Powo, może jakieś interakcje będą.
Mam nadzieje, że jakieś będą.
Powo, może jakieś interakcje będą.
Mam nadzieje, że jakieś będą.

Popularny

Zapraszam do gry.

Popularny

Powodzenia, swoją drogą logo sztos
Fajnie gracie, ładne SS'y lecz trochę ciemne. Powodzenia oczywiście.

Popularny
https://youtu.be/IDVE51sZcB4
Nie straćcie zajawki za szybko, powodzenia.
Fajne screeny z gry, aż chce się grać. Powo!
Ładnie się rozkręcacie! Powodzonka!

Popularny

ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ GRY

Popularny

Użytkownik Mavieq edytował ten post 16/03/2016 - 18:26
Da się z Wami jakoś normalnie pograć/przejechać przez Waszą oś bez krzyczenia "jebać psy?" "hau hau?". Nie wiem czy macie jakieś syndromy w swoich szeregach czy jotpeków - każda próba gry z Wami to się zawsze kończy na tym samym. Nie chciałem się póki co posługiwać screenami chociaż jak będzie trzeba to mogę ukazać odpowiedniej osobie, jednak myślę, że sami wiecie jak gracie.

Popularny
Da się z Wami jakoś normalnie pograć/przejechać przez Waszą oś bez krzyczenia "jebać psy?" "hau hau?". Nie wiem czy macie jakieś syndromy w swoich szeregach czy jotpeków - każda próba gry z Wami to się zawsze kończy na tym samym. Nie chciałem się póki co posługiwać screenami chociaż jak będzie trzeba to mogę ukazać odpowiedniej osobie, jednak myślę, że sami wiecie jak gracie.
Powiedz mi jak powinniśmy odpowiadać gdy robiliście sobie z naszej ośki muzeum?
Dziennie byliście tam chyba z 300 razy i za KAŻDYM RAZEM pytaliście o jedną osobę IC a konkretnie gdzie jest.
Na początku mówiliśmy normalnie że jest z nią XXX ale za 100 razem chyba można się zdenerwować.
Kolejna sytuacja, podbija typek od was admiralem i zaczyna wszystko podsłuchiwać a potem na /do czy ma odznakę/broń/etc
odpowiedź /do nic nie ma
a potem gdy dostał muke za kozaczenia samemu gdy nas było chyba z 8 to mumble w ruch i nagle było was 10.
Telepatia jak mniemam?
Oczywiście dostałem BW za to że pytałem go o coś na /do.
Oczywiście /me owijana rany postrzałowe i ariwederczi.
Zacznijcie grać jak Detektywi, bądźcie serio tajni i nie róbcie sobie z naszego osiedla muzeum, a potem skończcie pytać o jakąś osobe bo i tak chyba wiadomo że nikt nie będzie kablował to my też zaczniemy coś grać oprócz "ACAB"
Pozdrawiam
Użytkownik Wenszyk edytował ten post 16/03/2016 - 19:30
Powiedz mi jak powinniśmy odpowiadać gdy robiliście sobie z naszej ośki muzeum?
Dziennie byliście tam chyba z 300 razy i za KAŻDYM RAZEM pytaliście o jedną osobę IC a konkretnie gdzie jest.
Na początku mówiliśmy normalnie że jest z nią XXX ale za 100 razem chyba można się zdenerwować.
Kolejna sytuacja, podbija typek od was admiralem i zaczyna wszystko podsłuchiwać a potem na /do czy ma odznakę/broń/etc
odpowiedź /do nic nie ma
a potem gdy dostał muke za kozaczenia samemu gdy nas było chyba z 8 to mumble w ruch i nagle było was 10.
Telepatia jak mniemam?
Oczywiście dostałem BW za to że pytałem go o coś na /do.
Oczywiście /me owijana rany postrzałowe i ariwederczi.
Zacznijcie grać jak Detektywi, bądźcie serio tajni i nie róbcie sobie z naszego osiedla muzeum, a potem skończcie pytać o jakąś osobe bo i tak chyba wiadomo że nikt nie będzie kablował to my też zaczniemy coś grać oprócz "ACAB"
Pozdrawiam
DD nie jest tajne, to po pierwsze ziomeczku. Po drugie za pierwszym pytaniem o tej osobie biegłeś przez pół ulicy i krzyczałeś swój symboliczny tekst, który przytoczyłem wyżej. Ogółem do całej ekipy to nic nie mam prócz do jednego wyjątku. Szkoda, że wcześniej byłeś taki lizusek do każdego jak wymagała tego sytuacja. Co do innych sytuacji to masz PW odpowiedniej osoby, skoro masz podejrzenia o MG. Ja się tylko pytam czy da się z Wami normalnie grać.
Użytkownik _Snikers_ edytował ten post 16/03/2016 - 19:36

Popularny
Weź człowieku wyjazd rób z tego tematu i wracaj do tego działu:
https://net4game.com...um/281-biznesy/
Jeśli nie potrafisz zdobyć szacunku na dzielni, to nie płacz na forum.

Popularny
DD nie jest tajne, to po pierwsze ziomeczku. Po drugie za pierwszym pytaniem o tej osobie biegłeś przez pół ulicy i krzyczałeś swój symboliczny tekst, który przytoczyłem wyżej. Ogółem do całej ekipy to nic nie mam prócz do jednego wyjątku. Szkoda, że wcześniej byłeś taki lizusek do każdego jak wymagała tego sytuacja.
Nie ucz mnie proszę jak mam grać bo powiedziałem to po to żeby z tobą na ten temat nie gadali.
Jak już wylewamy swoje gorzkie żale to pewna osoba dostała CK.
Wy byliście na miejscu za 20 sekund, nie o to tu chodzi.
Gdy wjechaliście kumpel szybko załadował ścierwo do bagażnika i pojechał w siną dal, co by dowodów nie było.
Oczywiście IC widzieliście tylko uciekający samochód, nie wiadomo raczej z jakiej przyczyny i kto nim kierował.
oczywiście na czacie pojawił się napis że pakuję ciało do auto to już wszystko było jasne
Jak pisałem wyżej, masowym pielgrzymkom i wierceniu dziury w du*** nie było końca, znaleźliście tą osobę którą kierowała pojazdem i wmawialiście morderstwo nie mając nawet ciała, oczywiście był napis na chacie więc dowody nie potrzebne.
Nie wiem o jakiego lizuska ci chodzi więc zostawię to bez komentarza.
Uważasz że za każdym razem gdy przyjeżdżaliście swoimi samochodami było to samo pytanie.
To jest jedyne co chcieliście pograć.
Co się stało z XXX i gdzie jest ścierwo.
Chyba logiczne że Gangster nie będzie lizał pupki i odpowiadał na pytania tylko rzuci szybkie "Spier*****" i ucieknie do ziomków.
Ty sam swoją czerwoną strzałą byłeś na ośce chyba z 5 razy i nikt już nie miał ochoty cię zbywać historyjkami więc rzucał szybkie (jak wyżej) i odchodził.
Potem jeszcze było over 60000 takich osób.
Powiem ci szczerze, zrzygać się można bo nie da się pograć HG bo robicie sobie pielgrzymkę.
Weź człowieku wyjazd rób z tego tematu i wracaj do tego działu:
https://net4game.com...um/281-biznesy/
Jeśli nie potrafisz zdobyć szacunku na dzielni, to nie płacz na forum.
To inna sprawa że temat gangu służy wam do wylewania swoich żali zamiast nas ustawić IC.
Skończyłem.
Użytkownik Wenszyk edytował ten post 16/03/2016 - 19:44

Popularny
Dobra chłopaczku śmieszny jesteś i weź nie rób im syfu tutaj. Napiszę ci jedno weź Wypierdalaj z tematu bo gówno burze robisz.
To inna sprawa że temat gangu służy wam do wylewania swoich żali zamiast nas ustawić IC.
Skoro jesteście nowi to się tylko zapytałem, wiadomo jak dzisiaj jest.
Chcieliście udupić jednego z wysoko postawionych ludzi w szeregach tej organizacji. Zadajecie pytania na temat Melvin'a Woodlanda i szukacie na siłę ciała kobiety, którą sprzątnął... Oraz te żałosne spamowanie /kartoteka [id], by tylko nie wyszedł z gry. Jeżdżąc i węsząc na Glen Park'u możecie jedynie spotkać się z smakiem goryczy, bo nikt nie będzie gadał z gliną, w sytuacji, gdy ten szuka jego brata. Wymagacie od Nas strachu przed bronią, tym samym jakby nigdy nic pozjeżdżacie na osiedle GANGSTERÓW, gdzie zachowujecie się jak cwaniaki. No tak... CODE 0, sygnał na mumble i nic mi nie zrobią, heh. Jeżeli słyszysz "Je*ać psy", to możesz się domyśleć, że druga osoba odwzajemnia CI, że nie chce Ciebie widzieć na swoim osiedlu, inaczej wyciągnie z tego konsekwencje.
Chcieliście udupić jednego z wysoko postawionych ludzi w szeregach tej organizacji. Zadajecie pytania na temat Melvin'a Woodlanda i szukacie na siłę ciała kobiety, którą sprzątnął... Oraz te żałosne spamowanie /kartoteka [id], by tylko nie wyszedł z gry. Jeżdżąc i węsząc na Glen Park'u możecie jedynie spotkać się z smakiem goryczy, bo nikt nie będzie gadał z gliną, w sytuacji, gdy ten szuka jego brata. Wymagacie od Nas strachu przed bronią, tym samym jakby nigdy nic pozjeżdżacie na osiedle GANGSTERÓW, gdzie zachowujecie się jak cwaniaki. No tak... CODE 0, sygnał na mumble i nic mi nie zrobią, heh. Jeżeli słyszysz "Je*ać psy", to możesz się domyśleć, że druga osoba odwzajemnia CI, że nie chce Ciebie widzieć na swoim osiedlu, inaczej wyciągnie z tego konsekwencje.
Jak wyżej, nie wiem po co mi opisujesz swoje historie IC - co do kartoteki to już nie moja sprawa, ja byłem tam u Was maksymalnie trzy razy. Koniec tematu.
Odpowiedziałem na Twoje pytanie " Da się z Wami jakoś normalnie pograć/przejechać przez Waszą oś bez krzyczenia "jebać psy?" "hau hau?" ". Jeżeli ktoś jest w porządku, to i Ballas jest w porządku.

Popularny

Popularny
Ja tam gram w PD, mieszkam IC na Glen Parku i nie mam problemów jakichkolwiek z grą IC z Balluchami, miło mi się gra nawet jak czasem wyjde pospacerować po Jeziorku.
Ja tam gram w PD, mieszkam IC na Glen Parku i nie mam problemów jakichkolwiek z grą IC z Balluchami, miło mi się gra nawet jak czasem wyjde pospacerować po Jeziorku.
Można? Można.
W ogóle to jak można obrażać aktualne BALLAS?! Ja gram tylko w najlepszych organizacjach...

Popularny

Ss'y od Kubiszewa

Popularny

Kret, Ty bandyto. Veltrez gra czy w chuja działa? Elo pozdrówki.

Popularny
kreciu tak się wkręcił w ballaz, że po elblągu ze ziomeczkami lata już w purpurze
W jakich godzinach gracie najczęściej?
20:00-20:30W jakich godzinach gracie najczęściej?
kreciu tak się wkręcił w ballaz, że po elblągu ze ziomeczkami lata już w purpurze
Marne prowo ziomek
W jakich godzinach gracie najczęściej?
najczęściej o 20, a co chcesz wpaść na hg policjancie?
A no gra i siemanko
najczęściej o 20, a co chcesz wpaść na hg policjancie?
Chce.

Popularny

Użytkownik TheCreatiVe edytował ten post 19/03/2016 - 22:29
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych