Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:https://net4game.com...54-chamberlain/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:
Zachary Rogers
Opis sytuacji:
Więc siedząc sobie na parkingu zauważyłem, że oskarżony wchodzi do lokalu jakim jest Green Bar więc postanowiłem za nim pójść gdzie zobaczyłem jego prowokacje, gdzie krzyczał, że Green to gówno etc. Okej. Więc postanowiłem zamknąć drzwi i wezwać LSPD, po czym na słuchawce zawołałem ochrone naszą do lokalu, i pojawili się Kevin Blake oraz Yurii. Oczywiście plan miałem prosty, wklepać graczowi BW i mu pozabierać jakieś pierdółki bo wiem, że jest krupierem i, że miał hajsik na /pay, a strefa w której mieści się green bar umożliwia kradzieże, a prowokacje miałem. Wszystko było by fajnie, do pierwszej słuchawki. Nagle Zachary musiał gwałtownie iść przyafczyć i jak napisał, że będzie on afczył w barze. Okej, ale jak pojawił się Kevin oraz Yurii nagle dziwną metodą zniknął z lokalu dając /qs co omija system wypadania przedmiotów, ponieważ jeżeli ma 5 minut to po 10 minutach itemy mu nie wypadają. (sprawdzone). Więc wiedział, że nic nie straci i sobie dał /qs omijając akcje z nami.
Jest to już 2 akcja z owym graczem, że jak przychodzi co do czego to nagle znika, więc nie planuje ponownego odegrania akcji. Ponieważ nawet nie wiem co i ile miał czego itp.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Temat jest zamknięty