https://youtu.be/vPtJgbEQRJs
film dla ludzi o mocnych rękach, pozdrawiam legnice
lol i te wasze dislajki herosi - już widze jak którykolwiek z was łapie się do pomocy i jej pomaga XD
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 19/12/2016 - 18:59

Popularny
https://youtu.be/vPtJgbEQRJs
film dla ludzi o mocnych rękach, pozdrawiam legnice
lol i te wasze dislajki herosi - już widze jak którykolwiek z was łapie się do pomocy i jej pomaga XD
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 19/12/2016 - 18:59
pomuglbys a nie.
pomuglbys a nie.
jak się nie potrafi alkoholu pić, to się tego nie robi xd
Jak tam wpadnę do Legnicy, to też będziesz tak śmigał po Wojaczku xDDDDDDDDDDDD
Daje Ci godzinke na usuniecie calego materialu, inaczej zabieram sie za pisanie wniosku o popelnieniu przestepstwa (art 81 p 1)
nie trać godziny prawniś
Jak tam wpadnę do Legnicy, to też będziesz tak śmigał po Wojaczku xDDDDDDDDDDDD
czekam nadal :v
Widać, że animacje wgrane ma. Ja bym zbanował.
Widać, że animacje wgrane ma. Ja bym zbanował.
ewidentnie
No ale kobiecie to mogłeś pomóc. Nie zawsze akcjonus alkohol jest wytłumaczeniem Ci powiem - tzn nie raz jest tak pijesz w ciepłym, wychodzisz na dwór, wracasz do ciepłego i znowu na dwór i sieka w pizdu nawet jak dużo nie wypijesz więc może tutaj tak samo było jakby to był gościu to jeszcze ale to kobieta... no bynajmniej ja bym tak zrobił. Powodzenia!
Co do tego aby nie piła to racji masz ale człowiek też musi od czasu do czasu się odstresowwać ;p
Użytkownik Klasyczny Maju edytował ten post 19/12/2016 - 20:12
No ale kobiecie to mogłeś pomóc. Nie zawsze akcjonus alkohol jest wytłumaczeniem Ci powiem - tzn nie raz jest tak pijesz w ciepłym, wychodzisz na dwór, wracasz do ciepłego i znowu na dwór i sieka w pizdu nawet jak dużo nie wypijesz więc może tutaj tak samo było
jakby to był gościu to jeszcze ale to kobieta... no bynajmniej ja bym tak zrobił. Powodzenia!
Co do tego aby nie piła to racji masz ale człowiek też musi od czasu do czasu się odstresowwać ;p
sęk w tym że nie pierwszy raz widze ją w takim stanie x] w tym tygodniu XD
sęk w tym że nie pierwszy raz widze ją w takim stanie x] w tym tygodniu XD
to zmienia postać rzeczy.
Człowiek nie wielbłąd. Pić musi
wódka była pita

Popularny
biedna dama, a ty chamie mogłeś jej pomóc.... szacunek do kobiety... puść sobie lepiej popusia dla prawdziwych dam i przemyśl swoje bezczelne, bezwstydne zachowanie młody obywatelu rzeczypospolitej polskiej. Bo mój pradziadek nie o taką polske walczył.
No ale kobiecie to mogłeś pomóc. Nie zawsze akcjonus alkohol jest wytłumaczeniem Ci powiem - tzn nie raz jest tak pijesz w ciepłym, wychodzisz na dwór, wracasz do ciepłego i znowu na dwór i sieka w pizdu nawet jak dużo nie wypijesz więc może tutaj tak samo było
jakby to był gościu to jeszcze ale to kobieta... no bynajmniej ja bym tak zrobił. Powodzenia!
w pełni popieram mojego dużego kolege
biedna dama, a ty chamie mogłeś jej pomóc.... szacunek do kobiety... puść sobie lepiej popusia dla prawdziwych dam i przemyśl swoje bezczelne, bezwstydne zachowanie młody obywatelu rzeczypospolitej polskiej. Bo mój pradziadek nie o taką polske walczył.
w pełni popieram mojego dużego kolege
XD globus ty chyba chcesz dostac strzala pod heliosem
XD globus ty chyba chcesz dostac strzala pod heliosem
a poprosiłbym
Zamiast pomóc tej starszej pani, to gimbusy nagrywają i się z tego śmieją. Do czego ta młodzież zmierza.... Poczekaj aż ty będziesz w wieku tej pani wypijesz piwo i wpierdoliwszy się do rowu z szambem zostaniesz wyśmiany przez jakiegoś innego szczeniaka. Nie pochwalam takiej twojej postawy!!
Zamiast pomóc tej starszej pani, to gimbusy nagrywają i się z tego śmieją. Do czego ta młodzież zmierza.... Poczekaj aż ty będziesz w wieku tej pani wypijesz piwo i wpierdoliwszy się do rowu z szambem zostaniesz wyśmiany przez jakiegoś innego szczeniaka. Nie pochwalam takiej twojej postawy!!
Ty, bo wczoraj straciłeś tą broń i zobaczyłeś film, jak was tam rozkładamy, to teraz mi będziesz śmigał i pajacował w każdym temacie? Nie pytałem Cię o to co pochwalasz, nie prosiłem Cię o wróżbę, a teksty typu gimbus, czy szczeniak to zachowaj se dla kolegów, bo my nimi nie jesteśmy.
Jak ona to chyba po alkocholu jest.
Jak ona to chyba po alkocholu jest.
Halne wiatry w Legnicy wieją i niestety starsze osoby nie dają rady utrzymywać się na nogach.
XDD
Hyde Park →
Zabawy i trwałe tematy na forum →
Tak czy nie?Napisany przez Adrianeekk , 28/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Mody nie działająNapisany przez Dawidekson, 09/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Kękę - Nic już nie muszę prod. Kubi ProducentNapisany przez Szymon25 , 01/03/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam]Ludzi do gierkiNapisany przez FeeQ , 22/11/2018 |
|
|
||
horde
Hyde Park →