Hmm... co do gry chłopaków propsuje - byłem, pograłem; nie ma czego się przyczepić.
Kilka Screen'ów z giery panowie wrzucam.

Popularny

Hmm... co do gry chłopaków propsuje - byłem, pograłem; nie ma czego się przyczepić.
Kilka Screen'ów z giery panowie wrzucam.

Lecimy z tym panowie!
Tak ku gwoli ścisłości to symbol OmegaCross nie znajdziecie na żadnym innym serwerze, ponieważ to Konrad, Kyle Hashey go wymyślił i zaprojektował w 2011 prowadząc swoje Grape Street Family, które zapamiętało się jako jedna z najlepszych organizacji tego sortu na tym serwerze. Pozdrawiam.

Popularny

ZAPRASZAMY!
Użytkownik kosmo1995 edytował ten post 20/03/2016 - 19:43
Tak ku gwoli ścisłości to symbol OmegaCross nie znajdziecie na żadnym innym serwerze, ponieważ to Konrad, Kyle Hashey go wymyślił i zaprojektował w 2011 prowadząc swoje Grape Street Family, które zapamiętało się jako jedna z najlepszych organizacji tego sortu na tym serwerze. Pozdrawiam.
Skąd ta pewność? Od tamtego momentu minęło trochę czasu. A czy jest jakieś przeciwwskazanie w użytkowaniu czegoś co jest po prostu samo w sobie dobre? Wydaje mi się, że dlatego warto z tego korzystać skoro przywołuje takie wspomnienia.

Popularny

Elo.

Taka prosta sklejka:
Bo byłem przy tym. To tylko ciekawostka, apropo symbolu który w temacie wypisaliście. Żadnych przeciwwskazań do jego użytku nie widzę.Skąd ta pewność? Od tamtego momentu minęło trochę czasu. A czy jest jakieś przeciwwskazanie w użytkowaniu czegoś co jest po prostu samo w sobie dobre? Wydaje mi się, że dlatego warto z tego korzystać skoro przywołuje takie wspomnienia.
A ty musisz im zaśmiecać temat prywatnymi pytaniami?A Ty bana dostałeś że piszesz z innego konta?
Użytkownik Ivanek edytował ten post 21/03/2016 - 17:38
Bo byłem przy tym. To tylko ciekawostka, apropo symbolu który w temacie wypisaliście. Żadnych przeciwwskazań do jego użytku nie widzę.A ty musisz im zaśmiecać temat prywatnymi pytaniami?

Popularny

Popularny

Zapraszam.

Popularny

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

* * * * *

Użytkownik Mavieq edytował ten post 22/03/2016 - 20:32

Popularny
beautiful morning, you're the sun in my morning bae; nothin' unwanted

Popularny
know somebody's watching, but I don't know why

Użytkownik rasl edytował ten post 25/03/2016 - 11:26

Popularny
the gangsta the killa and the dope dealer

Popularny

Popularny

mumik ty ruchaczu

Popularny

Użytkownik rasl edytował ten post 28/03/2016 - 23:57
Polecam czarnuchów, przyjęli porażkę na klate, zero spin i zaczepek, odeszli z honorem po wpierdolu - łapa w góre za to Dobre chłopaki zdają się być!

Popularny

Popularny

No, no - widzę screen'y git. Grajcie panowie i walcie H**a na Dm, klimat się liczy.
Użytkownik STILLER edytował ten post 30/03/2016 - 23:13
Zdjęcia mi cykają o nie ^^
Czyste GTA, klimatyczne skleje. Good.

Popularny
Od czego tu można zacząć, niestety ale gang ballaz dobiega końca, powodem nie jest nic takiego że ktoś nas niszczy wyzywa o strefy, bo grało się naprawdę fajnie, powodem jest brak aktywności i u nie których brak czasu na grę, ale co się dziwić zima się skończyła a zaczęła się wiosna, ludzie mają coraz mniej czasu bo na dworze ładna pogoda, także ja od siebie tu dodaje tyle że kończymy grę na jakiś czas a może i na zawsze, kto wie, dziękuje ludziom że mieli zajawkę na grę nie grali na siłę tylko sami z siebie, dziękuje także Mumikowi, Makerowi, Ozzeyowi, Wesleyowi, oraz Velterezowi że próbowali to prowadzić pod moją nieobecność, nie mam nic im do zarzucenia bo wszystkie decyzję podjęte były razem, w sumie to dziękuje też całej ekipie że starali się coś dla tego gangu i żeby on dłużej przetrwał, tym czasem to wszystko odemnie. Ballaz Out. Na koniec nutka ode mnie.
https://www.youtube.com/watch?v=-CMiYiMpGt0
I tym co zaraz myślą że idę do bloods, to odpowiedź brzmi nie nie idę.
Użytkownik Kręgiel94 edytował ten post 31/03/2016 - 18:06
100 procent racji.
Co do reszty - spoko.
No cóż szkoda.
https://www.youtube.com/watch?v=_lLKHZxi8Fk
Szkoda kreciu, bo ja tak na prawdę to już się za Tobą stęskniłem. Podbij czasem na skype, czy nawet IC A jeżeli Chodzi o gang no to szkoda, ale jestem dumny z Ciebie bardzo
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych