Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Commerce Taxi

rekrutacja taxi commerce

• Please log in to reply
51 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wolfu7773 25/03/2015 - 21:47

Wolfu777
  • Gracz

Logo-6-30_wexxhxs.png

REKRUTACJA OTWARTA

Wymagamy:

• Prawa jazdy kategorii B
  • Umiejętnego prowadzenia samochodu
  • Nienagannej kultury osobistej
  • Znajomości miasta
  • Szacunku do pracy, współpracowników oraz pojazdów służbowych
  • Aktywności w firmie

Oferujemy:

• Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Elastyczne godziny pracy

• Wspaniałe, nowe taksówki - Admiral

• Miłą atmosferę!

((OOC))

- Minimum 20h na postaci

- Brak większych przewinień

WZÓR PODANIA:

((IC))

Imię i nazwisko:

Numer telefonu:

Doświadczenie:

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):

Krótki list motywacyjny:

((OOC))

Imię:

Coś o sobie:

Podania prosimy wysyłać na nasz adres e-mail! ((komentarze pod postem))

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 30/03/2015 - 19:32

• Do góry
    • 1

#2 RestCool0 26/03/2015 - 19:03

RestCool
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Erick Reyes

Numer telefonu: 511-323-740

Doświadczenie: Prowadzę własną firmę nauki jazdy, mam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdów. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 1477

Krótki list motywacyjny: Byłem kierowcą taksówki przez parę lat, firma upadła z powodu braku środków.

Kilka tygodni później założyłem firmę z moim przyjacielem istnieje do dziś. 

((OOC))

Imię:Karol

Coś o sobie: Gram już ponad dwa lata na tym serwerze, miałem krótką przerwę w grze i chciałbym zacząć od nowa. 

• Do góry
    • 0

#3 Wolfu7773 26/03/2015 - 19:12

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Erick Reyes

Numer telefonu: 511-323-740

Doświadczenie: Prowadzę własną firmę nauki jazdy, mam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdów. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 1477

Krótki list motywacyjny: Byłem kierowcą taksówki przez parę lat, firma upadła z powodu braku środków.

((OOC))

Imię:Karol

Coś o sobie: Gram już ponad dwa lata na tym serwerze, miałem krótką przerwę w grze i chciałbym zacząć od nowa. 

PRZYJMUJĘ. Zgłoś się IC do Derek Bologna lub Michael Lagos.

• Do góry
    • 0

#4 Misi3k0 28/03/2015 - 13:33

Misi3k
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Alan Tripodi

Numer telefonu: 80443365

Doświadczenie: Pracuje jako taksówkarz w firmie SpeedTrans i dobrze sie tam spisuje,chcem teraz u was pracowac a z tamtej pracy odejsc.Doszły mnie słuchy ze u wasz najlebiej

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://imgur.com/a/AvE6G#0

Krótki list motywacyjny: No chciałbym bardzo pracowac w waszej firmie.Byc Taksówkarzem to moze mazenie z dziecinstawa.Bardzo lubie jezdzic samochodzem

((OOC))

Imię:  Darek

Coś o sobie: Nazywam sie Darek.Mieszkam w Okalicach,małej miejscowosci obok Lęborka.Chodze o 2 Gimnazjum w Cewicach.Jestem miłym i sympatycznym graczen na N4G.Gram bardzo często, od Poniedziałku do Piątku 5h a w Sobote i Niedziele 8-10h.Więc jak przyjmnieje mnie do pracy to będziecie mieli samo zyski.Umiem jezdzic autem,wiec nie zepsuje firmowego.

SORY ZA ORT. SORKA

• Do góry
    • 0

#5 Beniamin II1 28/03/2015 - 14:06

Beniamin II
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko:Khalil Barker

Numer telefonu:

Doświadczenie:Pracowałem w CCT

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):10km

Krótki list motywacyjny: Jestem Khalil, i bardzo chciałbym pracować w waszej firmie taksówkarskiej, ponieważ bardzo znam sie na autach i umiem jeździć

((OOC))

Imię:Hubert

Coś o sobie:Nazywam Hubert, Chodze do 1 Gimnazjum, Jestem bardzo miły i ogarniętym graczem N4Game. Gram co dzień po 2-4 dziennie. Grałem rok temu na net4game, i chcę jeszcze raz zacząć na tym serwerze RP :)

• Do góry
    • 0

#6 Buli9102 28/03/2015 - 15:55

Buli910
  • Świeżak

((IC))

Imię i nazwisko: Alonzo Evans

Numer telefonu: 4795710

Doświadczenie: Moje doświadczenie jest na wysokim poziomie dlatego również Pasjonuje się tylko i wyłącznie Taxi.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 16km

Krótki list motywacyjny: Mam na imię Alonzo i praca w waszej firmie jest dla mnie jednym z ważniejszych Marzeń.

((OOC))

Imię: Piotr.

Coś o sobie: Mam na imię Piotr. Pochodzę z małego miasta Ostróda. Moim hobby jest informatyka jak i Piłka Nożna. Można było by powiedzieć, że pasję Informatyczną odziedziczyłem po Tacie.

Użytkownik Buli910 edytował ten post 28/03/2015 - 15:55

• Do góry
    • 1

#7 Wolfu7773 28/03/2015 - 16:05

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Alan Tripodi

Numer telefonu: 80443365

Doświadczenie: Pracuje jako taksówkarz w firmie SpeedTrans i dobrze sie tam spisuje,chcem teraz u was pracowac a z tamtej pracy odejsc.Doszły mnie słuchy ze u wasz najlebiej

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://imgur.com/a/AvE6G#0

Krótki list motywacyjny: No chciałbym bardzo pracowac w waszej firmie.Byc Taksówkarzem to moze mazenie z dziecinstawa.Bardzo lubie jezdzic samochodzem

((OOC))

Imię:  Darek

Coś o sobie: Nazywam sie Darek.Mieszkam w Okalicach,małej miejscowosci obok Lęborka.Chodze o 2 Gimnazjum w Cewicach.Jestem miłym i sympatycznym graczen na N4G.Gram bardzo często, od Poniedziałku do Piątku 5h a w Sobote i Niedziele 8-10h.Więc jak przyjmnieje mnie do pracy to będziecie mieli samo zyski.Umiem jezdzic autem,wiec nie zepsuje firmowego.

SORY ZA ORT. SORKA

((IC))

Imię i nazwisko:Khalil Barker

Numer telefonu:

Doświadczenie:Pracowałem w CCT

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):10km

Krótki list motywacyjny: Jestem Khalil, i bardzo chciałbym pracować w waszej firmie taksówkarskiej, ponieważ bardzo znam sie na autach i umiem jeździć

((OOC))

Imię:Hubert

Coś o sobie:Nazywam Hubert, Chodze do 1 Gimnazjum, Jestem bardzo miły i ogarniętym graczem N4Game. Gram co dzień po 2-4 dziennie. Grałem rok temu na net4game, i chcę jeszcze raz zacząć na tym serwerze RP :)

ODRZUCAM. Alan - tragiczne logi, Khalil - pograj trochę więcej.

((IC))

Imię i nazwisko: Alonzo Evans

Numer telefonu: 4795710

Doświadczenie: Moje doświadczenie jest na wysokim poziomie dlatego również Pasjonuje się tylko i wyłącznie Taxi.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 16km

Krótki list motywacyjny: Mam na imię Alonzo i praca w waszej firmie jest dla mnie jednym z ważniejszych Marzeń.

((OOC))

Imię: Piotr.

Coś o sobie: Mam na imię Piotr. Pochodzę z małego miasta Ostróda. Moim hobby jest informatyka jak i Piłka Nożna. Można było by powiedzieć, że pasję Informatyczną odziedziczyłem po Tacie.

PRZYJMUJĘ.  Zgłoś się IC do Derek Bologna lub Michael Lagos

• Do góry
    • 0

#8 SchilleR0 29/03/2015 - 11:33

SchilleR
  • Świeżak

((IC))

Imię i nazwisko: Russell Allen

Numer telefonu: 4415586

Doświadczenie: Pracowałem kiedyś w wielu firmach taksówkarskich i miałem małą przerwe

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 876 km

Krótki list motywacyjny:Jestem Russell i praca w tej firmie była by dla mnie czymś dobrym ponieważ lubię, a nawet kocham jeździć samochodami.

((OOC))

Imię:Rafał

Coś o sobie: Jestem Rafał pochodzę z małego miasta w pobliżu Szczecina. Bardzo lubie samochody no i właśnie zdaje prawko i co tam na serwerze gram dosyć często :)

• Do góry
    • 0

#9 Wolfu7773 29/03/2015 - 12:49

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Russell Allen

Numer telefonu: 4415586

Doświadczenie: Pracowałem kiedyś w wielu firmach taksówkarskich i miałem małą przerwe

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 876 km

Krótki list motywacyjny:Jestem Russell i praca w tej firmie była by dla mnie czymś dobrym ponieważ lubię, a nawet kocham jeździć samochodami.

((OOC))

Imię:Rafał

Coś o sobie: Jestem Rafał pochodzę z małego miasta w pobliżu Szczecina. Bardzo lubie samochody no i właśnie zdaje prawko i co tam na serwerze gram dosyć często :)

PRZYJMUJĘ. Oczekuj na telefon IC od Michael Lagos lub Derek Bologna.

• Do góry
    • 0

#10 Matrikx45 30/03/2015 - 15:15

Matrikx
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Eric Brando

Numer telefonu: 505-44-94

Doświadczenie: Pracowałem już w firmie taksówkarskiej, jak również miałem okazję pracować w firmie nauki jazdy.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://pokazywarka.pl/bmrnwu/

Krótki list motywacyjny:

Szanowni Państwo,

piszę w sprawnie o kandydaturę na stanowisko kierowcy taksówki w firmie Commerce Taxi. Mam sporą wiedzę na temat ruchu drogowego, jak również jeżeli chodzi o sprawy, kierowcy taksówki. Jak dotąd pracowałem dorywczo w różnych firmach w których miałem do czynienia z innymi ludźmi. Miałem również okazję już pracować w firmie taksówkarskiej, jak i w nauce jazdy, stąd duża wiedza na temat ruchu drogowego.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie aplikacji.

Pozdrawiam,

Eric Brando

((OOC))

Imię: Krystian 

Coś o sobie: Witam, nazywam się Krystian. Chodzę do klasy technikum informatycznego, lecz moją pasją jest gra na gitarze.  Staram się grać kulturalnie i myślę że to mi wychodzi.

Użytkownik Matrikx edytował ten post 30/03/2015 - 15:18

• Do góry
    • 0

#11 MoherBieecz0 30/03/2015 - 15:47

MoherBieecz
  • Gracz

((IC))

Imie i nazwisko:Benjamin Lagos

Numer Telefonu:5349663

Doświadczenie:Jestem dobrym klientem na to stanowisko , ponieważ nie raz już siedziałem za kółkiem z rolą Taryfiarza.Często też bywałem kierownikiem poprzednich firm.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych KM)):57

Krótki list motywacyjny:

Drodzy założyciele Commerce Taxi

Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na stanowisko Kierowcy w owej firmie. Na pewno się Państwo nie zawiedziecie. Będę naprawiał i tankował pojazdy po skończonej służbie . Jestem miły dla klientów i kolegów po fachu, pracowity , oraz kulturalny . Jeśli chodzi o sprawę ruchu drogowego nie ma z tym u mnie problemu.

Z poważaniem Benjamin Lagos

((OOC))

Imię:Kuba

Coś o sobie: Siemka,nazywam się Kuba i lubię grać w piłkę i na komputerze.Mieszkam niedaleko Tatr.Chętnie oglądam sporty w telewizji.Na N4G gram nie pierwszy raz.

• Do góry
    • 0

#12 Wolfu7773 30/03/2015 - 17:18

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Eric Brando

Numer telefonu: 505-44-94

Doświadczenie: Pracowałem już w firmie taksówkarskiej, jak również miałem okazję pracować w firmie nauki jazdy.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://pokazywarka.pl/bmrnwu/

Krótki list motywacyjny:

Szanowni Państwo,

piszę w sprawnie o kandydaturę na stanowisko kierowcy taksówki w firmie Commerce Taxi. Mam sporą wiedzę na temat ruchu drogowego, jak również jeżeli chodzi o sprawy, kierowcy taksówki. Jak dotąd pracowałem dorywczo w różnych firmach w których miałem do czynienia z innymi ludźmi. Miałem również okazję już pracować w firmie taksówkarskiej, jak i w nauce jazdy, stąd duża wiedza na temat ruchu drogowego.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie aplikacji.

Pozdrawiam,

Eric Brando

((OOC))

Imię: Krystian 

Coś o sobie: Witam, nazywam się Krystian. Chodzę do klasy technikum informatycznego, lecz moją pasją jest gra na gitarze.  Staram się grać kulturalnie i myślę że to mi wychodzi.

JUŻ PRZYJĘTY. :)

((IC))

Imie i nazwisko:Benjamin Lagos

Numer Telefonu:5349663

Doświadczenie:Jestem dobrym klientem na to stanowisko , ponieważ nie raz już siedziałem za kółkiem z rolą Taryfiarza.Często też bywałem kierownikiem poprzednich firm.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych KM)):57

Krótki list motywacyjny:

Drodzy założyciele Commerce Taxi

Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na stanowisko Kierowcy w owej firmie. Na pewno się Państwo nie zawiedziecie. Będę naprawiał i tankował pojazdy po skończonej służbie . Jestem miły dla klientów i kolegów po fachu, pracowity , oraz kulturalny . Jeśli chodzi o sprawę ruchu drogowego nie ma z tym u mnie problemu.

Z poważaniem Benjamin Lagos

((OOC))

Imię:Kuba

Coś o sobie: Siemka,nazywam się Kuba i lubię grać w piłkę i na komputerze.Mieszkam niedaleko Tatr.Chętnie oglądam sporty w telewizji.Na N4G gram nie pierwszy raz.

ODRZUCAM. Godziny i logi.

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 30/03/2015 - 17:19

• Do góry
    • 0

#13 Kowal7981 30/03/2015 - 17:31

Kowal798
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Gerald Martin

Numer telefonu: 5354348

Doświadczenie: Praca w CCT Taxi

Spoiler

Krótki list motywacyjny:  Byłem kierowcą taksówki przez parę lat, firma upadła z powodu braku środków.

((OOC))

Imię: Piotrek

Coś o sobie: Interesuje sie gejmingiem na scenie RP jestem od ponad 3lat.

• Do góry
    • 0

#14 Wolfu7773 30/03/2015 - 17:50

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Gerald Martin

Numer telefonu: 5354348

Doświadczenie: Praca w CCT Taxi

Spoiler

Krótki list motywacyjny:  Byłem kierowcą taksówki przez parę lat, firma upadła z powodu braku środków.

((OOC))

Imię: Piotrek

Coś o sobie: Interesuje sie gejmingiem na scenie RP jestem od ponad 3lat.

ODRZUCAM.

• Do góry
    • 0

#15 lukiozw0 30/03/2015 - 18:41

lukiozw
  • Świeżak

((IC))

Imię i nazwisko: Marcel Petrov

Numer telefonu: 5337766

Doświadczenie:Jestem Kierovnikiem Apteki dużo jeżdżę po miescie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 89 km

Krótki list motywacyjny: Byłem dostawcą pizzy ale zrezygnowałem z powodu ze firma była nie wypłacalna

((OOC))

Imię:Łukasz

Coś o sobie: Gram już ponad 6 lata na tym serwerze, miałem krótką przerwę w grze i zaczołem odn nowa grac miasto znam doskonale kazdy jego kąt

• Do góry
    • 0

#16 Wolfu7773 30/03/2015 - 19:03

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Marcel Petrov

Numer telefonu: 5337766

Doświadczenie:Jestem Kierovnikiem Apteki dużo jeżdżę po miescie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 89 km

Krótki list motywacyjny: Byłem dostawcą pizzy ale zrezygnowałem z powodu ze firma była nie wypłacalna

((OOC))

Imię:Łukasz

Coś o sobie: Gram już ponad 6 lata na tym serwerze, miałem krótką przerwę w grze i zaczołem odn nowa grac miasto znam doskonale kazdy jego kąt

ODRZUCAM.

• Do góry
    • 0

#17 I Mariusz I57 01/04/2015 - 12:36

I Mariusz I
  • Gracz

*
Popularny

((IC))

Imię i nazwisko:Jarrett Amato

Numer telefonu:5259150

Doświadczenie:Pracowalem juz nie raz w TAXI i nawet w nauce jazdy

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):213km

Krótki list motywacyjny:Ponieważ jestem miłym godnym zaufania mieszkańcem słonecznego miasta Los Santos. Potrafię zadbać o samochód jak i o zdrowie klienta. Uwielbiam być za kółkiem. Jeżeli się popsuje auto to nic ponieważ za młodu pracowałem u ojca w warsztacie.

((OOC))

Imię:Mariusz

Coś o sobie:Jestem Mariusz gram juz ponad 45h

Użytkownik Mariusz Klankowski edytował ten post 01/04/2015 - 12:42

• Do góry
    • 7

#18 Jasmin1 01/04/2015 - 13:11

Jasmin
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Jasmin Accardo

Numer telefonu: 527-03-41

Doświadczenie: Wysokie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):   http://zapodaj.net/d...f18b57.png.html

Krótki list motywacyjny: Witam wszystkich. Jestem Jasmin. Do Los Santos przyjechałam miesiąc temu. Od tego czasu poszukuję pracy, dobrej pracy. Słyszalam , że tylko w waszej sieci Taxi jest taka atmosfera. Lubię bardzo jeździć dlatego zgłaszam się do was z prośbą o zatrudnienie mnie.

((OOC))

Imię:Ewelina

Coś o sobie: A więc tak. Cześć, cześć, siema. Ewelina jestem. Mam 22 lata studiuję politykę. Jestem dyslektyczką. Od jakiegoś czasu powróciłam, na N4G z nowym kontem. Aktualnie pracuję w wojsku. Wydaję mundury i tam jakieś roboty papierkowe czasm się się znajdą. Chcę pracować w taxi, bo inne prace są nudne po prostu. Komu się chcę stać za ladą i czekać na klienta. Jeszcze pracowałam w lokalach gdzie nikogo nie było. Dlatego cenie sobie pracę w któej można pojeździć :)

• Do góry
    • 0

#19 Wolfu7773 01/04/2015 - 21:28

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko:Jarrett Amato

Numer telefonu:5259150

Doświadczenie:Pracowalem juz nie raz w TAXI i nawet w nauce jazdy

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):213km

Krótki list motywacyjny:Ponieważ jestem miłym godnym zaufania mieszkańcem słonecznego miasta Los Santos. Potrafię zadbać o samochód jak i o zdrowie klienta. Uwielbiam być za kółkiem. Jeżeli się popsuje auto to nic ponieważ za młodu pracowałem u ojca w warsztacie.

((OOC))

Imię:Mariusz

Coś o sobie:Jestem Mariusz gram juz ponad 45h

PRZYJMUJĘ. Oczekuj na telefon IC.

((IC))

Imię i nazwisko: Jasmin Accardo

Numer telefonu: 527-03-41

Doświadczenie: Wysokie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):   http://zapodaj.net/d...f18b57.png.html

Krótki list motywacyjny: Witam wszystkich. Jestem Jasmin. Do Los Santos przyjechałam miesiąc temu. Od tego czasu poszukuję pracy, dobrej pracy. Słyszalam , że tylko w waszej sieci Taxi jest taka atmosfera. Lubię bardzo jeździć dlatego zgłaszam się do was z prośbą o zatrudnienie mnie.

((OOC))

Imię:Ewelina

Coś o sobie: A więc tak. Cześć, cześć, siema. Ewelina jestem. Mam 22 lata studiuję politykę. Jestem dyslektyczką. Od jakiegoś czasu powróciłam, na N4G z nowym kontem. Aktualnie pracuję w wojsku. Wydaję mundury i tam jakieś roboty papierkowe czasm się się znajdą. Chcę pracować w taxi, bo inne prace są nudne po prostu. Komu się chcę stać za ladą i czekać na klienta. Jeszcze pracowałam w lokalach gdzie nikogo nie było. Dlatego cenie sobie pracę w któej można pojeździć :)

JUŻ PRZYJĘTE :)

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 01/04/2015 - 21:34

• Do góry
    • 0

#20 Meritt1807 02/04/2015 - 15:59

Meritt
  • Gracz
((IC))

Imię i nazwisko: Tom Swift

Numer telefonu: 422-08-01

Doświadczenie: Duże.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://wgrajo.pl/img/samp09sfs.png

Krótki list motywacyjny: Witam serdecznie, związku z prowadzoną rekrutacją, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę. Posiadam odpowiednie kwalifikacje do pełnienia służby. Jestem osobą ambitną oraz posiadam wysoką kulturę osobistą. Mam nadzieję, że moja kandydatura zostanie rozpatrzona pozytywnie. Mapę Los Santos mam w małym palcu, dlatego dotarcie w różne miejsca nie będzie dla Mnie żadnym problemem.

((OOC))

Imię: Marcin

Coś o sobie: Mam na imię Marcin, mam 15 lat i za rok wybieram się do technikum gastronomicznego, ze względu na swoją pasję. Wybrałem tego typu firmę, ponieważ nie kręci mnie stanie godzinami za ladą, dlatego postanowiłem tutaj napisać.

• Do góry
    • 0

#21 Wolfu7773 02/04/2015 - 17:19

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Tom Swift

Numer telefonu: 422-08-01

Doświadczenie: Duże.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://wgrajo.pl/img/samp09sfs.png

Krótki list motywacyjny: Witam serdecznie, związku z prowadzoną rekrutacją, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę. Posiadam odpowiednie kwalifikacje do pełnienia służby. Jestem osobą ambitną oraz posiadam wysoką kulturę osobistą. Mam nadzieję, że moja kandydatura zostanie rozpatrzona pozytywnie. Mapę Los Santos mam w małym palcu, dlatego dotarcie w różne miejsca nie będzie dla Mnie żadnym problemem.

((OOC))

Imię: Marcin

Coś o sobie: Mam na imię Marcin, mam 15 lat i za rok wybieram się do technikum gastronomicznego, ze względu na swoją pasję. Wybrałem tego typu firmę, ponieważ nie kręci mnie stanie godzinami za ladą, dlatego postanowiłem tutaj napisać.

• Do góry
    • 0

#22 Grtrd13 02/04/2015 - 18:17

Grtrd
  • Gracz

Dostałem się do innej firmy, rezygnuję.

Użytkownik Szaleniec edytował ten post 02/04/2015 - 19:12

• Do góry
    • 0

#23 Ten Bartek72 02/04/2015 - 20:40

Ten Bartek
  • Gracz

*
Popularny

Niestety - rezygnuję. 

Użytkownik bartix1234 edytował ten post 02/04/2015 - 20:43

• Do góry
    • 7

#24 FaTum0 02/04/2015 - 21:01

FaTum
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Wesley Martin

Numer telefonu: 5353630

Doświadczenie: Kiedyś na innym serwerze pracowałem już w firmie TAXI więc jakieś już doświadczenie mam. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 70km

Krótki list motywacyjny: Witam, zauważyłem że prowadzicie rekrutacje mówie czemu nie przecież mogę spróbować napisać do was może się uda. Jestem osoba punktualna i wydaje mi się że dobrze prowadzę samochód. Pracowałem już kiedyś w Taxi wiedź tu też mogę przynajmniej mi się tak wydaje.  Lubie pomagać ludzią i wozić się po mału nie łamiąc przepisów. Mam nadzieje że moje pismo zostanie rozpatrzone pozytywnie. 

Pozdrawiam

Z poważaniem 

Wesley Martin

((OOC))

Imię:Michał

Coś o sobie: Na serwerze gram od nie dawna szybko się uczę mam tam na jednej  postaci nie fajnego bana ale to przez swoja głupotę, grałem kiedyś już na innych serwerach RP i staram się jak najlepiej odgrywać akcje /me i /do. Po blokadzie postaci stałem się bardziej dokładny z wszystkim. Zajmuje się grami komputerowymi a jak najbardziej cenie sobie Counter-Strike Global Offensive oraz SA-MP.

• Do góry
    • 0

#25 Wolfu7773 02/04/2015 - 21:05

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Wesley Martin

Numer telefonu: 5353630

Doświadczenie: Kiedyś na innym serwerze pracowałem już w firmie TAXI więc jakieś już doświadczenie mam. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): 70km

Krótki list motywacyjny: Witam, zauważyłem że prowadzicie rekrutacje mówie czemu nie przecież mogę spróbować napisać do was może się uda. Jestem osoba punktualna i wydaje mi się że dobrze prowadzę samochód. Pracowałem już kiedyś w Taxi wiedź tu też mogę przynajmniej mi się tak wydaje.  Lubie pomagać ludzią i wozić się po mału nie łamiąc przepisów. Mam nadzieje że moje pismo zostanie rozpatrzone pozytywnie. 

Pozdrawiam

Z poważaniem 

Wesley Martin

((OOC))

Imię:Michał

Coś o sobie: Na serwerze gram od nie dawna szybko się uczę mam tam na jednej  postaci nie fajnego bana ale to przez swoja głupotę, grałem kiedyś już na innych serwerach RP i staram się jak najlepiej odgrywać akcje /me i /do. Po blokadzie postaci stałem się bardziej dokładny z wszystkim. Zajmuje się grami komputerowymi a jak najbardziej cenie sobie Counter-Strike Global Offensive oraz SA-MP.

Niestety ODRZUCAM. Pomieszałeś trochę IC z OOC, a poza tym logi.

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 02/04/2015 - 21:05

• Do góry
    • 0

#26 David11-2 03/04/2015 - 09:30

David11
  • Gracz

cut

Użytkownik David11 edytował ten post 01/04/2019 - 16:42

• Do góry
    • 0

#27 Grtrd13 03/04/2015 - 09:51

Grtrd
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Rey Stevens

Numer telefonu:  5366409

Doświadczenie: Pracowałem już w firmie taksówkarskiej. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://screenshooter...2247443/yxrlogb

Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Rey Stevens, mam 25 lat i pochodzę z Europy. W USA jeżdżę kilka miesięcy lecz na starym kontynencie ponad 5 lat.  Bardzo dobrze znam topografię Los Santos, hrabstwa Red Conuty i Flint County, co bardzo przydaje się do pracy w taxi. Nie lubię siedzieć za ladą i patrzeć w scianę więc to jest praca dla mnie, którą będe wykonywać sumiennie i należycie. 

Pozdrawiam,

Rey Stevens

((OOC))

Imię:Andrzej

Coś o sobie: Jestem Andrzej, mam 14, lubię pływać, jezdzić na rowerze i grać w gry komputerowe. Na serwerach RP gram około 2 lat.

Użytkownik Szaleniec edytował ten post 03/04/2015 - 10:26

• Do góry
    • 0

#28 Wolfu7773 03/04/2015 - 15:12

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Rylan Anderson

Numer telefonu: 4792204

Doświadczenie: Doświadczenie w byciu taksówkarzem mam naprawdę wysokie, pracowałem już w takiej firmie w Niemczech, lecz po przeprowadzce do Los Santos musiałem się zwolnić.

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):  (( 206 km )) - 

BDdZWaj.jpg

Krótki list motywacyjny: Szanowny Panie Szefie, jestem doświadczonym człowiekiem, interesującym się firmą taksówkarską od 9 roku życia, kiedy to pierwszy raz mój ojciec zabrał mnie ze sobą do swojej firmy taksówkarskiej. Proszę szanownego szefa o przyjęcie mnie do tejże pracy, którą codziennie będę utrzymywał na fundamentach.

((OOC))

Imię: Dawid

Coś o sobie: Mam na imię Dawid, lat 14, pochodzę ze Szczecinka (Województwo zachodnio pomorskie), chodzę do klasy II Gimnazjum w Szczecinku. Mam dużo kumpli, nie lubię się uczyć chociaż mam nawet dobre oceny. Na serwerach RolePlay gram od 4 lat, a na tym serwerze od października - miałem dłuższą przerwę.

((IC))

Imię i nazwisko: Rey Stevens

Numer telefonu:  5366409

Doświadczenie: Pracowałem już w firmie taksówkarskiej. 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): http://screenshooter...2247443/yxrlogb

Krótki list motywacyjny: Witam, nazywam się Rey Stevens, mam 25 lat i pochodzę z Europy. W USA jeżdżę kilka miesięcy lecz na starym kontynencie ponad 5 lat.  Bardzo dobrze znam topografię Los Santos, hrabstwa Red Conuty i Flint County, co bardzo przydaje się do pracy w taxi. Nie lubię siedzieć za ladą i patrzeć w scianę więc to jest praca dla mnie, którą będe wykonywać sumiennie i należycie. 

Pozdrawiam,

Rey Stevens

((OOC))

Imię:Andrzej

Coś o sobie: Jestem Andrzej, mam 14, lubię pływać, jezdzić na rowerze i grać w gry komputerowe. Na serwerach RP gram około 2 lat.

PRZYJMUJĘ. Oczekujcie na telefon IC.

• Do góry
    • 0

#29 Defciak40 03/04/2015 - 15:25

Defciak
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Douglas Knoxville

Numer telefonu: 381-81-93

Doświadczenie: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich, niedługo założę i swoją

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): ((910km)

Krótki list motywacyjny: Nazywam się Douglas Knoxville, mam 21 lat. Wychowałem się w USA. Bardzo dobrze znam tereny miasta, a także tereny po za miastem - a jest to ważne w tej pracy. Lubie jeździć samochodami, za dzieciaka interesowały mnie te klimaty.

((OOC))

Imię: Hubert

Coś o sobie: Nazywam się Hubert, mam 15 lat. Interesuję się ASG - od roku. Na N4G miałem pare razy przerwe, ogólnie interesuje się też software'em w sprzętach komputerowych.

• Do góry
    • 0

#30 Wolfu7773 03/04/2015 - 15:30

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko: Douglas Knoxville

Numer telefonu: 381-81-93

Doświadczenie: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich, niedługo założę i swoją

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): ((910km)

Krótki list motywacyjny: Nazywam się Douglas Knoxville, mam 21 lat. Wychowałem się w USA. Bardzo dobrze znam tereny miasta, a także tereny po za miastem - a jest to ważne w tej pracy. Lubie jeździć samochodami, za dzieciaka interesowały mnie te klimaty.

((OOC))

Imię: Hubert

Coś o sobie: Nazywam się Hubert, mam 15 lat. Interesuję się ASG - od roku. Na N4G miałem pare razy przerwe, ogólnie interesuje się też software'em w sprzętach komputerowych.

• Do góry
    • 0

#31 saykol jest zajebisty 140 03/04/2015 - 16:43

saykol jest zajebisty
  • Gracz
((IC))
Imię i nazwisko: Maciej Waszkiewicz
Numer telefonu: 4127159
Doświadczenie: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): https://i.imgur.com/hMchKSJ.png
Krótki list motywacyjny:
WItam,Nazywam się Maciej Waszkiewicz, Urodziłem się w 31.01.1980r w Polski, Lubię być urzędnikiem, W Poznaniu byłem w urzędzie jako urzędnik III. gram w piłkę nożną, Jestem miłą, uczynną, atrakcyjną osobą. Szybko przyzwyczajam się do nowych środowisk życia. Dobrze komunikuję się z innymi ludźmi. Lubię pomagać innym. Zawsze chodzę z uśmiechem wymalowanym na mojej twarzy. Szukam pracy, która zapełni mój wolny czas i da szansę, aby doskonalić swoje umiejętności
Teraz pracuje w urzadzie jako urzędnik I

((OOC))
Imię:Krystian
Coś o sobie:

Witam jestem Krystian mieszkam w Poznaniu, mam lat 18 , lubię robić filmy, muzykę typu Rap ,Reggae, Disco Polo , Rock i Techno, grać gry , etc i chce być kamerzystą ,interesuje się piłką i w obecnej chwili trenuje piłkę nożną ,Jestem całkiem spokojną i miłą osobą i nie wiem co napisać coś o mnie.
  • Do góry
    • 0

#32 Wolfu7773 03/04/2015 - 17:28

Wolfu777
  • Gracz

((IC))
Imię i nazwisko: Maciej Waszkiewicz
Numer telefonu: 4127159
Doświadczenie: Pracowałem w paru firmach taksówkarskich.
Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)): https://i.imgur.com/hMchKSJ.png
Krótki list motywacyjny:
WItam,Nazywam się Maciej Waszkiewicz, Urodziłem się w 31.01.1980r w Polski, Lubię być urzędnikiem, W Poznaniu byłem w urzędzie jako urzędnik III. gram w piłkę nożną, Jestem miłą, uczynną, atrakcyjną osobą. Szybko przyzwyczajam się do nowych środowisk życia. Dobrze komunikuję się z innymi ludźmi. Lubię pomagać innym. Zawsze chodzę z uśmiechem wymalowanym na mojej twarzy. Szukam pracy, która zapełni mój wolny czas i da szansę, aby doskonalić swoje umiejętności
Teraz pracuje w urzadzie jako urzędnik I

((OOC))
Imię:Krystian
Coś o sobie:

Witam jestem Krystian mieszkam w Poznaniu, mam lat 18 , lubię robić filmy, muzykę typu Rap ,Reggae, Disco Polo , Rock i Techno, grać gry , etc i chce być kamerzystą ,interesuje się piłką i w obecnej chwili trenuje piłkę nożną ,Jestem całkiem spokojną i miłą osobą i nie wiem co napisać coś o mnie.

Niestety ODRZUCAM. ((logi))

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 03/04/2015 - 17:29

• Do góry
    • 0

#33 Trixen9 03/04/2015 - 17:43

Trixen
  • Gracz
((IC))
Imię i nazwisko: Braydon Owen
Numer telefonu: *podany numer telefonu* ((Nie mam jak teraz podać, ponieważ nie jestem w grze))
Doświadczenie: Hmm... odpowiem tak, mam bardzo duże doświadczenie nie raz pracowałem w takiej firmie, a nawet byłem kierownikiem. Dobrze mi to wychodziło
Okres posiadania prawa jazdy ((/stats ilość przejechanych km)): Posiadam 10km.
Krótki list motywacyjny: A więc tak, byłem kierowcą nie jednej taksówki przez parę miesięcy, ale potem przeszedłem do nauki jazdy, aby szkolić innych. Ale teraz chcę znowu wrócić do mojej nie dawnej pasji.

((OOC))
Imię: Bartosz
Coś o sobie: Jestem bartosz, pochodzę z mało polski. Od jakiegoś czasu gram na tym serwerze, ale na rp to już gdzieś ok. 4-5 lat, których nie liczę :P
  • Do góry
    • 0

#34 amarozo0 03/04/2015 - 18:33

amarozo
  • Świeżak

((IC))

Imię i nazwisko: Kolton Abaquez 

Numer telefonu:537-41-74

Doświadczenie:Pracowałem już w Energy Taxi i Lasocin Company Taxi 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):524

Krótki list motywacyjny:Jestem szybki niczym Robert Kubica, oczywiście rozważny więc na pewno nie pożałujecie, oczywiście nie przekraczam dozwolonej prędkości, zanim ktoś do mnie wsiądzie już wysiada i myśli sobie co to za driver.Każdy klient się dziwi, że ledwo wsiadł a już musi wysiąść i nici z tak przyjemnej jazdy.

((OOC))

Imię:Kamil

Coś o sobie:

Nazywam się Kamil.Bardzo lubię sobie urozmaicić wolny  czas grając w gry komputerowe.

• Do góry
    • 0

#35 Wolfu7773 03/04/2015 - 18:44

Wolfu777
  • Gracz

((IC))
Imię i nazwisko: Braydon Owen
Numer telefonu: *podany numer telefonu* ((Nie mam jak teraz podać, ponieważ nie jestem w grze))
Doświadczenie: Hmm... odpowiem tak, mam bardzo duże doświadczenie nie raz pracowałem w takiej firmie, a nawet byłem kierownikiem. Dobrze mi to wychodziło
Okres posiadania prawa jazdy ((/stats ilość przejechanych km)): Posiadam 10km.
Krótki list motywacyjny: A więc tak, byłem kierowcą nie jednej taksówki przez parę miesięcy, ale potem przeszedłem do nauki jazdy, aby szkolić innych. Ale teraz chcę znowu wrócić do mojej nie dawnej pasji.

((OOC))
Imię: Bartosz
Coś o sobie: Jestem bartosz, pochodzę z mało polski. Od jakiegoś czasu gram na tym serwerze, ale na rp to już gdzieś ok. 4-5 lat, których nie liczę :P

ODRZUCAM. Za małe doświadczenie i niestety brak numeru telefonu.

((IC))

Imię i nazwisko: Kolton Abaquez 

Numer telefonu:537-41-74

Doświadczenie:Pracowałem już w Energy Taxi i Lasocin Company Taxi 

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):524

Krótki list motywacyjny:Jestem szybki niczym Robert Kubica, oczywiście rozważny więc na pewno nie pożałujecie, oczywiście nie przekraczam dozwolonej prędkości, zanim ktoś do mnie wsiądzie już wysiada i myśli sobie co to za driver.Każdy klient się dziwi, że ledwo wsiadł a już musi wysiąść i nici z tak przyjemnej jazdy.

((OOC))

Imię:Kamil

Coś o sobie:

Nazywam się Kamil.Bardzo lubię sobie urozmaicić wolny  czas grając w gry komputerowe.

PRZYJMUJĘ. Proszę oczekiwać na telefon od kogoś z zarządu.

Użytkownik Wolfu777 edytował ten post 03/04/2015 - 18:44

• Do góry
    • 0

#36 MaciekV3033 1 03/04/2015 - 19:34

MaciekV3033
  • Gracz

Logo-6-30_wexxhxs.png

REKRUTACJA OTWARTA

Wymagamy:

• Znajomości miasta
  • Aktywności w firmie

Oferujemy:

• Miłą atmosferę!

((OOC))

- Minimum 20h na postaci

WZÓR PODANIA:

((IC))

Imię i nazwisko:Joel Morgan

Numer telefonu:5187959

Doświadczenie:Duże

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):109

Krótki list motywacyjny:Umiem dobrze jeździć samochodem, oraz motorem. Znam prawie całe Los Santos. Taka praca sprawia mi przyjemność. Mogę nabić nawet 130min.

((OOC))

Imię:Maciek

Coś o sobie:Lubię grać w GTA jeździć samochodem. Nic wielkiego :D

• Do góry
    • 0

#37 Wolfu7773 03/04/2015 - 23:25

Wolfu777
  • Gracz

Logo-6-30_wexxhxs.png

REKRUTACJA OTWARTA

Wymagamy:

• Znajomości miasta
  • Aktywności w firmie

Oferujemy:

• Miłą atmosferę!

((OOC))

- Minimum 20h na postaci

WZÓR PODANIA:

((IC))

Imię i nazwisko:Joel Morgan

Numer telefonu:5187959

Doświadczenie:Duże

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):109

Krótki list motywacyjny:Umiem dobrze jeździć samochodem, oraz motorem. Znam prawie całe Los Santos. Taka praca sprawia mi przyjemność. Mogę nabić nawet 130min.

((OOC))

Imię:Maciek

Coś o sobie:Lubię grać w GTA jeździć samochodem. Nic wielkiego :D

ODRZUCAM.

• Do góry
    • 0

#38 TadzioX150 04/04/2015 - 15:37

TadzioX
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko:Bradyn Young

Numer telefonu:5054997

Doświadczenie:Pracowałem już nie raz w tej branży,zdałem prawo jazdy perfekcyjnie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):1334 ((niestety nie mogę SS robić))

Krótki list motywacyjny: Witam serdecznie, ostatnio zauważyłem ofertę tej pracy, bardzo spodobała mi się , ponieważ jestem zdolny do takich prac. Jestem pracowity, kulturalny, ambitny. Słyszałem też, że to u was jest taka fajna atmosfera. Myślę, że wysłuchacie mojej prośby i przyjmiecie mnie. Pozdrawia Bradyn!

((OOC))

Imię:Marek

Coś o sobie:Mam na imię Marek mam 16 lat, kreci mnie motoryzacja oraz wszystko to czym się da jeździć.Gram tutaj 2 lata z długą przerwą.

• Do góry
    • 0

#39 Wolfu7773 04/04/2015 - 15:48

Wolfu777
  • Gracz

((IC))

Imię i nazwisko:Bradyn Young

Numer telefonu:5054997

Doświadczenie:Pracowałem już nie raz w tej branży,zdałem prawo jazdy perfekcyjnie

Okres posiadania prawa jazdy((/stats ilość przejechanych km)):1334 ((niestety nie mogę SS robić))

Krótki list motywacyjny: Witam serdecznie, ostatnio zauważyłem ofertę tej pracy, bardzo spodobała mi się , ponieważ jestem zdolny do takich prac. Jestem pracowity, kulturalny, ambitny. Słyszałem też, że to u was jest taka fajna atmosfera. Myślę, że wysłuchacie mojej prośby i przyjmiecie mnie. Pozdrawia Bradyn!

((OOC))

Imię:Marek

Coś o sobie:Mam na imię Marek mam 16 lat, kreci mnie motoryzacja oraz wszystko to czym się da jeździć.Gram tutaj 2 lata z długą przerwą.

PRZYJMUJĘ. Oczekuj na telefon od zarządu.

• Do góry
    • 0

#40 Hakoon 5 04/04/2015 - 21:13

Hakoon
  • Gracz
//del

Użytkownik Rydzo edytował ten post 27/06/2017 - 11:09

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, taxi, commerce

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych