 - 21:28
Voodoo drivers forever!
— 16
14/05/2016 - 21:30
Administracja nawet nie odpisze na prośby dot odblokowania konta na forum...
Biały co to kurwa było na Flores? Jak już skręciłeś to nie zawracaj.... Pozdrawiam, naczelny prowokator DJ'a Mandat oraz jego LSPD (pozdro dla kumatych, jak cos skype ten sam
)
— 582
14/05/2016 - 21:35

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=LWItrOx2BNc&app=desktop
Hi, tu Biały grając tu od 2012 roku i mając wiele świetnych wspomnień z gry w organizacjach takich jak Au,XXX,IA,ADRENALINE TEAM,DOW,DOPE,PROJECT D,TDS,THE SHADOWS,UNDERCOVER i kilku innych, także poznałem tu wiele pozytywnie zakręconych osób z niektórymi spotykając sie utrzymując kontakt w "realu". Nadeszła ta chwila zwątpienia i rezygnacji po głębszych namyśleniach uznałem, że pora zakończyć gra na tym Titanicu Role Play'u i spróbować z ekipą swoich sił na konkurencji. Szkoda, że to się potoczyło jak się potoczyło, ale zachłanność Administracji i dążenie do automatyzacji wszystkiego zrobiły tylko jeszcze większy syf. Na n4g gra IC zanikła prawie całkowicie, jest to gonitwa o marne e-$ w tej chwili ludzie już nie czerpią przyjemności z samej gry, a z ilości cyferek na koncie, mentalność niektórych graczy sięgnęła dna i urządzają sobie serwer deathmatch, co ciekawe administracja na takie coś pozwala, bo przecież kupują goldy to jest dobrze, kolejną sprawą są akcje z rozdawaniem Gm'ów za gre z pewnym administratorem w cs'a i do nie dawna - sprzedaż majątku na boku, przez jednego z czerwonych. Z takiej racji podjąłem taką decyzje o zakończeniu gry tutaj, oczywiście na sam koniec chciałbym pozdrowić każdego, z którym miałem okazje zagrać i dodać, że była to ostatnia ucieczka i ostatnie Różowe Voodoo. Peace'
Nie chce mi sie juz tego ogladac, powiem tylko tak - widzimy sie znowu w grze Bialy.
Taki cytacik walnę na to, co napisałeś pod filmem.
"Thomas Andrews: Pompy dadzą nam trochę kupionego czasu, lecz będą to jedynie minuty. Od teraz nie ważne, co zrobimy – Titanic pójdzie na dno.
Bruce Ismay: Ale ten statek nie może zatonąć!
Thomas Andrews: Jest zrobiony z żelaza. Zapewniam pana, może. I zatonie z całą pewnością. "
A kilka słów do administracji - zamiast uznać to za prowokację przemyślcie co Was do takiego stanu rzeczy zaprowadziło.
— 725
14/05/2016 - 22:44
Użytkownik HoTTak edytował ten post 14/05/2016 - 22:46
— 255
14/05/2016 - 23:05
Voodoo drivers forever!
Pewnie, rób fioletowe ja różowe i trzeba podtrzymać tradycje
Administracja nawet nie odpisze na prośby dot odblokowania konta na forum...
Biały co to kurwa było na Flores? Jak już skręciłeś to nie zawracaj.... Pozdrawiam, naczelny prowokator DJ'a Mandat oraz jego LSPD
(pozdro dla kumatych, jak cos skype ten sam
)
Wiem, wiem - tak jakoś nie chciałem nawet uciec, tylko się z nimi pobawić przy montowaniu zgubiliśmy - wjazd na podjazd i lost'a (stara taktyka na jeff sokoła xD) i skoszenie radiolki przez Cj'a
Nie chce mi sie juz tego ogladac, powiem tylko tak - widzimy sie znowu w grze Bialy.
Taki cytacik walnę na to, co napisałeś pod filmem.
"Thomas Andrews: Pompy dadzą nam trochę kupionego czasu, lecz będą to jedynie minuty. Od teraz nie ważne, co zrobimy – Titanic pójdzie na dno.
Bruce Ismay: Ale ten statek nie może zatonąć!
Thomas Andrews: Jest zrobiony z żelaza. Zapewniam pana, może. I zatonie z całą pewnością. "A kilka słów do administracji - zamiast uznać to za prowokację przemyślcie co Was do takiego stanu rzeczy zaprowadziło.
Pewnie, ze tak - czekam na MotoShow Papryk, wpadaj do krk
Z tym co napisałeś zgadzam się w stu procentach i to potwierdzam. Niestety ten "statek" jest już na samym dnie i czekać tylko, aż osiądzie na mieliźnie. Też gram od 2012 roku i widzę co się dzieje. Z roku na rok jest coraz...(resztę dopiszcie sobie sami)
I tak jak na statek który uderzył w skałę lodową jakieś półtora roku temu długo się trzyma z niewiadomych przyczyn
— 270
15/05/2016 - 00:18
A jak ja napisałem temat o podobnej treści co Ty napisałeś w notce to zamknęli temat z niewiadomej przyczyny. No nic, bywaj!
— 620
15/05/2016 - 11:39

Popularny
LSPD - nie traktuje pościgów jako zabawy, tylko żeby złapać dać blokadę i wpierdolić przetrzymanie, nie mówię tu o wszystkich ale o 3/4, za duża samowolka się dzieję, chociaż ładnie to jak obecny lider LSPD sprzedaje gnaty z resztą zarządu LSPD, a pościgi powinni dawać każdemu radość a nie żeby się napinać, zgadzam się z kolegą wyżej.
Kto Ci takie bzdury powiedział? Pościgi są dla nas oderwaniem od nudy która czasami się zdarza. Nie lubimy po prostu marnych prowokatorów którzy się zachowują jak jakieś małpy w zoo a gdy już zaczniemy ich gonić, to większość albo skacze albo daje /q
— 856
15/05/2016 - 13:13
Kto Ci takie bzdury powiedział? Pościgi są dla nas oderwaniem od nudy która czasami się zdarza. Nie lubimy po prostu marnych prowokatorów którzy się zachowują jak jakieś małpy w zoo a gdy już zaczniemy ich gonić, to większość albo skacze albo daje /q
Ale nie napisałem o wszystkich tylko 3/4, co do tego to się zgodzę - ale nie którzy jak sobie chcą normalnie uciekać i LSPD nie daje rady i strzela w oponki, to właśnie jest najgorsze co zniechęca od ucieczek "normalnych graczy" a nie prowokatorów którzy mają raka.
Użytkownik Kręgiel94 edytował ten post 15/05/2016 - 13:13
— 620
15/05/2016 - 13:26

Popularny
Ale nie napisałem o wszystkich tylko 3/4, co do tego to się zgodzę - ale nie którzy jak sobie chcą normalnie uciekać i LSPD nie daje rady i strzela w oponki, to właśnie jest najgorsze co zniechęca od ucieczek "normalnych graczy" a nie prowokatorów którzy mają raka.
No tak, oddajemy strzały bo nie dajemy rady - co w tym dziwnego? Tak samo jest w realu, skoro LAPD nie może zatrzymać uciekiniera to wykonuje różne manewry typu PIT i tak dalej. Celem pościgu jest jak najszybsze zatrzymanie uciekiniera stwarzającego ogromne zagrożenie na drodze, więc skoro nie można go dogonić bez stosowania manewrów, to chyba jasne jest że trzeba je wykonać. Co mamy tego uciekiniera pogłaskać po głowie i pozwolić mu uciec? Przecież o to w tym chodzi żeby go zatrzymać. A skoro kogoś zniechęca takie coś, to niech nie ucieka. Nie ma czegoś takiego jak normalne uciekanie. Uciekasz to musisz się liczyć z tym że będziemy próbować Cię jak najszybciej złapać.
— 341
15/05/2016 - 13:26
To jest server RP, a przynajmniej jest takie założenie a nie server cops n robbers gdzie gra polega na ganianiu innych. Jeżeli masz takie parcie na uciekanie bez powodu to pograj sobie w need for speeda.
— 372
15/05/2016 - 13:39
To jest server RP, a przynajmniej jest takie założenie a nie server cops n robbers gdzie gra polega na ganianiu innych. Jeżeli masz takie parcie na uciekanie bez powodu to pograj sobie w need for speeda.
To jest serwer RP, a przynajmniej jest takie założenie a nie server na CS 1.6 gdzie polega strzelanie do innych. Jeżeli masz takie parcie na strzelanie do ludzi "bo tak mi się podoba" to pograj sobie w Battlefield.
— 341
15/05/2016 - 13:52
To jest serwer RP, a przynajmniej jest takie założenie a nie server na CS 1.6 gdzie polega strzelanie do innych. Jeżeli masz takie parcie na strzelanie do ludzi "bo tak mi się podoba" to pograj sobie w Battlefield.
Nie ma parcia na strzelanie do nikogo, jest coś takigo jak manewr STS który wykonujemy gdy ktoś nagminnie prowokuje, skacze.
— 372
15/05/2016 - 14:05
Nie ma parcia na strzelanie do nikogo, jest coś takigo jak manewr STS który wykonujemy gdy ktoś nagminnie prowokuje, skacze.
Akurat nie chodzi o tą sytuację, nie raz robiliście Wołyń na czyiś ośkach. Miałem się nie wypowiadać, ale irytujące jest to, że pewne jednostki mówią o Role Play kiedy same nie przestrzegają ich zasad. Nie przeszkadza mi to, że w ten sposób się świetnie bawicie, rozstrzeliwując ludność Jefferson czy Wilowfield, ale błagam... Nie bawcie się w hipokrytów i nie pokazujcie palcem na czyiś poziom IC. xD
— 341
15/05/2016 - 14:20
Akurat nie chodzi o tą sytuację, nie raz robiliście Wołyń na czyiś ośkach.
Miałem się nie wypowiadać, ale irytujące jest to, że pewne jednostki mówią o Role Play kiedy same nie przestrzegają ich zasad. Nie przeszkadza mi to, że w ten sposób się świetnie bawicie, rozstrzeliwując ludność Jefferson czy Wilowfield, ale błagam... Nie bawcie się w hipokrytów i nie pokazujcie palcem na czyiś poziom IC. xD
Tyle rzeczy słyszę o PD a screenów ani filmików niet.
— 15
15/05/2016 - 14:36
nie wiem kto wam powiedzial goscie ze role play to musi byc cos zwiazanego scisle z nwm prawdziwym zyciem xD
— 372
15/05/2016 - 14:42
Tyle rzeczy słyszę o PD a screenów ani filmików niet.
— 255
15/05/2016 - 15:25
Okej wyjaśniając gównoburze - grając przez cały czas w organizacjach przestępczych muszę przyznać, że granie w LSPD tutaj to trudna sprawa - zwłaszcza przez to, że 3/4 n4g to pokolenie JP, które przy grze z LSPD zwyzywa i ostrzela policjantów, co nie ma prawa bytu w realnym życiu. Często to organizacje naskakują na LSPD, wytykając im każde przewinienie, gdy one same mają 10x więcej za uszami od samego departamentu.
Strzelacie jak do kaczek do LSPD, liczcie się z tym, ze oni oddadzą - zabiorą wam bronie i zawiną na przetrzymkę. Przez nastawienie JP i nie umiejętność odgrywania w zwyczajny sposób ze stróżami prawa przez 80% społeczności n4g nie dziwie się, że czasem nie mają zamiaru grać i wolą tylko odklepać z takimi delikwentami gre w myśl motta: /SKUJ /PRZETRZYMANIE i CHUY Ja osobiście mając wiele interakcji z LSPD nie mam zbyt wiele im do zarzucenia, jeśli odgrywasz z nimi fair i w porządku oni też to zrobią.
do zarzucenia no może jedynie parę razy czołowe na pościgach i pewne podejrzanie logowanie się kilku osób na gmie, by zrobić emge i znaleźć poszukiwanego w tunelach lv i podmianki handlingu pewnej osoby która grała tam spory okres czasu.
Użytkownik BialyLotnikScigantAkrobata edytował ten post 15/05/2016 - 15:27
— 341
15/05/2016 - 15:37
Spoiler
Filmiki sprzed kilku miesięcy gdzie 90% tych osób w PD nie ma. Coś jeszcze?
— 857
21/05/2016 - 22:30
No fajnie to skleiłem <3
— 55
23/05/2016 - 23:50
No tak, oddajemy strzały bo nie dajemy rady - co w tym dziwnego? Tak samo jest w realu, skoro LAPD nie może zatrzymać uciekiniera to wykonuje różne manewry typu PIT i tak dalej. Celem pościgu jest jak najszybsze zatrzymanie uciekiniera stwarzającego ogromne zagrożenie na drodze, więc skoro nie można go dogonić bez stosowania manewrów, to chyba jasne jest że trzeba je wykonać.
Co mamy tego uciekiniera pogłaskać po głowie i pozwolić mu uciec? Przecież o to w tym chodzi żeby go zatrzymać. A skoro kogoś zniechęca takie coś, to niech nie ucieka. Nie ma czegoś takiego jak normalne uciekanie. Uciekasz to musisz się liczyć z tym że będziemy próbować Cię jak najszybciej złapać.
Manewru pit nie wykonuje sie w centrum miasta, ani tez sie nie strzela. Nie grajmy miasta duchów, zawsze jest jakis przechodzień na chodniku
— 620
25/05/2016 - 11:10
Manewru pit nie wykonuje sie w centrum miasta, ani tez sie nie strzela. Nie grajmy miasta duchów, zawsze jest jakis przechodzień na chodniku
Jasne, z tym się zgodzę - natomiast zauważ że w momencie strzału pojazd stał w miejscu i jego odległość od radiowozu była na tyle bliska, że strzał nie zagrażał osobom trzecim.
— 857
05/06/2016 - 08:26
A pobije sobie. I tak nic nowego w tym dziale nie przybywa ;x
— 12
09/06/2016 - 20:17
cheetah do voodoo xddd
Tematy o podobnych tagach: wyscigi, koniec, wkurwianie, pumpiarzy, duxi, biały
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych