Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono]Zachary Rogers

• Zamknięty Temat jest zamknięty
43 odpowiedzi w tym temacie

#41 RainbowParadise618 25/11/2015 - 15:41

RainbowParadise
  • Gracz

Ze skargą nie jestem zbytnio powiązany lecz z sytuacją, która miała wczoraj miejsce nie rozumiesz tego? Aż tak ciężko to sobie przyswoić?

Ale mi chodzi o jego masowy DM, a to z Tobą czy z nim to tylko dodatek dodany i tyle. Mi chodzi o /q i o massowy DM o godzinie 16:12 :) 

• Do góry
    • -1

#42 Don Ozzey402 25/11/2015 - 15:46

Don Ozzey
  • Gracz

Ale mi chodzi o jego masowy DM, a to z Tobą czy z nim to tylko dodatek dodany i tyle. Mi chodzi o /q i o massowy DM o godzinie 16:12 :)

Dobrze to wiem, lecz ja pisze o sytuacji po godzinie 16.42 gdy dostał AJ'ota, co się wtedy działo w barze bo to ja strzelałem i zarzuciłeś mu, że to ON właśnie do was strzelał co za tym idzie skłamałeś, dobra nie zamierzam więcej tutaj pisać, wyjaśniałem sytuacje która miała miejsce po AJ'ocie Chamberlaina i tyle. A tobie Wiewiórek radze się zastanowić i dać mu szansę odegrania i nie piszę tego dlatego, że go lubię czy coś, lecz dlatego, że w końcu przyjdzie kryska na matyska i może się tak zdarzyć, że ktoś tobie nie da właśnie też szansy, to jest tylko gra a nie jedno wielkie miejsce płaczu i udupiania, to nie są groźby tylko po prostu piszę jak może być, także pozdrawiam i wynoszę się z tematu.

• Do góry
    • 1

#43 Chamberlain 1245 25/11/2015 - 15:56

Chamberlain
  • Gracz

Ja jednak byłbym za ponownym odegraniem, jeżeli gość wyraża taką chęć. ;)

ColinZ, ja nie wiem co on miał, ja go chciałem okraść. + Po co mam odgrywać ponownie akcje z osobą która odwala od kilku dni wbiega do mojego lokalu i wbija każdemu BW na oślep? 
Popełnia na szeroką skalę MG, moja postać w innym skinie i w masce stała i wbił mu BW, bo wiedział jaki mam nick z czatu OOC. 
Więc ja bym tu prosił o karę dla owego Pana, nie robię tego by go uwalić itd. Tylko po to by poniósł konsekwencje swoich czynów. :)

Co ja mogę poradzić.. chcę odegrać u to bardzo wracałem chęci na /w również ale ta skarga jest by mnie udusić tylko po to broni się tym że nie wie co miałem.
  • Do góry
    • 2

#44 Sigem2511 25/11/2015 - 15:57

Sigem
  • Gracz
Odrzucam w takim razie.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych