Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Rozwalone auto przez bug lub czitera?

cziter auto

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Buleczkowy — 1 25/06/2015 - 13:20

Buleczkowy
  • Gracz

Witam, jeździłem z kolegami na paczki, czekałem aż jeden z nich dostarczy paczke pod drzwi, nagle obróciło moim autem i pobliskim sabre o 90 stopni i HP obu pojazdów spadło do 282.0... Nie wiem co to było, jednakże ja tylko stałem wozem, który jest firmowy, teraz trzeba go naprawić. Przecież ja tylko stałem, silnik był nawet zgaszony. Świadkiem jest Cristiano Torres, który również był zdziwiony tą sytuacją. Poniżej zamieszczam screen'y.

j5Vk2us.jpgoM8sgI6.jpg

Proszę administrację o pomoc jak i naprawę samochodu. Nie został on zniszczony z mojego powodu, tylko z winy skryptu bądź osoby niechcianej na serwerze. Tudzież prawdopodobnym powodem jest powód skryptu, antyczit jest dopracowany na ostatni guzik. Z góry dziękuję za odpowiedź i reakcję. Pozdrawiam.

Użytkownik Buleczkowy edytował ten post 25/06/2015 - 13:22

• Do góry
    • 0

#2 NieMamNiczego — 524 25/06/2015 - 16:39

NieMamNiczego
  • Gracz

Mamy to samo z autem ale niby komuś się holowania zbugowało, uważam że ktoś niszczy każdemu złośliwie auta bo znalazł buga w systemie.. 

• Do góry
    • 0

#3 Buleczkowy — 1 26/06/2015 - 10:41

Buleczkowy
  • Gracz

Samochód naprawiłem sam, nie mam tygodnia żeby czekać na choćby odpowiedź.

• Do góry
    • 0

#4 Fil — 1573 27/06/2015 - 09:16

Fil
  • Gracz

Nie dostaniesz zwrotu pieniędzy IC, ani nic z tych rzeczy raczej. Najprędzej, gdybyś miał jakieś zdjęcie z działań czitera - zostałby on pewnie ukarany. A tak, to te ss'y nic nie udowadniają.

• Do góry
    • 0

#5 Buleczkowy — 1 27/06/2015 - 18:34

Buleczkowy
  • Gracz

Nie dostaniesz zwrotu pieniędzy IC, ani nic z tych rzeczy raczej. Najprędzej, gdybyś miał jakieś zdjęcie z działań czitera - zostałby on pewnie ukarany. A tak, to te ss'y nic nie udowadniają.

Wiem, dlatego sam naprawiłem, a administracja niech ma świadomość, że zmarnowała moje 4 godziny na /duty.

• Do góry
    • 0

#6 Fil — 1573 27/06/2015 - 18:35

Fil
  • Gracz

Wiem, dlatego sam naprawiłem, a administracja niech ma świadomość, że zmarnowała moje 4 godziny na /duty.

Niby gdzie tu wina administracji? Byles w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze, no zdarza sie. ;p
  • Do góry
    • 0

#7 Buleczkowy — 1 27/06/2015 - 19:23

Buleczkowy
  • Gracz

Niby gdzie tu wina administracji? Byles w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze, no zdarza sie. ;p

Wina skryptu, skoro ma luki ;P.

• Do góry
    • 0

#8 Fil — 1573 27/06/2015 - 19:25

Fil
  • Gracz

Wina skryptu, skoro ma luki ;P.

Nic nie jest idealne. SAMP nie pozwala na nie wiadomo jakie rozbudowanie antycheata.
  • Do góry
    • 0

#9 Brodi28 — 34 01/07/2015 - 19:34

Brodi28
  • Gracz

znajomy miał ten sam problem a on tkwi we właśnie zbugowanym cholowaniu auta na lince ten system cholowania musi być koniecznie naprawiony bo nawet jadący gracz za pojazdem nie ma żadnej świadomości o tym że gracz przed nim choluje auto bo często jest tak że auto cholowane zbaguje się w punkcie podczepienia go , Pozdrawiam i mam nadzieje że coś pomogłem 

• Do góry
    • 0

#10 Termit — 2394 13/07/2015 - 22:27

Termit
  • Gracz

Wina nie leży po naszej stronie, a ty pewnie kłamiesz. Gdyby pojazd poruszył się, kiedy masz zgaszony silnik to dostałbyś kicka.

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: cziter, auto

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych