Okejka.spokojnie paszka, klimatowi już stanął i zaraz zrobi drugą odsłonę wielkiej jamajki swoją legendą
powo jamajka się skończyła w sierpniu 2014
Son tak samo.ale theodore musi podtrzymac tradycje jamialki na serwerze, kolejny set do historii postaci sie wpisze
Nie.a no... szkoda. Wracaj pacha kiedyś i nie pierdol xd
btw - teraz klimat robi jamajke?
No to zamykamy, co mogę powiedzieć...? Odchodzę, gra na tym serwerze od 2011 roku mi sporo powiedziała, ale tak naprawde wszystko szlag trafił już w 2013, kiedy odeszła większość naprawde ogarniętych graczy. Odechciało mi się znoszenia płaczków, bezkarnego MG, cheatów i tym podobnych, jakbym miał spisać całą liste, dlaczego odchodzę, to była by dłuższa od historii mojej gry tutaj. Najzwyczajniej mam dość po tym czasie, trzymajcie się wszyscy. Pozdrawiam każdego z kim grałem, tych co mnie lubili i tych co mnie nie znosili. Przynajmniej jak odchodzę to wzrośnie żywotność mieszków i ludzi w przyszłych odsłonach Jamajki, powodzenia temu, kto będzie to kontynuował.
Liderka mnie nie przerosła, wielu nawet sądziło, że dobrze mi to wychodzi, najzwyczajniej zmęczony jestem grą tutaj, a raczej ludźmi tutaj grającymi. Oczywiście mówię o tej drugiej połowie, którą mógłbym zwyzywać, ale nie potrzebuję wylewać swoich gorzkich żali na internecie, poza tym, by mi ktoś pewnie posta usunął. ;p Trzymajcie się, kto ma mojego skype, to może się zgadamy na inną giere kiedyś.
PS. Film o ostatnim dniu Tyson'a za nie długo się pojawi, Tyson Team i te sprawy, trochę się pośmialiśmy na dobre odejście, elo.
Bedzie mi Ciebie natan strasznie brakowalo, ale mam nadzieje ze tak czy siak wrocisz do nas. Dlugo z toba gralem i w porzo jestes gosc na prawdę wierze ze wrocisz.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 18/04/2016 - 23:00

Temat jest zamknięty