Imie i nazwisko: Jordy Harrison
Numer telefonu:5145087
Numer konta bankowego:80149052
Doświadczenie w tej branży:Nie mam praktycznie żadnego doświadczenia w taxi, ale gram już trochę na serwerze, znam podstawowwe komendy i mam pojęcie o grze.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Znam je całkiem dobrze, często wyjeżdżam poza centru i jeżdzę po całym LS
((IC))
Imie i nazwisko:
Felipe IstominNumer telefonu:
5714252Numer konta bankowego:
80466317Doświadczenie w tej branży:
Jak jeszcze mieszkałem w Polsce Jezdziłem dużo w Taxi i pracowałem jako nauka jazdy.Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos:
Znam je całkiem dobrze jeżdrze po całym LS ,często wyjeżdrzam po za centrum i znam ja dobrze .
IMIĘ I NAZWISKO - Benjamin Kubota
NUMER TELEFONU - 5720784
NUMER KONTA BANKOWEGO - 80466993
DOŚWIADCZENIE W TEJ BRANŻY - Bez doświadczenia w tej branży, lecz mam przyjemność poruszania się pojazdem prywatnym od dłuższego czasu. Zawożę często znajomych za drobną opłatą na jakąś imprezę, uroczystość, przyjęcie. Potrafię obsłużyć limiter. Mam ważne prawo jazdy oraz znam na pamięć każdą ulicę w Los Santos jak i na jego obrzeżach Red County, Las Venturas itp. położone tereny w naszym stanie San Andreas. Pochodzę stąd, wychowywałem się w Los Santos. Pracuje również obecnie jako barman, kasjer oraz menager w jednej z siłowni. Myślę, że moje dotychczasowe osiągnięcia pozwolą na pracę w tej firmie.
JAK OCENIASZ SWOJĄ ZNAJOMOŚĆ MIASTA LOS SANTOS? - 10/10
Imie i nazwisko: Dane Alvarez
Numer telefonu: 4429473
Numer konta bankowego:80316956
Doświadczenie w tej branży: Witam, jestem byłym pracownikiem jednej z bardziej znanych i kultowych koroporacji taksówkarskich w mieście. Zwolniłem się tam na własne życzenie. Pracowałem w wielu korporacjach, ale ta jedyna daje mi tak dużą możliwość rozwoju.
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos: Znam praktycznie w 100%
Akceptuje. Wieczorkiem zadzwonię na telefon ic.
((IC))
Imie i nazwisko:Warren Arca
Numer telefonu:5704980
Numer konta bankowego:80465444
Doświadczenie w tej branży:bardzo dobre
Jak oceniasz swoją znajomość miasta los santos:dobre
Odrzucam. Możesz spróbować jeszcze raz