Cześć.
W tym temacie chciałbym zaapelować od dwóch uśmierconych glównych postaci, PRZEZE MNIE.
Dlaczego uśmierciłeś te postacie?
*Najpierw uśmierciłem mniej aktywne postacie, następnie przystąpiłem do uśmiercenia dwóch głównych; Darrien Cooper oraz Stacy Williams. Postacie uśmierciłem z takiego powodu, iż próbowałem ciągle w tamtych czasach przekonać Administrację do dania mi ostatniej szansy (czyli zdjęcia blokady org), ale to nie wychodziło. Napisałem naprawdę sporo apelacji dot. tej kary, lecz Administracja ciągle odmawiała mi posłuszeństwa, próbowałem kontaktować się przez PW forumowe, lecz to nie dawało żadnego skutku. Nie miejący już sił, nadzieji... Niestety, namówiłem kolegę do tego, aby wbił mi BW i definitywnie zakończę grę z SAMP'em. Lecz nie spodziewałem się, że Administracja da możliwość świątecznej apelacji, do której na szczęście udało się przekonać do dania mi szansy, z czego bardzo się cieszę, jak i również dziękuję. W tej apelacji błagam ostateczny raz o zwrócenie mi dwóch postaci (i tak tam żadnych hajsów nie ma) ponieważ mam sentyment do tych dwóch postaci, na których sporo czasu przegrałem ze znajomymi, ciężko mi jest tak od nowa zaczynać grę, rozpoczynać charakter mojego czarnucha Darrien'a Cooper'a.
Jak wyobrażasz odgrywanie postaci po śmierci?
Na pewno nie będę zagrywał, że (fajnie by było) odblokujecie mi postać, że nic się nie stało. Będę chciał odegrać na moich postaciach, że miały poważny wypadek samochodowy, przez który wpadły w farmakologiczną śpiączkę i po kilku miesiącach ze strony lekarzy udaję się im z niej wybudzić. Gdzie jedna postać jest chora na chorobę XXX, a druga porusza się na wózku.
Dlaczego teraz raptownie apelujesz od CK?
Tak jak wyżej pisałem, nie grałem tutaj, jak miałem blokadę ORG i nie spodziewałem się, że zostanie Ona zdezaktywowana, kiedy zauważyłem temat, że będzie możliwość napisania świątecznej apelacji, przemyślałem sobie to na spokojnie i myślałem nad napisaniem poprawnej apelacji, kiedy mi się udało, przystąpiłem do drugiej apelacji, z której nie wiem co wyniknie.
Proszę ponownie i ostatni raz Administrację o spokojnie przeanalizowanie tej apelacji i naprawdę proszę o odzyskanie dwoch postaci:
~Darrien Cooper
~Stacy Williams
Przyznaję się, że to ja wbiłem CK i teraz bardzo tego żałuję.
Pozdrawiam i życzę rodzinnego ciepła przy wigilijnej kolacji.
//edit; Mam za chwilę kolację wigilijną, mam ogromną nadzieję, że Mikołaj na Święta odblokuje mi te dwie postacie. :ph34r:
Użytkownik slodki edytował ten post 24/12/2015 - 17:12

Temat jest zamknięty