Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Prawdopodobne kupno konta.

kupno konta kradzież

Najlepsza odpowiedź B M, 19/03/2016 - 16:04

Inna opcja jest taka, że sam sprzedałeś te konto, a teraz Ci się odwidziało. ¯\_(ツ)_/¯ Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 bartek0014617 18/03/2016 - 22:53

bartek00146
  • Gracz

*
Popularny

Cześć. Nazywam się Bartek, grałem tutaj w latach 2009-2014 czyli już całe wieki temu. Możecie uznać to za śmieszne, ale jakiś czas temu utraciłem dostęp do mojego konta https://net4game.com.../8920-champion/ . Wcześniej było to konto o nazwie bartek1995 i jeszcze jakiś wcześniejszy nick, lecz doskonale wiem jakie są na nim poukrywane postacie oraz znam dobrze historie tych postaci oraz co na nich było co można znaleźć raczej w logach. Nie chodzi tu o jakiekolwiek odzyskiwanie konta, ani nic tylko o sprawiedliwość gdyż konto jest zdobyte w nieuczciwy sposób i niech ludzie poznają prawdę o obecnym właścicielu konta. Więc po prostu wnosze o ban na to konto, gdyż są na nim tylko moje wspomnienia z gry i postacie na których to ja spędziłem wiele godzin m.in James Gonzalez(jak ktoś grał w tamtych czasach i kojarzy Pro-Corp to może kojarzyć)

Ah i nie mówcie mi w jakim to dziale powinienem umieścić. 

Pozdrawiam Bartek.

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 18/03/2016 - 22:56

• Do góry
    • 9

#2 Drogs 431 18/03/2016 - 23:10

Drogs
  • Gracz
Co ty koleś wciskasz znam Championa bardzo długi czas! Na sto procent chcesz mu zawalić konto trochę mało wiarygodne ziomek.. ;p
  • Do góry
    • 2

#3 bartek0014617 18/03/2016 - 23:14

bartek00146
  • Gracz

Co ty koleś wciskasz znam Championa bardzo długi czas! Na sto procent chcesz mu zawalić konto trochę mało wiarygodne ziomek.. ;p

Mówisz? A to szkoda, że większość postaci jest pozakrywana takich jak James Gonzalez, Conny Quenin(nawet wiem po co chciałem unblocka na nim) https://net4game.com...-administracji/ albo Tony Marcelo, Natasha Evans więc nie mów mi takich pierdół hahhh.

Masz jeszcze coś do powiedzenia kolego?

• Do góry
    • 0

#4 Damage1234PL 127 18/03/2016 - 23:20

Damage1234PL
  • Gracz

Cześć. Nazywam się Bartek, grałem tutaj w latach 2009-2014 czyli już całe wieki temu. Możecie uznać to za śmieszne, ale jakiś czas temu utraciłem dostęp do mojego konta https://net4game.com.../8920-champion/ . Wcześniej było to konto o nazwie bartek1995 i jeszcze jakiś wcześniejszy nick, lecz doskonale wiem jakie są na nim poukrywane postacie oraz znam dobrze historie tych postaci oraz co na nich było co można znaleźć raczej w logach. Nie chodzi tu o jakiekolwiek odzyskiwanie konta, ani nic tylko o sprawiedliwość gdyż konto jest zdobyte w nieuczciwy sposób i niech ludzie poznają prawdę o obecnym właścicielu konta. Więc po prostu wnosze o ban na to konto, gdyż są na nim tylko moje wspomnienia z gry i postacie na których to ja spędziłem wiele godzin m.in James Gonzalez(jak ktoś grał w tamtych czasach i kojarzy Pro-Corp to może kojarzyć)

Ah i nie mówcie mi w jakim to dziale powinienem umieścić. 

Pozdrawiam Bartek.

Pewnie przegrał z nim w kasynie i chce się zemścić.

• Do góry
    • 2

#5 bartek0014617 18/03/2016 - 23:22

bartek00146
  • Gracz

Ta? A to skąd niby wiem o postaciach jakie są poukrywane tam?

• Do góry
    • 0

#6 Mirosław1607 18/03/2016 - 23:27

Mirosław
  • Gracz

*
Popularny

Koledzy wyżej - spokojniej z tym sądem. Mogę powiedzieć od siebie, że jestem PEWNY,  że konto Champion należało kiedyś do Bartka. Jest on prawdziwym właścicielem konta. Mnie zastanawia tylko, czy Champion jest złodziejem czy biedną osobą, która dała sobie wcisnąć kradzione konto. Nie mam interesu w tym, aby psuć komuś rozgrywkę, ale są pewne granice. Czulibyście się dobrze widząc, że ktoś spokojnie gra sobie na waszym koncie, na którym spędziliście wiele godzin i włożyliście trud w jego rozwój, a zostało wam ono później bezczelnie skradzione ? Pozdrawiam.

• Do góry
    • 9

#7 Damage1234PL 127 18/03/2016 - 23:28

Damage1234PL
  • Gracz

Ta? A to skąd niby wiem o postaciach jakie są poukrywane tam?

O boże. Bardzo jest trudno się przyczaić aż komuś się GOLD skonczy.

• Do góry
    • 2

#8 bartek0014617 18/03/2016 - 23:29

bartek00146
  • Gracz

Mirosław zna mnie OOC, pijemy wódeczke razem sobie i zaczynaliśmy grać razem tutaj więc nie gadaj głupot koleżko, a pozatym nie zamierzam już tu grać. Wole inaczej czas spędzać.

• Do góry
    • 0

#9 bartek0014617 18/03/2016 - 23:32

bartek00146
  • Gracz

Widać xD zwykła polska gnida daj sobie luzu nie okradniesz nie winnego kolesia jakoś gra od dawna a nagle ujawnia się taka podróba jak ty zwykła zawiść i tyle.

Od kiedy tu gra? I skąd niby wiem jakie są poukrywane postacie i co na nich jest/było jakie biznesy i przekręty tam były? 

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 18/03/2016 - 23:33

• Do góry
    • 0

#10 bartek0014617 18/03/2016 - 23:34

bartek00146
  • Gracz

masz napisane w jego profilu xD

I to nie on zakładał to konto tylko ja :D

• Do góry
    • 0

#11 Cruiser2690 18/03/2016 - 23:39

Cruiser
  • Gracz

Witajcie, może mój głos coś tutaj da ;D

Bartek1995 - Nie wiem, czy skradli mu konto czy nie ale jestem pewien że Mirosław to jego kumpel OOC. 

Prowadziłem w dawnych latach (2012?) PRO-GYM, PRO-RESTAURANT i chyba PRO-BISTRO obok pączka z Bartkiem na Pr0Gamerz'e. 

Być może to prawda, że konto zostało skradzione, jedynie rozmowa na skype pomogła by w ustaleniu tego. 

A osoby, które poznały Bartka1995 po ewentualnej kradzieży konta bawią mnie swoim rozumowaniem. Przecież nie macie pewności, czy konto nie należało dawniej do kogoś innego..

• Do góry
    • 1

#12 bartek0014617 18/03/2016 - 23:39

bartek00146
  • Gracz

Gościu to, że ty masz 15 lat i jeszcze czujesz chęć do grania w gry to nie znaczy, że mi się chce już grać w gta. Z 2 lata w san andreas nie grałem i jak widzisz każdemu mógłbym takie coś zarzucić, a mogłem mieć gdzieś, a chodzi tylko o sprawiedliwość :)

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 18/03/2016 - 23:43

• Do góry
    • 1

#13 bartek0014617 18/03/2016 - 23:48

bartek00146
  • Gracz

Widać kto ma 15 lat i psychike 12 latka przegrał w kasynie i chce uwalić gracza nie uda ci się.

Ciekawe jakim graczem? UBUAHAHHAHAHAHA

• Do góry
    • 0

#14 Jumpman J23 23 18/03/2016 - 23:51

Jumpman J23
  • Gracz

Ciekawe jakim graczem? UBUAHAHHAHAHAHA

widac po zachowaniu twoim ze coś knujesz oczywiście Znam championa i wiem ze nie mógł zmienić właściciela..

• Do góry
    • -2

#15 bartek0014617 18/03/2016 - 23:54

bartek00146
  • Gracz

Ta? I kiedy według was on zaczął kariere? 

No cóż, jeśli administracja chce to sprawdzi sobie logi i będzie wiadomo co jest grane.

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 18/03/2016 - 23:57

• Do góry
    • 0

#16 Cruiser2690 19/03/2016 - 00:00

Cruiser
  • Gracz

*
Popularny

A może spójrzmy na to inaczej...? Dlaczego gracz "Czerwony Keszmejker" tak upiera się na tą przegraną w kasynie, że to próba wyłudzenia, wykrzykuje dziko swoje przekonania i rozkazuje banowania konta Bartek00146? Ten dział właśnie po to jest, by zgłaszać takie sytuacje i jeśli włamanie miało miejsce administracja do tego dojdzie a osoby postronne, które utrudniały lub próbowały mydlić oczy innym zapewne same zostaną ukarane Banicją kont. 

Powiem jedno. Skończyć dyskusje, bo nie jesteśmy u Sędzi Anny Marii Wesołowskiej i poczekajmy na wypowiedzenie się kogoś z zarządu serwera.

Poznaję trochę bardzo specyficzny charakter pisma Bartka1995, jutro przeprowadzę z nim rozmowę telefoniczną i będę pewien czy on to on. Przed chwilą na chacie wytknął mi takie sprawy o których wiedziałem tylko on i ja, swoje stare numery telefonów OOC mi wymienił które miałem i w jaki sposób się komunikowaliśmy za dawnych lat. Jestem bliższy przekonaniu że konto zostało skradzione niż że tu chodzi o jakąś przegraną w durnym kasynie, pozdrawiam.

Użytkownik Cruiser edytował ten post 19/03/2016 - 00:01

• Do góry
    • 4

#17 C z e R E s N i A 4042 19/03/2016 - 00:02

C z e R E s N i A
  • Gracz

*
Popularny

Niestety Bartek najprawdopodobniej ma racje, jeśli to naprawdę Ty skontaktuj się z Various'em na skype, pomoże Ci. Nie ma mowy, że Champion to ta sama osoba co Bartek1995, czyli prawowity właściciel konta.

• Do góry
    • 3

#18 bartek0014617 19/03/2016 - 00:05

bartek00146
  • Gracz

Niestety Bartek najprawdopodobniej ma racje, jeśli to naprawdę Ty skontaktuj się z Various'em na skype, pomoże Ci. Nie ma mowy, że Champion to ta sama osoba co Bartek1995, czyli prawowity właściciel konta.

Późno już troche. Jutro to zrobie bo wcześnie wstaje. Daj mi jego login na skype na priv na forum jak możesz.

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 19/03/2016 - 00:08

• Do góry
    • 0

#19 bartek0014617 19/03/2016 - 00:22

bartek00146
  • Gracz

No to zaczniemy od tego, tytuł tematu ''PRAWDOPODOBNE KUPNO KONTO'' - w ogóle to sam się plączesz w tym co mówisz, dla mnie to jest w chuj śmieszne co ty tu odpierdalasz a później chcesz wjebać coś że skradzione.

Prawdopodobne - to znaczy że nie wiesz czy to jest twoje konto ? A widziałem tylko jeden pozytywny komentarz na ten temat, ale koleszka wyżej też pisze że twój kolega ooc, też moge sobie temat napisać na innmym globalu poznać ukryte postacie i powiedzieć że to konto było moje. Pewnie dostałeś bana i chcesz sobie przywłaszczyć inne konto. Wypierdalaj :)

Dobra to tyle, siema.

Ogar. Gościu napisałem, że prawdopodobnie gdyż nie wiem czy ktoś nie ukradł i mu nie sprzedał jak byś nie rozumiał. A popatrz sobie na staż graczy którzy się wypowiedzieli na ten temat. A pozatym nie musze się powtarzać więcej. Nie potrzebuje grać na N4G bo mam już inne życie, a nie gry w gta dzieciaku.

• Do góry
    • 0

#20 Tomek_ 80 19/03/2016 - 00:30

Tomek_
  • Gracz

*
Popularny

Bronicie kolegi, który ukradł konto mojemu ziomowi. Champion to nie Bartek1995, czyli założyciel konta i to jest akurat pewne. Czy założyciel tematu to Bartek1995? Ciężko powiedzieć na chwilę obecną.

//edit: Jednak tak, założyciel tematu to prawowity właściciel konta, które zostało skradzione. Pytaliśmy o sprawy i akcje, o których wiedział tylko on jeden. "CHAMPION", który ukradł Bartkowi konto to jakiś centrum na mk, który kupił sporo majątku za pieniądze OOC. To pewne, administracjo - do dzieła, pomóżcie ziomowi.

Użytkownik Tomek_ edytował ten post 19/03/2016 - 00:37

• Do góry
    • 11

#21 bartek0014617 19/03/2016 - 00:38

bartek00146
  • Gracz

Nie chodzi o  jakiekolwiek oddawanie konta, a o sprawiedliwość bo nie mam już czasu na grę, choć dostęp do forum mogę zachowac. Dziękuje :)

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 19/03/2016 - 07:00

• Do góry
    • 0

#22 Jumpman J23 23 19/03/2016 - 02:46

Jumpman J23
  • Gracz

Bronicie kolegi, który ukradł konto mojemu ziomowi. Champion to nie Bartek1995, czyli założyciel konta i to jest akurat pewne. Czy założyciel tematu to Bartek1995? Ciężko powiedzieć na chwilę obecną.

//edit: Jednak tak, założyciel tematu to prawowity właściciel konta, które zostało skradzione. Pytaliśmy o sprawy i akcje, o których wiedział tylko on jeden. "CHAMPION", który ukradł Bartkowi konto to jakiś centrum na mk, który kupił sporo majątku za pieniądze OOC. To pewne, administracjo - do dzieła, pomóżcie ziomowi.

napisz to ze swojego konta koleżko czy bana dostałeś? nie wypowiadam się w tym temacie bo to czysta własność Championa podszywki będą zawsze na tym serwerze, ibęda chcieli kogoś udupić kto się dorobił czegoś na serwerze.

Jedym słowem ten temat nie jest właściwy i prosze by ktoś go usunął skoro ci sie włamał masz odpowiedni dział od tego daj dowody administracji w dziale utracone konta może odzyskasz choć wątpie w to...

Użytkownik Pacyfista edytował ten post 19/03/2016 - 02:50

• Do góry
    • 1

#23 bartek0014617 19/03/2016 - 07:08

bartek00146
  • Gracz

Znów się coś pojebales w pisaniu.
Wcześniej pisałeś ze dwa lata nie grałes i teraz ci się zachciało, każdy ci tu najeżdża a wiec kolega na mk musiał wjechać w temat.
Powiecmy sobie szczerze, administracja ani gracze nie są głupi żeby uwierzyć ci w te bajeczki.
Tak przy okazji za graczem nie przepadam i nikt mnie nie namawiał żebym był po jego stronie ale mnie coś takiego wkurwia jak jakie cwel przyjdzie i pierdoli głupoty. Czekam na warnigponta
To tyla już się nie wypowiadam ELO

Administracja sprawdzi logi i sama stwierdzi jaka jest prawda mały kozaczku :) 

napisz to ze swojego konta koleżko czy bana dostałeś? nie wypowiadam się w tym temacie bo to czysta własność Championa podszywki będą zawsze na tym serwerze, ibęda chcieli kogoś udupić kto się dorobił czegoś na serwerze.

Jedym słowem ten temat nie jest właściwy i prosze by ktoś go usunął skoro ci sie włamał masz odpowiedni dział od tego daj dowody administracji w dziale utracone konta może odzyskasz choć wątpie w to...

Wystarczy, że znam historie tych postaci które tam są i mają CK + logi, pozdro.

• Do góry
    • 0

#24 GruBy Shina159 19/03/2016 - 07:08

GruBy Shina
  • Gracz

To samo mogę powiedzieć o Tobie Bartek, że zajebałeś mi konto. Znam twoje daty rejestracji, ile masz reputacji, jak masz na imię. Jak dla mnie jest to udupienie na siłę, bo pewnie kolega Champion zrobił coś o to temu Panu i ten chce się zemścić na nim. Ja również znam wiele osób którę mają poukrywane postacie z 2011 roku, jeżeli zostanie owy gracz zbanowany to wtedy zacznie się lawina takich udupień, ponieważ każdy, ale to każdy jak wyżej pisałem zna osobę która ma postać kilka lat temu założoną i zna jego logi czy też imię, to nie jest  takie trudne. Więc jeżeli zostanie zbanowany owy użytkownik to pewnie jeszcze kilka osób z bólu dupy udupi swoich kolegów, bo zna jego profil,karte gracza czy logi na pamięć. Pozdrawiam Pomidor.

Nadano ostrzeżenie z blokadą postowania.

Brak kultury.

Nie tolerujemy nabijania postów, trollowania, a zwłaszcza wywyższania się bądź nieuprzejmości wobec innych użytkowników.
Każde kolejne ostrzeżenie powoduje co raz dłuższą blokadę postowania, a osoby mające się za nietykalne banujemy na wieczność.

Użytkownik Arsen edytował ten post 19/03/2016 - 11:27

• Do góry
    • 0

#25 bartek0014617 19/03/2016 - 07:37

bartek00146
  • Gracz

Ta? Dlatego administracja to sprawdzi. Jeśli uznają, że jestem głupi i wciskam głupoty to dostane bana, choć myśle, że kto inny tu z ręką w nocniku wyląduje. 

A pozatym postaw się w mojej sytuacji. Nie grasz na serverze, ale co jakiś czas odwiedzasz forum i nagle chcesz sie zalogować po jakimś czasie i nie możesz.

I nie interesuje mnie czy konto zostało skradzione i kupione czy odrazu skradzione to się nazywa kradzież, która niedługo wyjdzie na jaw.

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 19/03/2016 - 07:37

• Do góry
    • 0

#26 Mandraszewsky692 19/03/2016 - 10:01

Mandraszewsky
  • Gracz

A co Wy się tak serio upieracie na tym? Napisał temat, więc zwraca się w stronę administracji. Wystarczy tylko wejść w logi i zacząć wyszukiwać odpowiednich sytuacji. Ręczy za niego masa osób, które coś wprowadziły na tym serwerze, kiedy na przeciwko stoją jakieś no name. Najwidoczniej znacie gościa za krótko, bo założyciel podkreślił "2k09 - 2k14". Nie macie żadnych perspektyw, żadnych innych toków myślenia. Przyjmujecie jedną myśl i tylko w okół niej się obracacie. Zastanówcie się dobrze, a tematem niech zajmą się czerwoni.

• Do góry
    • 1

#27 Dissu 1299 19/03/2016 - 10:19

Dissu
  • Gracz
Co za gość xdd dużo osób moze wiedziec jakie ma postacie ukryte mogli zobaczyc gdy golda nie miał, znam Championa długo już. Pewnie Ci wbil bw czy cos i teraz jest placz na forum.
  • Do góry
    • 0

#28 Fresky 74 19/03/2016 - 11:02

Fresky
  • Gracz

Napisałeś temat prawdopodobne kupno a potem ze utraciłeś dostęp to jak to jest w końcu? Ewidentnie kłamiesz znam Championa długi czas i to na pewno on. :) A to ze znasz poprzednie nicki i nicki ukryte to wiesz można to sprawdzić w profilu kiedy nie ma golda. :)

• Do góry
    • -1

#29 C z e R E s N i A 4042 19/03/2016 - 11:12

C z e R E s N i A
  • Gracz

*
Popularny

Beka z osób wypowiadających się tutaj ,,Znam Championa długi czas`` ,,Ewidentnie kłamiesz`` a osoby które to piszą zarejestrowały się kilka miesięcy temu. Po za tym można porównać posty sprzed kilku miesięcy i te sprzed kilku lat i będzie widać różnice pisania, administracja może nawet sprawdzić po ip.

• Do góry
    • 8

#30 Pinkuśś146 19/03/2016 - 11:25

Pinkuśś
  • Gracz

Napisałeś temat prawdopodobne kupno a potem ze utraciłeś dostęp to jak to jest w końcu? 

nie wiem czy wy jestescie tacy glupi czy nie umiecie logicznie myslec, ale widocznie mentalnie zostaliscie na poziomie podstawowki. Ukradli mu konto i prawdopodobnie ktos je odkupil, nie ogarniam co w tym trudnego? Jedno wiaze sie z drugim.

A no i czeresnia ma racje, bo skoro bartek skonczyl grac w 2014, a Ci ludzie, ktorzy niby tak dlugo znaja championa zarejestrowali sie w 2015 no to raczej poznali go juz gdy odkupil konto.

Użytkownik Pinkuśś edytował ten post 19/03/2016 - 11:29

• Do góry
    • 0

#31 FabsoN9 19/03/2016 - 12:10

FabsoN
  • Gracz

A się zapytam - posiadasz jakieś dowody? :>

• Do góry
    • 0

#32 Coyote94 19/03/2016 - 12:57

Coyote
  • Gracz

Czytam te wszystkie komentarze, które próbują udowodnić że Bartek chce kogoś na siłę udupić, jednak żadna z tych osób chyba nie umie czytać z zrozumieniem - Facet napisał wyraźnie - dowodami w tej sprawie jest nie tylko to, że zna postacie które są poukrywane, ale też ich Historie, akcje osób z szczególnego grona których zapewne sam obecny "Champion" nie zna. Administracja ma dostęp do logów, a kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw :)

• Do góry
    • -1

#33 bartek0014617 19/03/2016 - 13:07

bartek00146
  • Gracz

*
Popularny

Dobra teraz się jeszcze ja wypowiem

Po 1

Nazwa tematu jest taka gdyż chodzi o prawdopodobną kradzież i później sprzedanie tego konta

Po 2 

Niech wtedy osoby, które znają championa 'długi czas' sie wypowiedzą skoro go znają bardzo długo to niech opowiedzą co sie działo na poszczególnych postaciach, które są ukryte i prawdopodobnie mają wbite CK.

P.S nic nie powiecie bo nic nie wiecie :)

Po 3 

Czekam na ruch administracji, która tutaj dowiedzie sprawiedliwości, bo champion jest zwykłym złodziejem lub oszustem, który ma konto na farcie i udaje, że ma długi staż na serverze. A poza tym niech on sam się wypowie jak to wszystko on widzi, bo ja widzę, że nazwa wyświetlana jest teraz taka, a wcześniej każdy widzi jaka była, a w dodatku kilku graczy mnie jeszcze pamięta więc mogą to potwierdzić. 

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 19/03/2016 - 13:37

• Do góry
    • 7

#34 Kooosa148 19/03/2016 - 15:19

Kooosa
  • Gracz

*
Popularny

Siema, z tej strony Karol. Bartka znam w ciul czasu i jeszcze dłużej, w grze spędziliśmy naprawdę sporo godzin podczas wspólnej rozrywki, ale oboje już nie gramy, mieliśmy przerwę of forum i od tego wszystkiego. Po krótkiej rozmowie z Bartusiem na skype jestem przekonany że aktualny właściciel konta - Champion  nie jest jego prawowitym właścicielem, założycielem konta. Najprawdopodobniej Bartkowi1995 skradziono konto a nastepnie sprzedano je lub po prostu ten Champion mu je ukradł. Sam "Champion" myślał, że główny właściciel nigdy już nie będzie chciał wrócić na serwer. Może to troche pomieszane i nie wszyscy rozumieją, no bo faktycznie zbanowany Olas, który gra teraz na koncie Champion po prostu nie może być Bartkiem. Na skype zrobiliśmy konfe z osobami ze starej gwardii, razem kiedyś graliśmy i razem rozmawialiśmy na skype, Bartek mówił teraz o naszych wspólnych akcjach i sytuacjach i wszystko się jak najbardziej zgadza, a są to akcje o których "Champion" nie ma zielonego pojęcia. Wszystko więc co Bartek napisał w tym temacie jest prawdą, mam nadzieję, że uda mu się odzyskać jego konto w takim stanie w jakim zostało skradzione. Powodzenia Bartuś.

//edit 

Do tego dorzucam jeden temacik, który przed laty wrzucałem za bartusia - https://net4game.com...i/#entry2251677 i warto też uwzględnić statusy, na przełomie 2k13/14 są posty jeszcze zza czasów naszej wspólnej gry w Napoletano u Sebka. Także wydaje mi się, że mamy tutaj w tym temacie wystarczająco dużo informacji żeby stwierdzić, że konto zostało skradzione.

//edit2 

Jeśli ma coś na swoją obronę to niech się wypowie :)

ZiLV41v.jpg

Użytkownik Kooosa edytował ten post 19/03/2016 - 15:51

• Do góry
    • 7

#35 B M62158 19/03/2016 - 16:04

B M
  • Zarząd

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

Inna opcja jest taka, że sam sprzedałeś te konto, a teraz Ci się odwidziało. ¯\_(ツ)_/¯
  • Do góry
    • 8

#36 bartek0014617 19/03/2016 - 16:08

bartek00146
  • Gracz

Nie skorzystałem z tej opcji, możecie sprawdzać tak jak tylko macie możliwości.

Użytkownik bartek00146 edytował ten post 19/03/2016 - 16:14

• Do góry
    • 0

#37 Doktor DIIL 2288 19/03/2016 - 16:14

Doktor DIIL
  • Gracz

Popieram Kosę i Tomka. :D

• Do góry
    • 1

#38 Kooosa148 19/03/2016 - 16:15

Kooosa
  • Gracz

Hej Bartosz! W dalszym ciągu nie zmienia to  faktu, że kolega champion ma się za naszego Bartka. Coś tu raczej jest nie tak. ;] Zostawiam już Was, liczę na zakończenie całej sprawy i eliminacje oszustów z serwera.

• Do góry
    • 1

#39 C z e R E s N i A 4042 19/03/2016 - 16:29

C z e R E s N i A
  • Gracz

Inna opcja jest taka, że sam sprzedałeś te konto, a teraz Ci się odwidziało. ¯\_(ツ)_/¯

Albo Bartoszu również może być taka opcja jaka była z włamaniami jakiś czas temu, wiele osób podostawało bany bo kradli im hasła lub wzięli to z jakiegoś dawnego serwera gdzie ta osoba mogła mieć takie samo hasło jak tutaj.

• Do góry
    • 0

#40 Salatar139 19/03/2016 - 16:43

Salatar
  • Gracz

Nie skorzystałem z tej opcji, możecie sprawdzać tak jak tylko macie możliwości.

Nie mają dostępu do Twojego rachunku bankowego.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: kupno, konta, kradzież

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych