Imię i nazwisko: Jimmy McCarthy
Numer telefonu: 574-15-39
Numer konta bankowego: 80462138
Doświadczenie w tej branży: Uważam, że moje doświadczenie w zawodzie taksówkarza, jest ponad przeciętnego. Mój ojciec był taksówkarzem w Las Venturas, więc za dzieciaka brał mnie na przejażdzki taksówką. Oprócz doświadczenia w kierowaniu, mam też spore do przekonywania klienta, aby zawsze wybierał linie Lone Star Cab i, żeby wyszedł z samochodu z uśmiechniętą miną.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta Los Santos: Mieszkam od kilku lat w Los Santos i doskonale znam każdy zakamarek tego miasta.
Akceptuje... kolega wpadł juz IG do nas.
Część IC
Imię:Brett
Nazwisko:Rodriguez
Data urodzenia:1995
Czy posiadasz prawo jazdy: Tak
Numer telefonu:5718767
Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Jestem Bardzo uprzejmy i cierpliwy dobrze traktuje swoje auto i nigdy się nie spóźniam do pracy
Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Uważam że odpowiednie traktuje klientów.
Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję.
Nie biorę żadnych leków. Nie choruję na Lokomocję
Część OOC
Imię:Piotr
Link do Konta Globalnego:http://net4game.com/...iter2704potrek/
Imie i nazwisko: Harold Barker
Numer telefonu: Narazie nie posiadam
Numer konta bankowego:---
Doświadczenie w tej branży:Byłem kierownikiem w Energy Taxi dopóki nie upadła
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: 9/10
Odrzucam. Poprawcie podania.
((IC))
Imie i nazwisko: Anthony Donato
Numer telefonu: 5758110
Numer konta bankowego: 80470743
Doświadczenie w tej branży: Na poprzednich 2 serwerach roleplay pracowałem jako taksówkarz , niestety obydwa serwery są zamknięte.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Los Santos znam dobrze , ponieważ często jeżdże od jednego obiektu do drugiego .
((IC))
Imie i nazwisko: Yuudai Stevens
Numer telefonu: 5748027
Numer konta bankowego: 80469755
Doświadczenie w tej branży: Były kierowca Low Taxi, Special Taxi oraz Romans Taxi. Pracownik miesiąca, low taxi.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Bardzo duża, 9/10. 
((IC))
Imie i nazwisko: Hitari Yamasaki
Numer telefonu: 574-74-92
Numer konta bankowego: 80469690
Doświadczenie w tej branży: Doakonale prowadze i nie mam z tym problemów 
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Znam je bardzo dobrze dużo po nim jezdze 
Imię i nazwisko: Alessandro Rapetti
Numer telefonu:5729380
Numer konta bankowego:80467874
Doświadczenie w tej branży:Przejechałem już sporo, ale nie w taxi. Na codzień rozwoże paczki, więc mam pojęcie o dostarczaniu. Jestem zarządcą w Orange GYM oraz kelnerem w Buon Appetito, więc mam kontakt z ludźmi i to dość dobry oraz znam komendy. Jestem dość aktywnym użytkownikiem. Za wszelką cenę próbuje się dostać do TAXI, ale w większości nie ma kierownika ( nie jest online) i nie mają samochodów, ale widzę, że wasza firma jest bardzo zadbana i bardzo mi na niej zależy.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta w Los Santos: Tak jak wcześniej pisałem, zwiedziłem trochę rozwożąc paczki, dlatego uważam, że miasto znam dosyć dobrze.
Imie i nazwisko: Charlie Diaz
Numer telefonu: 2951678
Numer konta bankowego: 80238037
Doświadczenie w tej branży: Dosyć spore jeżeli chodzi o prowadzenie samochodu (397km wyjeździłem). Pracowałem w wielu miejscach także w firmie taksówkarskiej, niestety właściciel krótko mówiąc ociągał się z wypłatami a mi pieniądze były potrzebne.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Myśle że dobrze znam Los Santos. Często włóczę się po mieście pieszo czy na rowerze.
((IC))
Imie i nazwisko: Kaylie Zumbo
Numer telefonu: 5697733
Numer konta bankowego: 80464846:
Doświadczenie w tej branży: Od małego chciałam zostać taxówkarką lecz mój tata zawsze chciał abym została lekarzem... A wiec jeździc uczyłam się od małego i zawsze spełniam życzenia moich klientów szanuje czarnych i białych. Mój dziadek zginął jak jakiś idiota wiózł go taxówką i teraz chce udowodnić każdemu ze jestem lepsza taxowkarka od tego idioty!
Jak oceniasz swoją znajomość miasta Los Santos: Zwiedziłam całe miasto Los Santos! Wszystkie zakamarki oraz ślepe uliczki wiec wiem gdzie jechac a gdzie nie!
Imię i nazwisko: Julian Alvino
Numer telefonu: 574-16-73
Numer konta bankowego: 80468824
Doświadczenie w tej branży: Uważam że jestem dobry w tym zawodzie, pracując kiedyś w firmie taksówkarskiej w San Fierro klienci nigdy nie narzekali na moją jazdę, do tego zawoziłem ich szybko nie łamiąc przepisów. Praktycznie każdy klient wychodził z mojej taksówki z lekkim uśmiechem na twarzy. Niestety firma upadła, a do Los Santos przeprowadziłem się gdyż chciałem zacząć życie od nowa. Ta firma była moim życiem, dlatego chodziłem smutny i przygnębiony. Mam nadzieję że dostanę się do waszej firmy taksówkarskiej, postawiło by mnie to na nogi.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta Los Santos: Według mnie 8/10, zresztą jeśli nie wiedziałbym klient może skorzystać z nowoczesnego GPSa.
Akceptuje.