Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Przechodząc obok kiosku mogłaś/mogłeś zauważyć gazetę**

cholos pandilla gtamix wydarzenia atak

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gtamix — 2212 08/05/2015 - 13:46

Gtamix
  • Gracz

*
Popularny

** Przechodząc obok kiosku, mogłaś/mogłeś trafić na nowy numer Los Santos Times, w którym znajdował się artykuł poświęcony wczorajszym wydarzeniom na El Coronie. **

qqETwYi.png

** 7 maja 2015 roku, około godziny 20:41 doszło do nieoczekiwanego zdarzenia na terenie El Corony. Patrol Los Santos Police Department poinformował o incydencie, w którym ucierpiał czarnoskóry mężczyzna. Według zeznań świadków, sześć niezydentyfikowanych osób pobiło czarnoskórego mieszkańca, Cade'a Murrey'a, znanego w środowisku kryminalnym jako "Grude". Mówi się, że był to atak na tle rasowym i rabunkowym. Policja prowadzi dochodzenie w sprawie. **

Użytkownik Gtamix edytował ten post 08/05/2015 - 13:47

• Do góry
    • 8

#2 Patrykx7 — 1880 08/05/2015 - 14:29

Patrykx7
  • Gracz

** Rysiu, czytając gazetę spojrzał przed siebie po czym wybuchnął śmiechem, dodając: **

No i to mi sie kurwa podoba! Wreszcie na koronie ktoś panuje, a nie jakieś bezprawie. Muszę się tam dzisiaj wybrać, mogą sie okazać silnym graczem w tym pieprzonym mieście.

• Do góry
    • 0

#3 Maaxy — 2126 08/05/2015 - 14:58

Maaxy
  • Gracz

**King Juan przechodząc obok obok kiosku, natknął się na ów gazetę. Od razu złapał i zaglądnął z zaciekawieniem. Po chwili pokręcił głową i odłożył na ziemię idąc dalej. Powiedział sam do siebie po dłuższym czasie milczenia.**
- Puta madre, kiedyś to Corona była tylko w złocie, zasrane kserokopiary, nigdy nie dorównają siłą i respectowi Kingzów.

• Do góry
    • 0

#4 Patryczeq — 101 08/05/2015 - 15:24

Patryczeq
  • Gracz

**King Casey przechodząc obok kiosku, ujrzawszy ów temat złapał za gazetę, następnie odpalił fajka i wczytując się w temat złapał się za głowę dodając**

-Nie wiem co to za jebana banda gówna, ale nie podoba mi się to! Kiedyś Golden Corona, dziś chuj wie o co tam chodzi. 

Hmm, jeden z nich był z deczka podobny do King Sam'a- To chyba nie on, wątpie by taki Król zostawił to wszystko w niepamięci i wspierał jakieś gówno na Coronie, ale w sumie jak wczoraj widziałem Xenię i Rascala' z tą bandą czarnuchów naprzeciwko Sloobów. **Spojrzał się w górę, składając dłonie na wzór pięcioramiennej korony, uniósł je do góry wykrzykując** AMOR DE REY!!

**Po przeczytaniu artykułu, zwinął gazetę w rulonik i wyrzucając do śmietnika wsiadł do furki, jadąc gdzieś w rejony Corony** 

• Do góry
    • 2

#5 rich homie grzybix — 2445 08/05/2015 - 16:21

rich homie grzybix
  • Gracz

** Rascal po przeczytaniu artykułu mówi do siebie: **

Trzeba być debilem, żeby samemu w takie miejsca chodzić.

• Do góry
    • 0

#6 Patrykx7 — 1880 08/05/2015 - 16:29

Patrykx7
  • Gracz

**King Costy i King Lil Costy przewracają się w grobie:**

Nie za taką coronę umieraliśmy.

**W tym samym czasie Tito Costanzo, syn Costy'ego i brat King Lil Costy'ego czyta gazetę i dodaje do siebie:**

To tutaj mam szukać brata? Ciekawe czy znajdę tam tą całą Lexie, o której pisał.

• Do góry
    • 2

#7 rich homie grzybix — 2445 08/05/2015 - 16:31

rich homie grzybix
  • Gracz

*
Popularny

** Rascal wziął jeszcze raz gazetę do ręki, zamyślił się i po chwili z uśmiechem dodał: **

Ciekawe czy takie same zjeby jak rodzina Costanzo. Cieszę się, że już tam nie mieszkam.

• Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: cholos, pandilla, gtamix, wydarzenia, atak

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych