Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Commerce Taxi

rekrutacja taxi commerce

• Please log in to reply
51 odpowiedzi w tym temacie

#41 Wolfu7773 05/04/2015 - 14:58

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Mark Walter

Numer telefonu: 537-65-37

Doświadczenie:  Pracowałem jako taksówkarz rok temu.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 446 https://i.imgur.com/SXAI0Uo.jpg

Krótki list motywacyjny: Nazywam się Mark i mam 39 lat. Jestem kawalerem który szuka spełnienia się w pracy związanej z motoryzacją. Jestem osobą komunikatywną, cierpliwą i pracowitą. W Los Santos mieszkam od wielu lat co pozwoliło mi w pełni poznać topogfrafie tego miasta. Prosze o rozpatrzenie mojego podania. Z powazaniem Walter.

((OOC))

Imię: Kamil

Coś o sobie: Jestem Kamil, pochodzę z województwa lubelskiego. Interesuję się sportem i muzyką. Przygodę z N4G zacząłem w 2009 roku, obecnie powróciłem po długiej przerwie.

PRZYJMUJĘ. Oczekuj na telefon od zarządu.

• Do góry
    • 1

#42 PRAWILNIE ZBANOWANY DXMIN 885 05/04/2015 - 16:10

PRAWILNIE ZBANOWANY DXMIN
  • Gracz
((IC))
Imię i nazwisko: Blaise Griffiths
Numer telefonu: 5318882
Doświadczenie: Duże.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): https://i.imgur.com/y06GTWi.png
Krótki list motywacyjny: Witam państwa serdecznie, związku iż napotkałem się na rekrutacje do waszej sieci taksówkarskiej, postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę ponieważ jestem osobą ambitną, kreatywną oraz kultularną. Posiadam wszystkie potrzebne dokumenty do was, aby była możliwość pracy. Od pewnego czasu poszukuje dobrej dobrej pracy ponieważ poprzednie, to nie było to, co myślę że u państwa jest. Mam w tej branży jakieś doświadczenie m.i.n znam miasto więc myślę że bym się sprawdził pozytywnie. Mam nadzieje że rozpatrzycie kandydaturę pozytywnie.

((OOC))
Imię: Damian
Coś o sobie: Cześć,  mam na imię Damian, mam 15 lat, mieszkam w Niemczech gdzie narazie nie mam zbytnio pomysłów na przyszłość, bo jak to niektórzy mówią "wszystko masz jeszcze przed sobą". Pewnie interesuję was to, dlaczego akurat wybieram waszą firmę, otóż w innych firmach nie widzę dużej aktywności albo po prostu mają gracze słabe RP, a stanie za ladą jak wiadomo, każdemu się nudzi, właśnie dlatego postanowiłem napisać to podanie do was.

Użytkownik Dxmin edytował ten post 05/04/2015 - 16:16

• Do góry
    • 1

#43 Wolfu7773 05/04/2015 - 16:26

Wolfu777
  • Gracz

((IC))
Imię i nazwisko: Blaise Griffiths
Numer telefonu: 5318882
Doświadczenie: Duże.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): https://i.imgur.com/y06GTWi.png
Krótki list motywacyjny: Witam państwa serdecznie, związku iż napotkałem się na rekrutacje do waszej sieci taksówkarskiej, postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę ponieważ jestem osobą ambitną, kreatywną oraz kultularną. Posiadam wszystkie potrzebne dokumenty do was, aby była możliwość pracy. Od pewnego czasu poszukuje dobrej dobrej pracy ponieważ poprzednie, to nie było to, co myślę że u państwa jest. Mam w tej branży jakieś doświadczenie m.i.n znam miasto więc myślę że bym się sprawdził pozytywnie. Mam nadzieje że rozpatrzycie kandydaturę pozytywnie.

((OOC))
Imię: Damian
Coś o sobie: Cześć,  mam na imię Damian, mam 15 lat, mieszkam w Niemczech gdzie narazie nie mam zbytnio pomysłów na przyszłość, bo jak to niektórzy mówią "wszystko masz jeszcze przed sobą". Pewnie interesuję was to, dlaczego akurat wybieram waszą firmę, otóż w innych firmach nie widzę dużej aktywności albo po prostu mają gracze słabe RP, a stanie za ladą jak wiadomo, każdemu się nudzi, właśnie dlatego postanowiłem napisać to podanie do was.

• Do góry
    • 0

#44 TadzioX150 05/04/2015 - 18:06

TadzioX
  • Gracz

tel to :5254997 pomylka

• Do góry
    • 0

#45 PRZEDmarańcza13 06/04/2015 - 20:55

PRZEDmarańcza
  • Gracz

IC

Quinton Reda

Telefon:5387069

Doświadczenie w prowadzeniu mam duże

Okres posiadania prawa jazdy:2251 km

Krótki list motywacyjny:Mam na Imie Quinton,jestem kawalerem. Po mimo wieku jestem osobą dość aktywną fizycznie i szukam pracy związanej z motoryzacją. Chciałbym pracowac u was w firmie i być częścią tak dobrze zorganizowanej firmy jaką jest Commerce Taxi. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej proźby.

OOC

Michal

20 lat

Coś o sobie: Mam na imie michał, urodzony i wychowany w trójmieście. Zainteresowania: Sport, Motoryzacja, Piękne kobiety
. Z zawodu elektryk i w wolnym czasie gram w SAMP na net4game.com

• Do góry
    • 0

#46 Branden_Barolinii-19 06/04/2015 - 21:18

Branden_Barolinii
  • Gracz
((IC))
Imię i nazwisko: Branden Bartolinj
Numer telefonu: 5383152
Doświadczenie: W tej branzy wysokie.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 284km
Krótki list motywacyjny: Chcialbym tu u was pracowac poniewaz firma jest rozgarnieta itp. Jestem bardzo milym czlowiekiem. Lubie sie smiac. Bede wypelniac wszystkie obowiazki jakie ta firma wymaga i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

((OOC))
Imię:Bartek
Coś o sobie: Czesc! Nazywam sie Bartek. Lubie grac na komputerze. Czesto jezdze takze na rowerze, hulajnodze, skuterze czy nawet autem. Moje zainteresowania to informatyka i motoryzacja i czasami kolej.
  • Do góry
    • 0

#47 Wolfu7773 08/04/2015 - 14:01

Wolfu777
  • Gracz

IC

Quinton Reda

Telefon:5387069

Doświadczenie w prowadzeniu mam duże

Okres posiadania prawa jazdy:2251 km

Krótki list motywacyjny:Mam na Imie Quinton,jestem kawalerem. Po mimo wieku jestem osobą dość aktywną fizycznie i szukam pracy związanej z motoryzacją. Chciałbym pracowac u was w firmie i być częścią tak dobrze zorganizowanej firmy jaką jest Commerce Taxi. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej proźby.

OOC

Michal

20 lat

Coś o sobie: Mam na imie michał, urodzony i wychowany w trójmieście. Zainteresowania: Sport, Motoryzacja, Piękne kobiety
. Z zawodu elektryk i w wolnym czasie gram w SAMP na net4game.com

((IC))
Imię i nazwisko: Branden Bartolinj
Numer telefonu: 5383152
Doświadczenie: W tej branzy wysokie.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 284km
Krótki list motywacyjny: Chcialbym tu u was pracowac poniewaz firma jest rozgarnieta itp. Jestem bardzo milym czlowiekiem. Lubie sie smiac. Bede wypelniac wszystkie obowiazki jakie ta firma wymaga i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

((OOC))
Imię:Bartek
Coś o sobie: Czesc! Nazywam sie Bartek. Lubie grac na komputerze. Czesto jezdze takze na rowerze, hulajnodze, skuterze czy nawet autem. Moje zainteresowania to informatyka i motoryzacja i czasami kolej.

ODRZUCAM.

• Do góry
    • 0

#48 Bagin 175 08/04/2015 - 16:51

Bagin
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Kade Ventura

Numer telefonu: 539 60 76

Doświadczenie: jeździłem dużo na taksówkach

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 61km (na tym koncie)

Krótki list motywacyjny: Nazywam się Kade mam 23 lata, jestem młodym ambitnym chłopakiem który potrafi dbać o pracę i szanuję to co dostanie. Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ zauważyłem, że jest to mega zorganizowana oraz porządna firma.

((OOC))

Imię: Adrian

Coś o sobie: Obecnie ratownik medyczny w wojewodzkiej stacji pogotowia ratunkowego szczecin. Na codzien wesoly pogodny gosc. Umiem grac RP,a mysle ze to duzy plus tutaj

((IC))

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 61km (na tym koncie)

Krótki list motywacyjny: Nazywam się Kade mam 23 lata, jestem młodym ambitnym chłopakiem który potrafi dbać o pracę i szanuję to co dostanie. Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ zauważyłem, że jest to mega zorganizowana oraz porządna firma.

((OOC))

Coś o sobie: Obecnie ratownik medyczny w wojewodzkiej stacji pogotowia ratunkowego szczecin. Na codzien wesoly pogodny gosc. Umiem grac RP,a mysle ze to duzy plus tutaj

CO DO GODZIN TO NOWA POSTAĆ ZROBIONA SPECJALNIE POD TAXI

• Do góry
    • 0

#49 Wolfu7773 09/04/2015 - 19:03

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

((OOC))

CO DO GODZIN TO NOWA POSTAĆ ZROBIONA SPECJALNIE POD TAXI

• Do góry
    • 0

#50 Strzelec_Rajden62 10/04/2015 - 13:58

Strzelec_Rajden
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Orlando Baroné

Numer telefonu: 5068657

Doświadczenie: Brak

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 16

Krótki list motywacyjny: Buon giorno, jestem Sig Baroné. Obecnie pracuję w dwóch restauracjach, lecz chciałbym spróbować czegoś nuovo, zatem piszę podanie do Was, gentili signori, do Commerce Taxi. Prawo jazdy Kat. B mam właśnie w portfelu. Mam nadzieję, że rozpatrzycie podanie positivamente.

((OOC))

Imię:Radek

Coś o sobie: Obecnie jestem w III klasie szkoły wojskowej. W chwili obecnej nie pracuję. Swoją karierę RP zacząłem rok temu, więc doświadczenie mam, co raczej będzie Moim mocnym plusem.

• Do góry
    • 0

#51 Wolfu7773 11/04/2015 - 22:06

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Orlando Baroné

Numer telefonu: 5068657

Doświadczenie: Brak

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 16

Krótki list motywacyjny: Buon giorno, jestem Sig Baroné. Obecnie pracuję w dwóch restauracjach, lecz chciałbym spróbować czegoś nuovo, zatem piszę podanie do Was, gentili signori, do Commerce Taxi. Prawo jazdy Kat. B mam właśnie w portfelu. Mam nadzieję, że rozpatrzycie podanie positivamente.

((OOC))

Imię:Radek

Coś o sobie: Obecnie jestem w III klasie szkoły wojskowej. W chwili obecnej nie pracuję. Swoją karierę RP zacząłem rok temu, więc doświadczenie mam, co raczej będzie Moim mocnym plusem.

((IC))

Imię i nazwisko: Mike Levine

Numer telefonu: 5368565

Doświadczenie: posiadam, CCT taxi.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 107 

Krótki list motywacyjny: Jestem sumiennym pracownikiem. Kieruje się dobrem firmy, dbam o pojazdy. Podczas jazdy używam głowy, i jeżdżę tak, aby nie uszkodzić pojazdu. 

((OOC))

Imię: Hubert

Coś o sobie: Młody chłopak. Jestem fanem motoryzacji. Lubię motocykle, sam mam jeden, dość sporo jeżdżę. Uprawiam troche sportu, bla bla bla... :) Jestem poprostu przecietnym nastolatkiem ktory interesuje się motoryzacją.

PRZYJMUJĘ. Oczekuj na telefon od zarządu. ((będę Cię miał na oku ze względu na logi, ale tymczasem Ci zaufam :) ))

• Do góry
    • 1

#52 I Mariusz I57 14/04/2015 - 20:01

I Mariusz I
  • Gracz

Czekam na Telefon IC i go do dzisiaj nie dostalem moj telefon:5259150

nazywam sie Jarrett Amato IC

Użytkownik Mariusz Klankowski edytował ten post 14/04/2015 - 20:03

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, taxi, commerce

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1