Tak jak w temacie, szukam kogoś kto ma chęci zagrać kogoś z rodziny dla Carlosa, może to być jakiś dziadek/kuzyn/dziewczyna/kuzynka itd. Wszystko zależy od Twojego pomysłu na postać.
Mój system zmian w robocie wygląda tak że jeden tydzien chodzę 6-14 więc po 16`tej zazwyczaj dopiero klikam, druga zmiana 14-22 i tak co tydzien na zmiane wiecie o co cho.
Wymagam aby w tym tygodniu co mam zmiane na rano, tj gram po 16tej ktoś miał trochę czasu na grę, najlepiej z godzinkę dwie minimum na klikanie, nie mówię o klepaniu duty w tym czasie a o czasie na klimacik. Gwarantuje czasami uczestnictwo przy napadach na chaty na Glen Parku, akcje wchodzenia przez balkony do babci mieszkającej na ośce, uciszanie szczekających psów przy tym wejsciu gdy np babci nie ma w chacie a radiolka przejeżdza akurat, czasami wyjscia na kosza, i inne rzeczy, Carlos jest czarnuchem który aby coś zjeść wieczorem będzie musiał wjebać się na którąś z chat zajebać żarcie, /me /do więc ogólnie nudy nie będzie, wszystko zalezy od postaci jaką będziesz chciał/będziesz chciała odgrywać, ale znajdę również inne pomysły bo mam ich sporo. Gdy mam popke no to nie wymagam gry z rana, powiedzmy że co drugi tydzien też będzie okej bo mamy jeszcze weekendy.
Oczekuje poziomu RP na te dwie linijki /me /do powiedzmy, też zawsze staram się rozpisać wiec oczekuje czegoś aby nie były odpowiedzi w stylu: /me podaje szame albo ... Mówi: Ok. Przypominam że stawiam nacisk na to aby członek z rodzinny Carlosa był czarny. Wyjątkiem byłaby ew. dziewczyna Carlosa.
PS: Gwarantuje grę w jakimś stopniu przy Ballas.
Carlos:

Carlos IG:

Podeślę tej osobie podmiankę moją ;p
Użytkownik MylesPerez edytował ten post 26/08/2018 - 12:35