GREEAT!! 3MAJCIE SIĘ!
[G] Goldville Almighty Latin Kings Nation
— 702
25/10/2015 - 17:13
— 440
25/10/2015 - 17:16
wrocil, no no, powodzenia choc i tak wiadome, ze tego nie potrzebujesz mordo.
— 287
25/10/2015 - 17:17
Nuda jak skurwysyn, znowu to samo
— 1514
25/10/2015 - 17:25
i pisze to gość który ma w tytule; jamajka razy pięć to nie było to samo? ![]()
Tytuł:5xJamajka, 2xBloods, 1xLordy, 3xCrips, 1xNorte
— 287
25/10/2015 - 17:26
i pisze to gość który ma w tytule; jamajka razy pięć to nie było to samo?
Tytuł:5xJamajka, 2xBloods, 1xLordy, 3xCrips, 1xNorte
Nie, bo w każdej było inaczej i te jamajki nie były co mniej niż miesiąc GOŚCIU
— 1514
25/10/2015 - 17:33
To chyba logiczne, że w każdym gangu jest inaczej, chyba jak tworzysz gang to nie robisz go po to aby powiedzieć, aha - ta akcja była fajna, zrobimy coś podobnego, tylko wychodzi się z nowymi inicjatywami na przekrój graczy wątpie żeby ktoś chciał grać w czymś co akcje przypominają poprzednie z ALK. Więc mówisz że Paweł co miesiąc robi nowe ALK? To wejdź w jego profil > reputation , i zobacz co jest pięć a nie mydl oczu innym bo potem ktoś przeczyta takie brednie i potem sie dziwić czemu nie ma graczy bo idą do czarnuchowskich gangów które są X miesięcy i mają X jotów, ostatnie ALK to Maxxy'ego były i Patixa - nie Pawła GOŚĆIU. (Wychodzę i nie robie bezsensownej napiny, siema.)
Użytkownik Verter edytował ten post 25/10/2015 - 17:34
— 287
25/10/2015 - 17:36
To chyba logiczne, że w każdym gangu jest inaczej, chyba jak tworzysz gang to nie robisz go po to aby powiedzieć, aha - ta akcja była fajna, zrobimy coś podobnego, tylko wychodzi się z nowymi inicjatywami na przekrój graczy wątpie żeby ktoś chciał grać w czymś co akcje przypominają poprzednie z ALK. Więc mówisz że Paweł co miesiąc robi nowe ALK? To wejdź w jego profil > reputation , i zobacz co jest pięć a nie mydl oczu innym bo potem ktoś przeczyta takie brednie i potem sie dziwić czemu nie ma graczy bo idą do czarnuchowskich gangów które są X miesięcy i mają X jotów, ostatnie ALK to Maxxy'ego były i Patixa - nie Pawła GOŚĆIU. (Wychodzę i nie robie bezsensownej napiny, siema.)
Mówie, że co chwile powstaje Latin Kings, nie ważne kto je robi i to jest nudne jak skurwysyn, nie wiem, może masz jakieś problemy ze wzrokiem, bo ja tu nic o Pawle nie napisałem, bo go nawet nie znam lol, polecam odstąpienie od monitora
— 6659
25/10/2015 - 17:44
ostatnie lk pawła było w styczniu(?)
— 314
25/10/2015 - 17:46
Po chuj kłócicie się w tym temacie...
— 2220
25/10/2015 - 18:16
Same czarne gangi plus jedno norte i ty komentujesz latynosków no ładnie się porobiło.
— 18
25/10/2015 - 18:22
Sztuką jest stworzyć coś z niczego i na niczym, niż stworzyć coś dobrego na czymś dobrym. Lubię wyzwania, daje ponownie szansę temu miejscu. Na konkurencji gang przejął bardzo dobry lider i wymiecie dalej. Zaszczepiłem kulturę Brown Pride i dadzą sobie radę.
Zresztą nie jestem typem, który bawi się w wojny serwerowe. Tam gdzie wbijam musi być klimat i póki mam swoją starą ekipę zadeklarowaną do gry, pójdę za nimi wszędzie.Od jutra zaczynamy serwer w serwerze.
Nie, właśnie sztuką jest stworzyć coś dobrego na czymś dobrym, bo trzeba się postarać i dorównać innym. A coś na niczym jest też niczym, bo wszystko dookoła jest niczym.
Użytkownik johnyboy edytował ten post 25/10/2015 - 18:23
— 1880
25/10/2015 - 19:02
Gang Maaxa i mój nie był ALK tylko Royal Crown Nation, taka odskocznia od gry tego, fabularny spin-off na innym osiedlu z zaplanowanym początkiem i końcem org. I przypomne, że LK Pawła i Borka trwało baaardzo długo z drobnymi przerwami.
Jak już gadacie, że odgrzewany kotlet - wolę taki odgrzewany kotlet niż kolejną org typu niezidentyfikowana, nie żebym coś do takich miał, ale lepsze wrażenie sprawiają organizację tworzone przez doświadczone osoby.
— 1514
25/10/2015 - 19:09
Gang Maaxa i mój nie był ALK tylko Royal Crown Nation, taka odskocznia od gry tego, fabularny spin-off na innym osiedlu z zaplanowanym początkiem i końcem org. I przypomne, że LK Pawła i Borka trwało baaardzo długo z drobnymi przerwami.
Jak już gadacie, że odgrzewany kotlet - wolę taki odgrzewany kotlet niż kolejną org typu niezidentyfikowana, nie żebym coś do takich miał, ale lepsze wrażenie sprawiają organizację tworzone przez doświadczone osoby.
Tey, tey - dobrze wiesz że nie jestem fenomenem gangów latynoskich więc wybacz że Cie uraziłem Patix.
— 1880
25/10/2015 - 19:11
Tey, tey - dobrze wiesz że nie jestem fenomenem gangów latynoskich więc wybacz że Cie uraziłem Patix.
Nie no ja cie tutaj popieram w tej wypowiedzi - bo typ przychodzi i narzeka na organizację, która będzie na pewno dobrze grała. Szukanie problemu tam gdzie go nie ma przez tego MRCL. Nie śmiećmy już tematu im
— 440
25/10/2015 - 19:25
ty ziomek, pojedz zobaczyc jak oni graja skoro nuda jak skurwysyn. Pawel robi zajebisty klimat i na takie organizacje jakie on tworzy mozna patrzec 1000x i nikt wczesniej nie pisal ze odgrzewany kotlet.
— 1880
25/10/2015 - 19:49
Mówie, że co chwile powstaje Latin Kings, nie ważne kto je robi i to jest nudne jak skurwysyn, nie wiem, może masz jakieś problemy ze wzrokiem, bo ja tu nic o Pawle nie napisałem, bo go nawet nie znam lol, polecam odstąpienie od monitora
Ziomek, bo sie Maaxik już wkurzył. Grałeś u nas w HP, sprawdziłem nawet temat. Pamiętam, że twój poziom był strasznie niski i nie nadawałeś się do naszej organizacji. Po drugie nasza organizacja wiele wspólnego nie miała z LK gtamixa, bo w większości były to nowe postacie - na postaciach z LK Pawła grał Maax, Grzyb (postacie scekowane na rzecz fabuły), Borek, Fabian i Woozu - reszta to były nowe postacie. Z tego co Maax mi powiedział, to w tym LK Pawła też wiele osób będzie miało nowe postacie, więc w czym problem?
Miałem nie pisać już, ale Maax poprosił, żebym zwrócił na to uwagę.
— 54
25/10/2015 - 19:57
Ziomek, bo sie Maaxik już wkurzył. Grałeś u nas w HP, sprawdziłem nawet temat. Pamiętam, że twój poziom był strasznie niski i nie nadawałeś się do naszej organizacji. Po drugie nasza organizacja wiele wspólnego nie miała z LK gtamixa, bo w większości były to nowe postacie - na postaciach z LK Pawła grał Maax, Grzyb (postacie scekowane na rzecz fabuły), Borek, Fabian i Woozu - reszta to były nowe postacie. Z tego co Maax mi powiedział, to w tym LK Pawła też wiele osób będzie miało nowe postacie, więc w czym problem?
Marcel grał w HP LK w grudniu 2014. Pamiętam go. Na tej Letty Cerquoni
Użytkownik FadoMonster edytował ten post 25/10/2015 - 20:02
— 236
25/10/2015 - 20:11
Ja lubię kotlety, w każdym wydaniu. A co do tematu to trzeba sprawdzić grę, a forum odstawić na bok.
— 269
25/10/2015 - 23:27
Na konkurencji widziałem kawał dobrej roboty, licze na to samo tutaj
— 2804
26/10/2015 - 00:54
Od kiedy planujecie rozpocząć grę? bo tak czasami się zakręcę ale nie widać żadnych latynosów na Coronie.
— 3783
26/10/2015 - 09:12
Od kiedy planujecie rozpocząć grę? bo tak czasami się zakręcę ale nie widać żadnych latynosów na Coronie.
Od dziś, przez sobotę i niedziele wszystko organizowaliśmy.
— 314
26/10/2015 - 09:37
Będzie rydwan wpierdolu??
— 3783
26/10/2015 - 09:58
Będzie rydwan wpierdolu??
Już jest
— 314
26/10/2015 - 09:58
No i prawidłowo; czekam na rozpierdalające filmiki
— 1519
26/10/2015 - 10:46
A ja spróbuje się przymusić i wejdę dzis do gry
— 10
26/10/2015 - 10:56
Nigdy nie oszukacie waszego przeznaczenia > n4g >ved>aksl i znów powrót na stare śmieci.
— 0
26/10/2015 - 13:06
— 287
26/10/2015 - 18:16
Pamiętasz, że mój poziom był strasznie niski skoro wbiłem tylko raz na nie całe 20 minut gdzie wbiło bloods do was i bw nam nakurwiało? XDDD weź ty człowieku zastanów się co piszesz, bo to za mądre wypowiedzi nie są. Pzdr.
— -5
26/10/2015 - 19:50
Aplikacja na bardzo niskim poziomie, muszę z przykrością stwierdzić.
— 440
26/10/2015 - 19:59
Aplikacja na bardzo niskim poziomie, muszę z przykrością stwierdzić.
kim ty jestes, pajacu.
— -5
26/10/2015 - 22:04
kim ty jestes, pajacu.
Nie tak ostro, jestem legendą.
— 314
26/10/2015 - 22:46
— 162
26/10/2015 - 23:23

Popularny

** Zwykły, niby spokojny poniedziałkowy wieczór na obrzeżach El Corony' - największego skupiska latynoskiej nacji w tym ponurym, brudnym mieście, zwanym Los Santos. Francisco "Paco" Velasco ostatnimi czasy, jak to co dzień nie potrafi odmówić, sięgając do kieliszka, poprawiając prochami z jakimiś osiedlowymi chłystkami. W pewnym momencie usłyszeć można dosyć głośne pukanie do drzwi meliny. Średniego wieku latynos przyłożył palca do ust w stronę młodziaków, po chwili wskazując pewnym ruchem głową na stolik, na którym znajduje się pokaźna ilość narkotyków, szepcząc do nich: **
- Ciii i sprzątać mi to raz dwa z tego pierdolonego stolika. Ma tu za chwilę nic nie być, kumacie?
** odparł wyraźnie poddenerwowany, jakby spodziewał się za chwilę policyjnego nalotu na swój zaniedbany przytułek. Małolaci w szybkim tempie zaczęli chować towar po swoich ubraniach, kieszeniach, butach, podczas gdy ich starszy kolega podszedł do drzwi, mocno wzdychając, niepewnie je otwierając. **
- Witaj przyjacielu, pewnie czekałeś na kogo innego, co?
** uśmiechnął się ironicznie w stronę Paco', podchodzący pod trzydziestkę, zadbany latynos. **
Był to lokalny narkotykowy baron o ksywce Snake', doskonale pamiętający czasy świetności El Corony', kiedy to wzbogacił się o całkiem pokaźną sumkę, sprzedając wręcz wagony dragów ludziom nie żyjącego już Cesar'a. W sumie zresztą, nie on jedyny. Samemu jednak nie chciało mu się fatygować, bo to jak kiedyś powiedział "nie w jego stylu" więc zjawił się wraz z dwójką jakichś lekko przypakowanych fagasów z osiedla, pracujących dla niego.
- Czego chcesz? Mówiłem Ci, że hajs zwrócę na dniach, jak tylko moje szczyle opierdolą towar. Cierpliwość to jednak kurwa nigdy nie była twoją mocną stroną, co nie?
** rzekł Francisco, przeszywając swym wzrokiem całą trójkę, widocznie nie będąc zadowolonym z tej wizyty swojego przełożonego. **
- Tu się mylisz Paco', oj mylisz się i to grubo .
** odpowiedział swoim zachrypniętym głosem Snake', wchodząc do meliny. **
- Ale tu kurwa jebie, syf jak cholera. Kiedy tu ostatnio sprzątałeś?
** pociągnął nosem, spoglądając następnie pogardliwie na młodych chłopaczków, widocznie spanikowanych. **
- Wypierdalać, raz dwa.
** podniósł ton, po czym gwizdnął i kiwnął głową, wskazując na drzwi. Nie minęło kilkanaście sekund jak można było zobaczyć wybiegających w pośpiechu nieletnich dilerów. **
- No i co? To są Ci kurwa twoi ludzie, którzy mają przynieść Tobie i mi zarobek? Ale mniejsza o to, to już Twój zafajdany interes, kogo zatrudniasz do tej roboty. Mam dla Ciebie propozycję z gatunku tych nie do odrzucenia. Od jutra wracasz do pierdolonej gry czaisz?
- Tak, nie przesłyszałeś się kurwa. Królowie powoli wracają na osiedle. Sam się zdziwiłem, ale to prawda, widziałem ich dzisiaj jak przejeżdżałem, na niebieskich blokach. A jak nie wierzysz to patrz to i to
**
- Skąd to masz?
**
- Od zaufanego psiarskiego, będą węszyć już na każdym kroku. Tylko żebym nie musiał Ci jęzora obcinać, pamiętaj. Od jutra wracasz do gry, masz być łącznikiem w interesach pomiędzy mną, a resztą królów, tak jak dawniej. Zarobię ja, zarobisz ty, zarobią Twoi przyjaciele, czysty biznes. Jakbyś kurwa nie ćpał i nie pił codziennie, wychodząc z domu nie tylko do sklepu, to byś dawno już się o tym dowiedział.
- I zapamiętaj. Żyjesz jeszcze tylko dlatego, że kiedyś w podobnej sytuacji, jak byliśmy jeszcze szczylami dałeś mi szansę, choć mogłeś mi poderżnąć gardło bez chwili zastanowienia. Wtedy ty byłeś już kimś na tych rewirach, a ja dopiero się uczyłem, pamiętasz? Przy okazji, odwiedź jeszcze moją siostrę, pytała ostatnio o Ciebie. Szkoda, że musiała zakochać się kiedyś w takim dupku jak ty, ale to drugi powód dla którego będziesz mógł jeszcze przez jakiś czas przypudrować ten swój śmieszny nosek. Na mnie już czas, czekam na kasę, tam gdzie zawsze, za tydzień.
**
- O kurwa, ale się wjebałem. A miałem z tym skończyć raz, na zawsze. Specjalnie się nie wpierdalałem w tą wojnę między ludźmi Juan'a, a Chicago i co? I nie pomściłem ani brata, ani nie pomogłem starym znajomym. Ale czas to zmienić -
** wymamrotał pod nosem, po chwili wciągając kolejną kreskę, uprzednio rozsypując towar na stolik. **
Użytkownik Shad0wzzz edytował ten post 26/10/2015 - 23:38
— 109
27/10/2015 - 09:49
Kręcimy materiał na dobrą sukę, ruchajcie nas. znaczy sprawdzajcie.
— -22
27/10/2015 - 21:03
Gtamix, dobry gracz pociągnął na mta to pociągnie też tutaj!
— 339
28/10/2015 - 09:31

Popularny

Lecimy z Klimatem !
— 2212
28/10/2015 - 09:52
** Felipe oparł się o pobliski mur i zerkał raz po raz na pobliską okolicę. Jego oczom ukazała się El Corona, która ciągnęła się aż do budynków przecinających granicę z torami. Felipe wiedział, że miejsce to znacząco się zmieniło od tego, które znał. Kiedyś dominowali tutaj latynosi, a dziś? Dziś S/S jest wyłącznie odskocznią od rzeczywistości. Wielu latynosów miało dość ciągłych upadków potęgi Króli, którzy ciągle starali się przejąć znaczące wpływy. Felipe był jednym z wydawać się mogło najambitniejszych kandydatów na przywódców wśród pozostałości po dorobku King Cesara.Założenie było jasne. El Corona miała odbudować się do potęgi, która raz na zawsze wypleni z El Corony i South Central wrogów Almighty Latin Kings. **
OOC. Zaczynamy naszą przygodę. Ostatnie dni były wyłączenie organizacyjne do przygotowania przez nas fundamentów dla gangu. Teraz wszystko się rozpoczyna.
Użytkownik Gtamix edytował ten post 28/10/2015 - 09:52
— 1549
28/10/2015 - 10:18

Popularny
— 339
28/10/2015 - 22:14

Popularny

— 73
28/10/2015 - 23:25
Tematy o podobnych tagach: latin kings, gtamix, gang, latin, kings
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Yamamoto-kaiNapisany przez littlewheezy, 02/08/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
GÓRĄ TY - GOLEC uORKIESTRA & GROMEE feat. BEDOESNapisany przez Don Kubi, 20/06/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
SINNERSNapisany przez Jakuubson, 18/05/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →