Hej!
Nadszedł ten czas aby ujawnić o sobie kilka informacji.
Nazywam się Kamila i mam już 20 lat. Większość mówi na mnie Misia, Kamcia lub Ruda. Dlaczego Ruda? Hmmm... Dobre pytanie. Jedni twierdzą, że mam rude włosy, co jest kłamstwem, a inni że ruda z charakteru. Te drugie troszeczkę się zgadza, bo jestem wybuchową kobietą, szczególnie gdy ktoś mnie zdenerwuje.
Co robię? Czym się zajmuję?
Przede mną klasa maturalna - liceum o profilu biologiczno-chemicznym. Co mam zamiar robić później? Swoje dalsze życie wiążę z medycyną. Najbardziej jednak ciągnie mnie stomatologia. Jeśli się uda, to zapraszam za kilka lat to mojego gabinetu.
Co lubię robić w wolnym czasie? Spotykać się ze znajomymi, wyskoczyć od czasu do czasu na piwo, szydełkować, majsterkować, bawić się w programistę. Od czasu do czasu zajmuję się też kobiecymi robotami, ale to nie dla mnie.
Większość osób która mnie zna, dobrze wie, że jestem zwariowaną kobietą i chwytam za rzeczy niemożliwe. Czasem udaje się osiągnąć cel, a czasem nie. Ważne jest żeby nigdy się nie poddawać.
22.05.2017
Moje plany częściowo się pozmieniały. Maturka zdana pięknie, ale jednak nie złożyłam papierów na stomatologię, a na fizjoterapię. Na początku nie byłam do tego przekonana, ale teraz jestem pewna, że jestem w miejscu, w którym być powinnam.
Początki
Pojawiłam się na tym serwerze w sierpniu 2014r. Dokładniej 3.08.2014. Jak się tu znalazłam? Hmmm... Pamiętam, że jeszcze gdy byłam młodsza, grałam na jednym serwerze o takiej tematyce, zaszłam całkiem daleko, ale musiałam zrezygnować z gry z powodów osobistych. W 2014 roku chciałam zacząć od nowa, tak więc zaczęłam szukać i wpadłam tutaj. Spodobało się i zostałam na dłużej. Czy rzeczywiście na dłużej?
Gdzie grałam?
Miałam okazję grać z różnymi osobami i w różnych miejscach, jednak najwięcej czasu na wszystkich moich postaciach przebywałam w centrum. Tam stawiałam swoje pierwsze kroki na tym serwerze.
1. Centrum
- Zarząd Apteki Brava
- Własna firma ochroniarska
- Własna siłownia
- Rada Miasta
2. Yakuza
Miałam przyjemność grać z różnymi osobami. Każdy kto ze mną grał chociaż przez chwilę, wiedział że e-pieniądze nie były dla mnie najważniejsze - mimo że miałam ich zawsze dużo. Stawiałam jedynie na grę RP, za którą często płaciłam grube dolce.
Chciałabym z tego miejsca wszystkim podziękować:
- tym, z którymi grałam przez długi czas,
- tym, których spotkałam na swojej drodze,
- tym, którzy potrafili ze mną porozmawiać o wszystkim i o niczym,
- tym, którzy wkurzali mnie na każdym kroku,
- tym, od których nauczyłam się bardzo dużo,
- tym, którzy dawali świetne rady,
- i wszystkim innym których znam, a nie łapią się w żadnym z wyżej wymienionych punktów.
Chciałabym wymienić teraz osoby, które najbardziej zapadły mi w pamięci, z którymi gra nie była nudna, a czas płyną bardzo szybko.
- Adrian - Dobry DJ, fajnie się z nim gra, pomocny i czasami potrafi rozśmieszyć.
- Asia - smerf mały! Zawsze można się pośmiać!
- Aniaa - zakręcona kobita, lubiła leżeć pod drzwiami Bravy z BW. Polaczeeek!
- Aneczkaa - miła, pozytywna osóbka. Zawsze pomocna.
- Bartuś - jeden z najbardziej normalnych z wymienionych tu osób, zawsze pocieszy i pomoże.
- Blitzer - Arek, fajny człowiek, trochę zakręcony i zwariowany. Często mi śpiewał na skype.
- Chróstek - Adaś. Śmieszek jakich mało, pozytywnie zakręcony wariat. Lubi mnie rozśmieszać kiedy piję wodę i nic z tego dobrego nie wychodzi. Fan Disco Polo - wysyła mi linki z dopiskiem "śpiewaj".
- Ciachuśś - Damian, pomocny człowiek, lubię go za to jaką osobą jest. Pomógł mi wiele razy za co bardzo mu dziękuję.
- CFV - mówi, że jestem wredna, a to przecież nie prawda - kłamczuszek ^^
- Crissek - fajny człowiek, zawsze pomocny i zaje***cie odgrywa. Polecam!!
- Costa - Wojtek najlepszy mąż na świecie, nie wiem czemu, ale mówi na mnie Ruda
- David - wrestling <3
- DeJviD - urozmaica mi grę, śmieszek.
- Deser Truskawkowy - Daniel, nigdy się z nim nie można nudzić! Kreatywny do bólu. ;P
- Dizel - Błażej, zakręcony po całości
- Destory ;* - Eryk. A więc tak: twierdzi, że jestem niemiła, wredna, upierdliwa i w dodatku ruda, co jest nie prawdą oraz wiecznie mu się nudzi. Lubi się ze mnie śmiać, co wcale nie jest miłe i szantażuje mnie pewnym zdjęciem, które znalazł w internecie, nie wiem jakim cudem. Ogólnie fajny człowiek, da się z nim pogadać na każdy temat - nie lubi jak się mówi, że jest puszysty.
- Evans - wiecznie siedzi w centrum, śmieszek jakich mało
- GoldenBoy - mój najlepszy przyjaciel
- Gosia - z tą to nigdy nie ma nudy. Godziny śmiechu za nami, jeszcze więcej przed nami
- Hadzu - Patryk, dobra mordka, ale często mnie wkurza.
- Handy - piszczałka, nazywa mnie świnką. Ma zajebisty śmiech.
- Hubert - prosił, prosił i prosił...
- Insidiuos - Ziemniaczki spadające z nieba
- Jasioo - mój kochany synek
- Julcia - kochana kobietka <3
- Kasia - pozytywnie zakręcona kobitka.
- Kasia - fajna osóbka, ostatnio ma mało dla mnie czasu. Już mnie nie lubi
- Karuzo - Dawid, miła mordka, chociaż trochę się go boję. Fajnie się z nim kiedyś grało i gra obecnie.
- Kodor - Dariusz, niby ksiądz IC , a OOC zupełnie inny człowiek. Ma swoje zboczenia. Cycek v2
- Krecik - Paweł, kochany braciszek
- Kurcik - Olek, nie lubi jak poprawiam jego błędy
- Maju - Maciek, kocha wszystkie dziewczyny, śmiechowy człowieczek.
- Mare - Mariusz, Dla mnie zawsze pozostanie Markiem. Często jest dla mnie niemiły, aczkolwiek lubię go za grę IC. Tak samo jak kilka osób na tej liście - twierdzi że jestem ruda i wredna.
- Matisz - zawsze potrafi mnie rozśmieszyć. Ogólnie ciekawy człowiek. Też lubi wrestling
- Mateo - Mateusz, człowiek - przypał, zawsze potrafi mnie rozbawić, aczkolwiek często mnie wkurza.
- Mickey - Konrad, mycha, która wprowadziła mnie do gry. PS: Nie prawda, lubię Cię. Nie, nie wyglądam jak Twoja ciocia.
- Michał - człowiek, który na wszystkim i na wszystkich potrafi zarobić grube hajsy. Niby taki straszny, ale dla mnie jest miły.
A co by się stało, gdyby ta mała, ruda, wredna suczka powróciła do gry?
Użytkownik KaMiśkaa edytował ten post 17/06/2017 - 20:28
miła osóbka, wredny człowiek, potrafi mnie nieźle wkurzyć.

Temat jest zamknięty