https://www.youtube.com/watch?v=ggEJLSJbr2U&feature=youtu.be

EAST SIDE W KORONIE

Użytkownik Oliwkaa edytował ten post 04/04/2015 - 13:14

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=ggEJLSJbr2U&feature=youtu.be

EAST SIDE W KORONIE

Użytkownik Oliwkaa edytował ten post 04/04/2015 - 13:14
Konkret, z fajnej perspektywy uwieczniona akcja.
Kozak;)
najs.
podasz tego skin packa groszków?
Też chcem
Filmik na propsie, jaram się waszą grą - jak mój staruszek zginie to na pewno was odwiedzę.
Użytkownik cichy5840 edytował ten post 01/02/2015 - 23:36
good.
Szkoda że wcześniej nie przyjechalem, pokazałbym Jozef w(cenzura)in'.
na własnej skórze widziałem
Wybacz :[na własnej skórze widziałem
imo chujowa nuta
No ta nutka już lepsza. Fajna ustawka była na Coronie, szkoda że długo się nie biłem.
szkoda, że nie ma dalej... Ale filmik spoko.
szkoda, że nie ma dalej... Ale filmik spoko.
Niestety ewakuowałam się, bo wszyscy się zjechali z każdej strony świata! ;d
Też chcem
Filmik na propsie, jaram się waszą grą - jak mój staruszek zginie to na pewno was odwiedzę.
napiszcie do mnie na skype; kisielek229
Jedyne co w tym wszystkim jest ładne, to tytuł, filmik jakiś ciemny dziwny, ogarnij to..
Jedyne co w tym wszystkim jest ładne, to tytuł, filmik jakiś ciemny dziwny, ogarnij to..
No stary, dla Ciebie wszystko..
Wydaje mi się, że to wina następstwa czasu, dzień i noc i te sprawy.Jedyne co w tym wszystkim jest ładne, to tytuł, filmik jakiś ciemny dziwny, ogarnij to..
Wydaje mi się, że to wina następstwa czasu, dzień i noc i te sprawy.
Na serwerze co godzine zmienia się jasnosc, o 19 jest ciemno ale o 20 jasniej - więc nie poradzę nic na to, że będą plamy jasna i plamy ciemna.
Na serwerze co godzine zmienia się jasnosc, o 19 jest ciemno ale o 20 jasniej - więc nie poradzę nic na to, że będą plamy jasna i plamy ciemna.
Oj poradzisz, w sony vegas masz opcje, która rozjaśnia filmik, a jeśli chcesz, żeby cały Ci filmik rozjaśniło to efekt przeciągasz na oś czasu. ;p
Co do filmiku jest gites.
Oj poradzisz, w sony vegas masz opcje, która rozjaśnia filmik, a jeśli chcesz, żeby cały Ci filmik rozjaśniło to efekt przeciągasz na oś czasu. ;p
Co do filmiku jest gites.
Dzięki za radę, poszukam tej opcji na pewno!
Kawałek jest zajebisty, props, bo DMX... Ino źle wpasowana w tło. To raczej do filmu głównie DM'owego, a nie prezentującego jak tam wygląda gra.
Poza tym wszystko fajnie, ładna perspektywa jak ktoś chyba dużo wyżej zaznaczył.
Kawałek jest zajebisty, props, bo DMX... Ino źle wpasowana w tło. To raczej do filmu głównie DM'owego, a nie prezentującego jak tam wygląda gra.
Poza tym wszystko fajnie, ładna perspektywa jak ktoś chyba dużo wyżej zaznaczył.
Hm, to w sumie szykowanie sie na dm, dm i dm - tylko z mojej perspektywy, nie bijącej się babeczki. ;d DZIEKÓWKA
O Boże, ale Ty wolno taggujesz.
Hm, to w sumie szykowanie sie na dm, dm i dm - tylko z mojej perspektywy, nie bijącej się babeczki. ;d DZIEKÓWKA
Nó problema. Tylko wiesz, no oglądać DM z perspektywy nie bijącej się osoby jest trochę nudno - jak oglądać HD, aczkolwiek ja nie lubię oglądać rushy/ustawek, bo to jest zwyczajnie NUDNE. Jak jest jakaś ładna sklejeczka - trochę lania, trochę łażenia i trochę strzelania z dopasowanym kawałkiem, to jest majstersztyk i męski narząd rozrodczy. (nie zaklnąłem, ha!)
Nó problema. Tylko wiesz, no oglądać DM z perspektywy nie bijącej się osoby jest trochę nudno - jak oglądać HD, aczkolwiek ja nie lubię oglądać rushy/ustawek, bo to jest zwyczajnie NUDNE. Jak jest jakaś ładna sklejeczka - trochę lania, trochę łażenia i trochę strzelania z dopasowanym kawałkiem, to jest majstersztyk i męski narząd rozrodczy. (nie zaklnąłem, ha!)
No to chyba idealnie wpasowałam wszystko w Twój gust! (moje uszanowanko)
O Boże, ale Ty wolno taggujesz.
Pokaż jak robisz to szybciej
Moje uszanowanko też. CHYBA, bo szczelania nie było. :<
Pokaż jak robisz to szybciej
Nie gram w SAMP'y i te sprawy, ale spytaj się chociaż Rastiego o ile pamięta; zeskakiwałem z Picadora, podbiegałem i zajmowało mi to max 5 sekund?
Ewentualnie może Kreciu potwierdzi.
Użytkownik AkseeeL edytował ten post 02/02/2015 - 17:59
Moje uszanowanko też. CHYBA, bo szczelania nie było. :<
*spoglada na kalendarz* za kilka dni będzie! OJ BĘDZIE
Nie gram w SAMP'y i te sprawy, ale spytaj się chociaż Rastiego o ile pamięta; zeskakiwałem z Picadora, podbiegałem i zajmowało mi to max 5 sekund?
Aj nie wiem, moze to zalezy od skina albo rasy postaci? ;d
Aj nie wiem, moze to zalezy od skina albo rasy postaci? ;d
Albo od tego, że Oliwka nie umie taggować.
*zaciera ręce* no to czekam na clicc clacc pały, co by można riplejować jak będzie ładnie
Albo od tego, że Oliwka nie umie taggować.
tyy, anka skakanka, uwazaj! ;d
tyy, anka skakanka, uwazaj! ;d
Zaraz Anka tam wbije i... Poplotkuje razem z Mikii.
Ale chyba musisz używać jakiegoś colormoda, ewentualnie renderu, bo to nie wygląda normalnie Tylko troche dziwnie i moje chore oczy aż pieką
(to nie hejt)
Ale chyba musisz używać jakiegoś colormoda, ewentualnie renderu, bo to nie wygląda normalnie
Tylko troche dziwnie i moje chore oczy aż pieką
(to nie hejt)
A nie chce się wpierdalać ale mi to dobrze wygląda - proponuje zmianę monitora.
Ale chyba musisz używać jakiegoś colormoda, ewentualnie renderu, bo to nie wygląda normalnie
Tylko troche dziwnie i moje chore oczy aż pieką
(to nie hejt)
A nie wiem, czemu tak Ci sie wydaje - dla mnie to naturalne kolory, dziwne.
A nie chce się w(cenzura)ać ale mi to dobrze wygląda - proponuje zmianę monitora.
Chyba tak zrobie, bo faktycznie coś jest ciulowo zrobione, albo u mnie jest problem z głębią kolorów :/
A nie wiem, czemu tak Ci sie wydaje - dla mnie to naturalne kolory, dziwne.
Pewnie to moja wina laleczko.
Cóż za piękne czasy
Good , powodzenia

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych