https://www.youtube.com/watch?v=_x9fRLEmcuc&feature=youtu.be
Trzeba było zrobić porządek. HD jest jak zawsze, pozdrawiam.

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=_x9fRLEmcuc&feature=youtu.be
Trzeba było zrobić porządek. HD jest jak zawsze, pozdrawiam.

Popularny

Popularny
No super, zacznijmy od tego że nagrałeś DB, fajnie - ale dlaczego nie widać jak nas strzlelasz tylko kamera w dół? Dno. Druga akcja zajebista jak wysiedliście i strzelaliście do grochów, drugiej też się doczepić nie można. Ale uwaga bo teraz ciśnienie mi się podnosi - dlaczego wlecieliście na Grape Street po tym jak wszyscy mieli prote? Zaraz po Willofield o ile mnie dobrze słuchy doniosły. Jakbyś nie wrzucał tych akcji byłoby w porządku, teraz jest tylko hejt.
Wszystko ok gdyby nie ta nuta...
Chyba w innych realiach żyjemy.
Dobre!
Według mnie jest git.
Zostawiam lajka.
No super, zacznijmy od tego że nagrałeś DB, fajnie - ale dlaczego nie widać jak nas strzlelasz tylko kamera w dół? Dno. Druga akcja zajebista jak wysiedliście i strzelaliście do grochów, drugiej też się doczepić nie można. Ale uwaga bo teraz ciśnienie mi się podnosi - dlaczego wlecieliście na Grape Street po tym jak wszyscy mieli prote? Zaraz po Willofield o ile mnie dobrze słuchy doniosły. Jakbyś nie wrzucał tych akcji byłoby w porządku, teraz jest tylko hejt.
Po pierwsze Willow dostało w pizdę bo wynikło wszystko z czatu IC którego nie wydziałeś:0
Fajnie, szkoda że Ci z Ganton nie dali //padnij, wyglądałoby to dużo lepiej.
Kozacki filmik, z typowym rozpierdolem chociaż trochę dupa jak słyszałem, że rzuciliście się na Willow po tym jak wracali z Grape.
No ale cóż, sytuacja widocznie wyszła IC i w sumie szybka reakcja do tego.
"Patelnią dostaniesz w łeb" XDDDDDD
Po pierwsze Willow dostało w pizdę bo wynikło wszystko z czatu IC którego nie wydziałeś:0
Zaraz bo nie rozumiem. Czyli jak Willow wracało to ich na(cenzura)liście? Dobra, zwracam honor o ile oni zaczęli kozaczyć.
Użytkownik Verter edytował ten post 04/03/2015 - 00:07
Użytkownik Jakub1234567891 edytował ten post 04/03/2015 - 00:17

Popularny
Użytkownik various_ edytował ten post 04/03/2015 - 00:51
Akcja zajebista, w stylu akcjonusa. A ten, podasz nazwę nutki?
Gdyby reszta South Central robiła to samo, nie widziałbym w tym problemu.
Ktoś musi dać przykład.
Gdyby reszta South Central robiła to samo, nie widziałbym w tym problemu.
I dlatego poziom jaki jest taki jest tutaj, bo każdy się patrzy na kogoś innego, co kto robi, wytykając mu, a następnie tłumacząć się "bo przecież robisz to samo, dlaczego ja mam tego nie robić?".
PS. Filmik spoko jest, podoba mi się.
Użytkownik Shad0wzzz edytował ten post 04/03/2015 - 13:51
Fajnie Akcjonusek, ale ta nuta mi się przejadła. Niedługo moja wersja, już się śle.
Tylko bierzcie pod uwagę, co z tego że jeden gang zastosuje się do realizmu skoro drugi nie będzie go przestrzegał, a nawet gorzej będzie go nadużywał by zniszczyć gre innemu gangowi. Takie już są realia, to czy się to zmieni zależy tylko od tego jakich ludzi się dobiera do organizacji.
Tylko bierzcie pod uwagę, co z tego że jeden gang zastosuje się do realizmu skoro drugi nie będzie go przestrzegał, a nawet gorzej będzie go nadużywał by zniszczyć gre innemu gangowi. Takie już są realia, to czy się to zmieni zależy tylko od tego jakich ludzi się dobiera do organizacji.
Hadzu grufs reprezentant in real life. Ale i tak nikt nie daje /padnij po ostrzale bo nie można. :whistle:
Akcja zajebista, w stylu akcjonusa.
A ten, podasz nazwę nutki?
Vinnie Paz - End Of Days
@TOPIC!:
Filmik słaby, obróbka? Praktycznie jej brak,muzyka przejedzona milion razy użyta,żeby autem w takim stanie technicznym jeździć na akcje to trzeba chyba być słabą organizacją bez urazy ale to tak wygląda wieśniacko jakby typowi gracze z centrum kupili sultana rozwalonego o parametrach 15/11 i by robili DB,GB itp. Nie wiem może chcieliście na siłę udowodnić że macie takie auta i że jesteście super ekstra, no ale tak nie wyszło.
PS: Z takim GTA raczej nie nagrywaj bo ochydnie to wygląda z mojej perspektywy.
Użytkownik GRINDXN edytował ten post 04/03/2015 - 14:49

Popularny
Za dużą panorame dałem i wygląda to jak wygląda, jednak ona oryginale widać całą grupe osób. Co do Willow, zajechaliśmy im drogę jak wracali, bo jechaliśmy w pare aut - chciałem z nimi porozmawiać, bo gdyby zależało mi na pobiciu ich, zrobiłbym to od razu. Zignorowali mnie, więc ruszyliśmy za nimi, a ja przemawiałem. Usłyszałem od Dizzy'ego; Jutro Was odwiedze i dostaniecie konkret w(cenzura), więc odpowiedziałem; to ja odwiedzam Was dzis i zrobiłem swoje. To zwykła gra ic, wrzuciłem to - bo miałem taki kaprys, w końcu film robie ja, nie Wy.
Kozacki filmik, z typowym roz(cenzura)em chociaż trochę dupa jak słyszałem, że rzuciliście się na Willow po tym jak wracali z Grape.
No ale cóż, sytuacja widocznie wyszła IC i w sumie szybka reakcja do tego.
"Patelnią dostaniesz w łeb" XDDDDDD
Co do; patelnią dostaniesz w łeb - po podjechaniu i nawiązaniu kontaktu, jakiś przygłupek zaczął spamić 'patelnia, patelnia, patelnia, patelnia' na słuchawce, więc coż.
Ostatnia akcja żenada.
Byliśmy już po bw, wiec nie wiem z czego się cieszyliscie
Nikt się nie cieszył, po całej bitce pogadałem sobie ic z winczem i było spoko, więc odepnij się z tematu i turlaj wroty.
słabe akcjonus, chyba będę musiał wam jutro pozabierać te bronie, bo burdel robicie
Warto spróbować.
Vinnie Paz - End Of Days
@TOPIC!:
Filmik słaby, obróbka? Praktycznie jej brak,muzyka przejedzona milion razy użyta,żeby autem w takim stanie technicznym jeździć na akcje to trzeba chyba być słabą organizacją bez urazy ale to tak wygląda wieśniacko jakby typowi gracze z centrum kupili sultana rozwalonego o parametrach 15/11 i by robili DB,GB itp. Nie wiem może chcieliście na siłę udowodnić że macie takie auta i że jesteście super ekstra, no ale tak nie wyszło.
PS: Z takim GTA raczej nie nagrywaj bo ochydnie to wygląda z mojej perspektywy.
HAHAHAHAHAHHAHAHA, nie no sory - nie wytrzymam. 2 sprawy. Sultan to nówka, a ja nie potrafie jeździć więc w dwa dni zrobiłem z niego złoma - parametry ma bodajże 1/1, powiem Wam że jesteście żałośni. Kiedy zrobię gb z rowerków, jest źle i pieprzycie, że nie stać mnie na 'auto' i lepiej zrobić coś sultanem. Kiedy wezme to do siebie i zrobie db sultanem, jestem centrumem który kupił roz(cenzura)nego sultana 15/11 i się cieszy. XXXXXXXD
Teraz Ty sypnij czym mam wybrać się na gb, specialnie to dla Ciebie kupie.
To żenujące, że gracza obchodzi bardziej stan pojazdu, jego wygląd niż sama akcja. Mówiąc 'wieśniacka i słaba organizacja, jacyś gracze z centrum' powiem tak; ludzi mierzy się swoją miarą, w centrum nigdy nie grałem, no może zdażyło mi się posiedzieć tam po nieopłaceniu domku 5 minut, heh. Czekam na rozwój Twojej organizacji, pokaż mi jak być rp.
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 04/03/2015 - 14:55
Akcjobrud; tą nutką to się rzyga :C.
dlaczemu
Akcjobrud; tą nutką to się rzyga :C.
co mnie to, mi się spodobała to wrzuciłem
HAHAHAHAHAHHAHAHA, nie no sory - nie wytrzymam. 2 sprawy. Sultan to nówka, a ja nie potrafie jeździć więc w dwa dni zrobiłem z niego złoma - parametry ma bodajże 1/1, powiem Wam że jesteście żałośni. Kiedy zrobię gb z rowerków, jest źle i pieprzycie, że nie stać mnie na 'auto' i lepiej zrobić coś sultanem. Kiedy wezme to do siebie i zrobie db sultanem, jestem centrumem który kupił roz(cenzura)nego sultana 15/11 i się cieszy. XXXXXXXD
Teraz Ty sypnij czym mam wybrać się na gb, specialnie to dla Ciebie kupie.
1. Naucz się jeździć, w singlu masz specjalny etap na to
2. Uzbieraj przed akcją kasę na wymianę części i dopiero jedź, chyba że akcja była "odpowiedzią" na coś co się stało 5-10 minut temu.
3. Nie wiem co robiłeś na "rowerkach" więc tego nie oceniam.
4. Skoro jesteś taki "wyszczekany" i wulgarny na konstruktywną opinie to mogę ci śmiało chamsko odpisać byś zrobił np. DB z Dodo albo chociaż z Limuzyny.
To wszystko co napisałeś i tak nie przysłoni ochydnego gta i obróbki, a widzę że już masz tych filmików sporo na kanale, i nadal nic nie umiesz zmienić ani nic odpowiedniego dobrać. Robisz tak jak producenci parówek, walisz wszystko (klipy filmów,muzykę,logo,panorame) byle by było jak najszybciej.
Wysil się trochę, pod ucz i dopiero zacznij montować coś fajnego.
dlaczemu
co mnie to, mi się spodobała to wrzuciłem
a tak o jakoś xDDD sam dm bez HG! A HG jest najważniejsze.
1. Naucz się jeździć, w singlu masz specjalny etap na to
2. Uzbieraj przed akcją kasę na wymianę części i dopiero jedź, chyba że akcja była "odpowiedzią" na coś co się stało 5-10 minut temu.
3. Nie wiem co robiłeś na "rowerkach" więc tego nie oceniam.
4. Skoro jesteś taki "wyszczekany" i wulgarny na konstruktywną opinie to mogę ci śmiało chamsko odpisać byś zrobił np. DB z Dodo albo chociaż z Limuzyny.
To wszystko co napisałeś i tak nie przysłoni ochydnego gta i obróbki, a widzę że już masz tych filmików sporo na kanale, i nadal nic nie umiesz zmienić ani nic odpowiedniego dobrać. Robisz tak jak producenci parówek, walisz wszystko (klipy filmów,muzykę,logo,panorame) byle by było jak najszybciej.
Wysil się trochę, pod ucz i dopiero zacznij montować coś fajnego.
Nikt mnie nigdy niczego nie uczył, sam się tego nauczyłem i przy tym pozostaje. Nie jestem wyszczekany, ale społeczność tego serwera zawsze ma jakieś ale, nie chodzi mi tutaj o ustawienia gta, tylko o przyczepienie się do pojazdu, bo Ty z góry gówno wiedząc, podałeś mi parametry tego wozu, ziom. Następna sprawa, stać mnie na jeszcze trzy takie sultany i naprawe każdego z nich, po prostu miałem kaprys pojechać złomem, bo takiego go lubię. Twoja wypowiedz nie byłą wypowiedzą konstruktywną, dlatego odpowiedziałem po swojemu; dalsze zażalenia kieruj na skype; akcjonus
a tak o jakoś xDDD sam dm bez HG! A HG jest najważniejsze.
To następny będzie z hg, daje słowo. Albo z nutką dmu.
Pozdrawiam kociaka z i-wood, czekam na powtórkę z tamtejszej nocy
Film cacy, z mojej perspektywy nie mam do czego się dopierdolić.
A mi sie tylko nie podoba db na Bloods , wjechaliście w sam ich środek i dopiero sie wychylyliście, a kiedys sie wychylało z 4-6metrów przed grupką i wjeżdzało w nich już na full auto - więcej klimatu i fragów polecam taki sposób.
A mi sie tylko nie podoba db na Bloods , wjechaliście w sam ich środek i dopiero sie wychylyliście, a kiedys sie wychylało z 4-6metrów przed grupką i wjeżdzało w nich już na full auto - więcej klimatu i fragów polecam taki sposób.
Nie zależało mi na fragach tylko szybkim przejeździe, miało ty wyglądać dokładniej tak; podjazd, przystanek i zrywka, jednak zrezygnowałem z jakiegoś wolniejszego db, ponieważ stało tam lspd. Chodziło mi głównie o to, żeby podczas spaceru przez sc, nie czuli się zbyt swobodnie, bo jak będą chcieli to i tak zrobią rusha, a jeżdżenie za nimi i wbijanie bw nie sprawia mi specialnej przyjemności.
zajebiscie akcjonus, zajebiscie.
Nie jest złe, jak poprzednicy napisali muzyczka troche przejedzona a kamera troche za nisko - ale to mały szczegół, ogólnie spoczko.
Nuta wam się przejadła, nie zesrajcie się. Spoko, ale te strzelanie w 1:15 strasznie słabe.
Nuta wam się przejadła, nie zesrajcie się. Spoko, ale te strzelanie w 1:15 strasznie słabe.
Trochę za krótkie, może nie potrzebne, racja.
Mi się tam szczerze mówiąc nie podoba... :/ Za dużo DM'u jak dla mnie, nie żebym się czepiał. :-|
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
KomienkNapisany przez Kubsik, 27/03/2019 |
|
|
||
szoker
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[szukam] osob do cripsNapisany przez szokxr, 19/01/2019 |
|