http://youtu.be/p_pw3YWASi0

Popularny

http://youtu.be/p_pw3YWASi0
cholera jaki natłok tracków
cholera jaki natłok tracków
No,ale tamto to dissy.
blueskull records?
blueskull records?
Moja,własna.
Ref!
Podoba mi się, lajk i pozdrówki.
Az mnie dziwi, ze bardzo dobre teksty sa oceniane gorzej niz jakies gowno napisane przez totalne beztalencie. Gdybys mial tutaj wiecej fejmu to stary, 100 lajkow pod tym jak (cenzura)
Powiem ci jak wygląda sprawa.A mianowicie,zebrała się grupka hejterów z gangu na Glen którzy zbierają kolejnych hejterów,i próbują coś tym uzyskać.Nie oceniam całej organizacji lecz kilku jej członków,jest to żenujące gdyż nie znając mojej postaci IC przekładają OOC na IC i tym podobne,mając w dupie regulamin.I w ten oto sposób gdy ja poprę swoją wypowiedź argumentami,oni biorą to za hejt i tym podobne,po czym tworzą się takie sytuacje jak wyzwiska na forum,na czacie grupy w grze.Jak dla mnie żenada,jeden płacze bo mu za takie zachowanie załatwiłem blokadę OOC.
Co do twojej opini,to miło mi,gdyż wiem że jesteś w tym o wiele lepszy.
Powiem ci jak wygląda sprawa.A mianowicie,zebrała się grupka hejterów z gangu na Glen którzy zbierają kolejnych hejterów,i próbują coś tym uzyskać.Nie oceniam całej organizacji lecz kilku jej członków,jest to żenujące gdyż nie znając mojej postaci IC przekładają OOC na IC i tym podobne,mając w dupie regulamin.I w ten oto sposób gdy ja poprę swoją wypowiedź argumentami,oni biorą to za hejt i tym podobne,po czym tworzą się takie sytuacje jak wyzwiska na forum,na czacie grupy w grze.Jak dla mnie żenada,jeden płacze bo mu za takie zachowanie załatwiłem blokadę OOC.
Co do twojej opini,to miło mi,gdyż wiem że jesteś w tym o wiele lepszy.
Świetne.
Hyde Park →
Muzyka →
A$AP Rocky ft. Gunplay & A$AP Ferg- Ghetto SymphonyNapisany przez Błażejowyy, 15/05/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Grafika →
blazey; graphic designerNapisany przez BlazeY, 13/04/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
2Pac - Ghetto GospelNapisany przez Samara, 08/02/2015 |