No i gitara gra, oby jak najdłużej.
Polecą długo, znam pachę i wiem że sie tak szybko nie podda. Jak tam gierka mordeczki?
No i gitara gra, oby jak najdłużej.
Polecą długo, znam pachę i wiem że sie tak szybko nie podda. Jak tam gierka mordeczki?
Polecą długo, znam pachę i wiem że sie tak szybko nie podda.
Jak tam gierka mordeczki?
Ale Ty im w tym temacie czatujesz. xDD
Jeszcze raz - trzymajcie się, a ja zmykam, yo.
Ale Ty im w tym temacie czatujesz. xDD
Jeszcze raz - trzymajcie się, a ja zmykam, yo.
A czemu nie, przecież nic złego nie robie
A czemu nie, przecież nic złego nie robie
Stalker.

Popularny
Po ostatniej ustawce na Willowfield zauważyłem że jotów wam nie brakuje, zresztą tak samo jak aktywności. Zostawiam propsa.

Popularny

Elo.

Użytkownik MRCL edytował ten post 05/04/2016 - 21:37
Jak tam gra? :}
jak tam giera ? Mieszki dobrze grają?
XD WIEM COŚ O TYMXDDobrze leci, niektórzy już klimat w celach kręcą.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 05/04/2016 - 23:20
jak tam giera ? Mieszki dobrze grają?
Spoko jest, mieszki dają rade.
to dobrze bo miechy jamajce klimat dają jeśli są ogarnięte.
350hp wozu XD tez sie tam zqwsze ukrywałem po db, nie polecam :#Dobrze leci, niektórzy już klimat w celach kręcą.
350hp wozu XD tez sie tam zqwsze ukrywałem po db, nie polecam :#
Akurat kierowałem i poszedłem zw. Wracam, a tu pd przy mnie stoi. XD350hp wozu XD tez sie tam zqwsze ukrywałem po db, nie polecam :#

Popularny

Użytkownik Michaas edytował ten post 06/04/2016 - 13:32
Po ostatniej ustawce na Willowfield zauważyłem że jotów wam nie brakuje, zresztą tak samo jak aktywności. Zostawiam propsa.
Jeszcze tam paszki ze swoimi brakowało Dziękówa i propsik dla was.
Fajnie gracie
Dobre. Dawać ss'y

Popularny

powo

Popularny

Popularny

Popularny

KlimaT gra? Bongo, szisza, blanty, lufki, vaporyzery te sprawy gracie?
KlimaT gra?
Bongo, szisza, blanty, lufki, vaporyzery te sprawy gracie?

Popularny

Użytkownik ScoDok edytował ten post 15/04/2016 - 14:58
KlimaT gra?
xd
dobre sobie
No dokladnie dobre sobie xdxd
dobre sobie
Nie gram z nimi z jednego powodu. A oni grają w porządku, możesz wpadać jak chcesz.KlimaT gra?
Bongo, szisza, blanty, lufki, vaporyzery te sprawy gracie?
Użytkownik KlimaT edytował ten post 16/04/2016 - 08:58
jak tam gra?

Popularny

Popularny
No to zamykamy, co mogę powiedzieć...? Odchodzę, gra na tym serwerze od 2011 roku mi sporo powiedziała, ale tak naprawde wszystko szlag trafił już w 2013, kiedy odeszła większość naprawde ogarniętych graczy. Odechciało mi się znoszenia płaczków, bezkarnego MG, cheatów i tym podobnych, jakbym miał spisać całą liste, dlaczego odchodzę, to była by dłuższa od historii mojej gry tutaj. Najzwyczajniej mam dość po tym czasie, trzymajcie się wszyscy. Pozdrawiam każdego z kim grałem, tych co mnie lubili i tych co mnie nie znosili. Przynajmniej jak odchodzę to wzrośnie żywotność mieszków i ludzi w przyszłych odsłonach Jamajki, powodzenia temu, kto będzie to kontynuował. Liderka mnie nie przerosła, wielu nawet sądziło, że dobrze mi to wychodzi, najzwyczajniej zmęczony jestem grą tutaj, a raczej ludźmi tutaj grającymi. Oczywiście mówię o tej drugiej połowie, którą mógłbym zwyzywać, ale nie potrzebuję wylewać swoich gorzkich żali na internecie, poza tym, by mi ktoś pewnie posta usunął. ;p Trzymajcie się, kto ma mojego skype, to może się zgadamy na inną giere kiedyś.
PS. Film o ostatnim dniu Tyson'a za nie długo się pojawi, Tyson Team i te sprawy, trochę się pośmialiśmy na dobre odejście, elo.
Użytkownik PacHaa edytował ten post 18/04/2016 - 22:16
spokojnie paszka, klimatowi już stanął i zaraz zrobi drugą odsłonę wielkiej jamajki swoją legendą
powo jamajka się skończyła w sierpniu 2014
ale theodore musi podtrzymac tradycje jamialki na serwerze, kolejny set do historii postaci sie wpisze
Użytkownik MRCL edytował ten post 18/04/2016 - 22:22
ale theodore musi podtrzymac tradycje jamialki na serwerze, kolejny set do historii postaci sie wpisze
tat. dot. JAB, BLJ, JAF, AJF, FJA, JBF, BFJ, PCK, PKP, NKWD
No to zamykamy, co mogę powiedzieć...? Odchodzę, gra na tym serwerze od 2011 roku mi sporo powiedziała, ale tak naprawde wszystko szlag trafił już w 2013, kiedy odeszła większość naprawde ogarniętych graczy. Odechciało mi się znoszenia płaczków, bezkarnego MG, cheatów i tym podobnych, jakbym miał spisać całą liste, dlaczego odchodzę, to była by dłuższa od historii mojej gry tutaj. Najzwyczajniej mam dość po tym czasie, trzymajcie się wszyscy. Pozdrawiam każdego z kim grałem, tych co mnie lubili i tych co mnie nie znosili. Przynajmniej jak odchodzę to wzrośnie żywotność mieszków i ludzi w przyszłych odsłonach Jamajki, powodzenia temu, kto będzie to kontynuował.
Liderka mnie nie przerosła, wielu nawet sądziło, że dobrze mi to wychodzi, najzwyczajniej zmęczony jestem grą tutaj, a raczej ludźmi tutaj grającymi. Oczywiście mówię o tej drugiej połowie, którą mógłbym zwyzywać, ale nie potrzebuję wylewać swoich gorzkich żali na internecie, poza tym, by mi ktoś pewnie posta usunął. ;p Trzymajcie się, kto ma mojego skype, to może się zgadamy na inną giere kiedyś.
PS. Film o ostatnim dniu Tyson'a za nie długo się pojawi, Tyson Team i te sprawy, trochę się pośmialiśmy na dobre odejście, elo.
Szkoda Pacha. Zawsze kojarzyłeś mi się z ogarniętą i znająca się na rzeczy mordką. Propsuję tego gracza za jego osobowość, podejście do innych, no i oczywiście za kreatywność, którą się popisał przy grze IC, szczególnie swą Emmą Ryszardówną. No ale nie ma co siedzieć na siłę, wszystko ma swój koniec. Bardzo szanuję tą mordkę. Pozdrówki Paszka, elo!

Popularny
Czyli jednak odchodzisz. ;/ Szkoda, fajnie się grało,
Użytkownik ProEver edytował ten post 18/04/2016 - 22:33
a no... szkoda. Wracaj pacha kiedyś i nie pierdol xd
btw - teraz klimat robi jamajke?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych