Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

San Andreas Racing League - liga wyścigowa (wyścigi na torze)

sarl wyscigi legalne teamy zabawa brum

• Please log in to reply
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mr Abstynent721 22/05/2016 - 20:04

Mr Abstynent
  • Gracz

*
Popularny

MpN8635.png

SARL ponownie rusza z kolejnym projektem! Tym razem nie ograniczamy się do jednego eventu, lecz do regularnie powtarzających się sezonów wyścigowych. Tworzymy ligę gdzie wygrana nie będzie zależała od jednego popisu a od ilości zdobytych punktów przez drużynę w całym sezonie. Jak to będzie wyglądać, co musimy zrobić aby móc się zabawić?

Aby wystartować w wyścigu potrzebujemy własnej drużyny, na początek przewidujemy 12 drużyn! Każda drużyna musi składać się z lidera zespołu oraz dwóch kierowców (kierowca główny i kierowca zapasowy, kierowca zapasowy nie jest wymagany jednak w przypadku nieobecności głównego kierowcy podczas kwalifikacji drużyna zostaje zdyskwalifikowana z całego sezonu, w przypadku wyścigu drużyna otrzyma 0pkt) - lider może być jednym z kierowców. Każda z drużyn ma obowiązek uiszczenia $3.000, kwota ta zostanie przeznaczona na nagrody dla najlepszych trzech drużyn. Wyścigi będą odbywać się na specjalnym torze udostępnionym przez SARL, każda z drużyn w ciągu trwania sezonu będzie miała prawo do godziny treningu przed każdym wyścigiem w ustalonym przez siebie terminie. (Drużyny mogą umówić się by odbyć trening wspólnie). Wykupiona drużyna otrzyma dostęp do pojazdu SARL marki Sultan. Pozycje startu poszczególnych kierowców rozstrzygną eliminacje, osoby z najlepszym czasem zajmą kolejno najlepsze pozycje. 

Rozpoczęcie sezonu rozpocznie się już 11 czerwca 2016! (godzina zostanie podana bliżej tego terminu) 
Drużynę można wykupić maksymalnie do 4 czerwca 2016 - pamiętajcie, liczba dostępnych drużyn jest ograniczona, kto pierwszy ten lepszy. Sezon będzie składał się z czterech osobnych wyścigów, poprzedzonych kwalifikacjami - każdy na tych samych zasadach. Podczas kwalifikacji każdy kierowca robi 4 okrążeń. Pierwsze okrążenie jest okrążeniem na rozgrzewkę, pozwalające się rozpędzić zaś trzy kolejne są na osiągnięcie jak najkrótszego czasu. Czasy są konfrontowane z czasami innych zawodników i zostaje ustalana kolejność startu.

Podczas wyścigu każdy z kierowców ma za zadanie zebrać jak najwięcej punktów dla swojej drużyny. Jeden wyścig składa się z 40 okrążeń. Punktowane jest jedynie 8 pierwszych miejsc podczas wyścigu (na 12 kierowców). 

1 miejsce - 10 pkt

2 miejsce - 8 pkt

3 miejsce - 6 pkt

4 miejsce - 5 pkt

5 miejsce - 4 pkt

6 miejsce - 3 pkt

7 miejsce - 2 pkt

8 miejsce - 1 pkt

Nagrody za pierwsze cztery najlepsze drużyny (w sezonie)

#1 miejsce - $15.000

#2 miejsce - $10.000

#3 miejsce - $5.000

#4 miejsce - uścisk dłoni Zdolnego.

WZÓR

Podaję wzór wymagany do założenia drużyny, wysyłacie go na moje forumowe PW! Tytuł wiadomości ma być według wzoru [SARL] Nazwa drużyny.

[b]Nazwa teamu:[/b]
[b]Imię[/b][b] i nazwisko lidera:[/b]
[b]Link do konta globalnego lidera:[/b]
[b]Imię i nazwisko #1 kierowcy:[/b]
[b]Link do konta globalnego:[/b]
[b]Imię i nazwisko #2 kierowcy:[/b]
[b]Link do konta globalnego:[/b]
[b]Kolor pojazdu:(jeden kolor)[/b][/font]
[b]Czy posiadasz $3.000 oraz akceptujesz regulamin?:[/b]

REGULAMIN IMPREZY

• Całkowity zakaz używania jakichkolwiek wspomagaczy dających przewagę podczas eventu.
  • Zarejestrowanie drużyny następuje po uiszczeniu opłaty: $3.000
  • W pojeździe może znajdować się jedynie kierowca zgłoszony przez lidera teamu (maksymalnie 3 dni przed wyścigiem lider może zgłosić kierowcę zapasowego z drużyny)
  • Kierowca zapasowy nie jest wymagany, jednak po rozpoczęciu sezonu nie ma możliwości zmiany team'u a w przypadku nieobecności pierwszego kierowcy drużyna nie otrzyma punktów za wyścig.
  • Pittowanie, spychanie celowe taranowanie innych pojazdów (jazda non-rp) jest zabronione i wiąże się z nałożeniem kary przez sędziów bądź automatyczną dyskwalifikacją. 
  • W przypadku otrzymania BW gracz ma obowiązek należycie odegrać akcje Role Play i oczekiwać na pomoc oraz usunięcie z toru. 
  • W momencie kiedy najwolniejszy kierowca jest dublowany przez lidera wyścigu ma on obowiązek ustąpić pierwszeństwa. 
  • Podczas poważnego wypadku na tor wjeżdża Safety Car, zabrania się wyprzedzania pojazdu oraz innych uczestników wyścigu.
  • Prędkość maksymalna przejazdu przez aleję z boksami to max 50 km/h
  • Osoba, która wyjdzie z pojazdu bądź dostanie timeout'a zostaje zdyskwalifikowana.
  • Harmonogram imprez będzie ogólnodostępny oraz podany znacznie wcześniej, zaleca się trzymać terminu. 
  • Kupno drużyny wiąże się z automatyczną akceptacją regulaminu. 
  • Na czas sezonu członkowie teamu muszą posiadać jeden wolny slot organizacji.
  • Zakaz używania jakiejkolwiek podmianki/moda pod pojazd Sultan.

Oraganizatorzy

Event Team

Użytkownik Mr Abstynent edytował ten post 29/05/2016 - 10:15

• Do góry
    • 6

#2 Zdolny 1742 22/05/2016 - 20:07

Zdolny
  • Gracz

Polecam i zapraszam do udziału :)

• Do góry
    • 0

#3 Kolbaa1332 22/05/2016 - 20:09

Kolbaa
  • Gracz

Polecam i zapraszam!  :thumbsup:

• Do góry
    • 1

#4 Kodor2154 22/05/2016 - 20:10

Kodor
  • Gracz

A ja nie. Który to raz? :(   Polecam, GM Kodor i streamer MrKodor

• Do góry
    • 0

#5 Hendzioszek 2141 22/05/2016 - 20:15

Hendzioszek
  • Gracz

Polecam. :)

• Do góry
    • 0

#6 xVSx1278 22/05/2016 - 20:19

xVSx
  • GameMaster SA-MP

Jak najbardziej zapraszamy do udziału, liczymy na dużą aktywność z waszej strony oraz ścisłą współpracę pomiędzy członkami drużyn, które będą dążyć do zwycięstwa.  :>

Użytkownik VetroS edytował ten post 22/05/2016 - 20:20

• Do góry
    • 0

#7 DuXi857 22/05/2016 - 20:30

DuXi
  • Gracz

Nie wiem jakie to ma powiązanie, jednak SARL kojarzy mi się z Arconem, Czarnym, Młodym. Jednak może zbyt blisko patrze - nie wiem. 

• Do góry
    • 0

#8 Zdolny 1742 22/05/2016 - 20:37

Zdolny
  • Gracz

Nie wiem jakie to ma powiązanie, jednak SARL kojarzy mi się z Arconem, Czarnym, Młodym. Jednak może zbyt blisko patrze - nie wiem. 

W 2011 ta liga nazywała się identycznie, nie ma sensu robić zmiany nazwy. Nie przyswajamy sobie ich sukcesów.

• Do góry
    • 0

#9 bfly23 23/05/2016 - 06:32

bfly
  • Gracz
Abestys dobra marka! <3
  • Do góry
    • 0

#10 Bloods Snitch Nigga3112 23/05/2016 - 15:40

Bloods Snitch Nigga
  • Gracz

Ja również wszystkich gorąco zapraszam do udziału. :)

A ja nie. Który to raz? :(   Polecam, GM Kodor i streamer MrKodor

Może w kooperacji z Pudźkiem będziecie komentować i nadawać wprost z wyścigów? :D

• Do góry
    • 0

#11 Murek211094 23/05/2016 - 16:02

Murek21
  • Gracz
Powodzenia i zapraszamy do interakcji :D
  • Do góry
    • 1

#12 szelmi13 23/05/2016 - 17:30

szelmi
  • Gracz

Fajny pomysł :) powodzenia przy realizacji :)

• Do góry
    • 1

#13 Kodor2154 23/05/2016 - 17:38

Kodor
  • Gracz

Ja również wszystkich gorąco zapraszam do udziału. :)

Może w kooperacji z Pudźkiem będziecie komentować i nadawać wprost z wyścigów? :D

Ja bym poszedł na kierowcę Safety Caru :D

• Do góry
    • 0

#14 Mr Abstynent721 23/05/2016 - 17:43

Mr Abstynent
  • Gracz

Ja bym poszedł na kierowcę Safety Caru :D

Safety jeżeli nie wiesz oznacza bezpieczeństwo :)

• Do góry
    • 0

#15 Kodor2154 23/05/2016 - 17:47

Kodor
  • Gracz

Safety jeżeli nie wiesz oznacza bezpieczeństwo :)

Jak nie wiesz o co mi chodzi, to wpisz sobie Pace Car, Safety Car - cokolwiek byś nie wpisał wyjdzie Ci jedna definicja pojazdu, który wyjeżdża w czasie okresu tzw. neutralizacji, czyli po kolizjach zagrażających bezpieczenstwu na torze.

https://pl.wikipedia..._bezpieczeństwa

Użytkownik Kodor edytował ten post 23/05/2016 - 17:48

• Do góry
    • 0

#16 Mr Abstynent721 23/05/2016 - 18:20

Mr Abstynent
  • Gracz

Jak nie wiesz o co mi chodzi, to wpisz sobie Pace Car, Safety Car - cokolwiek byś nie wpisał wyjdzie Ci jedna definicja pojazdu, który wyjeżdża w czasie okresu tzw. neutralizacji, czyli po kolizjach zagrażających bezpieczenstwu na torze.

https://pl.wikipedia..._bezpieczeństwa

Kodor, mi jedynie chodziło, że jest to zbyt odpowiedzialne zadanie jak dla Ciebie.  :-/  

• Do góry
    • 0

#17 Kodor2154 23/05/2016 - 18:21

Kodor
  • Gracz

Kodor, mi jedynie chodziło, że jest to zbyt odpowiedzialne zadanie jak dla Ciebie.  :-/  

Nie doceniasz mnie :(

• Do góry
    • 0

#18 PudziekStyle373 23/05/2016 - 20:06

PudziekStyle
  • Gracz
Abstynent. Co myślisz o moim komentowaniu albo jeździe jako Safety Car?
  • Do góry
    • 0

#19 Mr Abstynent721 23/05/2016 - 20:31

Mr Abstynent
  • Gracz

Nie mam zdania, nie znam Cię.

• Do góry
    • 0

#20 Kodor2154 23/05/2016 - 20:41

Kodor
  • Gracz

Nie mam zdania, nie znam Cię.

Ale mnie znasz, więc liczę na pozytywny odzew! :D

• Do góry
    • 0

#21 Nerek830 23/05/2016 - 21:33

Nerek
  • Gracz

ty rowerem nie umiesz jeździć a co dopiero autem pudźku xd

Fajne, polecam - jest szansa że wystawie kogoś od siebie, jeżeli bedzie jakaś konkurencja sensowna.

• Do góry
    • 2

#22 Artek8927 23/05/2016 - 22:08

Artek89
  • Gracz
Też jestem za taką imprezą i można przy okazji zrobić ogólnie dostępny pokaż aut taki zlot wszystkich który mają tuningowane auta i nie należą do żadnej organizacji aby mogli się pochwalić innym będzie na pewno duża liczba osób i wiele Moto maniaków
  • Do góry
    • 0

#23 Zdolny 1742 24/05/2016 - 11:20

Zdolny
  • Gracz

Też jestem za taką imprezą i można przy okazji zrobić ogólnie dostępny pokaż aut taki zlot wszystkich który mają tuningowane auta i nie należą do żadnej organizacji aby mogli się pochwalić innym będzie na pewno duża liczba osób i wiele Moto maniaków

Zlot pojazdów może zorganizować dosłownie każdy reklamując się w radiostacjach(mają teraz dodatkowy ficzer z SMS'ami). Oczywiście służymy pomocą w drobnostkach i chętnie wesprzemy taki event, więcej informacji niżej  :)

https://net4game.com...izacji-eventów/

Zamysłem tego eventu jest stworzenie ligi wyścigowej, która w głównej mierze będzie odbywać się na torze - jeśli ktoś jest chętny odgrywać zawodowego kierowcę, który będzie reprezentować swój team to ma okazję tutaj się wybić i w sposób IC zdobyć sławę i gotówkę. Planujemy również hazard - obstawianie wyścigów czy danych kierowców, jednak to już jest do większego przemyślenia.

SARL to nie tylko wyścigi na torze - również pod taką nazwą będziemy tworzyć wyścigi uliczne, offroad itp. Takie eventy będzie mógł obejrzeć każdy gracz bez konieczności jechania na stadion. 

Ponownie zapraszam do udziału :)

• Do góry
    • 0

#24 Doominik183 24/05/2016 - 11:33

Doominik
  • Gracz

jest szansa że wystawie kogoś od siebie.

wystawiaj ;p

@topic: fajnie, ze to kontyuujecie..na pewno zawitam!
  • Do góry
    • 0

#25 Okej2072 25/05/2016 - 10:20

Okej
  • Gracz

Życzę Wam powodzenia i by nie było takie zaangażowania graczy jak zwykle, że najpierw każdy się jara, a gdy przychodzi co do czego to nie ma komu grać. Powodzenia raz jeszcze! 

• Do góry
    • 0

#26 Elektronik20258 26/05/2016 - 13:59

Elektronik20
  • Gracz

Jestem Ciekawy jak to wypali

• Do góry
    • 0

#27 Mr Abstynent721 29/05/2016 - 10:18

Mr Abstynent
  • Gracz

Wymóg posiadania dwóch kierowców został zniesiony.

Jednakże w przypadku gdy podczas kwalifikacji główny kierowca będzie nieobecny drużyna zostaje zdyskwalifikowana na cały sezon. Podczas nieobecności na jednym z wyścigów drużyna otrzymuje za dany wyścig 0pkt. Lista kierowców może się zmieniać do dnia rozpoczęcia sezonu, od tej daty drużyna pozostaje bez zmian (z wyjątkiem lidera, ten nie może się zmienić w ogóle).

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek sugestie, propozycje chętnie poczytam o nich na PW. Również rozwieję wszelkie możliwości. Zapraszam do zapisywania swoich drużyn!

• Do góry
    • 0

#28 Jobas300 03/06/2016 - 21:29

Jobas
  • Gracz

Ogólnie powodzenia. Są jacyś chętni czy na ten moment nie ma?

• Do góry
    • 0

#29 Mr Abstynent721 08/06/2016 - 13:12

Mr Abstynent
  • Gracz

W wyniku problemów technicznych związanych z torem jestem zmuszony przenieść ligę na późniejszy termin. 

• Do góry
    • 0

#30 Kodor2154 08/06/2016 - 17:29

Kodor
  • Gracz

W wyniku problemów technicznych związanych z torem jestem zmuszony przenieść ligę na późniejszy termin. 

Widzisz, bo ja Ci nie pomagam, to są problemy :D

• Do góry
    • 1

#31 Mr Abstynent721 08/06/2016 - 18:18

Mr Abstynent
  • Gracz

Widzisz, bo ja Ci nie pomagam, to są problemy :D

Jeżeli masz ciekawe propozycje, zdolne ręce to jak najbardziej Cię wysłucham co masz do zaoferowania ;)

• Do góry
    • 0

#32 Kodor2154 08/06/2016 - 18:51

Kodor
  • Gracz

Jeżeli masz ciekawe propozycje, zdolne ręce to jak najbardziej Cię wysłucham co masz do zaoferowania ;)

Dobrze wiesz, że ja jestem bardzo zdolny :))

• Do góry
    • 1

#33 Gerdianer 4 28/06/2016 - 17:20

Gerdianer
  • Gracz

Życzę powodzenia Kodor, mam nadzieję że to się uda. Powodzenia!

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: sarl, wyscigi, legalne, teamy, zabawa, brum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych