Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

N4G || SEVILLE AVENUE BLOCC CRIPS; #6969696969

#69 #db #crips akcjonus

• Please log in to reply
76 odpowiedzi w tym temacie

#41 EARL ASHGAN1029 14/08/2015 - 12:38

EARL ASHGAN
  • Gracz

Kolego, ja nie spinam po prostu reprezentuje .gns i czasem trzeba się pospinać, chociaż dla żartu albo żeby wyładować agresje ogólnie nic nie mam do ludzi z którymi się spinam bo robię to dla zdrowia a Ci co mnie znają to wiedzą że ja nigdy na poważnie nikogo nie wyzywam (Po za Golden Boy'em i jego kolegami) Tyleeeeeee hejtuuuuuuu :frantics:

To idź reprezentować te Twoje .gns gdzie indziej, z fartem.

• Do góry
    • 0

#42 Królik 6979 14/08/2015 - 12:48

Królik
  • Gracz

Kolego, ja nie spinam po prostu reprezentuje .gns i czasem trzeba się pospinać, chociaż dla żartu albo żeby wyładować agresje ogólnie nic nie mam do ludzi z którymi się spinam bo robię to dla zdrowia a Ci co mnie znają to wiedzą że ja nigdy na poważnie nikogo nie wyzywam (Po za Golden Boy'em i jego kolegami) Tyleeeeeee hejtuuuuuuu :frantics:

Ale widocznie większość osób Cię nie zna więc nie wiedzą czy na poważnie kogoś wyzywasz. A tak szczerze to i mało kogo to obchodzi czy Ty to bierzesz na poważnie czy też nie. 
Hejt? Gdzie Ty tu człowieku widzisz hejt? Bo ja aż specjalnie przeczytałam te trzy strony w poszukiwaniu hejtu i go nie znalazłam. Chyba, że mówisz o jakimś innym temacie, jeżeli tak to sorry.

Co do filmiku fałszywca no to props, lajk poszedł już wcześniej. 

• Do góry
    • 0

#43 Dexel351 14/08/2015 - 13:05

Dexel
  • Gracz

Widze, że w temacie jest dużo bólu dupy i masywnego płaczu o to - jakie to PD jest be. Widze też tutaj dużo spekulacji, co poradzić. Zrobiliście DB na kogoś, więc PD postanowiło to zakończyć - nie, nie było tam dwóch radiolek - jak to ktoś w komentarzach napisał, a przynajmniej cztery. Myślicie, że jeżeli prujecie kogoś na DB, to PD ma się zatrzymać, wyjść z radiowozu i bić brawo?

Spoiler

Co do filmiku, to fajnie obrobiony - jest git.

• Do góry
    • 1

#44 AkcjoNus6659 14/08/2015 - 13:14

AkcjoNus
  • Gracz

Widze, że w temacie jest dużo bólu dupy i masywnego płaczu o to - jakie to PD jest be. Widze też tutaj dużo spekulacji, co poradzić. Zrobiliście DB na kogoś, więc PD postanowiło to zakończyć - nie, nie było tam dwóch radiolek - jak to ktoś w komentarzach napisał, a przynajmniej cztery. Myślicie, że jeżeli prujecie kogoś na DB, to PD ma się zatrzymać, wyjść z radiowozu i bić brawo?

Spoiler

Nikt ode mnie nie płacze, więc kieruj te słowa do kogoś innego, ziomeczku. :)

'Myślicie że jeżeli prujecie do kogoś na db, to pd ma się zatrzymać, wyjść z radiowozu i bić brawo?' - Problem w tym, że nikt nie strzelał w stronę radiowozów, ale skoro ja zachowałem komentarz dla siebie to Ty też to zrób. :P

/A no i dziękuję.

Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 14/08/2015 - 13:24

• Do góry
    • 1

#45 NieMamNiczego524 14/08/2015 - 13:25

NieMamNiczego
  • Gracz

uważasz, że byliby skorumpowani dla krzaków? bo ja tak nie sądzę

Pozwoliłem ci mnie cytować?

Ty nie masz nic do gadania tutaj.

Ale o co Chodzi XD Przecież ja tylko mówię jak jest. A jeżeli Chodzi o "vgoda" to przecież przy uderzeniu radiolką w was to zabiera mu HP. Strzały mogły być niecelne, lub po prostu chujowa synchronizacja - podobnie jak u mnie było.

Wyjebanie w ścianę też mogło być nie celne, zapewne zadziałały mu poduszki dlatego nie zbiło mu hp  :lol:  :lol:

• Do góry
    • 2

#46 THE REAL DESTROY 1111 14/08/2015 - 13:27

THE REAL DESTROY
  • Gracz

Wyjebanie w ścianę też mogło być nie celne, zapewne zadziałały mu poduszki dlatego nie zbiło mu hp  :lol:  :lol:

Szynkers mój mistrz ^^

• Do góry
    • 0

#47 NieMamNiczego524 14/08/2015 - 13:28

NieMamNiczego
  • Gracz

Hmm, ciekawe, ale przecież mogliście wiedzieć, że 2 radiole i ranger, po 3 pidików w środku urządzają sobie patrol niedaleko El Corony. Przecież teraz patrole 9-osobowe są często spotykane na n4g - zwłaszcza, gdy akurat niedaleko ktoś strzela do czerwonych. No nic, filmik spoko. Latajcie dalej mordeczki :)

W sumie tutaj się z tobą zgodzę, przecież 5 radiolek jeździ obok siebie z zapakowanym autem gotowych na DB.

• Do góry
    • 0

#48 EARL ASHGAN1029 14/08/2015 - 13:28

EARL ASHGAN
  • Gracz

Masz jakiś kurwa problem?

Te słowo tyle hejtu napisałem sobie tak o, po prostu nie twierdze że tu jest hejt bardziej płacz o to że Req używa modyfikacji co widać tam w któreś sekundzie jak na vmaxie się wjebał w ścianę i nic mu się nie stało, ja w to nie wnikam a tematy mi się nie pomyliły koleżanko i też weź sobie jakąś pigułkę czy nie wiem idź ze swoim okresem gdzie indziej.

Przestań się mordo pluć, bo na dobre Ci to nie wyjdzie; nie mam zamiaru tworzyć gówno-burzy, więc po prostu Cie zleje, zawijaj wroty.

• Do góry
    • 0

#49 NieMamNiczego524 14/08/2015 - 13:31

NieMamNiczego
  • Gracz

Pozwoliłem Ci cytować moją osobę? I jak już nie mordo tylko Panie z szacunkiem kurwa.

''Pozwoliłem ci cytowac moją osobe'' xDDDDDDDDDDDDDDD

Japierdole tutaj taki się rozpierdol w temacie zrobił że wpadnie moderator to za majty nas złapie.

Szynkers mój mistrz ^^

No a kto inny nim nie może być.

• Do góry
    • 0

#50 Patryczeq101 14/08/2015 - 13:32

Patryczeq
  • Gracz
Dell. Pomyłka.

Do usuniecia.

Użytkownik Patryczeq edytował ten post 14/08/2015 - 13:34

• Do góry
    • 0

#51 THE REAL DESTROY 1111 14/08/2015 - 13:32

THE REAL DESTROY
  • Gracz

''Pozwoliłem ci cytowac moją osobe'' xDDDDDDDDDDDDDDD

Japierdole tutaj taki się rozpierdol w temacie zrobił że wpadnie moderator to za majty nas złapie.

No a kto inny nim nie może być.

Reprezentuje szynkersa, reprezentuje jotpe proste ;)

• Do góry
    • 0

#52 EARL ASHGAN1029 14/08/2015 - 13:35

EARL ASHGAN
  • Gracz

Pozwoliłem Ci cytować moją osobę? I jak już nie mordo tylko Panie z szacunkiem kurwa.

A kim ty jesteś, że potrzebuje na Ciebie jakieś pozwolenie? Zawijaj stąd, bo już oczy pieką, gdy czytam Twoje wypociny, nie mam zamiaru się kłócić, bo nie tędy droga.

• Do góry
    • 0

#53 NieMamNiczego524 14/08/2015 - 13:36

NieMamNiczego
  • Gracz

[quote name="NieMamNiczego" post="2824136" timestamp="1439555151"]Pozwoliłem ci mnie cytować?

Kim ty jesteś, że trzeba mieć pozwolenie na cytowanie ciebie? Kolejnym forumowym bidetem.

Kim jestem? Jestem z grupy anonimowych alkoholików.

//edit: A tak na poważnie to się odpierdol od mojej osoby bo nie mam ochoty się z tobą spinać.

Użytkownik NieMamNiczego edytował ten post 14/08/2015 - 13:39

• Do góry
    • 0

#54 AkcjoNus6659 14/08/2015 - 13:40

AkcjoNus
  • Gracz

Jak się nie zdało raz, drugi czy trzeci to się zabierało kanapki młodszym nie? Mimo że chodzili z Tobą do tej samej klasy, czytać biblie w sumie ciekawa lektura polecam Ci też to przeczytać podobno fajna lektura jak do gimnazjum dojdziesz za 4 lata to się dowiesz, mój hejt może mi wychodzi słabo ale przynajmniej nie jest on na zerowym poziomie.

Jestem Destory a potrzebujesz mojego zezwolenia bo ja tak uważam, jeśli mam stąd zwijać to po co mi odpowiadasz czasami pomyśl zanim coś napiszesz.

Zaczynasz mnie wkurwiać, śmiech na sali typie, zacytuj jeszcze 321523424 osób, wypieprzaj z mojego tematu - tam masz drzwi, jeżeli masz do nich jakiś problem to sobie na skype pogadajcie; narciarz.

• Do góry
    • 0

#55 Maaxy2126 14/08/2015 - 13:41

Maaxy
  • Gracz

no w koncu pobawiłeś sie efektem 3d lamusie, oby tak dalej :D

• Do góry
    • 0

#56 EARL ASHGAN1029 14/08/2015 - 13:43

EARL ASHGAN
  • Gracz

Jak się nie zdało raz, drugi czy trzeci to się zabierało kanapki młodszym nie? Mimo że chodzili z Tobą do tej samej klasy, czytać biblie w sumie ciekawa lektura polecam Ci też to przeczytać podobno fajna lektura jak do gimnazjum dojdziesz za 4 lata to się dowiesz, mój hejt może mi wychodzi słabo ale przynajmniej nie jest on na zerowym poziomie.

Jestem Destory a potrzebujesz mojego zezwolenia bo ja tak uważam, jeśli mam stąd zwijać to po co mi odpowiadasz czasami pomyśl zanim coś napiszesz.

Na pozwolenie to trzeba sobie zasłużyć pseudo-napinaczu, szukający 'spiny' by tylko poprawić sobie humor, jak to tam wcześniej napisałeś. Szkoda tracić na Ciebie czas, naprawdę. Jakiś pionek z .gns będzie mi stawiał warunki, poziom poniżej zera, trzymam się tego dalej - wyjazd.

• Do góry
    • 0

#57 Jarek_4 14/08/2015 - 13:47

Jarek_
  • Gracz

Filmik przyzwoity. Zatwierdzam. :D

• Do góry
    • 0

#58 Adi23 -2 14/08/2015 - 13:47

Adi23
  • Gracz

propsik  ;)

• Do góry
    • 0

#59 Królik 6979 14/08/2015 - 13:54

Królik
  • Gracz

*
Popularny

Masz jakiś kurwa problem?

Te słowo tyle hejtu napisałem sobie tak o, po prostu nie twierdze że tu jest hejt bardziej płacz o to że Req używa modyfikacji co widać tam w któreś sekundzie jak na vmaxie się wjebał w ścianę i nic mu się nie stało, ja w to nie wnikam a tematy mi się nie pomyliły koleżanko i też weź sobie jakąś pigułkę czy nie wiem idź ze swoim okresem gdzie indziej.

Myślałam, że stać Cię na coś lepszego niż "pojechać" dziewczynie na temat okresu ale przecież mogłam spodziewać się czegoś banalnego po Twoich durnych postach.. Więc czego ja oczekiwałam?
Co do okresu to nie trafiłeś kolego, skończył się dwa dni temu a skoro uważasz że moja wypowiedź była wywołana przez mój okres to nie chcesz zetknąć się ze mną podczas mojej menstruacji. Co do pigułek to podejrzewam, że ktoś inny ich tutaj nie wziął. Napisałabym to dosłownie ale szkoda mi kolejnej blokady postowania i tym bardziej na Ciebie.

Pisz do zarządu z propozycją żeby po w kliknięciu "cytuj" wysyłało specjalne pozwolenie czy dana osoba może zacytować Twoją wypowiedź czy też nie :lol:

@edit: akcjonus czekam na kolejny filmik bo ten jest git, wiadomo tylko tak bez przetrzymania poproszę. 

Użytkownik VVeronika edytował ten post 14/08/2015 - 13:58

• Do góry
    • 9

#60 BlackMen12476 14/08/2015 - 14:31

BlackMen12
  • Gracz

Spoiler

Zawsze wiedziałem, że z Ciebie będą ludzie (czyt. pidik) :)

Użytkownik BlackMen12 edytował ten post 14/08/2015 - 14:33

• Do góry
    • 0

#61 Szymeek3047 14/08/2015 - 15:31

Szymeek
  • Gracz

*
Popularny

pozwole sobie jeszcze raz zacytować, osobniku który ma najwięcej do gadania. 

ok film

• Do góry
    • 4

#62 Verter 1514 14/08/2015 - 16:38

Verter
  • Gracz

Ale burdel w temacie. Ale co prawda to prawda, dziwne jest to że 4 radiowozy wypakowane na DB jechały akurat kiedy Wy wyjeżdżaliście. Spoko nutka i produkcja. (Fajny efekt przy walnięciu w ściane) :D

• Do góry
    • 0

#63 seasonek381 14/08/2015 - 16:55

seasonek
  • Gracz

Derby PD są najlepsze, najbardziej je kocham - jak leci radiola na v-max i wpierdala się w kogoś...

Niee, jedyne co stwierdziłem, to tyle, co widać na filmiku (czyt. 9 osób w 3 radiolkach obok siebie)

JB; to był przypadek, zrozum - za każdym razem tak jest....

Spoiler

Kilka miesięcy temu miałeś taki sam ból dupy w stronę FBI i PD, a teraz znalazł się PRAWILNY PIDIK.

• Do góry
    • 0

#64 NieMamNiczego524 14/08/2015 - 17:21

NieMamNiczego
  • Gracz

Derby PD są najlepsze, najbardziej je kocham - jak leci radiola na v-max i wpierdala się w kogoś...

Kilka miesięcy temu miałeś taki sam ból dupy w stronę FBI i PD, a teraz znalazł się PRAWILNY PIDIK.

Nie grasz w cripsach to nie wiesz ile jest tych ''przypadków''.

pozwole sobie jeszcze raz zacytować, osobniku który ma najwięcej do gadania. 

ok film

Dobra napisz kolejny komentarz i poproś o 5 lajków, mówiłem ci abyś mnie nie cytował.

• Do góry
    • -3

#65 Szymeek3047 14/08/2015 - 19:38

Szymeek
  • Gracz

Dobra napisz kolejny komentarz i poproś o 5 lajków, mówiłem ci abyś mnie nie cytował.

A więc pisze, nie prosiłem się o lajki - one same przychodzą, przyjacielu. 

/powiem Ci akcjonus, że fajna nutka nawet 

• Do góry
    • 1

#66 Patryczeq101 14/08/2015 - 20:07

Patryczeq
  • Gracz

Tak bloods ma układy z pd, jak gdzieś jedzie to mówi pd żeby ich osłaniali, a jak jadą na dm to wolaja pd zeby jechali naprawiać wozy. -.-
  • Do góry
    • 0

#67 Anonnymous 1400 14/08/2015 - 21:05

Anonnymous
  • Gracz

No super kumplu.

• Do góry
    • 0

#68 Chudy_722 14/08/2015 - 21:41

Chudy_
  • Gracz

*
Popularny

Tak bloods ma układy z pd, jak gdzieś jedzie to mówi pd żeby ich osłaniali, a jak jadą na dm to wolaja pd zeby jechali naprawiać wozy. -.-

Nie wiem co wy wszyscy macie do tego bloods. IC sobie rady nie dajecie tu musicie hejtowac na forum, czysty przypadek, ze PD jechalo tamtedy. Poza tym jak jest strzelanina to PD ma na radiu "strzelanina" gdzies tam.
  • Do góry
    • 3

#69 Patryczeq101 14/08/2015 - 21:43

Patryczeq
  • Gracz

Nie wiem co wy wszyscy macie do tego bloods. IC sobie rady nie dajecie tu musicie hejtowac na forum, czysty przypadek, ze PD jechalo tamtedy. Poza tym jak jest strzelanina to PD ma na radiu "strzelanina" gdzies tam.

Źle mnie zrozumiałeś, mój post w całości opierał się na ironi, ponieważ sam gram w bloods. :)
  • Do góry
    • 0

#70 Chudy_722 14/08/2015 - 21:46

Chudy_
  • Gracz

*
Popularny

Źle mnie zrozumiałeś, mój post w całości opierał się na ironi, ponieważ sam gram w bloods. :)

No spoko, ale teraz nie chodzi tylko o twoj post, tak bedzie juz chyba zawsze. Bloods zrobi jakis najmniejsz blad to juz leca skargi z kazdej strony, zeby tylko udupic. Juz chyba kazdemu sie to znudzilo.
  • Do góry
    • 3

#71 AkcjoNus6659 14/08/2015 - 23:03

AkcjoNus
  • Gracz

No spoko, ale teraz nie chodzi tylko o twoj post, tak bedzie juz chyba zawsze. Bloods zrobi jakis najmniejsz blad to juz leca skargi z kazdej strony, zeby tylko udupic. Juz chyba kazdemu sie to znudzilo.

Nikt z mojej organizacji nie udupia ich na siłę, więc puszczasz słowa na wiatr. Na forum staram się ograniczyć gówno-burze do minimum, bynajmniej przez osoby, które u mnie grają. ;)

• Do góry
    • 0

#72 Chudy_722 14/08/2015 - 23:10

Chudy_
  • Gracz

*
Popularny

Nikt z mojej organizacji nie udupia ich na siłę, więc puszczasz słowa na wiatr. Na forum staram się ograniczyć gówno-burze do minimum, bynajmniej przez osoby, które u mnie grają. ;)

Ja nie mówiłem przeciez ze z Twojej organizacji. Jak jeszcze byly Lordsy to juz bylo tylko szukanie co bloods lub Lords zrobiło niezgodnie z regulaminem i pisanie skargi.
  • Do góry
    • 3

#73 Dvmian692 14/08/2015 - 23:12

Dvmian
  • Gracz

jak zrobić efekt z 0;29? wyjaśnisz, albo coś? :D

@film kozak, props.

• Do góry
    • 0

#74 PAN KOSZMAR644 15/08/2015 - 00:29

PAN KOSZMAR
  • Gracz

props

• Do góry
    • 0

#75 BlazeY957 15/08/2015 - 10:39

BlazeY
  • Gracz

W końcu to Cripsy niszczo bluds jak kiedyś w ESBC a nie na odwrót.

• Do góry
    • 0

#76 PKacper933 15/08/2015 - 11:35

PKacper
  • Gracz
No no akcjonus, dobra nuta.
  • Do góry
    • 0

#77 Miejski Sort aka KRIME X3230 15/08/2015 - 13:23

Miejski Sort aka KRIME X3
  • Gracz

Ale o co Chodzi XD Przecież ja tylko mówię jak jest. A jeżeli Chodzi o "vgoda" to przecież przy uderzeniu radiolką w was to zabiera mu HP. Strzały mogły być niecelne, lub po prostu chujowa synchronizacja - podobnie jak u mnie było.

Taa, zabrało mu HP nie po uderzeniu w nich tylko po trafieniu go z broni.

Co do uderzenia w sciane w 0:46 to pewnie odegrał /do Otarcie nikomu nic nie jest. Film gites, ale zarząd powinien wprowadzić tutaj zasadę taką jak na konkurencji na mta, że pościg trwa do BW lecz przy mocniejszych uderzeniach takich jak tutaj na filmie lub z uderzeniem w drugi pojazd przy predkości powyżej 50km/h trzeba odegrać, a nie potem się pulkać do siebie na forum kogo wina itp.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: #69, #db, #crips, akcjonus

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych