Witam, wszystkich bardzo serdecznie! Dziś piszę tutaj ponieważ kilka tygodni temu apelowałem od bana drugi raz i niestety nie przeszła ona a wyraziłem skruchę. Piszę tutaj bo chciałbym znów wieczorami grać i rozwijać swoją postać jak dotychczas! Ja wiem że kupno majątku jest nielegalne ale pomyślcie co byście zrobili jak ktoś wam za 100 zł oferuje dwa budynki w centrum? Połowa z was by zrobiła to co ja. Ale niestety wiem że zrobiłem źle.. Apelować nie będę ponieważ połowa głosów jest popierana przez społeczność. Czyli? Daj Przeciw i rozsyłanie tego na Skype i tak dalej. Więc prosił bym aby administracja skontaktowała się że mną ponieważ powinienem odstukać tą karę i chciałbym ją jakoś zamienić na przykład na karę pieniężną w grze lub w inny sposób którego jeszcze nie wymyśliłem. Zapytacie pieniężną? Tak jeśli nawet będzie 60 kapci do spłaty będę grał te pół roku ale wole grać niż patrzeć na konto i nie móc nic z nim zrobić. Pozdrawiam i liczę że da się coś z tym zrobić.
[Apelacja] Ban - Kupno Majątku
Rozpoczęty przez SccKomet97, 08/02/2018 22:53
ban kupno majatku scckomet97
1 odpowiedź w tym temacie
Tematy o podobnych tagach: ban, kupno, majatku, scckomet97
![]() |
Ban od systemu "Reported: 1/2000(Brass Knuckles). Valid: 0/0:0. Prev: 0"Napisany przez ABLV, 01/06/2019 |
|
|
|
![]() |
ban
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Wniosek o MK, SpejsonekNapisany przez xKlimson , 16/04/2019 |
|
|
|