https://youtu.be/3t0Y6aZL9nw
film pokazujacy spoko sezon gry 2k16 czyli ostatnie dobry sezon aktywnosci na sc i inne
pozdro dla ludzi z ktorym sie gralo
enjoy
......

Popularny
https://youtu.be/3t0Y6aZL9nw
film pokazujacy spoko sezon gry 2k16 czyli ostatnie dobry sezon aktywnosci na sc i inne
pozdro dla ludzi z ktorym sie gralo
enjoy
......
sztosik! Pozdrówki dla całej ekipy Groves!

Popularny
a gre teraz

lovve
xdxdd
Co do filmu to kozak, co do zdjęcia niżej szkoda, że pokazałeś jeden ss odwalania/szkodnikowania nie wiem jak to nazwać, beke sobie kręcili z Ciebie pewnie. Nie spojrzałeś na fajniejszą gre i powrót jakiegokolwiek HG na serwer, ja wstawie własne ss z przyjemnej gry.
Co do filmu to kozak, co do zdjęcia niżej szkoda, że pokazałeś jeden ss odwalania/szkodnikowania nie wiem jak to nazwać, beke sobie kręcili z Ciebie pewnie. Nie spojrzałeś na fajniejszą gre i powrót jakiegokolwiek HG na serwer, ja wstawie własne ss z przyjemnej gry.
większość nicków na SS'ie Marcina to osoby które nie wystawiały nosa po za centrum więc raczej nic w tym fajnego nie ma jak biegają i demią po biznesach większość dnia wystarczy popatrzeć na dział skarg raczej wzorem do naśladywania to oni nie są.

Popularny
większość nicków na SS'ie Marcina to osoby które nie wystawiały nosa po za centrum więc raczej nic w tym fajnego nie ma jak biegają i demią po biznesach większość dnia wystarczy popatrzeć na dział skarg raczej wzorem do naśladywania to oni nie są.
Nie mówię, że są wzorem do naśladowania, ale od kilku miesięcy były trzy organizacje na krzyż, wrzucił wszystkie organizacje do jednego worka, umiemy tylko mówić o minusach, a na plusy już nie patrzymy. Lepiej było patrzeć jak na SC jeździli typy z organizacji widmo i dm'ily non-stop. W dodatku, że na ss 3/4 typów ma maske. No nic nie będę tu dyskutował to nie jest żaden hejt czy coś w tym stylu, wyrażam swoją opinie jak Macin.

Popularny
Nie mówię, że są wzorem do naśladowania, ale od kilku miesięcy były trzy organizacje na krzyż, wrzucił wszystkie organizacje do jednego worka, umiemy tylko mówić o minusach, a na plusy już nie patrzymy. Lepiej było patrzeć jak na SC jeździli typy z organizacji widmo i dm'ily non-stop. W dodatku, że na ss 3/4 typów ma maske. No nic nie będę tu dyskutował to nie jest żaden hejt czy coś w tym stylu, wyrażam swoją opinie jak Macin.
Przecież oni robią to samo śmigają na pcjotach i sieją dm po za wzajemnym smyraniu sie w zamknietych kołach adoracji nic ciekawego nie wnoszą na serwer po za dm'em więc wiele się nie zmieniło.
ale sklej pizde i nie gadaj o RP gdzie wiekszosc swojej gry przesiedziales bijac duty i strzelac do jakiejs cebuli.
[w=brak kultury]
ale sklej pizde i nie gadaj o RP gdzie wiekszosc swojej gry przesiedziales bijac duty i strzelac do jakiejs cebuli.
Sierpniowy weteran Feuren wie najlepiej! Polać mu!
Piękne czasy <3 Aż się mój Laytonek załapał 3600 jota! Pozdrawiam
Czyli wy gracie jeden dzień HG a drugi dzień szkodnikujecie ? XD
To są tylko pseudo organizacje, myślą że zrobili na SC' a tylko pogorszyli jego stan..
Już bym wolał grać samemu na SC' niż z takimi organizacjami.
Czyli wy gracie jeden dzień HG a drugi dzień szkodnikujecie ? XD
To są tylko pseudo organizacje, myślą że zrobili na SC' a tylko pogorszyli jego stan..
Już bym wolał grać samemu na SC' niż z takimi organizacjami.
Powinieneś wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem; jedna akcja, w której coś takiego było.
Powinieneś wrócić do podstawówki i nauczyć się czytać ze zrozumieniem; jedna akcja, w której coś takiego było.
Jedna akcja? Proszę cię widząc co się dzieje na serwerze to mogę stwierdzić że to nie jest pierwszy wybryk i nie ostatni tych ''organizacji''.
Widząc twoje kary aktualne, to mogę stwierdzić jak wygląda HG czy też może ,,gra w centrum''.

Popularny
Jedna akcja? Proszę cię widząc co się dzieje na serwerze to mogę stwierdzić że to nie jest pierwszy wybryk i nie ostatni tych ''organizacji''.
Widząc twoje kary aktualne, to mogę stwierdzić jak wygląda HG czy też może ,,gra w centrum''.
Osoba, która nie była na serwerze od 22/02 mówi co widziała... Moje aktualne kary? Masowy dm? Strzelałem sie w lspd/fbi w centrum przypadkowo strzelając z dachu typek wstał i dostał znowu bw za to mam kare, nic więcej odwalającego nie ma.Jeżeli do HG jest wymagana bron lub czat ooc to powinieneś się leczyć.
Osoba, która nie była na serwerze od 22/02 mówi co widziała... Moje aktualne kary? Masowy dm? Strzelałem sie w lspd/fbi w centrum przypadkowo strzelając z dachu typek wstał i dostał znowu bw za to mam kare, nic więcej odwalającego nie ma.Jeżeli do HG jest wymagana bron lub czat ooc to powinieneś się leczyć.
Kiedy byłem na serwerze to powinno mało cię interesować, akurat byłem wczoraj na nie podpisanej postaci.
,,Jeżeli do HG jest wymagana bron lub czat ooc to powinieneś się leczyć.''
A czy ja gdzieś tak napisałem ? I ty mówisz do mnie żebym nauczył się czytać z zrozumieniem. Proszę cię..
Kiedyś gdybyś chciał dołączyć do jakieś organizacji, nawet do tej co prezentuje sobą mniejszy poziom niż pozostałe, zostałbyś od razu wyśmiany.
22/08/2017 - 16:33 Quinn Reyes
wyluzuj. nie ma zadnej dobrej organizacji juz od dawna i nie wmawiaj, elo
Owszem jest, nie jedna a nawet dwie.
Pochwal się o jakich mówisz.
Widzialem przed premierą, dobre czasy.

Popularny
Owszem jest, nie jedna a nawet dwie.
Może jeszcze groves i lordy?XD
Choć krótko z wami grałem to dobra ekipa oraz zorganizowanie
ekipka od Rollin 21st mafia groves, najsik było
Może jeszcze groves i lordy?XD
Pozdro Marcin
Wasza organizacja przecież niczym się nie różniła od tych co są teraz. Ten sam styl gry i aktywność.
Cześć Marcinku
Pozdro Marcin
https://www.youtube.com/watch?v=FPUNGnDo6Bs
na kilku jak nie kilkunastu z pewnością się znalazłem wiec zostawiam łapkę
Użytkownik Strzaskany edytował ten post 25/08/2017 - 09:24

Popularny
największe śmieci w dziejach tego serwera od czasów HRP, jeszcze nic nie upadło tak nisko jak zbieranina centrumiarzy i dokowców na tym screenie xD taki syndykat gównograjków i nieumiejętnych dmiarzy, z których wszyscy się śmieją
@topic: nie wydaje mi się żeby groves z 2016 przedstawiało coś konkretnego ale na pewno lepiej niż wszystkie obecne krzaki
wszystkie gówniane organizacje które brały w tym udział to przecież takie same śmieci, spójrz na ssy z tego co wy gracie i nie nazywaj tego HG xDD tutaj każdy się z was śmieje z tego co widzę bo serwer dawno nie widział silnej organizacji i nie ma kto was zlapac za puśki i załadować wszystkich na meliny tak jak się z graczami waszego pokroju zawsze robiło
Oczywiście jednak prosiłbym Ciebie byś napisał z własnego globala, aj nie sory pewnie szary jesteś. Tam jest napisane, że wstawiłem SS z HG czy przyjemnej gierki? Zapytam Ciebie jak Twoim zdaniem powinno wyglądać HG?
Oczywiście jednak prosiłbym Ciebie byś napisał z własnego globala, aj nie sory pewnie szary jesteś. Tam jest napisane, że wstawiłem SS z HG czy przyjemnej gierki? Zapytam Ciebie jak Twoim zdaniem powinno wyglądać HG?
Na pewno nie tak jak wygląda to na tym obrazku XDDDDDD

Popularny
Na pewno nie tak jak wygląda to na tym obrazku XDDDDDD
Tam jest napisane, że wstawiłem SS z HG czy przyjemnej gierki?
No pochwaliłeś się swoją umiejętnością czytania ponownie. Nie powiesz jak powinno wyglądać bo nie wiesz, eluwa nie będę zaśmiecał tematu.
No pochwaliłeś się swoją umiejętnością czytania ponownie. Nie powiesz jak powinno wyglądać bo nie wiesz, eluwa nie będę zaśmiecał tematu.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak czytam twoje wiadomości to aż płakać mi się chce, to co na obrazku? Przyjemna gierka? XDDDDDDDDDDD
Czy może dzień szkodnikowania? Takie organizacje jak wy powinno się usuwać w pi*du.
Dobry materiał, przyjemnie się ogląda. Pozdro!
Nigdy z nim organizacji nie miałem typie. Idź tam załóż koleje groves które będzie grało w intkach i padnie po tygodniu bo nie radzi sobie z innymi.mówisz o sobie i tyskim chyba
ten screen tak true xd
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych