Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Ścinki podczas gry.

gta:sa samp ścinki freeze lagi lag

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Patton1268 30/01/2015 - 19:58

Patton
  • Gracz

Witaj społeczności.

Przejdę do rzeczy, gdy wsiądę do auta muszę pomodlić się do wirtualnego św. Krzysztofa, abym nie spowodował wypadku, gdyż co chwile podczas gry łapią mnie różnego rodzaju ścinki i freezy, zdarzają się one nie tylko w centrum, lecz także w zupełnie przypadkowych miejscach, jest to uciążliwe i nie wiem jak to naprawić, testowałem już to na dwóch wersjach gry, jedyny plik który dodałem to ASI Loader oraz fix do monitorów o szerokiej rozdzielczości, czy ktoś jest mi w stanie pomóc?

Pozdrawiam.

Wojciech.

• Do góry
    • 0

#2 Fryzjjer158 30/01/2015 - 20:26

Fryzjjer
  • Gracz

Dzieje Ci się tak tylko z gta, czy z innymi grami także masz problemy?

• Do góry
    • 0

#3 Patton1268 30/01/2015 - 20:29

Patton
  • Gracz

Nie, tak mam tylko z GTA, gdy gram np. w Fallout New Vegas, Wargame: Red Dragon czy WarThunder wszystko śmiga i lata.

• Do góry
    • 0

#4 Fryzjjer158 30/01/2015 - 20:35

Fryzjjer
  • Gracz

Nie, tak mam tylko z GTA, gdy gram np. w Fallout New Vegas, Wargame: Red Dragon czy WarThunder wszystko śmiga i lata.

Modyfikacji w gta nie masz, żadnych podmianek, hmm, zerknij na mój temat, może tam coś Ci pomoże z wypowiedzi ludzi.

http://net4game.com/...ć/#entry2658059

Tylko tyle mogę zrobić, wybacz.

• Do góry
    • 0

#5 daanio 25 30/01/2015 - 20:43

daanio
  • Gracz

Prawdopodobnie ładowanie tekstur /mmat na strefie. Na starym komputerze ścinki trwały po 10-15s, teraz na nowym laptopie to tylko ułamek sekundy.

• Do góry
    • 0

#6 Patton1268 30/01/2015 - 20:49

Patton
  • Gracz

Czyli wina albo stoi po stronie mojej karty graficznej (GeForce 9600 GT 1GB), albo po stronie graczy, ale zanim będę kogokolwiek obarczać winą, chyba wymienię swój antyk ;d .

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: gta:sa, samp, ścinki, freeze, lagi, lag

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych