Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Kręcąc się po Youtubie, wchodząc w kanał Smokeya, mogłeś zauważyć diss, który...**

diss smokey crips

• Please log in to reply
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 EARL ASHGAN1029 12/03/2016 - 21:55

EARL ASHGAN
  • Gracz

*
Popularny

**...został wypuszczony przed ósmą wieczorem, dzisiejszego dnia. Utwór został wykonany jako jeden z pierwszych amatorskich wejść młodego czarnucha z niebieskich bloków, w stronę weterana pochodzącego z drugiej strony kanałów - z Willowfield. W kawałku mogłeś usłyszeć wiele nieprzyzwoitych wyrazów, bluzgów, szczeniackiego zachowania.**

• Do góry
    • 22

#2 Królik 6979 12/03/2016 - 23:59

Królik
  • Gracz

*
Popularny

** Shannell siedząc wieczorkiem przy laptopie weszła na kanał swojego kuzyna Smokeya, jej uwagę przykuł tytuł jednego z filmików który zaraz włączyła i przesłuchała na koniec dodając sama do siebie: **

Co to się porobiło Smokey.. Thug dla Ciebie kiedyś ojcem i autorytetem a teraz to.. "Dwadzieścia takich fląder", no nieźle.. widocznie byłam jedną z nich. Może.. to dobrze, że wyjechałam..

** Przesłuchała klipu jeszcze raz przypominając sobie czasy gdy mieszkała na Sevilli, pod koniec filmiku uśmiechnęła się smutno do siebie niczym zakochana gówniara, wyłączyła stronę a potem laptopa. **

Użytkownik VVeronika edytował ten post 13/03/2016 - 00:00

• Do góry
    • 5

#3 Elitarny Evans135 13/03/2016 - 19:07

Elitarny Evans
  • Gracz

** Candela wbijając na youtube'y, przesłuchuje kawałek do końca, po czym odpala sobie joint'a i chilloutuje sobie dalej w chawirze. **

(jeden z punchy o niuni z jakiejś polskiej bitwy (chyba Filipka ale nie jestem pewien) oprócz tego to propsik)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: diss, smokey, crips

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych