Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Blokada pisania] All about Termit

hejt gracza

• Zamknięty Temat jest zamknięty
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 14:45

Pixos De Blood
  • Gracz

*
Popularny

Siemanko. Wczoraj podczas sprzeczki z Wercia dowiedziałem się, że dostała blokade postowania na 60 dni, do tego 3 warnpointy. VVeronika i hejt? Wolne żarty. Przedstawiam poniżej zdjęcie rzekomego hejtu w statusie.

Spoiler

Spoiler

Na załączonym zdjęciu brakuje dwóch wypowiedzi Weroniki i jednej odpowiedzi Huntera w statusie Zatsa, ktory byl inicjatorem samego statusu;

Spoiler

Pytanie brzmi, jak można nazwać regulaminowe wytykanie czyjegoś MK za hejt na drugiego gracza? Nakazuje sie tolerowania tego zjawiska? Moze wysmiewanie jest rodzajem hejtu? Czyzby Termit ze swoja ironia na statusie tez hejcil? Czy to jest termitowe 'agressive behaviour', lol? Prosilbym o Papryka o sprostowanie, a nizej zalacze wolne tlumaczenie slowa hejt:

Spoiler

Oczywiście temat pisze w swoim imieniu, dla ścisłości.

• Do góry
    • 25

#2 tabula_rasa 1549 24/05/2015 - 14:49

tabula_rasa
  • Gracz

*
Popularny

Co tu mówić, albo komuna wkrada się na serwer, albo ktoś zrobił błąd - do którego czas się przyznać.

• Do góry
    • 10

#3 jestemkimjestem -12 24/05/2015 - 14:50

jestemkimjestem
  • Gracz

#free #WERCIA                          /////nequ

• Do góry
    • 2

#4 Uśmiech419 24/05/2015 - 15:01

Uśmiech
  • Gracz

*
Popularny

Do którego czas się przyznać.

:thumbsup: , proszę o odblokowanie pisania dla kobiety.

• Do góry
    • 3

#5 Tabulator 239 24/05/2015 - 15:02

Tabulator
  • Gracz

To już nie pierwsza taka kara że administracja myli pojęcie hejtu i do tego banuje nieodpowiednią osobę. Do tego już trzeba się przyzwyczaić bo postem dużo tu nie zdziałasz i tak to zleją albo napiszą że blokada jest słuszna (a nie jest, polecam okulary).

• Do góry
    • 1

#6 rich homie grzybix2445 24/05/2015 - 15:06

rich homie grzybix
  • Gracz

Warnpointy za handel itemami z CS:GO też dają, to wiesz.

Użytkownik SOUTHS1DER edytował ten post 24/05/2015 - 15:06

• Do góry
    • 0

#7 Vugieboogie140 24/05/2015 - 15:19

Vugieboogie
  • Gracz

Dla mnie to nie jest hejt, o wiele gorsze hejty idą na forum i dostają ludzie mniejsze kary. Moim zdaniem takie coś powinno być nagrodzone maksymalnie warnem a nie karą. Jeżeli ktoś odebrał to jako hejt to normalnie powienien zwrócić uwage. Powodzenia w apelacji.

• Do góry
    • 0

#8 Verter 1514 24/05/2015 - 15:32

Verter
  • Gracz

Weronika? Hejt? Wolne żarty - Patryk widocznie popełnił błąd. Wolność słowa dla kobiety! 

• Do góry
    • 2

#9 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 17:07

Pixos De Blood
  • Gracz

Tutaj przyklad kary jaka otrzymalem jak nie wspomnialem nikomu o MK mojego mistrza;

13/05/2012 - 19:31
bullet_star.png Bartosz Misiek Ramon Castro
Blokada org. przestępczych Nie zglosil administracji, ze lojd jest na serwerze.
UKRYTY SA-MP Dezaktywowana przez Black Mafia Family
  •  
13/05/2012 - 19:32
bullet_star.png Bartosz Misiek Ramon Castro
Klątwa Nie zglosil administracji, ze lojd jest na serwerze.
UKRYTY SA-MP Dezaktywowana przez Black Mafia Family

Moim zdaniem takie coś powinno być nagrodzone maksymalnie warnem a nie karą. Jeżeli ktoś odebrał to jako hejt to normalnie powienien zwrócić uwage.

Powodzenia w apelacji.

Co chcesz nagradzać warnem XDDD czy może XDDDDDDDDD?

To nie jest apelacja, kare trzeba zdjąć albo przyznać się do złej prawdy albo tej gorszej prawdy.

.

.

• Do góry
    • 0

#10 Vugieboogie140 24/05/2015 - 17:23

Vugieboogie
  • Gracz

Nie zrozumiałeś mnie do końca Pixos. Napisałem, że jak ktoś poczuł to, że to jest hejt to mógł już walnąć tego warna jak mu coś nie pasowało i tyle :)

• Do góry
    • 0

#11 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 17:29

Pixos De Blood
  • Gracz

Nie zrozumiałeś mnie do końca Pixos. Napisałem, że jak ktoś poczuł to, że to jest hejt to mógł już walnąć tego warna jak mu coś nie pasowało i tyle :)

To nawet na pol warna nie zaslugiwalo, 2/10

• Do góry
    • 1

#12 Uśmiech419 24/05/2015 - 17:33

Uśmiech
  • Gracz

*
Popularny

Osoba nie powinna stosować się do tego jak to odbierze, a do stosowania się pierw czytając słownikowe znaczenie każdego wyrazu.

Dziewczyna nie złamała w MINIMALNYM stopniu REGULAMINU SERWERA ORAZ FORUM.

• Do góry
    • 3

#13 Termit 2394 24/05/2015 - 18:02

Termit
  • Gracz

Na załączonym zdjęciu brakuje dwóch wypowiedzi Weroniki

To chyba wystarczająca odpowiedź na cały Twój pierwszy post.

Tutaj przyklad kary jaka otrzymalem jak nie wspomnialem nikomu o MK mojego mistrza;.

Fakt, Weronika też nie raportowała go pod kątem MK, wolała wdawać się w hejt gry na forum. Idąc Twoim tokiem myślenia, powinienem jej takie kary nadać?

Ogólnie cały temat opiera się na czymś w stylu hurrr durrr weronika niewinna hurr durr termit zły bo dał karę.

• Do góry
    • 0

#14 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 18:05

Pixos De Blood
  • Gracz

*
Popularny

To chyba wystarczająca odpowiedź na cały Twój pierwszy post.

Fakt, Weronika też nie raportowała go pod kątem MK, wolała wdawać się w hejt gry na forum. Idąc Twoim tokiem myślenia, powinienem jej takie kary nadać?

Ogólnie cały temat opiera się na czymś w stylu hurrr durrr weronika niewinna hurr durr termit zły bo dał karę.

Chcesz powiedzieć, że było napisane coś innego? Widziałeś sam najlepiej co było napisane, bo w końcu nadawałeś kare.

Hola, wdała się w hejt pisząc czy śmiejac sie z zaistniałej sytuacji? Jak ja bym napisał tam kropke albo kierunkował swoją wypowiedź do skłóconych to też bym dostał kare?

Podaj mi racjonalny powod nadania kary. Hejt? Hejterek statusowy?

Nie, tematem przewodnim jest zdjęcie kary albo przyznanie sie do winy, bo widze, ze jestes zbyt dumny na to.

• Do góry
    • 3

#15 Termit 2394 24/05/2015 - 18:06

Termit
  • Gracz

Chcesz powiedzieć, że było napisane coś innego? Widziałeś sam najlepiej co było napisane, bo w końcu nadawałeś kare.

Hola, wdała się w hejt pisząc czy śmiejac sie z zaistniałej sytuacji? Jak ja bym napisał tam kropke albo kierunkował swoją wypowiedź do skłóconych to też bym dostał kare?

Podaj mi racjonalny powod nadania kary. Hejt? Hejterek statusowy?

Nie, tematem przewodnim jest zdjęcie kary albo przyznanie sie do winy, bo widze, ze jestes zbyt dumny na to.

Apelacje nie w tym dziale, kara słuszna.

• Do góry
    • 0

#16 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 18:09

Pixos De Blood
  • Gracz

Apelacje nie w tym dziale, kara słuszna.

Nie apeluje sie od kar na forum, tym bardziej nie pisze sie postow za osoby, ktore stracily mozliwosc postowania, wiec nie dla mnie te bajeczki.

Czy uwazasz sluszna kare - 60 dni i 3 warnpointy, za takie "przewinienie"? Gdzie ja musze przynajmniej zwyzywac kogos od przysłowiowych "chujów", żeby taką kare dostać, normą za taką rzecz jest maksymalnie 7 dni w porywach do 14 i 1 warn point.

• Do góry
    • 0

#17 Uśmiech419 24/05/2015 - 18:10

Uśmiech
  • Gracz

*
Popularny

Apelacje nie w tym dziale, kara była moim zdaniem słuszna.

Twoim zdaniem słuszna, a powinieneś zastosować się do regulaminu.

Każdy ma inne zdanie, aczkolwiek ona nic złego nie zrobiła, szczerze tak serio.

• Do góry
    • 3

#18 Keszmejker Still 258 24/05/2015 - 18:11

Keszmejker Still
  • Gracz

Apelacje nie w tym dziale, kara była moim zdaniem słuszna.

kara powinna byc sluszna, a nie sluszna kogos zdaniem. albo tak albo nie tak, no way.

• Do góry
    • 0

#19 Uśmiech419 24/05/2015 - 18:11

Uśmiech
  • Gracz

Jakiś prostak obrażał ją od "DZIWEK", aczkolwiek pewnie został potraktowany taką samą czasową karą jak kobieta, która jest bez winy. 

• Do góry
    • 2

#20 Termit 2394 24/05/2015 - 18:13

Termit
  • Gracz

Nie apeluje sie od kar na forum, tym bardziej nie pisze sie postow za osoby, ktore stracily mozliwosc postowania, wiec nie dla mnie te bajeczki.

Czy uwazasz sluszna kare - 60 dni i 3 warnpointy, za takie "przewinienie"? Gdzie ja musze przynajmniej zwyzywac kogos od przysłowiowych "chujów", żeby taką kare dostać, normą za taką rzecz jest maksymalnie 7 dni w porywach do 14 i 1 warn point.

Tak, panie moderatorze.

Twoim zdaniem słuszna, a powinieneś zastosować się do regulaminu.

Każdy ma inne zdanie, aczkolwiek ona nic złego nie zrobiła, szczerze tak serio.

Poczytaj wszystkie posty.

Temat moim zdaniem wyczerpany.

• Do góry
    • 0

#21 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 18:15

Pixos De Blood
  • Gracz

Tak, panie moderatorze.

Mam 10 wp i jestem już karany jak zwyrodnialec na forum, regularnie dostaje kary i wiem za co, smialo moge rzec, ze znam sie na rzeczy.

Prosze bardzo, jak chcesz to zamknij temat z czystym sumieniem, bo ja tez za ciebie robic nie bede.

• Do góry
    • 0

#22 Tabulator 239 24/05/2015 - 18:17

Tabulator
  • Gracz

Nadawanie tylu punktów i blokady postowania na taki okres za w sumie żadne przewinienie, to przesada. Nie raz widziałem prawdziwy hejt na kogoś w statusie i gnojenie, wtedy gościu dostał podobną karę, a tutaj tylko wspomniała o jego MK. Nie rozumiem twojego toku myślenia Termit ale chyba jesteś zbyt ograniczony aby wyjaśnić ten nie istniejący w sumie powód nadania jej blokady postowania.

• Do góry
    • 1

#23 amek416 24/05/2015 - 18:19

amek
  • Gracz

Wiara wyzywa się od najgorszych to nic, ale Wercia coś napisała i już problem. 60 dni xDDD Ktoś tu chyba miał nieudany wieczór i musiał pokazać kto jest szefem w internetach. Nawet jak chciałeś pokazać się jako samiec alfa to pojechałeś za ostro moim zdaniem. Równi i równiejsi. Jako doświadczony hejter dodam jeszcze, że nawet jak obrażałem ostro innego gracza to kara maks 3 dni, a tutaj 60, no wuja coś nie tak.

Użytkownik amek edytował ten post 24/05/2015 - 18:21

• Do góry
    • 2

#24 Tabulator 239 24/05/2015 - 18:22

Tabulator
  • Gracz

Chyba po prostu ktoś zrobił pomyłke, awansując go na czerwonego. Czerwony powinien być człowiekiem komunikatywnym z którym da się dogadać, a nie osobą która na siłę próbuje komuś pierdolnąć blokadę.

• Do góry
    • 0

#25 Pixos De Blood6626 24/05/2015 - 18:25

Pixos De Blood
  • Gracz

*
Popularny

Mieszkasz w Anglii tyle lat, a dalej zachowujesz sie jak typowy Polaczek. NEWA MAJND.

Mam nadzieje, ze z początku swojego nowego stołka zdobedziesz adekwatną do tego opinie społeczności aż do samego bana, tak jak to bywa z wszystkimi administratorami, ktorych przezylem. Wydaje mi sie, ze rzecz lezy na podlozu prywatnym, przez co nie jestes komunikatywny. Jako administrator, w dodatku nowy powinieneś palac checia pomocy, szanowania i wysluchiwania potrzeb spolecznosci, a ja widze, ze za szybko zrobiles sie gburkowaty. Niech reszta ekipy wezmie to pod uwage.

• Do góry
    • 17

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych