Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP]Davin Collins

samp raport

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 _Req_238 11/07/2015 - 20:28

_Req_
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...giet-za-8-dych/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Davin Collins

Opis sytuacji: Graliśmy bez krupiera, wyrzuciłem więcej oczek, po czym osobnik wybiegł z budynku, po zapytaniu go na /w czy zamierza oddać pieniądze odpisał, że po to są kasyna żeby bezpiecznie grać. Nie proszę o zwrot pieniędzy, lecz o to aby ukarać owego gracza.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Dixonek1660 11/07/2015 - 20:47

Dixonek
  • Zasłużony

Okej, powiadom go. ;)

• Do góry
    • 0

#3 giet za 8 dych2 11/07/2015 - 21:42

giet za 8 dych
  • Gracz

Ok. Nie ma co ukrywać, rzeczywiście tak było. :P Koleś sam z początku chciał mnie ochujać, finalnie dając mi należną gotówkę, ja jednak go oszukałem i pomyślałem, że to dozwolone - w końcu są kasyna z których powinniśmy korzystać, a w realnym świecie bez krupiera można oszukać daną osobę, więc nie widzę problemu. :D Nie będę już odpowiadał, bo nie i tyle - napisałem mają wizję na ten temat i jeśli macie zamiar mnie ukarać za to no to luźno. :P 

• Do góry
    • 0

#4 ICASEY 1059 11/07/2015 - 21:48

ICASEY
  • Gracz

Nic nie wnosi mój post do temu, usuwać - nie karać. Kolega jak grał o 40 kafli z typkiem, który przegrał i nie potrafił się z tym pogodzić, to oczywiste, że mu ich nie dał. Kolega wysywał raporty, pisał do GM'ów, a wszyscy to samo; To jest gra IC, to Wy uważajcie z kim gracie, tyle mam do powiedzenia; cześć.

• Do góry
    • 0

#5 giet za 8 dych2 11/07/2015 - 21:49

giet za 8 dych
  • Gracz

Nic nie wnosi mój post do temu, usuwać - nie karać. Kolega jak grał o 40 kafli z typkiem, który przegrał i nie potrafił się z tym pogodzić, to oczywiste, że mu ich nie dał. Kolega wysywał raporty, pisał do GM'ów, a wszyscy to samo; To jest gra IC, to Wy uważajcie z kim gracie, tyle mam do powiedzenia; cześć.

Czasy się zmieniają, pewnie ja wyłapię kare, bo nie ma żadnej wzmianki o jakiś zmianach zasad, a jednak zaszła. :)

Użytkownik giet za 8 dych edytował ten post 11/07/2015 - 21:49

• Do góry
    • 0

#6 ICASEY 1059 11/07/2015 - 21:50

ICASEY
  • Gracz

Nie powinieneś wyłapać żadnej kary, bo nikt z ekipy nie wspomniał o tym, że teraz jest to niedozwolone i trzeba oddać hajs nie grając z krupierem.

• Do góry
    • 2

#7 Dixonek1660 11/07/2015 - 21:54

Dixonek
  • Zasłużony

Davin Collins - Oszust + Klątwa (90 dni) - Oszustwa w kasynie

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: samp, raport

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych