Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[G] Jamaican Almshouse Formation

• Zamknięty Temat jest zamknięty
125 odpowiedzi w tym temacie

#121 KlimaT — 4624 18/04/2016 - 23:09

KlimaT
  • Gracz

spokojnie paszka, klimatowi już stanął i zaraz zrobi drugą odsłonę wielkiej jamajki swoją legendą
powo jamajka się skończyła w sierpniu 2014

Okejka.

ale theodore musi podtrzymac tradycje jamialki na serwerze, kolejny set do historii postaci sie wpisze

Son tak samo.

a no... szkoda. Wracaj pacha kiedyś i nie pierdol xd

btw - teraz klimat robi jamajke?

Nie.

No to zamykamy, co mogę powiedzieć...? Odchodzę, gra na tym serwerze od 2011 roku mi sporo powiedziała, ale tak naprawde wszystko szlag trafił już w 2013, kiedy odeszła większość naprawde ogarniętych graczy. Odechciało mi się znoszenia płaczków, bezkarnego MG, cheatów i tym podobnych, jakbym miał spisać całą liste, dlaczego odchodzę, to była by dłuższa od historii mojej gry tutaj. Najzwyczajniej mam dość po tym czasie, trzymajcie się wszyscy. Pozdrawiam każdego z kim grałem, tych co mnie lubili i tych co mnie nie znosili. Przynajmniej jak odchodzę to wzrośnie żywotność mieszków i ludzi w przyszłych odsłonach Jamajki, powodzenia temu, kto będzie to kontynuował.  ;) Liderka mnie nie przerosła, wielu nawet sądziło, że dobrze mi to wychodzi, najzwyczajniej zmęczony jestem grą tutaj, a raczej ludźmi tutaj grającymi. Oczywiście mówię o tej drugiej połowie, którą mógłbym zwyzywać, ale nie potrzebuję wylewać swoich gorzkich żali na internecie, poza tym, by mi ktoś pewnie posta usunął. ;p Trzymajcie się, kto ma mojego skype, to może się zgadamy na inną giere kiedyś. 

PS. Film o ostatnim dniu Tyson'a za nie długo się pojawi, Tyson Team i te sprawy, trochę się pośmialiśmy na dobre odejście, elo. ;)

Bedzie mi Ciebie natan strasznie brakowalo, ale mam nadzieje ze tak czy siak wrocisz do nas. Dlugo z toba gralem i w porzo jestes gosc na prawdę wierze ze wrocisz.

Użytkownik KlimaT edytował ten post 18/04/2016 - 23:00

• Do góry
    • 0

#122 Remix1964 — 96 19/04/2016 - 11:57

Remix1964
  • Gracz

Wracaj pacha a nie gadaj :(.

• Do góry
    • 0

#123 Takushi — 116 19/04/2016 - 12:16

Takushi
  • Gracz