Nazwa/link do konta globalnego: https://net4game.com...-milord-bajvad/
Powód nadania kary: Powodem nadania tak "surowej kary" że tak to ujmę, było moje głupie i dziecinne zachowanie. Opowiem, jak to było od początku. No to tak, jest sobie pierwszy wrzesień, nudzi mi się strasznie.. Ale tu coś nagle, co wyprowadza mnie z równowagi. Nie wiedzieć czemu, postanowiłem wejść na serwer i zacząć sobie strzelać do ludzi. Myślę, że to był powód nadania mi bana na wejście na serwer lecz nie wiem, dlaczego dostałem bana na forum, ponieważ na forum nikogo nie obraziłem, nic nie pisałem głupiego, ani nie hejtowałem ekipy, nic a nic.
Solidne wyjaśnienie: Otóż tak.. Od nadania kary minęło ponad.. Cztery miesiące. Przez ten czas, odpocząłem od gry. I po jakimś miesiącu, może dwóch. Zaczęło mi jej brakować, zacząłem żałować, że w tak głupi i dziecinny sposób, chciałem zrobić sobie przerwę. Bo przecież mogłem "nauczyć się silnej woli" ~Garrison2k15 , którego serdecznie pozdrawiam. Wracając do tematu. Chciałem po prostu przerwy w grze, lecz ja nie potrafię czegoś zostawić, gdy nie jestem na czymś zbanowany/zablokowany. Teraz, gdy już minęło dużo czasu, ogarnąłem się i chciałbym wrócić na globalne konto, a nie na jakiś MK grać i robić z siebie nie wiadomo jakiego Macieja Kowalskiego z Warszawy z modulowanym w modulatorze głosem. Mam kilka pomysłów na grę, lecz niestety nie mogę ich zrealizować, ponieważ ban na forum strasznie mi to utrudnia. Kolejną sprawą jest to, że nic nie zrobiłem nikomu na forum, nie wyzywałem nikogo, ani nic. Więc nie widzę większych powodów, żeby dalej mieć zbanowane konto globalne. A jednak, taka była wola Termita. Nie wiem, co jeszcze mógłbym napisać, żeby Was przekonać, do dania mi pierwszej i ostatniej szansy. Więc powiem tylko - przepraszam. Chciałbym także przeprosić tych, którym kiedyś zawadziłem w grze, tych, których potraktowałem chamsko.. I przede wszystkim tych, którym pierwszego września wbiłem BW z Deagla w środku centrum "dla zabawy", tak wiem, dziwnie to brzmi.. Ale stało się.
Pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt i
Szczęśliwego Nowego Roku, życzy:
Milord BajVad